Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 27 768
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за прекрасната тема! Записвам се и се връщам да Ви чета, че пак сте изписали света! Heart Hug

# 136
  • София
Код "червено"!  Red, Red, Red ........

Може и в зелено ......

# 137
Тази Илайда никъде не съм я гледала, но преди няколко дни Хюля Дуяр (Султан бакал от ДЕК) ѝ беше пожелала успех, така че вероятно не е лоша актриса/ човек.

А тази, която врачува на екранната ѝ Балджа е ето тази особа, според мен. (Съдя по леопардовото палтенце).

# 138
Ето това е постът, който най-добре обяснава персонажа, за който чок зор да намерят някой да го изиграе!

Здравейте, прекрасни момичета!
Съспенсът с бабата набира скорост!

Вече започнах да се плаша от тая мардинска баба. Не ми излиза от ума, че и двете си деца не е успяла да задържи при себе си. А сега е тръгнала да отмъщава мащабно. Световно известен ландшафтен архитект, който явно й е задължен за успеха си в Италия и въобще, купува половината от акциите на голям строителен холдинг без да се пазари за цената... През всичките 20-на години не е изпускала от очи без да споделя живота им останалите й близки - дъщеря и внучка. Тази жена знае всичко, готова е да мине през всичко. И това върви като тънка нишка през целия сериал. Само едно не знаем...колко обича дъщеря си и внучката си и дали е готова да се съобрази с техните чувства, които може да включват отхвърляне на  богатство и отмъщение, и да се откаже от перфектно изпълнявания план за възмездие...

Отново....за втори път Stuck Out Tongue Winking Eye гледам сериите отначало  и се чудя кои, освен Ефе, са другите изпълнители на нейната воля.

А за Балджа - нито е да израсне Еда, нито за друго, ами за рейтинг да става, серии да се правят.  Ауу, Супер Катя, да не би тая интрига да идва от Айдан?

# 139
  • Пришълец
Принкс, въздържах се да го кажа, но е точно така както си го описала - трябва да има нови персонажи и интриги за запълване на епизоди. Щастливи Еда и Серкан не могат да се задържат много дълго на екран. Да, обичаме да ги виждаме влюбени, но като нищо не се случва...

# 140
Prinx, снимката е зад кадър, така че не мога да кажа с категоричност. Айдан обича игричките и би могла да подбутне така Еда към Серкан, но може и просто актьорите да се познават и да са се щракнали за спомен. В събота ще видим. При всички положения Балджа не пада от небето Wink

# 141
Не мисля, че Айдан ще подбутне Еда, използвайки Балджа. За старата Айдан това ми се струва нормално, дори бих казала, че си е в нейн стил, но пък сега.. след като заобича Еда, не мисля, че Айдан би постъпила така, сякаш това е подло.
Ама знам ли.. от Айдан и Айшето всичко очаквам. Може би това е пореден опит на Айдан да ги събере, все пак тя не знае, че е имало целувка в асансьора.. малко вероятно ми се струва обаче

# 142
Принкс, въздържах се да го кажа, но е точно така както си го описала - трябва да има нови персонажи и интриги за запълване на епизоди. Щастливи Еда и Серкан не могат да се задържат много дълго на екран. Да, обичаме да ги виждаме влюбени, но като нищо не се случва...

Нека ги има. Обаче тяхното от ромком отиде малко в интригаком. Нали се предполага, че е романтична комедия?
Романтичното го няма в доста серии. За мен поне.
Предполага се, че ще се набляга на романтиката, на това как се обичат главните герои и т.н. В колко серии се обичаха, както се обича една двойка в сериалите? Две.
Това, че през 10 серии ГГ се целуват не ми е романтично. Не ми е романтично и да ги гледам как се обичат от разстояние. Как се нараняват, защото се обичат.
Гледа ми се повече. Не искам цял епизод посветен на любовта между Еда и Серкан, но ми се иска поне малко повече време те да са щастливи заедно, да се насладят на това да бъдат заедно. Не ме интересува дали ще има кексове, просто искам да се насладя на споделената любов между тях двамата.
Абсолютно разбирам, че няма как да се кара само на любов, но сценаристите наблягат на всичко друго, само не и на нея. Зрителя гледа този сериал не заради Балджа, не заради бабата, не заради това как и защо родителите на Еда са загинали, а заради любовта между Серкан и Еда.

