Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 158
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Някой ако има възможност да засича времетраенето на рекламите,  над 20 мин, рейтинг над 5 Simple Smile

За мен не е никакъв проблем да засека времето на рекламните блокове, но предполагам това касае само времетраенето на рекламите, когато се излъчва епизода, а не повторението на епизода, което тече в момента?!

Приятно гледане, момичета!

# 526
  • Варна
Керем има лайф с  Ханде. Пак е с розовата шапка.

# 527
От лайфа: Ханде щяла да приеме друга роля, ама Керем не искал, обадил ѝ се и ѝ казал ,,Няма да ми причиниш това нали? Тръгнахме по един път заедно и ще го извървим". После и двамата се изчервиха и се смяха 😂

# 528

Важна е шапката Wink

# 529
От лайфа: Ханде щяла да приеме друга роля, ама Керем не искал, обадил ѝ се и ѝ казал ,,Няма да ми причиниш това нали? Тръгнахме по един път заедно и ще го извървим". После и двамата се изчервиха и се смяха 😂
Хахахаха... не е случайно, добре че е майтапа та да си кажем истината🤣
Нашият по потник и с розовата шапка🤭🤭🤭Казвам ви аз, че не е случайно

# 530
  • Пришълец
Интересно наистина, това с ръцете в джобовете, Керем ли е или Серкан Joy
Ако е навик от реала, който по никакъв начин не пречи за сериала не се е налагало да го ”изкоренява”...

Дари, ааа не крий написаното. Може да сме оптимисти, но сме и реалисти едновременно с това.Sweat Smile
Напълно си права - най-същественото от епизода става ясно преди да са го излъчили - фрагмани, озет, ребус, видеа, кадри... чак на човек му се отщява да гледа в реално време, няма го ефекта на изненадата. Добре, че сериалчето си има и верни почитатели. Sweat Smile

# 531
В Туитър пише, че снимат от едно и също място, различни стаи. IP било едно и също (как го разбраха , не знам)

# 532
  • София
Много сладко беше, като Хектор тръгна да го целува. Сигурна съм, че много дами биха искали да са на мястото на йоркито. Heart Eyes

Това за ролята на Ханде вярно ли е? В смисъл сериозно или бъзик? Али? 🤔 За мен не е редно да приема нова роля, докато този сериал още не е приключил. Simple Smile

# 533
  • Кърджали
Добре че случайно погледнах телефона и видях че имат лайф.
Пооправиха ми настроението.
Първото им запознанство било преди и двамата да са приели участието, Ханде даже след това мислила да приеме друга роля в друг проект, ама Керем и се обадил по телефона и я убедил "Няма да ми причиниш това, нали" Simple Smile Втората им среща била след карантината в офиса на Керем. Имало някаква градинка където кучето на Ханде хубаво се овъргаляло и изцапало, миришело зле / вика помислих кси това момиче как ли го гледа това куче/, на Керем ме се прияли сливи /джанки/ и изял кило и половина. След което естествено го заболял корем, това онова и срещата приключила по- рано...
Много смях, много усмивки...

Иска им се на феноветеда спимат н една и съща къща...
БРО, тогава още и двамата не били приели официално участието, водели са се още разговорил. Керем бил харесал идеята Ханде да му е партньорка, харесал и проекта. Ханде се колебаела, даже получила и  друго предложение, което мислила да приеме, а да откаже тази роля. Но на Керем не се отказва лесно. Едва ли съжалява Simple Smile

# 534
Сега ми присветна защо новата звезда ми е толкова дразнеща. Явно това е визуализацията за лош герой на Айшето - къдрава коса, светли очи и палто Stuck Out Tongue Winking Eye

# 535
# 536
  • Плевен / София
Сега ми присветна защо новата звезда ми е толкова дразнеща. Явно това е визуализацията за лош герой на Айшето - къдрава коса, светли очи и палто Stuck Out Tongue Winking Eye

Как се сети за тази асоциация....Майката на Джан го даваше много тежко...нямаше угодия....

# 537
И аз гледах лайфа и през цялото време се усмихвах като луда. 😍
Керем с шапката от Ханде просто беше разкошен. Тя с пуловер, той с потник. Майка му също го гледаше, написа коментар “Милите ми”. Мисля, че “Canlar” означава това. 🤔 Пусна и още един коментар, казвайки на Керем да се облече. 😂😂😂
Леле, Ханде се колебаела за ролята, ала нашият не си я дава - съдба! 🤗

За жалост няма да бъда на линия, че чакаме гости. Приятно гледане! 😘

# 538
За розовата шапка - ясно, но защо е по потник ..... ????? Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. Ние се чудим дали са двойка в реала, а испанките са напред в "материала". Те са сигурни, че Бамби била бременна във 2 месец......

# 539
  • София
Момичета, да си пожелаем един толкова красив и забавен епизод, поне колкото лайфа на нашите сладури!!! 🥰 А Балджа да удря на камък, мам*а й! Wink Алекс, сега разбрах - Ханде е мислила да приема друга роля вместо тази на Еда. Добре че Керем я е разубедил! Оттогава й е хвърлил око нашият! 🤣 Целувам ви и отново съм на трети ред за щастие. Стискам палци и за рейта утре, дори с малко, да се е покачил. 🤞🏼

Редактирам се - mi_si, как защо?? Мисли за теб, мен и останалите луди фенки, които са в абстиненция. И аз останах по потник, след като го видях! 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт