Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Можеш ли Алекс да погледнеш това а видео и да кажеш за какво става въпрос
. https://www.instagram.com/tv/CIoXDHCJ414/?igshid=1u6sm1wxhwlj9

# 361
  • София
Един прекрасен ден и едно  голямото пързаляне...

Идва ред на награждаването. Победител както се очакваше е Бамби.
Ханде вече се е качила на стълбичката на победителите, пременена с официалната рокля в очакване някой да и връчи наградата.  Крачето не я боли.  А като няма фотографи, тя сама си прави селфи.

# 362
БРО, отпусни се, знам, че можеш още неща да изброиш 😂
Алекс, Бюрсинче и другите пациенти, на вас ще ви кажа, че доктора рабори със НЗОК, но задължително да си носите чифт дрехи, защото той след като извърши прегледа, правел някакви масажи, чрез които отключвал чакрите и аурите на пациентките си. Така поке каза Ханде одеве де, след като й е направил обстоен преглед на цялата анатомия. Казах й, че ще записвам часове за други пациентки, не го прие много добре, но тя също искала да присъства на прегледите им, за да не отключи някоя грешна чакра о да стане беля 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 Няма да го изпуска от поглед "приятелчето"..

# 363
  • Кърджали
Цитат
quote author=sani1212 link=topic=1277818.msg41922693#msg41922693 date=1607632578]
Не го изслуша цялото. Но общо взето - при няколко лайфа и снимки които правил, са се получили критики, негативни коментари /не съм го засичала този, следя само някои от актьорите /. Явно са възникнали някакви ситуации заради които е бил предупреден от шефовете. И накрая напуснал работа. Обвинява феновете че заради техните коментари и критики останал без работа.
Налабантова (трябва да измисля как да ти го съкратя името) аз на Ханде ще ѝ кажа - виж, Балджа и тя ще за гледа в другата посока докато Керем ме лекува. Сраменжлива съм, не може други хора да ме гледат.

# 364
  • In the light side of the Moon!
Цитат
quote author=sani1212 link=topic=1277818.msg41922693#msg41922693 date=1607632578]
Не го изслуша цялото. Но общо взето - при няколко лайфа и снимки които правил, са се получили критики, негативни коментари /не съм го засичала този, следя само някои от актьорите /. Явно са възникнали някакви ситуации заради които е бил предупреден от шефовете. И накрая напуснал работа. Обвинява феновете че заради техните коментари и критики останал без работа.
Налабантова (трябва да измисля как да ти го съкратя името) аз на Ханде ще ѝ кажа - виж, Балджа и тя ще за гледа в другата посока докато Керем ме лекува. Сраменжлива съм, не може други хора да ме гледат.

Според феновете в туитър и фейса, Исмаил бей е уволнен, защото събирал полседователи на гърба на Керем и Ханде! Пускал фотошопи на ХанКер, правил лайф видеа и подвеждал хората с информация, само и само да му харесват постовете и да събере повече последователи.

Не беше ли този същия дет някъде беше писал, нещо от сорта че много скоро ще излезе на яве това, което феновете искат да разберат?

# 365
  • Кърджали
Май същият. Мяркала съм само каквото е споделям тук.

# 366
Алекс, ти ако продължиш да добавяш букви, може и да се наложи да ми го съкратиш 😂😂😂😂😂

Чакай да не е спам само :

# 367
  • Кърджали
Алекс, ти ако продължиш да добавяш букви, може и да се наложи да ми го съкратиш 😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Край, товойто име отсега нататък само copy paste 😂😂😂😂

Нал, Бан,Това... Продължавам да мисля кратки варианти на името...

# 368
  • София

Чакай да не е спам само :

Ох, от 5 минути не мога да спра да се смея. Корема ме заболя, домашните ме взеха за луда. Питат ме имам ли нужда от помощ (разбирайте психиатрична).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Реших да сравня как изглежда Ханде с различните нейните партньори. Всичките те са и само колеги.  Вие сами преценете, с кой от тях  е "по-колега" 
Ето я с Буура Гюлсой...

С Толга Саръташ...

С Бурак Дениз...

И с Керем Бюрсин...

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 23:55 от БлагаВест

# 369
  • София
Дами, знам, че тепърва предстои да гледаме епизод 22, но нямам търпение за 23-ти. Осъзнавате ли, че ще видим Серкан Болат да кара кънки на лед?? Joy Откъде тръгнахме... докъде стигнахме... Simple Smile

# 370
Момичета благодаря за отговора то и аз не го следвам просто му попадна и затова го споделих ето нещо друго

# 371
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен петък изпълнен само с положителни емоции и много усмивки Hug

Да видим днес какъв ребус са ни приготвили сценаристите Simple Smile

# 372
  • Кърджали
Добро утро и от мен! Макар че ми  иде да се свия под одеяло и да забравя че съм се събудила.

# 373
Добро утро дами💐

Почти е събота🎉

# 374
  • Пришълец

Добро да е! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт