Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 27 758
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Бро, обаждай се на Керем да ти даде спойлер, че Ханде не ми вдига 🤔

Ей с такъв поглед ще гледам и аз тази жена в събота 😂
Какво ли си нарежда Еда в този момент 🤔 "Не бибиткай щом не са те натиснали"... Или "Що не ти *** м*****а" Може би 😂

# 91
  • София
Благодаря ти, блууу! Kissing Heart На мен днес ми беше доста нервозен ден откъм работа, имах бая "кризис вар" и не успях да си изпусна нервите пред никого, но явно фитилът ми окъся и след този фраг... Дано си права! Серкан да се държи на положение искам, Еда да се държи зряло и да покаже чий мъж е Серкан. Да е ясно. Селин и Б. на мармалад! Не... обичам мармалад. На каша. Ама такава гадна. Попара за прасета. Естествено, че е хиена - подла и коварна. И не, не е красива, вече не ми е. Груба и вулгарна ми е. Ай... как мразя такива жени. И в сериалите, и в реала, както каза систъра.
Бърборнке, пак си си изпуснала от поглед розовите очила Stuck Out Tongue Winking Eye. Няма да залита наникъде нашето момче. Споко. Вече доказа, че за него друга жена не съществува.Тя му е Фея, Ягодка, тя му е въздуха. От първия ден още. Сега тази само ще помогне на Еда да се вземе в ръце и да си вземе момчето в ръце. И на нас ще ни изпокъса нервичките, в това нямам съмнение. Обаче аз не се съмнявам, че са ни приготвили нещо хубаво.
А, хиена й залепна направо. Аз щото таралежчетата си ги харесвам.

# 92
Момичета,успокойте се ДИШАЙТЕ 😄😄
Серкан не го даваме ,а камо ли Еда ще умете снимачната площатка с кокошки и хиени😬🤪
🔥Но аз друго се чудя,Незнам за Серкан,но какво ли му е на Керем седнал така зад Ханде и да мачкат тая глина,как се издържа на това ,той после дали ще може да стане в нормално състояние????🔥🔥🔥

# 93
Систър, и аз напускам, ако Серкан залитне по Б. Първо ще разтрелям Айше. След това ще напусна. Sweat Smile

п. п. Не знам Биге колко я мразят феновете, ама тази... сигурно уши, очи, всичко й гори. А Балджището не е кокошка. Хиена е. Wink
Бях много ядосана БРО затова не можах да се сетя за дума, различна от псувня🤦‍♀️ Та затова... Иначе хиена й лепна...
Даже забравих да благодаря на Алекс за превода💐💐💐 Нещо специално за теб Алекс
https://www.instagram.com/p/CIi5QmwpZpQ/?igshid=19igg09o3wdyb
Елинор със сигурност поне 10 мин не е могъл да мръдне милия след тази сцена🤭А и ако са правили няколко дубала... Ужас🤭🤭🤭

# 94
  • Кърджали
Нали знаете - единия фраг  качва в облаците, другият - сваля рязко на земята, а накрая е нещо, което не очакваме съвсем. Или поне не толкова зле колкото очакваме.
Тъй че Балджата може да се бута колкото иска. Серкан си има Фея Феята ще поревнува малко, но ако се съмнява в Серкан след всичко, което преживях... Тц  тц невъзможно...
Сигурна съм че любовта ще е повече в събота.
Серкан е търпелив спрямо хората, които са дълго време в живота му. Тези, които са нови, бързо ги поставя на мястото. Селин не успя да го  прилъже, та някаква нов мома ли.. Ще я по търпи малко евентуално, па ще ѝ резне крилцата.

# 95
  • София
Систър, звъня му, ама не вдига! Тези са се наговорили да ни скъсат нервите до събота... или тренират сцената с глината на голо... Grinning Ето ти опции какво си мисли Еда, избирай си:
1. Знаеш ли какво е суплекс?! Не. А искаш ли да разбереш??
2. Дишай, издишай, Еда. Дишай, издишай! В краен случай ще насъскаш Сириус. Никой няма да се досети, че си ти...
3. Фифи дали познава наемен убиец?!
Бро, обаждай се на Керем да ти даде спойлер, че Ханде не ми вдига 🤔

Ей с такъв поглед ще гледам и аз тази жена в събота 😂
Какво ли си нарежда Еда в този момент 🤔 "Не бибиткай щом не са те натиснали"... Или "Що не ти *** м*****а" Може би 😂

