Професионални серии за коса 143

• 43 353
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
ani_d,
много е хубав балсамът Pro Longer. Предпочитам го пред маската.

Pollinaa,
виж и Olivia Garden Ceramic + Ion Speed XL

kotenze_84,
може би трябва да тестваш по-леки балсами и кремове.
аз ти бях писала и преди с идея за Nutrifier DD Balm. Не знам дали си го пробвала.

А това, което със сигурност няма да утежни и ще подейства също добре е кремът на PK

Също и балсамът без измиване на Lanza е перфектен за дължини и краища.

# 676
  • Бургас/Пз
Благодаря, Аня, ще поръчам балсама Simple Smile и приключвам поне до 8ми март.
Получих като много изненадващ подарък серията за боядисана коса на Мароканойл Ш+Б. Никога не съм я ползвала, надявам се да ми хареса, че доста протоворечиви неща прочетох тук.
Като гледам равносметката е следната:
1.Две серии за боядисана - Марокан и Маракеш /имам и за боядисана на Лореал, но е на привършване и няма да я подновявам/
2. Хидратираща серия на Brave hair от коледната кутия.
3. Керастаз Extenciiniste, Лореал Инфорсър и Лореал Про Лонгър, които за мен са балансирани, ако не греша.
Оказва се, че за момента нямам чист протеин, но мисля за сега да не купувам нищо конкретно.
Финишите, които ползвам са Миаманте, Коприната на Чи, термо крема на Extencioniste, Милк шейк 10в. Свърши ми термото на ФК и сега се чудя дали пак да взема него или Термо Протект на Чи??

# 677
Някой ползва ли такава четка, да ми даде мнения? Може и друга да ми препоръчате Simple Smile
Върнете се няколко странички назад в темата,подробно са обсъждани кръглите четки на Марокан и Оливиа Гардън (ОГ)

# 678
Благодаря, ще се върна Simple Smile

# 679
  • Бургас/Пз
Благодаря, ще се върна Simple Smile
От две седмици ползвам четка на ОГ и съм много доволна. Със среден диаметър е моята 45мм https://makeup.bg/product/133297/
Преди време имах на Марокан, но след няколко злощастни опита с дълга и къса коса я дадох на сестра ми. Тя също не се спогоди с нея и я даде на майка. Нейният коментар беше само "много боде" 😂😂😂 и сега се търкаля някъде в шкафа.
Когато я купих бях с много дълга коса и реших, че в мен е проблема с техниката, после обаче я отрязох и пак не ми се получаваше. Някак си ми заплита и скубе, не мога да го обясня точно. С ОГ нямам този проблем. Дори напротив, изобщо не  реша косата, а направо почвам да суша с четката Simple Smile

# 680
ani_d, кое е олиото на Лореал, което ползва като pre wash?

# 681
От Меди Фолиген аз също съм недоволна, за втори път взимам и съжалявам, с тънка коса съм и не само нямам обем, а ме сплесква и на втория ден съм с мазен корен.
За съжаление в Рибката няма Напура от месец, колко пъти ги моля да ми звъннат, ако докарат Стамиген или Анаген, липсва и тоника за растеж на Кингли, от тях съм доволна.
Това, което ми предава обем сега, е Neuma. Иначе Алтерна.
Въпреки, че серумът на Епруваж ми идва тежък, определено има видим ефект, съчетавам с ампулите аминексил, всеки ден, обаче, добре ми влияят, въпреки чувствителния скалп.
Така че косата расте, но трябва търпение и грижи (вътрешни и външни). И спокойствие.
А против цъфтеж най-доволна съм от аргана на Наши, ампулите на Наши, от скоро и термика на ПроЛонгър.
И да се похваля, подарих си нов сешоар Бейбилис 😁
Благодаря ви, момичета за всички съвети, бъдете здрави и с красиви коси 💜

# 682
  • Бургас/Пз
ani_d, кое е олиото на Лореал, което ползва като pre wash?
Мари, мислех, че съм поръчала това за боадисана коса и бях убудена, че ползвам него. https://www.arlen.bg/product/8341/naturalno-olio-za-blyasak-pri- … nce-oil-70ml.html
Обаче се загледах и се оказа, че съм получила другото, ето това https://www.arlen.bg/product/8352/naturalna-podhranvashto-olio-z … ing-oil-70ml.html
Понякога съм много смотана..
Изхабих половината шише, докато се усетя какво точно ползвам 😂😂😂

# 683
По повод четките, някой не беше ли качил клипче как да изберем правилната на ОГ спрямо типа коса? Дали може пак да го постнете?

