Ех, момичета!
Имам цял архив от мои писания, понякога отварям старите тефтери, дори на места чета неща, коити са написани от мен, но все едно не съм аз.
Това ли било то, вдъхновението?! Да забравиш външния си образ, да покажеш душата си, себе си, истинския си образ и да го предадеш на хартията. Понякога ми идва някаква мисъл, дори не смогвам да я напиша, някои неща отлитат. Но да започна роман, трябва вдъхновение и то за неща, безкрайно познати не само на мен, но и на тези, които ще четат. Убедена съм, че за да харесаш нещо, да го заобичаш, трябва да го познаваш до болка, до толкова, че да стане част от теб. Да пиша?! Къде около мен в реала такова вдъхновение?! Само вие може да ме извадите от черупката. За това съм благодарна, че съм с вас, смея се на закачките ви и ми е толкова хубаво на душата! Имала съм 8 години в живота си, много натоварени, но съм била заобиколена от такива вълшебно настроени момичета като вас. За това след толкова години, ви приемам като подарък на съдбата и не искам тази идилия в нашата тема да свърши.
Чета последните постове, чудите се дали Серкан пуши. Някъде на снимка, не знам дали е от сега, го видях с лула, мисля че не беше в сериал, а в каравана. Значи не е скаран с цигарите. Но да го дадат с цигара в нашия, не знам, никой герой не го дават да пуши, пресъздават идеални образи в това отношение. Сега се сетих за нещо и дори се разсмях - да не е бабето с наргилето?! Шегувам се, разбира се. Сигурни ли сте, че е цигара, да не е нещо друго?
Безкрайно благодаря за снимките и клиповете, за коментарите по тях, находчиви и духовити сте. Виждам снимки на пияния и весел Серкан - нарича се " опасен чар ". Нали имаше филм с такова име? Серкан освободен от задръжките, разкрепостен, шеговит, наистина опасен чаровник.
Четох за новата ... Това сценаристите искат да ни довършат! Не стига, че едното пернато ще си остане, ами се появи е друго - по рошаво! Сега представяте ли си, че Еда има да скубе две кокошки, а ние също ще помагаме. Тая рошла, от къде се взе? Кой я одобри за работа, кой я назначава?! Ще разберем. Но ако не е провокатор като Ефе и другата перушана, то остава да е психо. Сама си създава история и сама си вярва на нея. Да ви кажа, направо се страхувам от такива психопати, защото не знаеш накъде ще завие мисълта им. То, лудите не са като другите. Дано не създава пакости, само да активира ревността на Еда и да погледаме как тя беснее. Наистина Едичка има нужда от катализатор, за да разбере някои истини за живота. Да знае, че ако Серкан е коленичил в краката й, то има и други фактори, наричани истина - вън и независимо от нашето съзнание. Дано да имаме не толкова болезнени сцени, например да има такава: Новата - кокетка, вярваща в " съдбата " и готова да получи лудата си идея С.Б., Серкан - любезен, но железен, а Еда - готова за скок като разярена лъвица, за да опази любимия.
Сега, това което пиша не е шега. И на мен са ми правили такива прически, дори децата са ми казвали: млада, красива и рошава. Харесваха ме всички, но тая ... не я харесваме! Нали сме жени с шесто чувство, което казва: Внимание! Сигнал за опасност!
Ех, асанс*ора и тази целувка! Красота и съвършенство в едно, а ние вдигаме наздравици за тях. Но се питам - после?!
Отново съм с големия чаршаф, да свършвам. Времето работи за нас - започнахме обратно отброяване, около 20 часа до старта. Моля, без провокации, че мога да пиша до сутринта, ако ме развълнувате!
Препоръчани теми