Да не казвам сефтето, че ще прозвучи грубо
Така че абсолютно не ме притеснява. Знам, че първоначално възроптах, но го отдавам на натоварения ми ден. Винаги досега сме оставали заблудени по отношение на фраговете. Така че нека не се разочароваме и настройваме предварително. Аз предпочитам да вярвам, че ще остана приятно изненадана в събота. 

В безкрайно дългото за мен време от епизод до епизод започнах за пореден път да гледам сериала отново.Следейки главните герои, имам усещането , че тяхната връзка е знак и игра на съдбата.Макар и да не се познаваха лично ,те имаха нещо свързващо ги- обучението на Еда и спряната стипендия.Следва сблъсъкът в университета и взаимния интерес и от двамата , скрит зад привидна ненавист. Целувката по време на представянето беше новият и силен двигател на връзката им все още на подсъзнателно ниво, но с усещането ,че нещо ново, топло и хубаво се случва.Представянето от Серкан на Еда като жената на живота му при годежа на Селин подсказва ,че макар и неосъзнато и интуитивно я има за другата половина от него самия.От тук насетне започна взаимното опознаване и напасване, за да се стигне до дълбоката , истинска и осъзната любов на Серкан към Еда. Тази любов промени на този етап повече Серкан , а е време да видим и положителна промяна и при Еда, за да има развитие на отношенията.Всички останали са допълнение, което трябва да подпомогне това развитие и да утвърди връзката им.Затова смятам, че сериалът има повече нужда от Еда и Серкан и по- малко фауна от рода на Селин, Балджак и компания. Всички те са в графа " и други".
От бабата ми писна преди да се е показала.Дори не искам и да се появява.
Сериалът има нужда от една идея повече романтика и една идея по- малко драма и и интриги, макар че по логиката на приказките, героите трябва да преодолеят определени препятствия и да победят накрая злото ,каквото и да е то. 

Добро утро, прекрасни момичета 

Препоръчани теми