Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 184
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро, мили момичета! Желая ви усмихнат и ползотворен петък! ❤

Един ден ни дели до епизода вече, но и аз като Бърборанка нямам търпение за 23тия 💙

# 376
# 377
Здравейте и от мен,пак се включвам на не една,а на две пропуснати теми.
Не пиша много,но и мен ме чака същото като Алекс събота и неделя,та от понеделник ще съм по-активна.
Досега четох назад коментарите и си стоя сама и си се смея пред компютъра JoyJoyJoy
И аз нямам търпение за 23ти епизод,да видим малко Коледна романтика HeartHeart
Във ФБ ми излезна следното-Керем е толкова обсебен от краката на Ханде,че нарочно я настъпал,за да може да я масажира на спокойствие JoyJoyJoy

# 378
Цитат
Във ФБ ми излезна следното-Керем е толкова обсебен от краката на Ханде,че нарочно я настъпал,за да може да я масажира на спокойствие JoyJoy
Хахахахаха Joy
Тия крака трябва да бъдат застраховани  значи...

# 379
  • София
Във ФБ ми излезна следното-Керем е толкова обсебен от краката на Ханде,че нарочно я настъпал,за да може да я масажира на спокойствие JoyJoyJoy
Ах тези крака на Ханде  Close
Затова ли е толкова галантен нашият джентълмен

# 380
То да бяха само крачетата на Бамби .... Cupid Не можем да го ""отлепим" от нея ... Stuck Out Tongue Winking Eye а пък се правят Heart Eyes
https://twitter.com/i/status/1337326469010354177

# 381
  • София
Девойки, не ме замеряйте с камъни, но... колкото повече конспирации чета по темата, толкова повече се убеждавам, че просто на феновете много им се иска и виждат любов там, където има просто добро партньорство. Не знам... те си знаят какво е. Но не мисля, че са двойка. Дори да има някакво привличане, не мисля, че на този етап е осъзнато и/или признато. По-скоро се закачат, знаят, че в момента са популярни, обект на внимание и т.н. Необвързани са. Така че не правят нищо лошо. По този начин си промотират и сериала, не забравяйте. Вдигат интереса. Дали ще се случи нещо между тях или не, ще разберем след време. Ако имат връзка и тя се задълбочи, няма как да крият вечно. Но на този етап мисля, че няма нищо такова. Просто на нас много ни се иска. Това е моето мнение. Просто си го споделям. Simple Smile

# 382
  • София
Хайде с мен в асансьора, мойто момиче...

Спокойно, няма страшно...

Ето така няма и да разбереш, че се возиш...

# 383
Д-р Бюрсин, вече и в супердок Joy
Докторът е с голям опит, много търсен и извън пределите на страната си Blush

Запиши онлайн час, посети доктора и бъди излекуван, ноооо има строго наблюдаваща медицинска сестра, пази го зорко , ще трябва да я обезвредим Joy

# 384
Бърборанке,на едно мнение с теб съм. Просто добри колеги и...

A любовта е някъде там... може би...

# 385
  • София
Славена, абсолютно! Аз не отричам потенциална възможност след време да се случи нещо подобно. Ще бъдат страхотна двойка. Но мисля, че на този етап е рано и двамата не биха си го позволили. Ханде тъкмо приключи сериозна връзка. А и снимат заедно. Според мен първо ще се опознаят и след това вече ще преценят накъде отиват нещата. Привличане сега може и да има. А може и да няма. Те просто стоят много добре един до друг. То си личи и на лайфове, и в сериала. Затова така ни се иска на всички да има нещо. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 13:59 от Бърборанка с розови очила

# 386
БРО защо ми пукаш розовото балонче сега 😂 Е чак да не е осъзнато привличането... Вие тук от две серии осъзнахте, ще сте привлечени към него, а Ханде, дето толкова пъти трябва да се върти около него, няма да осъзнае 😂 Иначе съм съгласна де. Ама смятам, че има привличане, като на магнитите такова.. Даже по-силно, гравитационно някакво. Сега може да не искат да бързат, защото всичко това може да бъде заради сериала и времето, което прекаряат заедно. Както беше при бившата му и Чатай. Аз също исках тези двамата да са гаджета, до колкото помня бяха станали такива, още докато снимаха сериала, но са се разделили.

Ninika, аз искам да ви кажа нещо, което не сте знаели до сега. Снощи Керем ми го сподели. Той има умения с леченията, защото това се предавало през поколенията. Неговата баба е не коя да е жена, а всеизвестната на всички - доктор Микаела Куин или иначе казано - доктор Куин, лечителката. 🤭

# 387
Ох Налбантова, представих си Ханде и Керем, в Турския римейк на д-р Куин Лечителка та, д-р Микри Султан и нейния възлюбен Сали🙄. Не знам как е лечител на турски🤔... Чичо гугъл каза шифаачъ 🤔

# 388
Не мога да спра да се смея с теб Налбантова, внук на д-р Куин Лечителката, ама ето откъде са тези негови гени на които трудно се устоява, наследил ги е от дядо му Съли Blush

# 389
  • Плевен / София
БРО защо ми пукаш розовото балонче сега 😂 Е чак да не е осъзнато привличането... Вие тук от две серии осъзнахте, ще сте привлечени към него, а Ханде, дето толкова пъти трябва да се върти около него, няма да осъзнае 😂 Иначе съм съгласна де. Ама смятам, че има привличане, като на магнитите такова.. Даже по-силно, гравитационно някакво. Сега може да не искат да бързат, защото всичко това може да бъде заради сериала и времето, което прекаряат заедно. Както беше при бившата му и Чатай. Аз също исках тези двамата да са гаджета, до колкото помня бяха станали такива, още докато снимаха сериала, но са се разделили.

Ninika, аз искам да ви кажа нещо, което не сте знаели до сега. Снощи Керем ми го сподели. Той има умения с леченията, защото това се предавало през поколенията. Неговата баба е не коя да е жена, а всеизвестната на всички - доктор Микаела Куин или иначе казано - доктор Куин, лечителката. 🤭
Това добре, но къде изгуби аватарче то си?

Общи условия

Активация на акаунт