Грозен мъж

• 19 696
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Аз понеже от моята си камбанария гледам, логично. Затова попитах момичето, което търси строен и добре сложен. Преди 20 години сигурно и аз така щях да отговоря, де- че ми е важно да е строен и с плочки по корема.
И що да съм само аз на тоя свят?! Или просто си решила да вървиш подире ми и да ме засичаш? Успех!

Ами ако не разбираш защо не може да говориш само от своята камбанария, аз не мога да ти помогна.
И това, че ти си намерила такъв мъж, не значи, че всички мъже са такива.
Ако твоя приятелка ти каже, че мъжът и я напуска заради 20 кила, какво ще и  кажеш.
Че не е възможно, щото твоя мъж нямал проблем това ли?
А ако ти възприемаш поста ми  като заяждане си е лично твой проблем.
Аз като се заяждам се разбира.

# 181
Абе хората се променят със възрастта. И когато бях 100 кг.и когато съм била 60 мъжът ми не си е променил отношението към мен.

# 182
  • София
На ССФ мъжът е минимум 195 см( понеже тя е 175, с ток на 15 см), с четен брой плочки на корема, бицепси, гръб на плувец и крака, които са пример за Фики! Сигурна съм, че никоя от тук списващите няма дебел мъж, който едва си вижда шнурчето от корем!
Моят гад отслабна, защото започна да кара колело, че и да хърка спря. А си яде тестено и захар, гадината ниедна. И от ковида смъкна 2 кг...ми не е честно

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 17:43 от Cuckoo

# 183
  • някъде в орбита...
Ти да видиш, не сме значи частен случай Joy След толкова години продължава да е със спортната фигура, а яде все едно има дупка в стомаха, и от захар и тестени каквото хапне на мен се лепи, гахти Satisfied

# 184
А си яде тестено и захар, гадината ниедна.

Много ме дразнят такива хора Mr. Green

# 185
  • София
Ти да видиш, не сме значи частен случай Joy След толкова години продължава да е със спортната фигура, а яде все едно има дупка в стомаха, и от захар и тестени каквото хапне на мен се лепи, гахти Satisfied
А черешката на тортата е, че имаше време, в което бяхме съответно 55-100, а сега 64-92.
Аз не съм от сладколюбите, не ме влече захарта, но се чудя как става тоя номер.
Скрит текст:
Колело няма да яхна, след като се изтърсих 2014 и ходих с рани на коленете месец посред лято. Миналата година за разнообразие паднах на зимна пързалка и си докарах сътресение.

# 186
Тичайте! Бих казала плувайте, защото натоварването на мускулатурата е по-равномерно, ама отчитам риска от удавяне.
Аз съм луда за връзване. Не само карам колело, ами съм се пускала като по-млада със ските и по лавиноопасен склон.

# 187
То зависи и от велоергометъра.
Ако е професионален би имало натоварване, то това е важно, а също и интензитета.
Моето вело беше смотано.
Иначе колело бих карала, но съм в София и ме е страх да не ме отнесат. Но като бях тийнка и си живеех в малкия град, редовно го карах с часове.
Но при кростренажора има натоварване на почти цялото тяло.
А велото  какво, само краката. Глупости.

# 188
  • По света и у нас
Ще отговоря - мъж който има шкембе има много естроген. Излязох с един чичак през лятото, за който не подозирах как се е нашишкал около корема и паласките, и не му се обадих повече. Бившия ми имаше едно сладко твърдо коремче, което не беше проблем - мисля че го беше развил на нервна почва и според мен това го караше да хърка, освен това определено му пречеше да се движи както мъж без никакво коремче. Ако бяхме продължили щях да го вкарам във форма по един или друг начин. Спираш да го храниш, и до слагаш на секс диета и ето на мъжът се стопява. Не виждам как мъжът ще се разплуе с мен, аз правя само салати и кафе.

# 189
Знаеш кой и как изпива мъжките силици, ама щом ги храниш със секс, евала, респект, и въобще - нямам думи.

# 190
  • По света и у нас
Виж сега -вярно е, че гладна мечка хоро не игре, но възможно е. Няма да забравя свекърва ми, като живееше с нас и всяка вечер готвеше любимите манджи на мъжът ми. Аз и рекох: - Sogra, твоят син е много голям късметлия, защото с мен без проблем сваля килограми, холестеролът му изчезва и аз му се отразявам добре на здравето и на развитието. Сега като се прибереш вкъщи ще видиш, как бързо ще го вкарам във форма. Тя милата не знаеше да се смее ли или да се сърди:)

# 191
Ще отговоря - мъж който има шкембе има много естроген. Излязох с един чичак през лятото, за който не подозирах как се е нашишкал около корема и паласките, и не му се обадих повече. Бившия ми имаше едно сладко твърдо коремче, което не беше проблем - мисля че го беше развил на нервна почва и според мен това го караше да хърка, освен това определено му пречеше да се движи както мъж без никакво коремче. Ако бяхме продължили щях да го вкарам във форма по един или друг начин. Спираш да го храниш, и до слагаш на секс диета и ето на мъжът се стопява. Не виждам как мъжът ще се разплуе с мен, аз правя само салати и кафе.

Ти за дете ли говориш или за мъж? То и дете да беше ако не е по негова воля отслабването..хляб и салам ще яде, но ще яде.
Виж ако е .."каквото ми сервират и на дивана"  има по-голям проблем от "естрогена" в тялото му . Мерси за строен мачо, който му е все едно какво ще яде стига да му го сготвят и сервират.

# 192
Аз съм грозният от преди няколко коментара Grinning Да ви кажа при мен как стана. Първо с жена ми сме вече 10 години заедно (тази година стават 10 де), не толкова много като други тук, но не и от вчера. Еми тя цял живот е била супер амбициозна - спортува изключително много и често и е в добра форма. Аз пък, винаги съм бил малко по-инертен по отношение на спорта, което до 30-32 години не беше проблем. Обаче после изведнъж за кратко време качих доста (като за мен) и то естествено на корема. Тя нищо не ми каза, ама то само като я гледах как спортува всеки ден и ми ставаше неудобно. Та почнах и аз, смених си режима на хранене (преди това беше спагети, канелони и т.н.) и за около година корема го няма, а мазнините от около 28 процента са сега на 17. Та важно е и да се стимулирате един друг според мен. Не може единият да лежи, ама да иска другият да е в перфектна форма.

# 193
  • По света и у нас
Аз съм грозният от преди няколко коментара Grinning Да ви кажа при мен как стана. Първо с жена ми сме вече 10 години заедно (тази година стават 10 де), не толкова много като други тук, но не и от вчера. Еми тя цял живот е била супер амбициозна - спортува изключително много и често и е в добра форма. Аз пък, винаги съм бил малко по-инертен по отношение на спорта, което до 30-32 години не беше проблем. Обаче после изведнъж за кратко време качих доста (като за мен) и то естествено на корема. Тя нищо не ми каза, ама то само като я гледах как спортува всеки ден и ми ставаше неудобно. Та почнах и аз, смених си режима на хранене (преди това беше спагети, канелони и т.н.) и за около година корема го няма, а мазнините от около 28 процента са сега на 17. Та важно е и да се стимулирате един друг според мен. Не може единият да лежи, ама да иска другият да е в перфектна форма.

Браво Иво, точно за това става дума. То някак си не може единия да е в добра форма, а другия да е в лоша. И двамата прихващат навици помежду си. Например, мужът ми май се наливаше повече преди да се запознаем - много партита и пиянстване, а аз не съм по пиенето - е той започна да пие много по-малко, а аз малко повече с него, защото той иска компания за вино пред телевизора.

# 194
Самото определение "грозен" е доста субективно.
Това с мускулите е нещо преходно....а относно външната красота....там пак нещата не са определени.
Може да си създала някакъв идеал за мъж в съзнанието си и всички, които излизат от тези твои граници, да квалифицираш като грозни.
Имаше едно интересно предаване, правеха изследвания на различни мъже и жени как реагират на една и съща жена/мъж, резултатът беше ясен....за едни хубави, за други приемливи, за някои грозни....
Води се от това какъв е човека като характер, уважава ли те, как се държи с теб и куп други.
Красотата е нещо преходно....

Общи условия

Активация на акаунт