# 96
Алекс Да я резва още веднага, че като я гледам как се е наточила, бая бели ще прави

# 97
Може ли да е наета от Айдан за да ревнува Еда , или от Селин? Как мислите?

# 98
  • Пришълец
Блу, +1. Еда се радва на подкрепа от Айдан, леля си, момичетата... Има любовта на Серкан, това ѝ дава още по-голяма сила и увереност....
Тая несресаната Балджа ли е, коза ли е, доста ядове ще бере ако се навърта около Серкан и си превишава правата всеки път с посещения по домовете.
Той като ревнуваше питаше Лейля пръстена на Еда достатъчно голям ли е, че да се забележи, Joy сега на Еда ще ѝ се иска да не беше настоявала да ги свалят. Хак да ѝ е Joy
Ама новата със Селина как да са от един отбор като и на двете Серкан не им е безразличен. Ааа, да, перушината е на принципа щом тя е нещастна и другите да не са щастливи... две глави мислят по-добре от една и ще въртят интрижки тези.

Налбантова, по-рано днес като го написа много не обърнах внимание, че ме напуши смях за израза ”приблизително половин бременност”,:35: но сега ми мина пред очите и в Туитър. Вярно, навършвали се 5 месеца от началото Heart Eyes

# 99
Може ли да е наета от Айдан за да ревнува Еда , или от Селин? Как мислите?
Кали, (дано не бъркам името), от Айдан според мен е изключено да е наета. Някак ми изглежда не особено дружелюбна в единия кадър като разпитва за нея. Пък Айше може да ме шокира ако това е решила да бъде. За Селин е възможно, не го изключвам. Вече се опита да вкара онзи фотограф-играч, не се съмнявам, че ще се възползва от всеки сгоден случай да ги раздели.
Бърборанче, на глас се смях на тази попара. Много ви се радвам със систъра и компания. HugHeartKissing HeartHeart Eyes Голям гушш от мен имаш. Направо всички имате гуш.

# 100
  • Кърджали
Айдан няма да си играе с огъня. Тя ги знае що за стока са и двамата вече. Те и без странични проблеми са си достатъчно проблем. Айдан иска да ги събира - на едно място, без дразнители...
Селин... Не знам... Би имала полза от това някой да влезе между двете влюбени пиленца. Но дали... Не знам.
Бабата-по ми се ще в този случай да е невинна. Като се появи ще иска да се сближава с Еда, а едва ли най-добрият начин за това, ще е да вкара дразнител в света на Еда. Еда рано или късно би разбрала и на бабата и Марин ще ѝ се стори тесен... Щото Еда е кротка 🤔 ама като става дума за Серкан вади нокти

# 101
Бро добре дошла отново 🌷Затъжих се за тази ти страна 😂😂😂
Сега нищо сериозно не мога да кажа,но се чухме с Ханде. Питах дали тренират, но
тя каза, че нямало да правят такива неща с глината повече, защото Серкан след.. Керем бе, Керем след като стоял зад нея и 10мин му трябвали, за да се успокоят разни неща и тогава ставал, а не можело  да губят време 😂

Марги еми така е, не се научихте, че кака ви трябва да я взимате на сериозно тук 😂😂

# 102
1.Не харесвам каскети. Не харесвам Керем с каскет.
2.Новата според мен е наета от бабата и от никой друг. Начина, по който й се съобщава "следващата задача" подсказва тази идея. Все пак Селин почти сигурно е напуснала като ПР. Бабата е съдружник и вероятно вече с 50%, така че може да отправя оферти за работа.
3. Ще се съглася с мнението, че Еда ще съжали за свалените пръстени. Но нека да й се дръпне малко водата и да види, че може да загуби Серкан заради друга жена,  а не заради работата му.
5. Какво се е случило, което да накара Серкан да произнесе репликата "Капризите убиват любовта". Това сякаш са насадени нови идеи в харда на модифицирания робот.

# 103
Бро добре дошла отново 🌷Затъжих се за тази ти страна 😂😂😂
Сега нищо сериозно не мога да кажа,но се чухме с Ханде. Питах дали тренират, но
тя каза, че нямало да правят такива неща с глината повече, защото Серкан след.. Керем бе, Керем след като стоял зад нея и 10мин му трябвали, за да се успокоят разни неща и тогава ставал, а не можело  да губят време 😂

Марги еми така е, не се научихте, че кака ви трябва да я взимате на сериозно тук 😂😂
🤣😂🤣😂🤣😂🔥🔥🔥🔥
Тая глина ще я сънуват нашите

# 104

Кралицата и Краля така ги определят в социалните мрежи❤

Общи условия

Активация на акаунт