Грозен мъж

• 19 691
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Красотата е нещо преходно, така е. Но ако мм не беше красив (за мен), никога нямаше да му обърна внимание. Всяка жена си е създала някаква представа за идеалния
За мен: висок, строен, не много напомпан(както е модерно сега), синеок, с тъмна коса, с по-дебели вежди от моите 😉, с плътни устни и запомнящи се черти. И БАМ, един ден го срещам. Ама хубав е и си върви с недостатъците. Всеки ми казва "не се занимавай с тоя" и т.н. И аз си викам, че няма да го бъде. Обаче как да спра да мисля за него. Не можах. И така де, вече 7 години сме заедно и има толкова много неща, които обичам в него, освен фасадата.

# 196
  • София
За идеален не знам, но поне такъв, от когото да иска да роди деца. И за мъжете е същото - поне да е такава, че да иска деца от нея.

# 197
Първоначално като прочетох за какво иде реч ми стана малко смешно 😃 Била съм и за по една нощ с 1-2 грозници, но сексът с грозници е топ (имам си разни фетиши явно 🤣), пък и винаги са толкова благодарни и те оценяват за разлика от някои красавци. За партньор до себе си избрах не най-красивия, но най-разбиращия, най-тежащия на мястото си, най-държащия на думата си и най-уважителния. За разлика от някои бивши хубавци, които уж имаха чувства, но бяха по-студени, налагаха се за всичко, ревнуваха и най-вече имаха самочувствието да се мислят за незаменими.

# 198
Както казва един приятел “мъж е важно да изглежда малко по-добре от маймуна като се облече в костюм”. И не е далеч от истината- важен е чара. Но! Ако трябва да съм обективна- аз не харесвам дебели мъже и големи шекмбета. Не съм била с такъв и мъжът ми сега е на диета, че беше напълнял и го помолих.

# 199
  • По света и у нас
Първоначално като прочетох за какво иде реч ми стана малко смешно 😃 Била съм и за по една нощ с 1-2 грозници, но сексът с грозници е топ (имам си разни фетиши явно 🤣), пък и винаги са толкова благодарни и те оценяват за разлика от някои красавци. За партньор до себе си избрах не най-красивия, но най-разбиращия, най-тежащия на мястото си, най-държащия на думата си и най-уважителния. За разлика от някои бивши хубавци, които уж имаха чувства, но бяха по-студени, налагаха се за всичко, ревнуваха и най-вече имаха самочувствието да се мислят за незаменими.

Добре де, какво е грозник за теб ТОЧНО?
В очите на моя бивш мъж, всички с които съм се занимавала преди него са грозници, но аз не мисля така. Отговарят си на моето златно сечение.

# 200
Грозник според описанието на авторката - единият имаше акне момчето 😃 Иначе си имаше чар за мен - хубава усмивка, приятна компания, интелигентен, музикант, на мен ми хареса, но за една или няколко вечери 😃 Вторият "грозник" беше страшно висок и анорексично кльощав, приличаше на закачалка. Имаше сини очи, но странна уста, която много му разваляше фасона 😣 Но пък нещо в него ми допадна и така 😃 Просто аз явно съм по-сексуална от средностатистическите жени явно. Не винаги красавците ме привличат и не винаги "грозниците" ме отблъскват 😃 Мм има хубави големи очи с дълги мигли, плътни веждш и хубава усмивка с добре подредени зъби и много гъста коса. Но сега се е заинатил и я е оставил на самотек, на Тарзан прилича 🤣 Но съм го оставила да експериментира с външния си вид, на мен не ми е кой знае какъв проблем това. Аз самата в момента не съм в най-бляскавия си вид покрай грижите за бебето, та неговото тарзанстване ми е последният проблем 🤣

# 201
  • София
Котка в кашон, като казваш Тарзан и се сещам за Александър Скарсгорд (или за Кристоф Ламбер на млади години)... Ми да не са зле?
Красотата е доста относително, може някого да харесват 80% от жените, но баш за теб да е антипатичен.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 13:44 от Cuckoo

# 202
  • bulgaria
Красотата не е в килограмите. Един Дони е хем хърбав, хем грозен, но има харизма. Ейдриън Броуди е същата работа- ролите му го правят симпатичен. Ами Фреди Меркюри? Грозен, колкото искаш, но излъчването прави човека, а не физическите черти. За съжаление не така стоят нещата при жените. Към нас обществото е по-безпощадно, та грозен мъж не е беда. 😃

# 203
Абсолютно си права. За един мъж, визията е последна грижа...

# 204
  • София
Поне тогава им е била последна грижа. Сега на техните колеги им е първа грижа, а пеенето - последна.

# 205
Котка в кашон, като казваш Тарзан и се сещам за Александър Скарсгорд (или за Кристоф Ламбер на млади години)... Ми да не са зле?
Красотата е доста относително, може някого да харесват 80% от жените, но баш за теб да е антипатичен.
Как попадна Александър Скарсгард в темата за грозни мъже?????
Че чак и обосновка, как не бил .... 🧐🤔🤣🤣🤣

# 206
За да бъде харесван един мъж е достатъчно да е малко по-красив от дявола, докато за да бъде харесвана една жена, тя трябва да е наистина красива.
 Тъжно, но е факт.

# 207
За да бъде харесван един мъж е достатъчно да е малко по-красив от дявола, докато за да бъде харесвана една жена, тя трябва да е наистина красива.
 Тъжно, но е факт.

Дали?Simple Smile 
Харесва се индидуалност, излъчване , ум..Ако няма някакви драстични физически отклонения..
Колко би те задържала красавица само с физическа красота?

# 208
 Тъжно, но е факт.

За да е харесвана една жена изобщо не е достатъчно само да е хубава. Това отначало, а после? Ако не може да задържи интереса ти, ако е само облицовка без ум и други качества, докога? Знам, че теб е важно и да е тигрица в леглото,  ако е бездушна красива кукла, колко ще те удовлетворява?
Докато един мъж за да задържи една такава жена му трябват малко повече качества.

# 209
  • София
 Тъжно, но е факт.

Тц. И най-красивата жена писва. Хубавците и от двата пола винаги правят впечатление, но обикновено харизмата и социалните умения са решаващи, стига видът да е поне приличен.

Общи условия

Активация на акаунт