Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Никъде не съм споменавала, че съм се движила с ексфолиращите чорапи. То с тях не знам някой ще успее ли да се движи и да иска. Споделям опит, не казвам да не се купуват и ползват.
И след като съм дала 7 лева за найлон, то поне очаквам да е здрав, а не всичкия смрад да изтече по търлъците и пантофите ми.

# 631
  • София
Не съм чела толкова подробно. Просто ще сравня две марки да видим какво толкова има в тях Grinning Но, за да започне да се бели тая кожа все ще са сложили нещичко.

# 632
Това, че са мокри и студени ме спира да ги купя. Като се знам как мразя шийт маски и откачам с такава на лицето, не искам да си представям на краката какво ще е. Имам усещането, че ме лазят голи охлюви с такива маски.

# 633
Аз нося 39-40 номер и на Виктория нюти ми бяха леко малки чорапите, но на Балеа бяха огромни и кракът ми вътре бе доста нашироко.Наложи ми се да мина 20 метра с тях, за да изляза от банята ,да се позиционирам  на дивана и после
пак обратно, не се скъсаха.По възможност не трябва се движим много с тях.Няма как да се ходи в тази хлъзгава торба , така е.

# 634
Това, че са мокри и студени ме спира да ги купя. Като се знам как мразя шийт маски и откачам с такава на лицето, не искам да си представям на краката какво ще е. Имам усещането, че ме лазят голи охлюви с такива маски.
Лятото може да ти хареса Simple Smile

# 635
Лятото може да ти хареса Simple Smile
Едва ли, мразя мокротии, даже лосион за тяло не издържам докато попие. Ще си ида на педикюр, няма да си причинявам тези чорапи.

# 636
Аз се чудя след това белене, кожата не става ли по-нежна и по-податлива на всичко това, от което искате да се отървете чрез беленето. С една дума, да си я изнежите, и много скоро след тази процедура, да трябва да се прави още, и още и още...

# 637
Аз се чудя след това белене, кожата не става ли по-нежна и по-податлива на всичко това, от което искате да се отървете чрез беленето. С една дума, да си я изнежите, и много скоро след тази процедура, да трябва да се прави още, и още и още...
Моята не, но първият път ползвах края на май и втори път чак сега. През останалоъо време почти не се е налагало да си поддържам петите.

# 638
Някои хора трупат повече мъртва кожа от други, дали го правят често или не, няма особено значение. Това пак са неща, които за жалост няма как да изберем сами. Аз трупам много на десният крак, стигало се е и до кървене. Но аз съм с откачено суха кожа. Предпочитам пред чорапите да си ходя на педикюр, но вече медицински педикюр става все по-трудно да се намери. Чорапките не са скъпи, и вършат много хубава работа, много съм благодарна на дамите че ми препоръчаха тези на виктория, буквално сълзи пуснах от щастие когато си видях краката. Нямам търпение за това лято да нося за първи път сигурно сандали без скрита пета. Нямате си представа какъв комплекс ми е това. Мъртвата кожа като се натрупа и се омърсява бързо, и става нещо изключително грозно.

# 639
След чорапките не съм мазала краката,така и пишеше на тия на Виктория поне.Колкото и да са сухи да не се маже с никакъв крем.

# 640
След чорапките не съм мазала краката,така и пишеше на тия на Виктория поне.Колкото и да са сухи да не се маже с никакъв крем.
Е това не съм дочела или съм забравила от първия опит.Мажа ги 😄, много ме сърбят вечер.Уффф!Добре, че
каза.

# 641
По въпроса с ексфолиращите чорапи, аз използвах тези на Chamos. Държах ги на краката си малко повече от час, не изпитах никакъв дискомфорт, докато бях с тях и след това. Леко охлаждане имаше. На втория ден започна беленето, а на четвъртия всичко падна. Много съм доволна, за първи път използвам подобен продукт и ако се наложи пак да прибягна до използването им,отново бих закупила от тях.

# 642
Балейските чорапи не съм ползвала. Преди съм хвалила на Парасофтин (нещо не ги намирам вече), който са ми фаворит, на Виктория бюти и на Пюрдерм. Аз също съм усещала леко парене, стоя с тях максимум 90 мин., колкото е указано на опаковката. Определено да ми е мокро и студено не ми е любимо, но го изтърпявам. Нито едни от тях не са се късали, а съм ходила из стаите понякога. Ако имам да върша нещо, обувах чорапи върху тях и после чехли. После докато не падне и последната мъртва кожа, не мажа с нищо краката си. Ефекта от чорапите поддържам с пила и с кремове с уреа. Петите ми са много сухи по принцип, ако не ползвам пила поне 2 пъти седмично стават доста зле. А такива чорапи използвам преди летния сезон, когато вече вадя сандали и през есента.

# 643
Не знам продуктите ли са трудни за ползване или на хората не им се чете, та се оплакват. Това са чорапи с течност, о каква изненада, течността е МОКРА и студена и лепкава, ужас. Стигаме до момента на сцепване, моите крака са 38номер, ползвала съм доста подобни продукти и само при неправилно разгъване, найлона се скъса, но грешката беше в мен, не мога да знам как някой си е поставял чорапа, за да се скъса и къде е проблема. Аз си слагам чорапи и си вършея и чистя, нямала съм проблем с движението и не са се повреждали чорапите. За да се избелят краката, това са доста силни киселини, в които киснеш и които въздействат на кожата, за да започне беленето. Щипането е строго индивидуално, някои го усещат други не. Също на опаковката пише да не се мажеш с крем, защото спира действието и не е препоръчително дори краката да са загрубели... няма как да очаквате действие от продукт, който е използван неправилно и да се оплаквате.

# 644
О, не знаех, че ми е нужно висше образование, за да разгъна едни найлонови чорапи. Кой ли знае как съм ги дърпала зверски от плика и съм се чудела как се разгъва това чудо на чудесата, че те са цъфнали на пръстите. Олелее. Но вече ще знам. Естествено, че вътре има течност, която може да причини някакъв евентуален дискомфорт. Не съм се оплакала, че вътре съм открила течност, а че съм се почувствала дискомфортно по време на употребата им. Някои дами може да не се чувстват дискомфортно . За това е форум, за да си споделяме коя какво и как, и защо. Когато съм давала мнения са били базирани на база личен опит, усещания и впечетления. Както и не ми е плащано от някой си, за да хваля или оплювам даден продукт. Така и ще бъде!
Относно показаните 3 душ гела на нивеа, имам розовия, не съм забелязала засушаване на кожата от него. По-гъстичка консистенция има, непрозрачен е, розов на цвят, като с леко перлен цвят. Миризмата не е натрапчива, нежна, но не се задържа при мен. Аз слагам обилно количество и прави хубава пяна.

Общи условия

Активация на акаунт