Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 198
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Гледам Фокс вече рекламират усилено Son yaz. Мисля, че ще започне в сряда на мястото на Феникса. За там го гласят. Simple Smile Харесва ми и как целият каст на нашия сериал са солидарни в НЕхаресването на новата героиня и не са си споделили новия фраг, защото тя заема огромна част от него. Joy По принцип винаги го споделят. Ама тоя път - не! Sweat Smile
🤣🤣🤣 Така трябва.. солидарност със зрителите🤣
https://www.instagram.com/p/CInRtQsD73J/?igshid=4rshf5qqppiv
Той ще ме целува така... пък аз ще си държа устата затворена и ще се дърпам🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Тя тая със стиснатата уста и забременя, и търча по петите му и не го остави да си изживее истинската любов момчето! От сит да те е страх, дето казали хората. Rage
Аз от него сериал я намразих и така и не можах повече да я харесам в други проекти, не че  е виновна актрисата де.

# 406
Изключително ми е неудобно да пиша каквото и да е след такъв пост като на neorum. Защо не напишеш една книга, не се бъзикам, говоря сериозно!

Марги, таратанки да ме санкционираш иииии ще има да взимаш  😂 Еда разбира, че Серкан е крил нещо за родителите й в 19, а в 20 вече разбира какво и що. Кака ти преди да каже нещо - проверява информацията 😂

# 407
  • Пришълец
Налбантова, сериозно ли, 'айде признавам си грешката тогава. Grinning
Аз пък малко напосоки, но мислех този път, че съм права. Нищо де, разбрахме се Joy

Историята на Еда и Серкан през погледа на Неорум е още по-красива.Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 17:18 от Маргарита Н.

# 408
  • Монтана
neorum, аплодисменти от мен!
След прочитането на твоите размисли, мога само това да кажа-Благодаря!
Наистина красивото стана още по-красиво!

# 409
Здравейте момичета, не остана утре е денят.
Барборанке виж колко сме различни хората, аз като dariVale изобщо не я харесвам тази Бурджу и не говоря за външен вид! Просто по - студена актриса, мисля че не съм виждала, има едно такова студено излъчване и държание, че ми прилича на ледена царица. Даже и в едно предаване с Керем бяха, и пак такъв вид има. А целувките с Баръш, той огън 🥵, тя лед. 🥶
За Ханде и Керем, да може да не са заедно и само да се закачат, да са само приятелчета, но ми се струва, че и двамата не биха имали нищо против да си изживеят живота заедно с това "приятелче". 😜
Тук ще напиша нещо за Серенай. Не съм я гледала не знам що за актриса е, още по-малко що за човек е. Но действията на хората говорят за тях повече от всичко друго - да остави мъж като Керем и да се хване с онзи комик 🤔 без коментар 🤐
neorum прекрасна както винаги, удоволствие е да те чета.
Ако решиш да пишеш книга, вече има корица

# 410
  • Кърджали

Текста е "най-много мога да стигна до другата каравана"

# 411
Здравейте отново, дами!  Heartbeat
Аз не мога да опиша сериала толкова добре, колкото Неорум (благодаря, мила! Sparkling Heart ) , но ще си споделя мислите с вас:
Изгледах епзиода най-после и смея да твърдя, че имам нужда от още романтика.. Еда вече се пречупва ми се вижда, още малко и трябва на нея.  Grinning  Ние отдавна сме се предали на Серкан, то е ясно.
От друга страна, днес като гледах... Серкан ревнува, Серкан постоянно иска да е с нея, Серкан показва любовта си, а Еда.. дърпа се, все нещо я спира. Искам да я видя да се бори за Серкан малко, сякаш го прие за даденост:  той винаги е до нея, винаги си я обича, винаги си я защитава. Тя знае всичко това, вярва му, въпреки че го отрича, но се дърпа, защото си мисли,че така ще го промени явно.
В началото бях против Балджа, много даже, но ми се струва, че е необходимото зло. Съгласна съм, че няма да ни е приятно отново да са разделени или да се карат, особено след такава страстна целувка, но пък... Нека и Еда си покаже чувствата и си преглътне гордостта, така както направи и Серкан, заради нея и за да я задържи до себе си. Вече, след като изгледах епизода, ми се струва, че имаме нужда от Балджа, колкото и да не я харесвам. Мисля, че по един или друг начин тя ще помогне за израстването на Еда и за промяна в нейното мислене.
Е, разбира се, мога да си променя мнението за Балджа, ако прекали и се пречка повече от необходимото. Аз си чакам бабата, там ще бъде интересно да се види, както и писмото на Селин. Доста се заплетоха всички неща и ми е интересно да видя нашите как ще се справят с всички пречки.
Тази тема е радост за очите и сърцето - който и аватар да погледна, навсякъде виждам Керем Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 17:37 от Есенна магия*

# 412
Скъпа Веси. Спойлери даваме срещу преведена сума от 6.99лв без ДДС. Ако желаеш два, има отстъпка и цената е 12.98, отново без ДДС.
Бъзикам се 😉
Серкан ще разбере в края на 13епизод, а Еда доста по-късно - 20.
И да, естествено, че са нейните родители.
Аз давам 99.99лева, може ли малко вътрешно инфо от кухнята (леглото) на Керем и Ханде🤣

# 413

Текста е "най-много мога да стигна до другата каравана"
Явно Керем така я е настъпил ,ме сега само до неговата каравана може да стига🔥🔥🔥

# 414
Тъкмо се чудих под "другата каравана", тази на Керем ли има предвид? Smiley

# 415
SatisfiedSatisfied

Така виждам аз нещата:hibiscus:

# 416

Енгин на бял кон да не предлага на Пъръл☃️

# 417
Ха, принцът на бял кон JoyJoyJoy Нямам търпение! Stuck Out Tongue Winking Eye Horse Racing

Енгин на бял кон да не предлага на Пъръл☃️

# 418
И аз, абсолютно същото си помислих Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо се чудих под "другата каравана", тази на Керем ли има предвид? Smiley

.... ей я на, другата каравана Heartpulse

П.С. neorum, както винаги страхотен коментар Hug

# 419
  • София

Сестрата на Ханде, Гамзе, е качила това видео от рождения ден на Борджу Йозберк от миналата година. Борджу утре имала рожден ден. С Ханде и до сега си останаха първи приятелки.

https://vk.com/hande_ercel?z=video-77566380_456240436%2F58534dc5 … pl_wall_-77566380

Общи условия

Активация на акаунт