Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 27 759
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Има ли вариант и двамата да не ѝ обърнат внимание и да са си щастливаи в своя си свят
И от мен - тцъ, няма такъв вариант, навлизаме в баш интригантски период. Sunglasses
Само не ми е ясна стратегията на Баба Мардин. Контролира вече холдинга, няма начин да не е разбрала от Ефе за внучката си и Серкан. Сега ще ги разделя, после ще унищожава Серкан.  Същевременно се вълнуваше за срещата си с Еда, поне това се разбра от разговорите на Ефе с нея. Уффф, тая обич като причиняваш болка, хич не ми харесва. Smirk
Между другото, според мен Айдан е първата, която засича опасността, щото нашите витаят из облаците, което е нормално след онзи асансьор.

# 76
Наздраве Wine Glass, все пак е празник Simple Smile

Бамби е незаменима Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 20:50 от mi_si

# 77
Налбантова, с всичко съм съгласна, ама нали сме си едно семейство Kissing Heart, нека да кажем, че Еда и Серкан са наша собственост, някак по-добре звучи. Щото и аз така се чувствам при навлизането на тая, все едно нещо мое искат да вземат
Бърборанче, тази още не е влязла и вече ни скъсаха нервите с карантирината, обаче нашето момиче не се дава без бой. Да не забравяме, че си има и къзларките, а и мама Айдан. Ще й покажат откъде изгрява слънцето на таралицата. Мело е в офиса, Джерен наминава. Няма да я оставят сама. Не че Серкан ще я остави де
Аз се чудя ТЯ ли им казва нещо, че така странно се споглеждат на партито

Алекс, благодаря за превода

# 78
  • Пазарджик
Не ми харесва новото лице в сериала, не ми харесва излъчването на актрисата. Още не сме се "отървали" от старата ПР звезда (всъщност какво ще  прави Селин в серияла?!?), ни вкарват нов дразнител. Вярно че фрагманът е да ни привлече вниманието и да ни обърка, но ако идеята на сценария е да раздели отново главните герои, мисля че скоро ще занулят серияла (а хич не ми се иска). Но все пак да видим какво е измислила сценаристката.             
          Не ми харесват и думите на Серкан, че капризите убиват любовта и "слънчевото" настроение с което посреща Балджа в къщата си явно след работно време. Какво търси тя там по ни едно време, може би пак има дежурната криза във фирмата.Rage

# 79
  • София
Няколко неща:
1. Селин е зад Балджището, когато то казва “толкова е красив”, така че явно интригите продължават с пълна сила, дори според мен Б. ще се превърне в оръжението на Селин, с което да разделя Серкан и Еда.
2. Според вас Б. от бабането ли е пратена?
3. Не ми харесва този поглед на Серкан:

Така гледаше Еда по време на ревюто. Не може да гледа така Балджището!!! Нали няма вариант, в който Серкан залита по Б.?? Това не се случва в ромкомите? Дори милимунка (измислям си думи вече от нерви) не може да бъде впечатлен от нея?! В сърцето, мислите и навсякъде е само Еда. Нали? Налиии?? Айше не може да ни го причини.
4. Като гледам коментарите, хората по-скоро са ядосани, отколкото любопитни. Като мен. Надявам се това да не се отрази зле на рейтинга в събота. Ама мам*а й на тази Б.!!! Въобще не ми харесва идеята, с която влиза в сюжета. Дано фрагът наистина не е това, което изглежда, и ни заблуждават отново. Иначе... в събота няма да плача, ами ще скубя коси. Моите, за съжаление. Sad

# 80

3. Не ми харесва този поглед на Серкан:

Така гледаше Еда по време на ревюто. Не може да гледа така Балджището!!! Нали няма вариант, в който Серкан залита по Б.?? Това не се случва в ромкомите? Дори милимунка (измислям си думи вече от нерви) не може да бъде впечатлен от нея?! В сърцето, мислите и навсякъде е само Еда. Нали? Налиии?? Айше не може да ни го причини.

# 81
  • София
Винаги съм била предпазлива към такъв вид жени, които говоря кротко и напоително, с лека мазна усмивка. Запазват привидно спокойствие и самообладание, а всъщност са коварни. Предпочитам такива, като Еда първични, експанзивни, но открити и честни.

Тези двечките са точно от първата порода. Ще ги видим какви още ще ги надробят. Селин вече се уля, като изпрати Еда и Серкан в различни ресторанти. Сега чакам новата какво е замислила. Дано Серкан не се подлъже да й повярва.
Иска ми се да ги виждам Серкан и Еда ето така, заедно, влюбени и щастливи.

# 82
Хей момичета, спокойно. Нали знаете, че в сериала ни не винаги нещата са това което са. Ами само няколко епизода по-рано се чудехме с кого е Серкан под душа. Да не кажа, че почти бях убедена, че е с карантинираната, а Еда е само в съня му. Айшето трябва са си направи публично харакири, сепуко и други такива, ако завие към някоя тежка интрига, а поне досега преминават през къде къде по-големи драми съвсем лежерно и не разделят за дълго   любимите ни ГГ. Доброто ми сърце и нестихващия ми оптимизъм казват, че ще имаме доста моменти на любов и нещо друго...

Алекс благодаря за превода, Диди на теб за поредния ,уютен дом!

# 83
Съмнявам се, че Еда ще е там. Нали трябва интрига да има. Миналия път Еда беше, когато Селииин дойде. Майкооо как я обичам вече тая кокошка, предпочитам нея, отколкото тази жена 😭
Какво стана сега - 3 дни всички бяхме на 7то небе, сега 4 дни ще се вайкаме, после още седмица до другата серия...
Серкан се е подготвял за Еда, според мен. Ако онази отиде след нея, някак няма да има кой знае каква ползва. Серкан ще каже, че не е знаел и Еда ще го види това, но ако е обратното... Таралежката дошла, той ще й предложи питие и Еда застава на вратата, за да почука и вижда през стъклото - Серкан и таралеж пият вино и хайде драмата готова. Еда бясна, аз още повече... Сега ми идват на ум думите на Серкан в асансьора и започвам упражнения - дишай, издишай...
mi_si Бамби е богиня... БОГИНЯ! 😍😍
Синьо момиченце(blue`) да, наши са, просто в бързината и ядът, който ме хваща...
БРО Серкан да залитне към тази жена? Абсурд, няма как да стане, не говори такива неща, да не чува Айшето, чукай на дърво, дърпай ухо и всичкото, което се прави, за да не чува Дяволът 😂 Обачееее стане ли нещо такова - аз напускам 😂
Ох, казах, че няма да го коментирам и вече трети пост пиша.

Ей тук ще сложа един клип, песента ми е супер любима, а кадрите са - евала.

# 84
Бърборанче, аз мисля, че Серкан поглежда към Еда в този момент. На мен ми се струва, че онази е срещу тях и нещо има казва. Няма начин нашия влюбен РоБо да погледне друга. (Само дето сега Еда ще съжали, че го принуди да махне халката). Но тук е хубаво и детективите да се включат. Иначе наистина първия път като става да отвори Серкан и казва на Сириус "Нали ти казах", си е с вратовръзката,

а като отваря врата на онази вече е без.

Значи или Еда вече е вътре, или е била и си е тръгнала /дано не е това/

# 85
Оф, май ни показаха последната сцена. Тази Балгжа е намерена или от Селин или от бабата, някоя от двете й е промила мозъкът, че Серкан е мъжът на живота й, и тя скача без да мисли.
Много бил красив, ами да красив е.

Май ще има буря в рая.

Ама що за жена е тази Балджа - идва без покана, без предупреждение.

Ще е проблем за Еда. Серкан тича след Еда, търси я, предлага й да се съберат, не иска да свалят пръстените...

Еда и е виновна, хем го иска, хем не. Таман ще разбере какво иска.

Без значение коя идва първа в апартамента изненадата няма да е приятна.

Помните как беше, когато Еда, закара Айдан при Серкан. Селин се появи неканена и Серкан не я прати да върви по дяволите.

Но според мен ако Еда завари Балджа при Серкан ще се тормози, страда, ревнува...

Имахме малко нужда от романтика, а не от дразнители.
Тя селин се пробва вкарвайки фотограф -сваляч. Ама с тази ПР-ка... че й съвети и дава - да опознаела Серкан отблизо! И тя какво прави? Отива у Серкан!

Еда какво... умува и се чуди, въпреки, че Серкан я е поканил!

# 86
ПРЕВОД

Някаква жена: Ще получиш предложение от място занимаващо се с дизайн или вътрелна архитектура.
Балджа: Аз съм Балджа Кочак.
Айдан: Избрал си много талантлив служител за за фирмата
Някаква жена: Вие сте създадени един за друг
Балджа : Много е красив!
Някаква жена: Името му започва със С, а фамилията с Б
Фифи: С и Б
Жената: С и Б. Точно така
Мело: Кажи сега. Серкан каза ли ти поне едно от желанията си?
Еда: Една вечер ме изненадай и ела неочаквано
Серкан: Многото капризи убиват любовта
Серкан: Според теб Еда ще ни изненада ли? Според мен - ще го направи
Селин: Ако искаш да успееш в тази фирма, трябва да опознаеш Серкан наистина отблизо.
Еда:Какво ще кажеш? Да отида ли и да почука на врата му?
Серкан:Какво ти казах аз на теб?
Серкан: Балджа
Балджа : Здравей!

Май ще ми липсва Ефе. Той поне не пречеше на любовта. А тази ще влиза с бутоните. Някакъв ажена (дали ще е врачка) ѝ казва че ще получи предложение от работа във фирма, там ще има инициали сна човек съъс С и Б, който бил създаден за нея. Моля??? Всички знаеш за кого е създаден Серкан.
И и Селин никъде няма да ходи май, а ще бута фитили на тая новата... Тъй де, друга да разделя Еда и Серкан...
Май и новата ще очарова всички, барабар с мама Айдан.
Май е време Еда да ревнува. Дано Серкан набързо ѝ покаже, че него други жени не го интересуват.

Влизам аз и какво да видя, имаме си фраг... Ама какъв🤬🤬🤬🤬🤬Значи тази новата от сега ви казвам, че още от първия ден ще е пречка за нашите... Имам чувството, че Кокошката като видя, че тя не може да направи нищо, за да ги раздели и е изпратила тая новата, за да се пречка между двете ни гълъбчета🤬🤬🤬Малко ни е едната кокошка, та сега и втора... ай сиктир... Вече ми е в повече.. И тамън Еда ще почука на вратата му и даже очаквам новата Кокошка да й отвори, защото Серкан ще пикае!!!🤬🤬🤬 Ядосах се....

# 87
  • София
Систър, и аз напускам, ако Серкан залитне по Б. Първо ще разтрелям Айше. След това ще напусна. Sweat Smile

п. п. Не знам Биге колко я мразят феновете, ама тази... сигурно уши, очи, всичко й гори. А Балджището не е кокошка. Хиена е. Wink

# 88
Благодаря за новата тема! Страхотна както винаги! 🌹
Честит празник, момичета! На финала на втората си магистратура съм, завърших семестриално преди повече от година, но все не остава време да си напиша дипломната!
Дано ни зарадват с един фраг довечера.

Успех, Деси! И аз тази година съм щастливо завършила втора магистратура!  Юхуууу Blush
Относно фрага: за новата девойка, ако ни мъти водата съм приготвила едно спрейче!
https://youtu.be/HVLvuSIn3nM

Редакцийка: s...v видях ти поста, ще се върна по-късно да го дочета, че сега двама юнаци ме чакат за "лека нощ"

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 21:16 от Ели-mama

# 89
Бърборнке, пак си си изпуснала от поглед розовите очила Stuck Out Tongue Winking Eye. Няма да залита наникъде нашето момче. Споко. Вече доказа, че за него друга жена не съществува.Тя му е Фея, Ягодка, тя му е въздуха. От първия ден още. Сега тази само ще помогне на Еда да се вземе в ръце и да си вземе момчето в ръце. И на нас ще ни изпокъса нервичките, в това нямам съмнение. Обаче аз не се съмнявам, че са ни приготвили нещо хубаво.
А, хиена й залепна направо. Аз щото таралежчетата си ги харесвам.

Оххх, ама в това ателие какво се случвааа. Да не изпотрошат грънците само, че както и диша във вратлето Серкан ...

Общи условия

Активация на акаунт