Грозен мъж

• 19 691
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
Момчето, за което говоря е умно, добро, но не ми харесва чисто визуално. И не мога да променя това.

# 76
Ми никой не те насилва.

# 77
  • София
Щом не ти харесва визуално, нищо няма да се получи. Не си длъжна да се събираш с никой заради другите му качества, колкото и да са добри, щом външният вид не ти харесва. Спести и на двама ви затормозяващи опити за връзка и излишно губене на време.

Ми никой не те насилва.

Елора, забелязала съм, че много хора, особено момичета, че чувстват виновни, когато трябва да отхвърлят някой на база външен вид. Може би защото прекалено много се пропагандира, че е повърхносттно да отхвърлиш някой заради физическите му характеристики, че някой щом е много добър и свестен, заслужава и не е честно да бъде отхвърлян. Разбира се това са пълни глупости, физическото привличане и желание са изключително важни във всяка една връзка, която включва секс и интимност. От моя гледна точка, единственото сравнимо по гадория с това да не намираш партньора си привлекателен е, той да намира теб за непривлекателна. Авторке, представи си колко гадно би ти било партньорът ти да те намира за грозна, да не го привличаш и да не му е приятно да правите секс. Би ли искала такава връзка? Ако отговорът е не, тогава не я причинявай и на това момче.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 13:07 от Лъвица

# 78
Грозен или непривлекателен е малко летливо понятие. Всеки разбира това различно  аз напримерно си имах едно момче, което всички го харесваха  само аз не. Е, съдбата си знае работата. Върна ми го тъпкано. Не го оцених навреме, стечение на времето той го осъзна и му писна. А предишния аз си го харесвах със всичките му особености в характера, а другите не виждаха нищо хубаво в него. А ногава той не оцени мен след дълга връзка се разделихме. А сега съм сама. Някак си изгубих търпение да търся господин перфектен. Нямам желание и търпението, да допускам хора близо до себе си. Някак си получих апатия към това. В живота има много подобни истории, важното е да намерим спокойствие и уважение един към друг, за да понесем ударите на живота. Сам трудно се живее, може би зависи до човек. Просто ставаш егоист  мислиш повече за себе си.

# 79
Ох, не знам какво да ти кажа. Аз лично не мога да съм с мъж, който не изглежда привлекателно в очите ми. Опитвала съм се веднъж и беше пълна трагедия, а секса мъка. Като цяло не помня да имам друг такъв случай. Не искам да взуча като повърхностен човек, но външният вид е важен за мен, защото той ще се предаде на децата ми един ден. Гледам да са що-годе привлекателни. Като цяло смятам, че всеки си има чар и съм била главно с такива, защото за мен индивидуалният чар е най-важен и гаджетата ми нямат почти нищо общо, ако ги събереш едно до друго. Обаче много мразя мъже, които не се поддържат. Не обичам провиснали, мръсни и захабени дрехи; отпуснати шкембаци и така на там. Смятам че хората, които уважават себе си, се поддържат поне малко и не биха си позволили да се запуснат. А, повярвай ми, няма по-лошо нещо от човек, който не уважава сам себе си.

# 80
Аз лично не мога да съм с мъж, който не изглежда привлекателно в очите ми. Опитвала съм се веднъж и беше пълна трагедия, а секса мъка.
Това се нарича самоизнасилване Grinning Да спиш с мъж, който не ти харесва въобще.
За всеки е важен външния вид. Малко или много.

# 81
  • Sunshine state
И аз се чудя кой би се прежалил да е с някого, когото определя като грозен?? Звучи ми абсурдно.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 13:29 от Pupitka

# 82
Обсъждам с приятелки - снимков материал, физически данни, материално положение, изневерител/неизневерител, губи ли си акъла, не го ли губи. Ако кажат - и аз искам, действам.

# 83
Моят мъж е леко оплешивял. В повечето хипотези за грозен мъж, съшествува оплешивяването, като критерий за грозота. Не е спортист. С нормално телосложение е. Факт е, изключително харизматичен е. Аз самата не съм с идеални черти, но според много мъже именно харизмата ми е силна.
Красотата е абстрактно понятие.
А за какво Ви е мъж - супер красавец? По-важно е отношението, поведението... да се грижи за вас, да е верен и порядъчен мъж. За мен, моят мъж е най-красивият. И Брад Пит не може да се мери. Просто, защото моят мъж е по-специален.

За любовта няма граници.

# 84
Момчето, за което говоря е умно, добро, но не ми харесва чисто визуално. И не мога да променя това.
Като не можеш да го промениш или го приемаш или го оставяш. Това е. Ще се намери някоя, която истински ще го оцени.

# 85
  • София
Като да е взаимноизключващо красив и добър.

# 86
Най-топлите ми и красиви връзки - /2/ бяха с красиви мъже. Различно красиви, но никой не можеше да каже - "тоя е грозен".
Не това, обаче е важното. Мисля, че душевната красота рефлектира във външната и дано не ме разберете погрешно. Естествено, привличането между двама души не зависи само от външността и тя не е най-важното. Даже "красивите" хора го знаят /стига да имат и мозък/.

# 87
Не е важно да е красив, но помага 🤭😀

Чета, чета, всяка е "моят не е красив, но за мен е най-прекрасният"
И се сещам за онази мис България с "нестандартната красота".
Къде отидоха стандартно красивите мъже? Онези, които са си красиви независимо от персоналното възприятие на жена му? Чудя се, няма ги 🤔

Направо ще пусна нова тема
Защо не харесвате класически красивите мъже?

# 88
Харесваме ги бе, ама какво от туй? Никой не им оспорва красотата, предполагам - не са и изчезнали. Няма сила, която да ме накара да харесам “класически красив”, ако не го харесвам Simple Smile

# 89
Абсолютно  😃
Както и "Няма сила, която да ме спре да харесвам грозния си мъж" 😀
Как да ги разбираш жените, то всичко е толкова сложно и тълкувателно 😂😂😂
Ако бях мъж, щях да остана стар ерген.

Общи условия

Активация на акаунт