Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 27 763
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Не се сърдете на Айшето - без интрига няма повишаване на рейтинга , така ,че ще търпим Балжака Joy
Ако Еда завари Балджа у Серкан е клише .Мисля ,че по скоро Балджа ще дойде в неподходящо време , когато Еда е там .Впрочем доста невъзпитано да идваш у дома на шефа без покана или предупреждение . Но те май се познават със Серкан .Да не е бивша и тази като Пернатото ,че Еда не метлата ще яхне , а цял самолет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
Леле ... мале ....Тази баджаначка (или там както я кръстихте ) доста нажежава и сериала и темата .
   Аз нещо не се притеснявам .Успеят ли Серкан и Еда да седнат и да си поговорят и да се разберат най -накрая ,ни бабища ,ни баджаначки ,а камо ли кокошки ще ги разделят Sunglasses
     Сигурно бабата я е пратила да приласкае Серкан, ама той Серкан да не е вчерашен .Ама ха ! Само да не ми кавалерства много с нея ! Hands Facepunch
   А Еда как ще подпали моторетта Joy Със Селин загря ,а тая направо ще я отвее .А обърнат ли се срещу нея женския отряд ...чак ми става мъчно за нея Joy
Та ,общо взето аз си чакам урока по грънчарство Heart Eyes

# 107
  • In the light side of the Moon!
Сакинол романтички, сакинол....совите не са това, което са!!! Smirk
Фрагмана е подвеждащ. Имаме 2+ часа епизод, тук са само секунди. Ще има романтика, ще има и ревност, ама то па и ревността им е хубава, така че предстои ни един страхотен епизод!

# 108
Не се сърдете на Айшето - без интрига няма повишаване на рейтинга , така ,че ще търпим Балжака Joy
Ако Еда завари Балджа у Серкан е клише .Мисля ,че по скоро Балджа ще дойде в неподходящо време , когато Еда е там .Впрочем доста невъзпитано да идваш у дома на шефа без покана или предупреждение . Но те май се познават със Серкан .Да не е бивша и тази като Пернатото ,че Еда не метлата ще яхне , а цял самолет Stuck Out Tongue Winking Eye

Фили, аз мисля, че не се познават хиената и Серкан. По телефона като докладваше на някого и каза "Този мъж е много красив". Интересно ми е обаче, каква ПР-ка ще да е тази, да кандидатства за място в компанията им, той се води един от най-желаните ергени и го снимат по списания с награди, а тя не го е виждала. Поне на мен ми звучеше, като да е изненадана колко е красив, сякаш го вижда за пръв път.

А пък ако и това е ход на бабето, хич не виждам шансове Еда да й прости, като разбере какви мръсотии прави на любимия и. Още повече ако го принуди да напусне холдинга, да изгуби всичко. Той за Еда всичко ще направи, това няма да го спре, но ще повторят историята на родителите й, а това няма да сближи баба и внучка. Пък си мисля, че освен отмъщение бабишока иска да си върне внучката.

# 109
В профила на сериала в Инстаграм описват Рошавата Гарга като ПР на АртЛайф.
Явно Селината зарязва Серкан, но не и холдинга. За това ще продължим ида си я гледаме и нея, един вид бонус малус.
Лошото е, че Рошлева ще работи много тясно със Серкан, защото АртЛайф си е чисто негова фирма.

# 110
  • Бургас
А пък аз, след фрага и четейки вашите коментари си представям огнените погледи на Еда към новата ПР и тънката усмивчица на Серкан, радващ се на ревността на Еда......

Досега ви четох, до 8-ма страница, за да кажа: Тенкюююю за темата.Бързам да благодаря, че следващия път като вляза сигурно ще запълвате последните страници Wink

# 111
  • София
Айше обаче отсега ни подсказва какво й е отношението към тази героиня - ужасно име й е избрала и стилистите отсега се гаврят с нея. Обличат я като щраус. Явно отборът на пернатите се разраства. Оф, да идва събота, че нервите са ми опънати. Ще изчакам да гледаме епизода, преди да съдя. Но съм набрала, така да знаете. Като Ренди Ортън преди мач съм, ако някоя от вас е гледала кеча преди години. Ако не сте, ето ви визуализация:

# 112
Ами след като не се познават какъв дядов търси Къдравата в апартамента на шефа ?
(Аз реших да и намеря извинение и ми хрумна да не би да се познават от преди )
Невъзпитана и нагла Fearful

# 113
  • София
Не можах да се сдържа...

Ако случайно залитне, лично ще му избода очите. Wink Много го харесвам, но такова нещо няма да простя.

# 114
Само като ги видиш и знаеш, че ще създават проблеми

Е, па тая къде се слага и тя... Нито е толкоз красива, пък ще я видим и колко е умна.... Не харесвам аз сини очи в такъв вид комбинация... А то явно имало защо....

# 115
Мъри , не обиждай синеоките хора ! Вярно , много красиви очи са , но това не означава непременно , че всеки със сини очи е жесток и лецемерен ! Моля....
И за справка , аз не съм със сини очи , а със зелени,  но просто не ми хареса общия знаменател.

За Балджа и аз се подразних много яко. И не ме режете , но Айше имам чувството че зорлен се чуди как да свали рейтинга на сериалчето ни с гръм и трясък ! Това ромком ли е.., защото започнах да се съмнявам с толкова много интриги и интриганти!

# 116
  • София
Пеперудке, че е ромком, ромком е. Драмата не преобладава. Имаме си повече романтични и забавни моменти. Кризите бързо се разрешават, дори да се протакват, както беше с тайната за инцидента, нашите ГГ не страдат през цялото време. Има 10 минути драма и после се събират, започва се гоненето, заяждането и свалките.

И най-добрият коментар, който прочетох днес: “Sirius needs to attack her”. В превод - Сириус трябва да я нападне. Joy Съгласна съм! Даже го предложих и аз по-нагоре. Представям си как я разкъсва. Първо хубаво я размята, после хвърчат коси, мигли и гадни дрехи. Накрая едно око изпада, една глава се откъсва, крайниците са на различни посоки и така. Като финалната сцена на Здрач преди хепи енда. Wink

# 117
  • Пришълец
Бърборанке, това последното ти творение е много добро, признах те Hands Thumbsup Sweat Smile

Тони, щом успяваш да влезеш преди да сме преполовили темата пак добре Sweat Smile

Забелязвам обаче, че колкото пишещи почти толкова и наименования на новата вече има Sweat Smile Първото, което ми изникна в съзнанието на мен е коза, но написаното от Дари ми допадна в най-голяма степен - Рошава гарга, защото ми е някак в съзвучие с Голямото пиле. Шегичка Joy

Налбантова, имаш уникално чувство за хумор, та успяваш да ме разконцентрираш и си забравям мисълта. Но, имам странния навик да се връщам на същото пък колкото време ще да е минало Sweat Smile

# 118
  • Пазарджик
Мъри , не обиждай синеоките хора ! Вярно , много красиви очи са , но това не означава непременно , че всеки със сини очи е жесток и лецемерен ! Моля....
И за справка , аз не съм със сини очи , а със зелени,  но просто не ми хареса общия знаменател.

За Балджа и аз се подразних много яко. И не ме режете , но Айше имам чувството че зорлен се чуди как да свали рейтинга на сериалчето ни с гръм и трясък ! Това ромком ли е.., защото започнах да се съмнявам с толкова много интриги и интриганти!

Язък за нас ако  Айше е получила "депеша" от Султана.RageRageRage

# 119
Сигурно не са намерили актриса за бабата, и се чудят с какво да напълнят още 10 серии. Тъй, че в 23 еп ще има ревност (защо Балджа е в апартамента), в 24 още ревност (защо ще стане както Балджа каза), в 25 проблеми и скандали, в 26 нещата ще ескалират - няма да си говорят, ще го прати да си ходи с по дяволите с Балджа. В 27 ще са отчаяни и тъжни, самотни и ще има драма в офиса - работна криза. В 29 Еда ще ходи да троши вази... и т.н.
А ние ще агонизираме чакайки 31 епизод да се сдобрят и сгодят.

Вероятно Еда има и тя комплекси. Дженк я заряза, а Серкан на няколко пъти и разби сърцето.

Хората коментират, че покрай Балджа Еда, ще се осъзнае и ще се надгради характера й, чудя се какво ще оправя
Тя има няколко недостатъка
- импулсивна е
- доверчива е
- ревнива е

Мислех, че желанията на Серкан ще изпитат характера й и работата й. Ще и даде отговорна задача или нещо такова, а не изненадай ме вкъщи, изненадай ме с целувка, изненадай ме ...

Явно обича изненадите от Еда, ама и Балджа ще прави изненади, а до себе си има съветник който познава Серкан.
Изумена съм какво още прави Селин там - явно добре се оправдала в писмото.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт