Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 27 764
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Честно да ви кажа, според мен Еда и Серкан имат нужда да прекарат време заедно като двойка.. и ние имаме такава нужда. Преживяха твърде много неща, които ги разделяха: Селин, обвинението на Серкан с гит, после края на първия договор, тайната на Серкан и Алптекин, после излизането на яве на същата тайна, Селин пак.. крайно време е да имат време заедно и то пълноценно. А не откраднати мигове, намеци за любов и прочие.
Сякаш прибързаха с Балджа и ми се струва, чв нейното няма да е интриЖКА, а ще си е голям скандал..

# 121
Малеее, какви фурии сте! Кога свърши предната тема, та на 8 стр. от новата сте хвръкнали!  Имам да наваксвам!
Ами, честита да ни е!

# 122
Именно... Трябвя да яхнат един кон и 3 серии да не ги мислим 😊
Честно да ви кажа, според мен Еда и Серкан имат нужда да прекарат време заедно като двойка.. и ние имаме такава нужда. Преживяха твърде много неща, които ги разделяха: Селин, обвинението на Серкан с гит, после края на първия договор, тайната на Серкан и Алптекин, после излизането на яве на същата тайна, Селин пак.. крайно време е да имат време заедно и то пълноценно. А не откраднати мигове, намеци за любов и прочие.
Сякаш прибързаха с Балджа и ми се струва, чв нейното няма да е интриЖКА, а ще си е голям скандал..

# 123
  • София
Присъединявам се към групата на изнервените и ядосаните! Но .... надявам се, отново да сме заблудени от Айше Кутлу и компания и наистина да не ни пилят нервите в събота! Не може да не са разбрали, че не интригите, а красивите романтични моменти са това, което прави рейтинга добър?!

Аз едно нещо не разбирам! От сравнително малкото романтични турски сериали, които съм гледала, винаги съм си задавала един въпрос, който остава без отговор! Защо, когато непоканена жена почука на вратата ти, мъжът се чувства задължен да я покани, че и питие да й предложи?!

Една красота, за да се поуспокоим поне малко:

Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face

# 124
Бг Мамите ако Серкан залитне от правият път.  Smile

# 125
Мисля си, че в писмото Селин ще избърза да напусне Арт лайф, за да не я изгони Серкан лично и така ще го удари по болното място - да е изоставен.

В сцената с глината - Еда ми се струва някак лишена от емоция, не знам как точно да я определя, но ми е странна.

Балджа изглежда като свободен агент, т.е. не мога да я пришия нито към агентите на бабата, нито на Селин, въпреки че най-вероятно в някакъв момент ще си сътрудничи и с двете Wink

Да видим дали озетът ще ни ориентира повече Rolling Eyes

# 126
Балджака първо ще се сдуши със Селин, щом перушинестата й дава съвети как да се сближи със Серкан, та чак й в дома да му отиде, тя от къде знае той къде живее, от Селин. Не вярвам да не е разбрала и че Еда и Серкан имат взаимоотношения.
За бабата съм пас, не знам...
Селин беше злият герой за кратко, но Серкан я познава твърде добре и каквото и да забърка, той знае, че е тя, знае и нейните мотиви. Знам, че Балджа е необходимото зло, но ми се струяа рано. Поне един епизод да ни бяха дали с романтика пак..

# 127
Цъ, Кукличке, Kissing Heart нареди се при Бърборанка за едни розови стъкла. Не може така в тъмни краски сценария. Вярно, че сезона е такъв мрачен, ама все пак на ромком балкона сме. Серкан от толкова време иска да се доближи до Еда, след глупостта си да се раздели с нея, така копнее да е близо до нея, че каква работа, какви отговорни задачи... Аз като момичетата даже по-пикантни неща исках, ама нейсе. И това изненадай ме някоя вечер вкъщи пак става Smiling Imp И за ателието нямам търпение, само се притеснявам да не са ни показали цялата сцена вече във фрага, че ние и душ чакахме, ама се изпари още във фрага всичко.
Еда трябва да овладее импулсивността си. Особено когато е свързано с работа. Но не само. Иначе всеки човек си има някакви комплекси, неща, които го правят несигурен. Така е и с феята. Нищо човешко не и е чуждо. Но си мисля, че много бързо ще се наместят нещата тук.

Есенна магия, Hug много съм съгласна. Дано да ни чете Айшето. Revolving Hearts Всички чакаме романтика. Повече, ама доста повече романтика. 
Кате, Hug вероятно се опитва да запази самообладание. Sunglasses Все пак Керем/Серкан да ти диша така във врата, в прегръдките му си ... и в стаята има още 20 човека, които буквално ви светят. Не и е лесно и на нея, не само на него Smiling ImpStuck Out TongueStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 128
  • София
Добре че има и такива фенове като Супер Катя, които се превръщат в истински Шерлок Холмс и ни отварят очите за някои детайли. Погледнете снимките по-долу. На отбелязаните с 1, 2, 3 и 4 Серкан е с един и същи костюм и вратовръзка. Макар и в някои сцени да изглежда син, а в други - черен. Това е от цветовите корекции и различните монитори. Но вратовръзката го издава. Та последователността е следната (предположение е) - първо са в офиса, после Еда изпълнява едно от желанията (глината), след това Серкан е вкъщи и Еда му идва на гости. Това е и първият ден на Балджището в офиса. Но последният кадър, този под номер 5, не е от този ден, а от нощта след партито. Вижте другите две снимки. Тук вече ясно си личи, че костюмът на Серкан е черен, а и яката на ризата е по-различна. Затова е свалил вратовръзката, защото е доста стегната и неудобна. Поне така изглежда. Балджа пък е със същите дрехи като от партито. Тоест вероятно тя ще го навести, когато Бамби не е там. Както винаги - умело ни подвеждат с фраговете. Wink Какво ще излезе накрая, ще видим в събота.

Избирам да съм от тези фенове, които вярват, че цялата тази нова ситуация е с цел Еда да израсне като характер. Досега гледахме развитието в характера на Серкан. Време е и Еда да порасне. Да не бъде толкова сприхава, доверчива и да повярва в Серкан и чувствата му. Тъкмо спорих с една фенка на сериала в IG, която казва, че повече няма да гледа сериала в реално време, защото не й харесва накъде отива историята. Тя искала да гледа само нашите - влюбени и щастливи. Написах й следното: “Истинският фен подкрепя докрай, независимо от всичко.” И осъзнах, че аз не искам да съм мрънкащ фен като нея и много други, затова спирам. Balca burada. Ами добре. Балджа да е. Приемам. И тя като Ефе скоро ще е giti. Ще потърпим няколко епизода. Дано дотогава и Селин да е giti. Или направо заедно да си заминават. Simple Smile

# 129
  • София
Аз едно нещо не разбирам! От сравнително малкото романтични турски сериали, които съм гледала, винаги съм си задавала един въпрос, който остава без отговор! Защо, когато непоканена жена почука на вратата ти, мъжът се чувства задължен да я покани, че и питие да й предложи?!

Явно турският мъж е голям кавалер. Щом види непозната жена и веднага се прави на джентълмен. Виж ако е неговата и така си позволи приволно поведение, какво я очаква. Не ми се мисли.

# 130
https://fb.watch/2fF3utVOze/ Мисля , че тук фрага го има преведен
Благодаря , за новата тема

# 131
Именно... Трябвя да яхнат един кон и 3 серии да не ги мислим 😊
Аз предлагам да ги пратим при завеските да се гушкат, като аз ще застана охрана пред вратата,за да не допускам никой🤭

# 132
Сега се загледах във фрага с превода и ми прави впечатление жената, която инструктира Балджа - много руса, с някакъв по-младежки глас. Не ми прилича да е баба на Еда. Освен да е подставено лице на бабата.

# 133
Здравейте, прекрасни момичета!
Съспенсът с бабата набира скорост!

Вече започнах да се плаша от тая мардинска баба. Не ми излиза от ума, че и двете си деца не е успяла да задържи при себе си. А сега е тръгнала да отмъщава мащабно. Световно известен ландшафтен архитект, който явно й е задължен за успеха си в Италия и въобще, купува половината от акциите на голям строителен холдинг без да се пазари за цената... През всичките 20-на години не е изпускала от очи без да споделя живота им останалите й близки - дъщеря и внучка. Тази жена знае всичко, готова е да мине през всичко. И това върви като тънка нишка през целия сериал. Само едно не знаем...колко обича дъщеря си и внучката си и дали е готова да се съобрази с техните чувства, които може да включват отхвърляне на  богатство и отмъщение, и да се откаже от перфектно изпълнявания план за възмездие...

Отново....за втори път Stuck Out Tongue Winking Eye гледам сериите отначало  и се чудя кои, освен Ефе, са другите изпълнители на нейната воля.

# 134
  • Пришълец
Тази новичката с вулгарното си излъчване хем ми противее, хем ми е интересно какви ще ги дири. Ако е човек на бабата, там е по работа, но ще вземе да злоупотребява на своя глава със служебното си положение и най-нагло ще се навърта около Серкан. Предпочитам така отколкото някаква бивша, която се пръкнала незнайно откъде.
Ооо, те турските мъже така ни ги представят - неканените гостенки ги черпят с питие, работят заедно и прекарват с бившата повече време отколкото с настоящата, че накрая ги изкарват и жертви ако на любимата просто ѝ втръсне и без предупреждение стане да си събере партакешите и да се качи на първия самолет Smiling Imp Мдаа, да видим какво са ни подготвили и тогава ще преценяваме кон боб яде ли Joy

Понеже Илайда Чевик я гледах и другаде. Героинята ѝ кротка и една такава ”заспала”

Сега ще ми е интересно да я видя в ново амплоа.

Общи условия

Активация на акаунт