# 684
  • Седмото небе
Ако трябва да се избират протеин и хидратация,какво бихте препоръчали за руса+кичури тънка рядка коса с ужасен косопад?Вече в чудо се виждам,сякаш нищо не помага?!!!Коя е терапията на Алфапарф,май само аз не знам?Confused
Нели, ето тази е терапията на Алфапарф. Три вида концентрат според нуждите и един вид ампули

На мен много ми се иска да я пробвам, но не ми се скача директно на голяма бутилка, а и те като са различни... Като му дойде времето може би и мога, първо в салон бих пробвала трите варианта и тогава бих избрала за вкъщи. Щеше да е много хубаво на нашия пазар да има и този вариант за едно приложение, но за съжаление никъде не е пускан за продажба.

# 685
Момичета при друга случвало ли се е: от няколко месеца ползвам Ш, М и серума на Меди за сгъстяване на косата. Имам нови растежи и почти никакъв косопад. Покрай празниците 3 дена не бях ползвала нито едно /а иначе мия косата почти всеки ден / и ми паднаха доста косми. Възможно ли е да изчезне ефектът, като спра да го ползвам?

# 686
Ако трябва да се избират протеин и хидратация,какво бихте препоръчали за руса+кичури тънка рядка коса с ужасен косопад?Вече в чудо се виждам,сякаш нищо не помага?!!!Коя е терапията на Алфапарф,май само аз не знам?Confused
Нели, ето тази е терапията на Алфапарф. Три вида концентрат според нуждите и един вид ампули

На мен много ми се иска да я пробвам, но не ми се скача директно на голяма бутилка, а и те като са различни... Като му дойде времето може би и мога, първо в салон бих пробвала трите варианта и тогава бих избрала за вкъщи. Щеше да е много хубаво на нашия пазар да има и този вариант за едно приложение, но за съжаление никъде не е пускан за продажба.
Скрит текст:

Аз и преди съм писала, но за мен и трите концентрата дават много сходен ефект, не виждам почти никаква разлика. Очаквах този Reconstruct да се усеща протеинов и да втвърди косата, а той ми я прави най-мека. До сега не съм чула някой недоволен от тази терапия, тъй че според мен си е супер инвестиция, особено предвид цената. Аз не бих чакала да я пробвам в салон, защото 1 терапия ще ви излезне сигурно колкото цената на концентрата + няколко бр ампули. (надали ще я правят за по 10 лв тази терапия по салоните)

misha_misha само за 3 дни неползване на продуктите не мисля че е възможно това да е причината за повече падане на косми.

# 687
От Меди Фолиген аз също съм недоволна, за втори път взимам и съжалявам, с тънка коса съм и не само нямам обем, а ме сплесква и на втория ден съм с мазен корен.
За съжаление в Рибката няма Напура от месец, колко пъти ги моля да ми звъннат, ако докарат Стамиген или Анаген, липсва и тоника за растеж на Кингли, от тях съм доволна.
Това, което ми предава обем сега, е Neuma. Иначе Алтерна.
Въпреки, че серумът на Епруваж ми идва тежък, определено има видим ефект, съчетавам с ампулите аминексил, всеки ден, обаче, добре ми влияят, въпреки чувствителния скалп.
Така че косата расте, но трябва търпение и грижи (вътрешни и външни). И спокойствие.
А против цъфтеж най-доволна съм от аргана на Наши, ампулите на Наши, от скоро и термика на ПроЛонгър.
И да се похваля, подарих си нов сешоар Бейбилис 😁
Благодаря ви, момичета за всички съвети, бъдете здрави и с красиви коси 💜
Да питам кой сешоар на babyliss и доволна ли си?

# 688
ani_d, благодаря. Ти ги ползваш преди миене на косата ли?

# 689
  • Бургас/Пз
ani_d, благодаря. Ти ги ползваш преди миене на косата ли?
Да, преди миене. Навлажнявам косата по дължините с пулвелизатор, защото не обичам мокрото усещане и  разделям на 6 секции. На всяка слагам по 1 капкомер. Не виждам разлика дали съм стояла 2 часа или 1 нощ.

Общи условия

Активация на акаунт