# 143
  • София
Съгласна съм с есенна магия, че избързаха малко с появата на Балджа. Както писах преди няколко дни, имам нужда от поне 3 епизода на рахат, любов и романтика. Домъчняло ми е за нашите влюбени робот и фея. Но може въобще да не е така, както изглежда. Например, възможно е Балджа да е само гост актьор в сериала, както беше Ефе. Да е за няколко епизода, да не се задържи до финала на сериала. Може да няма нищо общо с бабата. А действително да е само за раздвижване на действието, интрига да има. Може тази, която й гадае, да е нейна приятелка и да й гледа на кафе. Това в Турция е много популярно. Можем да видим една сладко ревнуваща Еда, без излишни драми и скандали. Както Серкан ревнуваше от фотографа, от учителя по плуване, от мениджъра на певицата и т.н. Балджа и Селин може да си въртят интригите, но нашите да си се обичат и да не падат в капана. Или ако има някакво недоразумение, бързо да го решават. Някак си не вярвам Айше да ни вкара в същия омагьосан кръг. Според мен тя и екипът си дават сметка кое държи интереса на публиката конкретно в този сериал - това са Еда и Серкан, тяхната любовна история. Това е заради невероятната химия между Керем и Ханде. Неслучайно епизод 11 е с най-висок рейтинг за сериала евър, а след спада в рейтинга той отново се покачи на епизод 21, където имахме помиряване между ГГ, повече романтика и целувка. Зрителите и феновете на SCK не искат да гледат драма, а любов и романтика. Искат Серкан и Еда заедно. Дори да се скарат, бързо да им минава. Не искаме да ги гледаме разделени епизоди наред. И още нещо - според мен умисленият и угрижен Серкан в двата фрага няма нищо общо с Еда и писмото. Тоест не е унил заради написаното в писмото, дори да е разбрал, че Еда е знаела и не му е казала. Това не е нещо, което ще го нарани или засегне толкова след всичко, което преживяха. Според мен е имало разговор между баща и син в офиса на АртЛайв и това го е разтроило. Спомнете си, че видяхме Ахмет (Алптекин) на лайфовете в събота. Беше в офиса с останалите. Явно снимаха общи сцени. А Керем (Серкан) беше точно с тези дрехи от тъжните му сцени в двата фрага. Wink И накрая - мисля, че Балджа може да създава комични ситуации от една страна. От друга, Еда да оцени Серкан, да видим развитие в образа й и развитие във връзката им. И накрая, дори да спретне някоя интрига заедно със Селин, очаквам да я изритат безславно, след като ги разкрият. Тоест споко, няма да е за дълго. И не вярвам да създаде големи проблеми, защото това ще е ролята на бабата. Ако ще разделят отново Серкан и Еда или ще се сблъскват с големи проблеми във връзката им тепърва, първо трябва да ги погледаме малко заедно и щастливи. Поне няколко епизода. Абсурдно е отново да имаме 5-7 епизода на разделени ГГ. Така че да видим какво са ни подготвили в събота! Надявам се повечето фенове да разсъждават по подобен начин, за да се повиши още рейтингът. Simple Smile

# 144
  • София
Нека да направим една ретроспекция на случващото се до сега в сериала. Как се развива любовната връзка между Еда и Серкан.
Първо се започна от инатене и дърпане на двамата главни герои и в промеждутъците имаше и "уж" неволни прегръдки.

След това двамата се разхождаха с кучето и гледаха звездите. Стигна се и до първата "приятелска" прегръдка.

Последваха още и още такива прегръдки, но вече по-осъзнати и желани.

Дойде и момента на първите целувки по бузата

Така двамата ГГ се поотпуснаха и вече по-смело стигнаха до опити за истинска целувка. В началото те стигаха само до допиране на нослетата, но влюбените гълъбчета решиха да рискуват.

Под прикритието на воалите се стигна и до първата истинска целувка.  Но тя беше доста плаха и срамежлива.

Затова решиха, че щом са влюбени нека целувката да бъде истинска

Следва продължение.....

# 145
  • София
И още нещо ми хрумна - може тази Балджа да се окаже от онези маниачки, където се обсебват от даден мъж. Гледали сме такива почти във всеки сериал. Дори в ромкомите ги има. За тези, които сте гледали Навсякъде ти, тази Лара или Аляра, различно я превеждаха в епизодите по бТВ и в тези със субове в интернет. Та тя беше луда за връзване. Беше си решила, че главният герой я харесва, разбираше всичко погрешно, накрая съвсем изплиска, изнагля му и той директно й показа вратата.

# 146
Зрителитв искат любов, ашк!! Рейтингите скочиха, когато дойде целувката и закачките, като в първите е епизоди, а имам едно притеснение, че Балджа ще плете интриги и пак ще има спадове..

# 147
Ох, и мен фрага ме напрегна.
Не искам да правят от Еда ревнива глупачка. Тя е импулсивна и първосигнална и един разнител само би подклаждал тези й качества според мен. Не ми се струва, че образът й би израстнал при такива обстоятелства. По-скоро малко време насаме с любимия, да затвърдят любовта си, би успокоило Еда и би я променило към по-добро.
Мисля, че рейтингът на последния епизод ясно показа, че не само на интернационалните, а и на турските зрители им се гледа любов и романтика. И според мен избързаха много с вкарването на дразнител. Дано не се отрази негативно и да запазят хубавото чувство от последния епизод.

# 148
Joy
Ама виж, бабата, дето знае всичко, със сигурност знае и за асансьора Joy Joy:joy
Абе врътка ги Айдан, в последните  серии баш си ги врътка, а кой стои зад новата тепърва ще се изяснява .  Кате, естест. че не пада от небето, нито пък някой е фейсбучил, че да събира инфо за С.Б. и предприятие с дейност в областта на вътрешния дизайн.
:

.. от Айдан и Айшето всичко очаквам. Може би това е пореден опит на Айдан да ги събере, все пак тя не знае, че е имало целувка в асансьора.. малко вероятно ми се струва обаче
Марги, Налбантова, те нали обявиха, че сменят жанра ама какво беше ???? - romantic drama или не знам каква си драма.
Не знам защо са направили тази промяна, някой коментира,  (мисля, Марги), че Керем е силен драматичен актьор и да +1 за това, не бях го гледала преди, признавам си.

# 149
  • София
Есенна магия, Патерина, подавам ви по един чифт розови очила - ашк ще има. Балджа е само фон. Дори да има интриги, вярвам, че балансът ще се задържи в полза на романтичната комедия. Спокойно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт