Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 169
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Серкан не, ама Керем мисля, че пуши. Или поне, преди, сега не знам дали е пушач все още. И снимков материал мога да приложа Smile

На втората снимка, като показвали кадри от почивката им със Серенай на яхтата в Бодрум, турските журналисти са цензурирали цигарата Joy
Намерих и цензурирания вариант:
Скрит текст:

# 451
  • София
Дано да ги е отказал! Не му отиват. Освен това не обичам мъже пушачи. Така де... на него ще му простя този лош навик. Всичко бих му простила. Но дано все пак ги е отказал. За негово добро. Съжалявам, ако засягам пушачите тук, не е това целта, просто никога не съм била пушач и не го разбирам този вреден навик. Simple Smile

# 452
По мои наблюдения, в Турция повечето актьори са пушачи. Така поне като пушат между снимките, после не могат да се сърдят едни на други, че миришат на цигари Kissing

Керем и Ханде още преди доста време ги фиксирах на една снимка от сета, че са с кафенца и цигарки пред тях в караваната, но не бях сигурна дали са техни, или на някой от колегите им. Със сигурност обаче и двамата пушат.

# 453
Ааа Ханде май не "пие тютюн", но Керем и Биге със сигурност, мисля че и Енгин също 😂

# 454
Да, тази снимка я забравих 😂

Керем и Ханде още преди доста време ги фиксирах на една снимка от сета, че са с кафенца и цигарки пред тях в караваната, но не бях сигурна дали са техни, или на някой от колегите им. Със сигурност обаче и двамата пушат.

# 455
Благодаря ти, ally.yor, точно тази снимка се опитвах безуспешно да намеря, за да илюстрирам написаното.

И още една на Ханде с Бурджу Озберк (която е рожденичка).

# 456
Хиииии.... Ах, Хандемиии 🥺 Не си я представях пушачка, изобщо. Дори ми е като човек, който спазва някакъв здравословен начин на живот.
Ама няма да съдя, щото и аз съм от този отбор.
Оф, разби ми сърцето 😕😂
Ама тъкмо де, няма да си миришат на цигари един на друг докато се целуват и заедно ще пасат магданоз 😂😂😂

# 457
Нещо старо но любимо,кал и каза само Gitme-е началото на клипа🔥❤🔥❤
https://www.instagram.com/p/CIlzPWVBC_0/?igshid=18q0cum8e44ht

# 458
Леле, не си ги представях пушачи 😃
Налбантова, явно със своите емотикони си описала връзката на Ханде и Керем, съдейки по цигарата 😃😃😃

# 459
Е, Налбантова, Хандемито може само от време на време да припалва. При тях с целия стрес около работата е разбираемо. А, вероятно и всички клюки се научават на по цигарка и кафе Wink

Преди години са ми разказвали как на снимките на "Карадайъ" Кенан И. постоянно се е бъзикал с Бергюзар, че мирише на цигари. А тя милата само крадяла от цигарките на чаяджията и накрая му донесла един кашон, за да си върне борча Laughing

# 460
  • Пришълец
Освен, че работят заедно, почиват си пак в близост един до друг - никой от тях не го дразни цигарения дим и всичко е точно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 461
  • София
Тези двамката най-добре да си се закопчаят пак та да не се налага да прескачат от фургон във фургон. Хандемии я боли крачето, като и се допуши, няма да се налага да търси Керем за цигара.
Я колко са спокойни и щастливи двамата, завързани. Пък и така Еда /Ханде/ ще е по-спокойно от нахални и несъобразителни жени, дето се натрапват без покана, по всяко време.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 00:30 от БлагаВест

# 462
  • Кърджали
Ех, пуши ли вампира ми? Тц, тц... Не че аз съм пример за здравословен живот (по точно мога да съм пример за не здравословен), ама цигарите никога. Не са ми били интересни ( а всички около мен пушат като заводски комин. А и като дете по нивите с тютюна ссъм израснала и съвсем не ми е интересен. Шоколад ми дай на мен, шоколад. Поне е вкусен 🙃

# 463
Blush Ех, момичета!
Как можахте да четете поста ми?!  Никак не пасва на вашето закачливо шеговито настроение! Но благодаря, че ме отразихте. Тук мога да пиша, защото съм вдъхновена - от сериала, от историята, артистите и от вас! Innocent  Имам цял архив от мои писания, понякога отварям старите тефтери, дори на места чета неща, коити са написани от мен, но все едно не съм аз.
Kissing Face Това ли било то, вдъхновението?! Да забравиш външния си образ, да покажеш душата си, себе си,  истинския си образ и да го предадеш на хартията. Понякога ми идва някаква мисъл, дори не смогвам да я напиша, някои неща отлитат. Но да започна роман, трябва вдъхновение и то за неща, безкрайно познати не само на мен, но и на тези, които ще четат. Убедена съм, че за да харесаш нещо, да го заобичаш, трябва да го познаваш до болка, до толкова, че да стане част от теб. Да пиша?! Къде около мен в реала такова вдъхновение?! Само вие може да ме извадите от черупката. За това съм благодарна, че съм с вас, смея се на закачките ви и ми е толкова хубаво на душата! Имала съм 8 години в живота си, много натоварени, но съм била заобиколена от такива вълшебно настроени момичета като вас. За това след толкова години, ви приемам като подарък на съдбата и не искам тази идилия в нашата тема да свърши.
Lollipop Чета последните постове, чудите се дали Серкан пуши. Някъде на снимка, не знам дали е от сега, го видях с лула, мисля че не беше в сериал, а в каравана. Значи не е скаран с цигарите. Но да го дадат с цигара в нашия, не знам, никой герой не го дават да пуши, пресъздават идеални образи в това отношение. Сега се сетих за нещо и дори се разсмях - да не е бабето с наргилето?! Шегувам се, разбира се. Сигурни ли сте, че е цигара, да не е нещо друго?
Tropical Drink Безкрайно благодаря за снимките и клиповете, за коментарите по тях, находчиви и духовити сте. Виждам снимки на пияния и весел Серкан - нарича се " опасен чар ". Нали имаше филм с такова име? Серкан освободен от задръжките, разкрепостен, шеговит, наистина опасен чаровник.
Animal Chicken Animal Bird Четох за новата ... Това сценаристите искат да ни довършат! Не стига, че едното пернато ще си остане, ами се появи е друго - по рошаво! Сега представяте ли си, че Еда има да скубе две кокошки, а ние също ще помагаме. Тая рошла, от къде се взе? Кой я одобри за работа, кой я назначава?! Ще разберем. Но ако не е провокатор като Ефе и другата перушана, то остава да е психо. Сама си създава история и сама си вярва на нея. Да ви кажа, направо се страхувам от такива психопати, защото не знаеш накъде ще завие мисълта им. То, лудите не са като другите. Дано не създава пакости, само да активира ревността на Еда и да погледаме как тя беснее. Наистина Едичка има нужда от катализатор, за да разбере някои истини за живота. Да знае, че ако Серкан е коленичил в краката й, то има и други фактори, наричани истина - вън и независимо от нашето съзнание. Дано да имаме не толкова болезнени сцени, например да има такава: Новата - кокетка, вярваща в " съдбата " и готова да получи лудата си идея С.Б., Серкан - любезен, но железен, а Еда - готова за скок като разярена лъвица, за да опази любимия.
People Haircut Сега, това което пиша не е шега. И на мен са ми правили такива прически, дори децата са ми казвали: млада, красива и рошава.  Харесваха ме всички, но тая ... не я харесваме! Нали сме жени с шесто чувство, което казва: Внимание!  Сигнал за опасност!
Да, трябва ние да я следим, а Еда е там и ще атакува.
Heartbeat Ех, асанс*ора и тази целувка! Красота и съвършенство в едно, а ние вдигаме наздравици за тях. Но се питам - после?!
Какво ще бъде?! Нагоре, надолу, с тоя асанс*ор, спирки, целувки и накрая все пак ща слезнат. Шеф Александър ще им зареди масата с вкусотии, които едва ли ще ги отразят, защото ще се гледат, ще се усмихват и ще искат да не бъдат в този ресторант. Размечтахме се, но мечтите са едно, а животът е друг. После ще се появи новата откачалка, после ще има парти на мама Айдан, танци и нови емоции ... Не искам да се вживявам във фраговете, където едно се вижда, друго се казва, трето изобщо не се показва, а накрая четвърто - серията е изненада за всички. А и тая рошла ще ни пили нервите и ще търсим любимия израз на Серкан в такива случаи. Ох, нека се ядосваме, Еда да слезе от облаците, на които се е покачила, само накрая да ги видим вече заедно. Да, нека вече са заедно. Ще сложа друга бутилка шампанско за охлаждане, но да не чакаме пак 10 серии, за да го отворим! Да идва и бабето Семиха, че и за нея ни свърши чакането. Но аз писах, че очаквам да е от добрите. При първото посещение на Серкан в дома на Еда, заговориха за Мардин, Серкан се впечатли и беше готов да предложи посещение, за да разгледа архитектурата на града. Но тогава Еда го отряза за идеята. Ако бабето е добра, може Серкан да й гостува сам, а Еда може да размисли... Отнесох се ... Само се вижте как ми действате! Но ви обичам за това.
Flowers Jack O Lantern Отново съм с големия чаршаф, да свършвам. Времето работи за нас - започнахме обратно отброяване, около 20 часа до старта. Моля, без провокации, че мога да пиша до сутринта, ако ме развълнувате! Kiss

# 464
Аз също не ги обвинявам, сигурно много напрежение им се събира с всичко снимки, интервюта, клюки по техен адрес, разбирам ги. Вероятно ги успокоява по някакъв начин, не ми е понятно, далеч съм от тези неща.
Ние у нас не пушим с ММ сме почитатели на здравословния начин на живот, даже той повече от мен, цигарите (никога не се употребявани) и алкохола са забранени направо у нас, та дори и сладкото и тестени изделия (мой малък грях са и двете 🤦‍♀️) и е зарибил и малкото и цял ден хрупат плодове. 🍏

Общи условия

Активация на акаунт