Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 130
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Кърджали
Селин ще си признава за договора... Добавя и Еда
Ферит бил дал договора на пресата ... Тя пък го била прикрила... Ида и Джерен знаели... Ефе я бил шантажирал
Искала да напусне фирмата и холдинга и да даде акциите си на Серкан

Съдружника и адвоката ми, двама на които трябва да вярвам... Ако на вас не вярвам значи не мога, то на кого
Въх Серкан им прости.
Излъга ме
Нямам вина.
Ама го скри от мен ...Можеше да ми кажеш
какво искаш, да ти се извиня ли
Според мен не става сам с извинение
А искаш да се възползваш от това
Ами грешката която направи трябва да си има и наказание
Наказание..НА един крак ли да стая
Не, не толкова лесно нещо

# 586
Лисицата Селин, пак върти опашка...

# 587
Да снимат епизодите с оцелелите след ледената пързалка Joy Шегата настрана, има ли някаква информация за пострадалите по време на снимките на пързалката? Thinking Дано са добре хората, че и аз съм падала на такъв терен, болезненичко си е Head Band Grin

# 588
  • Кърджали
Айданпак полудя
А Серкан, Еда, вие откъде изкочихте
мамо ...Притеснихме се за теб
Няма за какво да се притеснявате...Танцувам валс

Айдан ме убива... Дори и уж като и е зле  събира Еда и Серкан един до друг

# 589
Селинката пак сама се прецака, ще ги сближи повече с глупостта си... Ама няма лошо...

# 590
Селин е признала за старата случка, но не и за новата, нали?

# 591
  • Кърджали
Селин очакваше друго. Но Серкан я изненада. Каза и че като иска може да си ходи. Прости набързо на Ферит и Джерен. С Еда го обърна на игра..
Мики, за новата не призна. Каза че Ефе я шантажира, ама не каза за какво и  излезе че все едон я шантажира за онзи случай. Ако беше признала за новият случай серкан можеше и от терасата да я изхвърли.

# 592
  • София
Този шеф Александър да не залюби Айфер накрая??

Това, че Фокс не искат нашите да правят пауза по празниците, значи ли, че ще продължат и след Нова година??

# 593
  • Кърджали
Айдан се чуди какво да прави, за да се разсейва и да не мисли за развода.. ЩЕ се кандидатира за президент на фондацията
Ако спечеля ти ще си до мен
Ако синът ви го няма, ще бъда
ще го помислим

Енгин продължава да настоява да запознае Пъръл с родителите си

Реших как да те накажа
Ние не забравихме ли тази тема \
не я забравихме. Казах че ще си помисля
Добер, какво е наказанието ми
Не е наказание, а шанс да се извиниш . 3 желания. Които ще изпълниш без да ми противоречиш
Какви са желанията.-Да не противоречат на договора
Няма, спокойно. 3 невинни желания
не обещавам.Първо трябва да ги чуя

# 594
И официално:

Бабето поне на външен вид изглежда миролюбиво Simple Smile

# 595
До средата на февруари сме сигурни, най - малко Wink

Това, че Фокс не искат нашите да правят пауза по празниците, значи ли, че ще продължат и след Нова година??

Керем си отложи пътуването до Америка, където трябваше да заснеме филм, на който е съпродуцент. Остава в Турция, където ще продължи да работи по 2 проекта. Комедиен мини сериал (5 и 6 сезон) в интернет платформа blutv и сериала SenÇalKapımı .

# 596
  • Кърджали
Енгин и Серкан се жалват колко са им трудни връзките им.
Енгин - При вас как е положението? ОАще ли си в процес на промяна
Да, но този път и Еда трябва да се опита да се промени
Еда ли защо
Аз положих усилия, сега е неин ред. Скри нещо от мен. Затова наказанието и е правото на 3 мои желания
И тя какво каза
Хмм

# 597
  • София
Хвърлих един боб и гледайте какво излезе - Еда ще се дърпа на Серко, ама като се появи Балджа... бързо ще смени тактиката. 😅

Я, peaky boy е тук! 😏

И познах, че тъжният поглед ще е заради разговор с Алптекин. Wink

Да ви призная... стана ми тъжно за Алтекин.

# 598
  • Кърджали
Ако имаш време искам да говоря с теб
И аз имам нуща които искам да ти кажа
добре
Да започна първо аз. Разбирам, не съм добъ баща за теб. Но знам че ти ще бъдеш много добър баща. Не знам колко цениш мнението ми, но Еда е правилният човек за теб. Ако не допуснеш моите грешки, ще бъдете много щастливи.
Благодаря за пожеланиуята ти. Не искам да те виждам повече. Не те искам нито вмоя живот, нито в този на мама
Няма да се появавм в живота ви. Но един ден знам че ще ми простиш. И ако някой ден имаш проблеми, ако имаш нужда от нещо, ще бъда до теб.Ти си мой син, аз съм твой баща. Нищо преживяно не може да го промени

Беше хубав разговор все пак.

Айдан официално се кандидатира за президент на клуба им.  Сега се надява на помощта на Серкан

Удобно ли е
Да, за теб винаги. Ела
Притесних се за теб. Алптекин
ЗА такива случаи най добре ми действа работята. Второто най-хубаво нещо в жживота ми в такива моменти
Кое първото
Предположи
спорт
не
Почвика
Не
Не се сещам за друго
Аз не спирам да си мисля за това
Да ти напомня ли за договора
не, няма нужда, знам го наизуст

Иска да работи с нея. Еда му казва че работи с Ефе. Скоро щял да дойде партньора му да поеме мястото му.
Аз не вярвам на Ефе. Нещо ми подсказва че тойе нечий агент
А вярваш ли на мен
Винаги.
Тогава няма за какво да се притесняваш

Еда ще му помага в избора на новият пиар

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 20:53 от Aлекcандрa

# 599
  • София
Да... въпреки че не разбирах нищо, накрая, когато Алптекин стана и тръгна, нещо ме стегна в гърлото. Според мен накрая ще го върнат. За сватбата или истинския годеж. И точно Еда ще ги сдобри. Simple Smile
Ако имаш време искам да говоря с теб
И аз имам нуща които искам да ти кажа
добре
Да започна първо аз. Разбирам, не съм добъ баща за теб. Но знам че ти ще бъдеш много добър баща. Не знам колко цениш мнението ми, но Еда е правилният човек за теб. Ако не допуснеш моите грешки, ще бъдете много щастливи.
Благодаря за пожеланиуята ти. Не искам да те виждам повече. Не те искам нито вмоя живот, нито в този на мама
Няма да се появавм в живота ви. Но един ден знам че ще ми простиш. И ако някой ден имаш проблеми, ако имаш нужда от нещо, ще бъда до теб.Ти си мой син, аз съм твой баща. Нищо преживяно не може да го промени

Беше хубав разговор все пак.

Общи условия

Активация на акаунт