Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 197
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
🥺👫😍👩‍❤️‍💋‍👨🍱☕🥂⛔👩‍🦱🌠🌃🤹‍♂️💃🕴️👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍💋‍👨🛌🚬

Алекс, ето другия ребус 😂😂
Аз този белокоско мисля, че е Алптекин, но тази тройка какво значи? Трета истинска целувка? Трети кекс, но те втори не са имали... Ооо, разбрах, на Серкан трите желанияяяя.. Светна лампата.
Селин ще каже, че напуска..

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 20:52 от Nalbantova

# 436
  • Плевен / София
🥺👫😍👩‍❤️‍💋‍👨🍱☕🥂⛔👩‍🦱🌠🌃🤹‍♂️💃🕴️👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍💋‍👨🛌🚬

Алекс, ето другия ребус 😂😂
Аз този белокоско мисля, че е Алптекин, но тази тройка какво значи? Трета истинска целувка? Трети кекс, но те втори не са имали... Ооо, разбрах, на Серкан трите желанияяяя.. Светна лампата.
Селин ще каже, че напуска..
Това последното цигара ли....Серкан не пуши нали?

# 437
Гости, еми вървят хронологично 😂
Целувки, милувки - - > легло - - > цигара 😂 А кой ще пуши - Еда или Серкан, не мога да кажа и защо се пуши след леглото, също не знам, но така са го направили 😂😂
Знаеш, че това е фалшивият ребус, нали 🤔

# 438
  • Пришълец
Русата да не е дружката на несресаната, а тройката да е третия договор. Шегичка Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy
3-те желания ще са, това е ясно, но да видим какви ще са те...

Нинче, на мен също ми хареса Керем, без значение в роля ли е или не на въпросното гифче Heart Eyes
Какво хубаво обръщение, благодаря.

# 439
  • София
Спокойно! Зарежете ребуса. Видяхме кадри от 23-ти епизод, нашите са още заедно. Няма да ги разделят след всичко преживяно и то заради Балджа. Ще има някакво недоразумение само. Няма как след един епизод пак да ги разделят, та те дори не са се събрали официално. Wink

# 440
  • Плевен / София
Спокойно! Зарежете ребуса. Видяхме кадри от 23-ти епизод, нашите са още заедно. Няма да ги разделят след всичко преживяно и то заради Балджа. Ще има някакво недоразумение само. Няма как след един епизод пак да ги разделят, та те дори не са се събрали официално. Wink
Ето това е истина...за съжаление...Може да са се целунали, но все още не са се събрали...

# 441
# 442
Аз сега като се замислих, ако шамарът не е накрая, то единственото друго възможно място (според това, което знаем) е точно след целувката в асансьора (въпреки че Еда не изглежда бойно настроена), но винаги може да каже, че според договора... И после по тази причина Серкан да ѝ напомня, че капризите отдалечават любовта Thinking

# 443
mi_si охоооо, тестват го, което значи каквооо??? ЦЕЛУВКА 🎉🎆🎇🎊✨

# 444
Oo, Серкан да пуши е абсурдно направо, та той толкова се грижи за здравето си 😃

# 445
  • Плевен / София
Oo, Серкан да пуши е абсурдно направо, та той толкова се грижи за здравето си 😃
Да...и за това се чудя, кой ще е пушача...

# 446
А откъде сме сигурни, че ще има шамар. То и отвличане трябваше да има предния епизод, но ..... се разминаха нещата Simple Smile
Както отбеляза Налбантова, поне ще имаме още една целувка Gift Heart

# 447
  • София
Още един пост от мен с поредица от снимки "Еволюцията в ревността на Серкан Болат":

Първите две снимки са от еп. 2, пристигането на Каан в цветарницата на Еда, последните две са от еп. 21 с фотографа Джан и фотосесията.

Хубава вечер и добро настроение!

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 21:55 от nrgmama

# 448
mi_si Ханде май го беше казала на лайфа, когато е облечена с жълтата блуза и синята пола. Ама дали не е имала предвид, че договорът е "шамар", демек Серкан да е като ударен заради този договор.

Гости и Есенна магия- ех, не се хванахте за нещо дтуго, а за тая цигара. Баба му нали е д-р Куин, ще подъвче малко магданоз след това и все едно не е пушил 😂
Може и двамата да палнат по една цигара, кой знае 😂😂

# 449
Най-споделяните снимки от французойките днес в Туитър Wink

Общи условия

Активация на акаунт