Живот заедно.

• 8 443
  • 143
  •   1
Отговори
# 60
А план Б имаш ли ако нещата не ти се получат? Оставам с впечатлението, че такъв липсва. Пак питам утре ако се скарате де ще идеш? И аз мислех бившия ми за голямата любов докато в един прекрасен ден не ме изрита като мръсно коте - после да видиш как за два месеца трябваше бързичко да си търся къде да живея. Хич не беше забавно.
Ако това се случи има къде да отида.. и не, няма да е при родителите ми Simple Smile Да се надяваме, че това няма да се случи.

А гаджето няма нищо против? Или му е все тая.
Има против разбира се, затова някои неща му ги спестявам.

Може би вината е в мен, понеже когато се запознахме той ми говореше за семейство, а аз бях тази, която нямаше доверие, беше ме страх и разбира се не заживявам с всеки срещнат. Тогава бях много остра и категорична, че това няма как да стане. Сега след като го опознах това ми се иска, но той все още мисли, че не съм готова. Не искам да настоявам, защото някога той е бил притискан от бившата си приятелка.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 17:37 от Не се сърди, човече

# 61
Може би вината е в мен, понеже когато се запознахме той ми говореше за семейство, а аз бях тази, която нямаше доверие, беше ме страх и разбира се не заживявам с всеки срещнат. Тогава бях много остра и категорична, че това няма как да стане. Сега след като го опознах това ми се иска, но той все още мисли, че не съм готова. Не искам да настоявам, защото някога той е бил притискан от бившата си приятелка.

Никой нормален мъж не почва още в началото на връзката да ти говори за деца и т.н. Ако аз се срещна с такъв ще бягам с двеста в обратна посока. Но това са само мои съждения де.

# 62
Ами не настоявай, просто общувайте нормално. Можеш да развиваш хиляди теории и да си мислиш причини, но няма как да знаеш. Безсмислено е сама да ровиш назад и да търсиш. Сядате, говорите и нещата ще се изяснят.

# 63
Комбинацията самотна майка и единствен син е гооооляма червена лампа. Дано се окажа лош пророк, но може да те размотава с месеци или години, с обещанието, че съвсем скоро ще се изнесе от апартамента на майка му. Тази майка на каква възраст е? Болна ли е, че не може да живее сама?

# 64
Живеене заедно не е равнозначно на семейство и няма кой знае какво обвързващо в това. Опитвате, ако ви хареса оставате заедно, ако не, се разделяте. Нищо страшно няма.
За мен голямата червена лампа е не майката, а разговорите още в началото при запознанство за семейство, ама то за щастие не от всички лампи бие ток. Момчето може да си ок.

# 65
Че и бивша приятелка, която споменава по такъв начин. Казвам ти дъще, сещай се снахо. Бившата ми така и така, гледай да не правиш като нея, за да не станеш и ти бивша.

# 66
А план Б имаш ли ако нещата не ти се получат? Оставам с впечатлението, че такъв липсва. Пак питам утре ако се скарате де ще идеш? И аз мислех бившия ми за голямата любов докато в един прекрасен ден не ме изрита като мръсно коте - после да видиш как за два месеца трябваше бързичко да си търся къде да живея. Хич не беше забавно.
Ако това се случи има къде да отида.. и не, няма да е при родителите ми Simple Smile Да се надяваме, че това няма да се случи.

Какво всъщност искаш? От него? От нас?

# 67
Комбинацията самотна майка и единствен син е гооооляма червена лампа. Дано се окажа лош пророк, но може да те размотава с месеци или години, с обещанието, че съвсем скоро ще се изнесе от апартамента на майка му. Тази майка на каква възраст е? Болна ли е, че не може да живее сама?

Не е самотна майка, а се наложи да бъде сама за малко. Родителите му си имат малък бизнес и някой трябваше да помага. Жената сама не може. Родителите му ме приемат и никога не съм усетила да му влияе против мен... напротив. Дори те държат много на това той да живее отделно от тях за да стане мъж, както казва майка му Simple Smile Да се научи какво е да разчита на себе си.. да се справя с домакинските задължения и да не взима жената за робиня, да оценява всяка една задача вкъщи  и да бъде научен на всичко.

# 68
Е, малкият бизнес непременно трябва да го движи, живеейки в детската стая ли?

# 69
Скрит текст:

[/quote]
Какво всъщност искаш? От него? От нас?
[/quote]

Аз оставам с впечатлението, че си търси оправдания, за да остане с него.  Колко още червени лампи трябва да й светнат? Ама тя само си го оправдава. Не ми е ясно изобщо за чий е пуснала темата след като за всичко го оправдава. Различни мнения не я устройват - да прави каквото иска.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 18:00 от Arielle

# 70
Той ли ти каза, че е бил притискам от бившата си приятелка? По този начин доста умело е предотвратил възможността да поставиш желанията си на преден план, не мислиш ли? За да ме си като нея и да го притискаш.

Научи се да се водиш по своите виждания за бъдещето  и да ги изказваш ясно  пред мъжа с когото си, иначе има опасност често да си неудовлетворена.

# 71
Като пуснат такива теми "той не иска да живее с мен" или "той не иска да се снима с мен". А той къде е, с вас ли е? Или е само ваше въображение. Толкова пък да не намирате общ език не вярвам. Просто си пускате абсурдни теми, защото ви боли да си кажете истината. Много жалко.

# 72
Кой в днешно време говори за семейство от запознаването, та се налага жената да е остра и категорична, че това няма как да стане...
Много странна история.

# 73
Кой в днешно време говори за семейство от запознаването, та се налага жената да е остра и категорична, че това няма как да стане...
Много странна история.

Що да е странно? Ненормалната му майка сигурно напира за внуци и той си търси някоя с която да дари маминка с внучета. И после пак ще четем теми за завряна снаха в двустайна панелка с топла връзка.

# 74
  • София
Дами, приберете раздвоени езици, ако може!
Пак стигнахте до любимия рефрен- "червени ламБи, бягай".

Какво искате, да ви направи чертеж на бизнеса на семейството му, че да прецените дали наистина има причина момчето да се измести при майка си?
За 2 месеца иде реч и всъщност, не това е проблема, а че авторката не смее да поговори с него.
Аз бих я посъветвала да реши за себе си дали иска да се изнесе от вкъщи, заради рестрикциите на баща си.

Ако да, директно да му каже, че ще си търси квартира и така да решат какво да правят.

Общи условия

Активация на акаунт