Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 071
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Бърборанке, слагам си розовите очила (или по-скоро маска за сън) и отивам да сънувам Керем.. ъъъъ, ММ, де. 😃😃
Знам си аз, че нашите със всичко ще се справят заедно, просто исках малко да им се насладя на влюбените погледи.. 😍

# 151
Дано си права, Бърборанке!
И все пак как очакват да привлекат зрителския интерес с този фраг, в който тази хиена дебне от всякъде?!
Лека нощ от мен.
Утре пак ще прегледам фрага, може да го видя с други очи, ако не - си пускам сцената в асансьора Heart Eyes

# 152
  • София
Ще им се насладим, не се притеснявайте! Само почакайте до събота... Нещо последно от Бърборанка Холмс и си лягам след това. Според мен, когато Серкан казва тези думи на Еда, сме още в асансьора или малко след това, защото е със същите дрехи от финалната сцена на епизод 21:

Тоест тези му думи не са повлияни от Балджа. Просто фраговете са много объркващи и то съвсем умишлено. Но само ще ви кажа, че за 5 часа новият фраг има 1 млн гледания в Ютуб. Утре Алекс може да сподели какви са коментарите - положителни или не толкова. Simple Smile

# 153
  • София
И още нещо ми хрумна - може тази Балджа да се окаже от онези маниачки, където се обсебват от даден мъж. Гледали сме такива почти във всеки сериал. Дори в ромкомите ги има. За тези, които сте гледали Навсякъде ти, тази Лара или Аляра, различно я превеждаха в епизодите по бТВ и в тези със субове в интернет. Та тя беше луда за връзване. Беше си решила, че главният герой я харесва, разбираше всичко погрешно, накрая съвсем изплиска, изнагля му и той директно й показа вратата.

Бърборанке, след неколкократните ти опити да сложиш розовите очила (а и ние да последваме примера ти!), последното което си написала никак не е оптимистично! Веднага се обосновавам с факти и аргументи: въпросната Алара (Alara) се включи в сериала "Навсякъде ти" в еп. 10 (гледала съм сериала няколко пъти)! И малко след това (след 12 епизод), да не кажа почти веднага започна спада на рейтингите и преждевременното прекратяване на сериала! В никакъв случай не искам поста ми да звучи песимистично, но искрено се надявам въпросната нова героиня в нашия сериал да не е в подобна роля (в смисъл на обсебена от един мъж жена!), защото трудно се излиза после от такава ситуация! Да не говорим, че в сериала "Навсякъде ти" преплетоха двете линии на Алара и баща й и стана една объркана и докрай неоправена история - пари, интриги, фалити! Не че не се очаква нещо подобно и в нашия сериал, но не го очакваме от новата героиня, а от бабата на Еда! Не знам, слагам розовите очила, гушвам си розовото настроение и отивам да спя!

Лека нощ, момичета! Nature Moon

P.S. БлагаВест, объркала си последователността на снимките! Сега видях, че и МаргаритаН. е написала същото! Моля за извинение!

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 01:05 от nrgmama

# 154
  • Пришълец
А, така Бърборанке, кажи им. И според мен ще продължат да поддържат баланса и занапред.

Принкс, ами на мен и допреди да обявят промяната си ми беше романтична комедия с привкус на драма. Аз и затова така се прехласнах, има от всичко - и романтика, и хумор, и драма.

БлагаВест, имаш нужда от преговор или така ми се струва Sweat Smile
За целувките по-специално: първата беше в резултат от изблик на Еда след като я заряза приятелчето ѝ Дженк, втората на годежа - уж по задължение, ама желана и от двамата, третата - когато Серкан я отказа от намерението за заминаване с аргумента, че е лудо влюбен, следващата като ѝ подари звезда... А измежду воалите не е каквото изглежда, на пръв поглед както казваш плаха и срамежлива, но впоследствие стана ясно, че не са си губили времето в сладки приказки Joy Да не казвам сефтето, че ще прозвучи грубо Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 155
  • София
nrgmama, само една поправка - мисля, че бъркаш Алара с Ейлюл. Спадът в рейтинга започна след появата на бившата приятелка (Ейлюл) и дългата раздяла между ГГ. Слава Богу, ние тази фаза я минахме. Алара се появява в първите епизоди и е съвсем за малко. Намеси се между ГГ, докато все още не бяха двойка, а бяха на ниво свалка. Създаде малко интриги и толкова. Въобще не казвам, че при нас сюжетът ще е такъв. Просто не е изключено тази Балджа да е пълно хахо и след няколко епизода Серкан да й покаже вратата. Wink Така че абсолютно не ме притеснява. Знам, че първоначално възроптах, но го отдавам на натоварения ми ден. Винаги досега сме оставали заблудени по отношение на фраговете. Така че нека не се разочароваме и настройваме предварително. Аз предпочитам да вярвам, че ще остана приятно изненадана в събота. Simple Smile
И още нещо ми хрумна - може тази Балджа да се окаже от онези маниачки, където се обсебват от даден мъж. Гледали сме такива почти във всеки сериал. Дори в ромкомите ги има. За тези, които сте гледали Навсякъде ти, тази Лара или Аляра, различно я превеждаха в епизодите по бТВ и в тези със субове в интернет. Та тя беше луда за връзване. Беше си решила, че главният герой я харесва, разбираше всичко погрешно, накрая съвсем изплиска, изнагля му и той директно й показа вратата.

Бърборанке, след неколкократните ти опити да сложиш розовите очила (а и ние да последваме примера ти!), последното което си написала никак не е оптимистично! Веднага се обосновавам с факти и аргументи: въпросната Алара (Alara) се включи в сериала "Навсякъде ти" в еп. 10 (гледала съм сериала няколко пъти)! И малко след това (след 12 епизод), да не кажа почти веднага започна спада на рейтингите и преждевременното прекратяване на сериала! В никакъв случай не искам поста ми да звучи песимистично, но искрено се надявам въпросната нова героиня в нашия сериал да не е в подобна роля (в смисъл на обсебена от един мъж жена!), защото трудно се излиза после от такава ситуация! Да не говорим, че в сериала "Навсякъде ти" преплетоха двете линии на Алара и баща й и стана една объркана и докрай неоправена история - пари, интриги, фалити! Не че не се очаква нещо подобно и в нашия сериал, но не го очакваме от новата героиня, а от бабата! Не знам, слагам розовите очила, гушвам си розовото настроение и отивам да спя!

Лека нощ, момичета! Nature Moon

# 156
Prinx не мисля, че заради един Керем ще сменят жанра. Гледах сега в imdb и в други сайтове, още си е comedy/romance. Ако наистина са хванали отбивката за драма, това не ми говори хич хубаво. 1во, че ще се загубят част от зрителите, които са гледали преди това и 2ро - не говори добре за сценариста. Според мен поне. Ако наистина са сменили на драма, то ако и тя не върви и не вдига рейтинга, какво правим? Трилър? Не, не, екшън преди това - малко шамари между Гг, посинени очи.. После ако и екшънът не става, ще минем в трилърите. Романтичен трилър, хм.. Звучи обещаващо 🙄

Бро Права си за думите на Серкан, в асансьора са. Зад него се виждат едни светлинки, които ги имаше и по време на целувката.

# 157
Записвам се и аз в новата къщичка, Диди, благодарско Yellow Heart
Рошлата много ме дразни Rage
Единствено вие с вашите писания успяхте да ме разсеете от голямото ми раздразнение, много се по смях с вас Hug
Ех, Бърборанке тази гнусна каша и попара  ми върнаха настроението /така да мразя такива храни, особено надробен хляб в супата, спомен от детската градина/.
Оле, ама какъв сценарий си написала за взаимоотношенията между Сириус и Рошла, моля те смили се над Сириус, ще го евтаназират турските власти, заради една незначителна персона. Я по-добре Серкан да си носи беличкити очилца и
да си гледа само Еда. Hug Blush Flowers Hibiscus
Лека нощ прекрасни момичета Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom Flowers Four Leaf Clover

# 158
Purple HeartВ безкрайно дългото за мен време от епизод до епизод започнах за пореден път да гледам сериала отново.Следейки главните герои, имам усещането , че тяхната връзка е знак и игра на съдбата.Макар и да не се познаваха лично ,те имаха нещо свързващо ги- обучението на Еда и спряната стипендия.Следва сблъсъкът в университета и взаимния интерес и от двамата , скрит зад привидна ненавист. Целувката по време на представянето беше новият и силен двигател  на връзката им все още на подсъзнателно ниво, но с усещането ,че нещо ново, топло и хубаво се случва.Представянето  от Серкан на Еда като жената на живота му при годежа на Селин подсказва ,че макар и неосъзнато и интуитивно я има за другата половина от него самия.От тук насетне започна взаимното опознаване и напасване, за да се стигне до дълбоката , истинска и осъзната любов на Серкан към Еда. Тази любов промени на този етап повече Серкан , а е време да видим и положителна промяна и при Еда, за да има развитие на отношенията.Всички останали са допълнение, което трябва да подпомогне това развитие и да утвърди връзката им.Затова смятам, че сериалът има повече нужда от Еда и Серкан и по- малко  фауна от рода на Селин, Балджак и компания. Всички те са в графа " и други".
  Purple HeartОт бабата ми писна преди да се е показала.Дори не искам и да се появява.
  Purple HeartСериалът има нужда от една идея повече романтика и една идея по- малко драма и и интриги, макар че по логиката на приказките, героите трябва да преодолеят определени препятствия и да победят накрая злото ,каквото и да е то.

