Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Бях пробвала някоя друга пдобна лимитка, миришат ОК, но не са достатъчно хидратиращи за мен. Аз съм със суха кожа.
BTW на някой друг да му омръзват много бързо лосионите за тяло? Grinning Максимално се старая да избягвам големи опаковки, защото шанса да ги довърша е малък. Единствената по- голяма опаковка, която взимам е на Бочко с пшеничен зародиш, много хубаво ми мирише върху кожата. Повечето в момента в който ги сложа върху мен и ми миришат едно като на лекарства, като тези на Ив Роше.
Би ли споделила кой е продукта на Бочко - тоалетно мляко или

# 421
  • София
Да попитам и тук Simple Smile Отзиви за тази серия на Рубела?
Слагам снимка на дневния крем, но има и нощен, както и околоочен серум.

# 422
BTW на някой друг да му омръзват много бързо лосионите за тяло? Grinning Максимално се старая да избягвам големи опаковки, защото шанса да ги довърша е малък.
За да не ми омръзват, използвам поне три душ гела и три крема за тяло едновременно и ги редувам. И аз не купувам големи опаковки и почти не повтарям, дори някой продукт много да ми е харесал. Искам да пробвам нови и нови, слава богу, изборът е огромен. Simple Smile

# 423
Бях пробвала някоя друга пдобна лимитка, миришат ОК, но не са достатъчно хидратиращи за мен. Аз съм със суха кожа.
BTW на някой друг да му омръзват много бързо лосионите за тяло? Grinning Максимално се старая да избягвам големи опаковки, защото шанса да ги довърша е малък. Единствената по- голяма опаковка, която взимам е на Бочко с пшеничен зародиш, много хубаво ми мирише върху кожата. Повечето в момента в който ги сложа върху мен и ми миришат едно като на лекарства, като тези на Ив Роше.
Би ли споделила кой е продукта на Бочко - тоалетно мляко или

https://shop.lillydrogerie.bg/tjalo-240ml
Този крем Simple Smile

# 424
Не бяха ли няколко човека казали, че на тях не им мирише добре, а на друг, че му харесва? Или не си спомням добре.

Това някой ползвал ли го е?
Аз съм го ползвала, много ми харесва аромата. Не хидратира особено, но за лятото е супер.

# 425
Някой да е ползвал маските на Миша и какви са ви впечатленията?
От доста време купувам само тези на Chamos, но са ги махнали в кварталното Лили и на тяхно място са тези на Миша. Хвърлила съм им око, но не съм ги ползвала никога.

Лосионите на Velnea са едни от най-гадните, които съм купувала. 2 директно отидоха в коша. Не желая да ги използвам дори за ходилата ми.

# 426
Маските на Миша са хубави,много напоени ,супер хидратиращи.

# 427
Скрит текст:
Не бяха ли няколко човека казали, че на тях не им мирише добре, а на друг, че му харесва? Или не си спомням добре.

Това някой ползвал ли го е?
Аз съм го ползвала, много ми харесва аромата. Не хидратира особено, но за лятото е супер.
А запазва ли се дълго аромата?

Кое им е гадното на лосионите на Велнеа?
Чудих се дали да си го купувам.

# 428
Момичета, имате ли впечатления за червилото Мейбълин maybelline superstay matte ink ?
От доста време му се каня , а гледам в Нотино има безплатна доставка.
Като цвят мислех 175.
Дали е много тъмен...

# 429
Лични впечатления нямам, но съм чела ужасни неща - че се маха трудно, че става на парцали, че се бели от устните.

# 430
За Superstay matte ink наблюденията ми са, че цветът стои по-тъмен на устните, отколкото на опаковката. Аз имам 3 цвята, брутално траен е, но и зверски изсушава. При мен няма белене, не става на парцали (което пък ми се случва с течните матови на ABH), но после трябва да го триеш с терпентин. Приятелка беше открила, че го сваля най-лесно с обикновен вазелин от аптеката.

# 431
При мен червилото на Мейбълин нито става на парцали, нито се бели от устните. Да, изсушава като всяко друго матово червило. Махането също ми е супер лесно - нанасям малко балсам за устни или масло (бадемово, кокосово) отгоре, за да го размекна, и избърствам със салфетка. Супер лесно и бързо. Така си махам всички матови червила.

# 432
А от същата ink серия имате ли пастела и какво мислите за него?

# 433
Имам две от матовите червила на мейбълин които коментирате,много съм доволна от трайността ,свалям с мицеларна вода.Не ми става на парцали или на петна.

# 434
А от същата ink серия имате ли пастела и какво мислите за него?

Този цвят имам аз и ми е едно от любимите червила.

Общи условия

Активация на акаунт