Живот заедно.

• 8 442
  • 143
  •   1
Отговори
# 45
В така описания случай най-добре за една 26 годишна е на наистина е да поживее малко самостоятелно. Иначе от тате, който държи на това и онова и налага забрани, ще я връчат на мъжа, който държи на това и онова... от трън на глог ще е работата.

# 46
В момента живее с родителите си поради независещи от него причини...
Какви са тези причини. За нищо не се сещам, освен ако хората не са на легло и той ги гледа.
Ако не е това, най-вероятно просто не му се пораства и не иска да поема отговорности.
Ти живееш с вашите, той с техните, къде се виждате като искате да сте интимни?

В така описания случай най-добре за една 26 годишна е на наистина е да поживее малко самостоятелно. Иначе от тате, който държи на това и онова и налага забрани, ще я връчат на мъжа, който държи на това и онова... от трън на глог ще е работата.
Тя е във връзка, така или иначе се съобразяват един с друг, няма как да избяга от това. Но не пречи да започне разговора с това, че е решила да се изнесе от дома на родителите си. Разговорът сам предполага обсъждане на различни варианти - самостоятелна квартира, квартира за двамата, неговия апартамент...

# 47

И аз оставам с впечатлението, че търси къде да се скрие от родителите си, а не точно от голяма любов да отиде да живее с приятеля си. Така не се прави. Поговори с него, може да ти помогне в намирането на жилище, може да те покани да живееш при него. Но първо му кажи, че смяташ да се изнесеш от вашите, а не му казвай, че искаш да заживявате заедно. Може сам да реши да търсите жилище и да заживеете заедно. Но за мен това пак не е най-добрия вариант - утре ако се скарате де ще идеш? Пак при вашите?

# 48
Щом казваш, че си самостоятелна, просто излез на квартира. Така никой няма да ти поставя ограничения.Отиди да живееш сама, любимият, ако иска ще те последва. Ако не те последва, ще си наясно колко е сериозен.
Освен това, човек като има сериозна връзка, не го е страх да води откровени разговори по важни въпроси.

# 49
А най-добре авторката да запише една магистратура или да си намери за кратко работа в чужбина. Жена, която като млада не се научи да е самостоятелна го учи на стари години по най-трудния начин. И понятие "негов" апартамент при жива майка няма, на свеки си е и ако ти го дадат (което никак не е сигурно никога), пак върви с "докато си в мойта къща...". Въобще преди да оправяш любовта, научи се да се оправяш сама.

# 50
И пак тя е виновна. Как така на 26 и още не се е отделила. Да поживеела сама. А мухльото има ли някакво присъствие в живота на момичето. Тя С НЕГО иска да живее иначе, защо да се изнася.

# 51
  • София
Да речем, че защото на 26 години се обяснява защо иска да иде някъде с гаджето си. На тази възраст режимът е уведомителен, а не разрешителен.

# 52
Имах познати, които се омъжиха, за да нямат вечерен час при мама и тате, но бяха на по 17-18, веднага след училище, а не на 26 и с успешна кариера.

# 53
Не мисля, че иска да избяга от родителите си. Ако е искала, да го е направила и сама.
На тези години след 1 г. връзка е съвсем нормално да изпитва нужда да живее с човека, когото обича. Не сама (когато има човек до себе си) или с родители.

# 54
Да речем, че защото на 26 години се обяснява защо иска да иде някъде с гаджето си. На тази възраст режимът е уведомителен, а не разрешителен.
А гаджето няма нищо против? Или му е все тая.

# 55
А най-добре авторката да запише една магистратура или да си намери за кратко работа в чужбина. Жена, която като млада не се научи да е самостоятелна го учи на стари години по най-трудния начин. И понятие "негов" апартамент при жива майка няма, на свеки си е и ако ти го дадат (което никак не е сигурно никога), пак върви с "докато си в мойта къща...". Въобще преди да оправяш любовта, научи се да се оправяш сама.

Живях сама дълго време.. бях в чужбина година ( учих там) след това бакалавара си го изкарах редовно в София отново сама.. но работното ми място е в родния ми град.. не виждам смисъл да плащам квартира при наличието на жилище. Питахте ме какви са мотивите той да живее с родителите му.. един син и баща му беше в чужбина и той остана при майка си за да не е сама.. след месец-два ще се върне отново в неговото жилище. За многото преживявания за една година няма да разказвам, защото е твъде лично.

# 56
Причината да искам да живеем заедно, е че обичам този човек и искам да го опозная максимално. Може би е преовеличено "това е човека за мен", но на този етап от всичко, което съм видяла е това, което винаги съм искала и съм търсила. Не смятам, че ако заживеем заедно ще ми бъдат налагани нови правила за живот. Не смятам, че съвместния живот опира до това само да правиш мусака и да переш гащи...

# 57
"ПреУвеличено". Иначе разкажи за преживяванията. И без това не те познаваме.

# 58
Причината да искам да живеем заедно, е че обичам този човек и искам да го опозная максимално. Може би е преовеличено "това е човека за мен", но на този етап от всичко, което съм видяла е това, което винаги съм искала и съм търсила. Не смятам, че ако заживеем заедно ще ми бъдат налагани нови правила за живот. Не смятам, че съвместния живот опира до това само да правиш мусака и да переш гащи...

А план Б имаш ли ако нещата не ти се получат? Оставам с впечатлението, че такъв липсва. Пак питам утре ако се скарате де ще идеш? И аз мислех бившия ми за голямата любов докато в един прекрасен ден не ме изрита като мръсно коте - после да видиш как за два месеца трябваше бързичко да си търся къде да живея. Хич не беше забавно.

# 59
Причината да искам да живеем заедно, е че обичам този човек и искам да го опозная максимално. Може би е преувеличено "това е човека за мен", но на този етап от всичко, което съм видяла е това, което винаги съм искала и съм търсила. Не смятам, че ако заживеем заедно ще ми бъдат налагани нови правила за живот. Не смятам, че съвместния живот опира до това само да правиш мусака и да переш гащи...

А защо те е страх да говориш с него за това?

Общи условия

Активация на акаунт