# 159
Добро утро!
Аз пак гледах промото https://m.ok.ru/video/2216447380087?fbclid=IwAR1mqA7GdVS0CFi1-LG … 92YCSVLEF34LRdbA0

Тази врачка може да е подучена какво да каже именно от бабата.

При условие, че бабата на Еда има акции е възможно да има пръст в назначаването на Балджа.
Ако Селин е продала акциите си, властта е именно в ръцете на бабата - тя може да взема решения и без съгласието на Серкан.

На Айдан няма да й хрумне да каже на Балджа, че са създадени със Серкан един за друг.

С кого говори Балджа? Може би пак с приятелката с тигровото палто - дава отчет - показва, че планът на бабата работи, хлътнала е по Серкан.

А кой слухти отзад? - Селин.

Почнах да се чудя дали Селин не е новият агент във фирмата на бабата. Все пак нейните акции отидоха при Ефе, и тя предаде Серкан на няколко пъти. Освен това познава слабите места на Серкан добре.

"Ако искаш да успееш трябва да опознаеш Серкан наистина добре" - Тези думи направо ме вбесяват.
Еда колко трудно опозна Серкан! Колко стени трябваше да събори... Не разбирам как Серкан се държи мило и любезно.

В кркайна сметка Еда и Серкан се разделиха, първо новината с припадъка, после видеото и снимките - от кампанията с фотографа. Цяла Турция знае, че Серкан е свободен мъж. Кандидатки за сърцето му никога не са липсвали. Докато беше официално сгоден за Еда, тя бяха оставени "да се сърдят на съдбата си".

Селин е свикнала на интереса на жените към Серкан. Серкан в началото нали заяви, че Селин никога не е ревнувала, ревнувала само от Еда.

# 160
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден Hug

# 161
Мъри , не обиждай синеоките хора ! Вярно , много красиви очи са , но това не означава непременно , че всеки със сини очи е жесток и лецемерен ! Моля....
И за справка , аз не съм със сини очи , а със зелени,  но просто не ми хареса общия знаменател.

За Балджа и аз се подразних много яко. И не ме режете , но Айше имам чувството че зорлен се чуди как да свали рейтинга на сериалчето ни с гръм и трясък ! Това ромком ли е.., защото започнах да се съмнявам с толкова много интриги и интриганти!

Е, па тая къде се слага и тя... Нито е толкоз красива, пък ще я видим и колко е умна.... Не харесвам аз сини очи В ТАКЪВ ВИД КОМБИНАЦИЯ/b]... А то явно имало защо....

Пеперудке, къде съм обидила всички синеоки хора?... Изразила съм лично предпочитание просто... Както и ти си написала, че за теб са много красиви очи.... И аз ли, или всеки друг в тази тема, който не притежава сини очи,  да се почувства пренебрегнат и дискредитиран поради факта, че няма сини очи, щото ти ги харесваш?! Много моля думите ми да не се дешифрират с умисъл, която дори и за миг не ми е минала през главата....

# 162
По първоначална информация списанието с Ханде и Керем (които в понеделник имаха съвместна фотосесия) ще излезе на 22 - 23 декември. Корицата на 22.12, а самото списание на 23 декември.

# 163
Добро утро, момичета 🌹🌹🌹
Не знам Еда дали и колко е ревнива, ама вие сте бая, бая ревниви😂😂😂
Леле, как се хвърлихте да защитавате Наш Серканчо, 😁но той е Наш, общ, на всички ни!
Не знам тази Банджа какво ще прави, но да се пази не само от Еда, но и от вас, че перушина ще хвърчи, че и Сириус ще насъсквате срещу нея🤣🤣🤣🤣
За Серкан не се притеснявайте той може сам да се пази, ако не Еда вар, Сириус вар, Сейфи Бей вар 😁😂
Това в кръга на шегата, но Айшето сигурно не се е сетила и за половината от сюжетните линии, които сте развили. 😜
И аз не съм със сини очи, но каква вина имам за това?🤔 Но нали съм си умница взех си синеок мъж😇😇😇.
Лек и усмихнат ден ви пожелавам ❤️💖💓💕🌹😍😘😊
P. S. Mi_si благодаря ти както винаги за бързата информация, гифчето е страхотно, целувка по вратлето

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 08:33 от lady laura

# 164
Добро утро, момичета!
Желая ви усмихнат и ползотворен ден, изпълнен с мисли за Еда и Серкан, а не Балджа! 😃❤

Колкото до сините очи, какво да ви кажа.. синът ми е със сини очи и това е най-красивото синьо, което съм виждала, с такъв блясък, толкова кристални, като скъпоценни камъчета. Та, аз съм си пристрастна. Винаги съм харесвала сини очи. Е, ние с ММ сме с тъмни очи, но пък малкия ми сбъдна мечтата направо. Grinning

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 08:46 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт