Професионални серии за коса 143

• 43 374
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Аз никога съм нямала проблем с продукти ит нотино. Има някои, които са на много добри цени, но има и такива с много завишени. Трябва да се следи и съпоставя. От козметиката за коса съм поръчвала керастаз, лореал, мароканоил и милкшейк, парлукса също ми е от там. Всичко е изрядно, сръвнявала съм и с продукти от зларна рибка и арлен.
Здравейте, дами! Честито Рождество Христово! Бъдете много здрави и щастливи!
Имам следния въпрос: Серума на CHI с кератин, който ползвам е с доста голяма разлика в цената в Златна рибка и в notino (в рибката 177 мл. е 50 лева, а в нотино 177 мл е 30 лв). Мога ли да се доверя и да го поръчам от нотино, дали е оригинален продукта? Благодаря предварително!

# 646
Сега имам ампули Лалга, Наши, Про лонгър и се чудя дали да не взема и аз Алфапарф.
Лалга са наистина хубави ампули,но са доста скъпи,Про лонгър са с малко по-различна насоченост,аз предпочитам концентрата честно казано.Алфапарф бих сравнила с Лалга,но предвид цена-количество,Лалга губи битката
Мога ли да се доверя и да го поръчам от нотино, дали е оригинален продукта?
От Нотино напоръчах няколко кашончета сега по ЧП,всички продукти са топ,а не е като да нямам база за сравнение.Поръчвай спокойно

# 647
  • Някъде там
Здравейте, препоръчайте ми нещо за обем, моля ви. След като родих косата ми стана на половина и е като залепнала за скалпа. Допринася и това, че и често ходя с вързана коса заради малката. Косопада вече поотмина, но видимо косата е много намаляла като количество. Мисля си с нещо за обем, че ще успея поне малко да маскирам положението.
За обем на суха коса използвам сух текстуриращ спрей за обем.
Имам на Рене Фюртер и Марокан, като първия определено ми харесва повече.
Melisande, моята коса е като твоята, с изсветлени дължини, но косата ми не се заплита изобщо откакто използвам термо защита на чи(CHI Total Protect ). и блясък си имам
Моята коса е късичка, почти до ключицата. Подстригвам редовно и не гоня дължина, с тази дължина си се харесвам най много Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 13:44 от Искрица

# 648
  • Варна
Здравейте, препоръчайте ми нещо за обем, моля ви. След като родих косата ми стана на половина и е като залепнала за скалпа. Допринася и това, че и често ходя с вързана коса заради малката. Косопада вече поотмина, но видимо косата е много намаляла като количество. Мисля си с нещо за обем, че ще успея поне малко да маскирам положението.
Аз ще препоръчам малко по-смислен подход от серии и продукти за обем. След брутален косопад какъвто е следродилния е редно да се форсират малко фуликулите и растежа,а това съответно води до много нова растяща коса и естествен обем.

Меди Фолиген шампоан https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … s-folligen-250-ml  в комбинация с маската за скалп на марката https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … al-therapy-178-ml правят страхотен обем,който се задържа с дни и като бонус са добра стимулация за фуликулите.
 Тоникът на кингсли също би бил полезен за грижа след измиване.

# 649
  • София
Момичета, препоръчайте някой хубав сешоар, който да е възможно най-щадящ за изстрадалата ми тънка и изрусена коса? Да не я гори и съсипва много.

Много рядко се изправям, но на 2-3 дни я мия и суша основно в корените, поне се опитвам само там.

# 650
Този продукт добър ли е? И има ли значение с каква серия се ползва?

# 651
Аз ще препоръчам малко по-смислен подход от серии и продукти за обем. След брутален косопад какъвто е следродилния е редно да се форсират малко фуликулите и растежа,а това съответно води до много нова растяща коса и естествен обем.

Меди Фолиген шампоан https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … s-folligen-250-ml  в комбинация с маската за скалп на марката https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … al-therapy-178-ml правят страхотен обем,който се задържа с дни и като бонус са добра стимулация за фуликулите.
 Тоникът на кингсли също би бил полезен за грижа след измиване.
Кой тоник обаче?
Може би ще те послушам и ще взема Меди Фолиген. От препоръчаните от другите момичета продукти повечето са за фина коса, а моята е твърд и дебел косъм. Реално ми трябва само обем в корените.

# 652
  • Варна
Тоникът на Кингсли https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/scalp-regulation--ch … calp-toner-250-ml

Обемът ще го видиш още на първо нанасяне на Ш и маската-гарантирам,а до месец ще имаш 1см. нови растежи и ще си направо като таралеж Grinning.

# 653
  • Бургас/Пз
Най-после започвам пробването на коледните подаръци 😂😂😂
Снощи намазах дължините с маслото Есеншъл на Лореал и преспах с него. Днес измих 2 пъти с Kerastase Extentioniste, сложих маската от същата серия и стоях 10 минути. Изплакнах хубаво и още в банята косата много ми хареса. Ш го усетих протеинов, доста ми втвръди и заплете, маската обаче е страхотна, точно каквато обичам ми стана косата, нито прекалено лигава, нито твърда. След това сложих термото от същата серия и на крайчетата съвсем малко от коприната на Чи. Изсуших набързо с четката ОГ и един смотан 100 годишен сешоар. Косата е мека, подредена, витална, с блясък и без абсолютно никакво заплитане. Е, има фриз, но аз с всичко, което има протеин имам фриз, така че това не го броя за недостатък. На първо четене бих казала, че много ми хареса. Взех серията в травъл сет, но като я пробвам още ньколко пъти ще преценя дали да я купя в пълен размер.

# 654
Аз също съм много доволна от обема, който ми дава Фолиген, комбинирам го с масаж на скалпа с Целяген и обема ми се задържа 2-3 дни, общо взето докато не започне да се омазнява.
Пробвала съм го и в комбинация с Тоника на ФК и по спомен ефекта беше сходен.

# 655
Така кажи, че да не препоръчваме продукти за тънки коси ..
Ванеса, викаш да взема алфапарфа .. ще го изпробвам на някоя промоция, благодаря за професионалното мнение. Heart

# 656
Сори, сетих се вече след като ми бяхте отговорили. Все пак благодаря на всички ви. Взимам се в ръце и поръчвам. Ще пиша пак след време как е положението.

# 657
Само аз ли не мога и не мога да се спогодя с маската на Меди за скалп Sad При мен става точно обратното, пълна загуба на обем, залепнала коса за скалпа. Пробвах я всякак, супер малко количество нанасям само и единствено по скалпа, отмивам старателно с разтъркване и пак косата седи зле. А пък много ми харесва като усещане на скалпа. Мисля че причината при мен е че косата ми не е боядисвана в корените и е доста фина и явно се утежнява.

Вчера боядисах дължините с Пермесс и съм изключително доволна! Косата ми изглежда супер лъскава и здрава, като след терапия. Цвета се получи добре, 6.31 (бежово мисля се водеше).

# 658
На моята коса (тънък косъм, рядка коса) Ш и М на Меди дават горе-долу обем, който след няколко часа е слепнал, а на другият ден е за миене. Като цяло и трите Ш, които имам на Меди не ми харесват, остъргват ми косъма от още при миенето, заплитат косата ставайки на топка и сякаш я пресушават ужасно (Биокленц, Фоли и ДПШ).

От боята на Пермес също съм недоволна. Изтощава ми косата. При еднакъв протокол при боядисване, съпоставен с тази на Вела. От Вела съм възхитена. Подчертавам, не боядисвам напоследък, а само матирам за 10 мин веднъж месечно.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 18:00 от kotenze_84

# 659
  • София
PeachHoney при мен маската на Меди води също до тотална липса на обем. Косата по-скоро при мен изглежда мазна и на втория ден е за миене. Пробвах и аз с различно количество и зарязах маската в София и се прибрах за празниците. 😄 Като усещане и при мен е супер иначе. Моята също не е боядисана - нито дължини, нито корени. Но нямам проблем да я ползвам 1 2 пъти в месеца заради охлаждащия ефект. Като после ползвам пяна за обем, четка с горещ въздух за обем и вече като я видя мазна слагам сух шампоан да закрепя още 1 ден. После къпя и така. Вероятно на тънки коси утежнява и малкото количество.

За терапията на Алфапарф да се включа и аз. Много съм доволна! Една ампула ми идва много та я ползвам за 2 пъти. Като при смесването на ампулата и концентрата става гъста гелообразна консистенция. Пробвах да спя с нея, пробвах и да стоя 1 час. И двата ефекта ми харесаха. Вярно, много мирише, но пък ефекта винаги е супер. Отделно от това забелязвам, че и на 2-3то миене усещам миризмата на терапията леко, което ми говори, че си задържа ефекта. Засега ползвам нуришмънт концентрат, но мисля да пробвам и този за блясък по-натам. 💐

Общи условия

Активация на акаунт