Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 108
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Сега Еда ще се направи на интересна и ще каже “вземи я”, за да покаже, че не ревнува. Познах ли?

# 616
Шортите на Бамби са трепач Wink

# 617
  • In the light side of the Moon!
Ината на Еда ще я кара да подскача от ревност 😂
ама нищо, има нужда от малко boost

# 618
Той нашият сега умишлено ще дразни Бамби и ще я провокира, а на нашето малко му трябва да подпали фитила Simple Smile

# 619
  • София
Засега Балджа не ме дразни. Може и да не е писличка. Селин обаче ме дразни! Много.

# 620
  • Плевен / София
Съжалявам, но Еда сама си избра Балджа и се насади на пачи яйца....И какъв е този дрес код...къси панталонки + ботуши до коляно....

# 621
Шортите на Бамби са трепач Wink

И аз ги забелязах Joy

# 622
  • Кърджали
Ха ха... Сега обърнаху внимание, Неслихан като го качила в сторито си.
Неслихан писала "Синко облечи се
Майката на Керем писала и тя" Майка ти е писала да се облечеш, момчето ми"
Неслихан го е споделила в сторито си и писала" хаха, сладка г-жо Чийдем. Да се беше облякъл пък той, какво е това в лайф на GQ ли е

Ей такива бързо слагане в леглото не бях правила скоро с децата. Дори каката ще чете приказка на малкият. Тъй де, да не е кака за украса

# 623
оффф да имам на Еда късите панталонки 👻
Точно, извинявайте, ама като на баба парашутните гащи.

# 624
Еда  колкото и договори да прави ,Серкан е такъв тактик ,че ще ѝ се замае главата как с лекота се измъква ,като се съглася .
А като  я излови ,че ревнува .....не ми  се мисли какво я очаква ...... бая ,бая  забавни моменти  ще очакваме

# 625
Неофициално: и първата любов на Айдан ще се появи до няколко серии. Уточняват актьора Simple Smile

....
Серкан е сменил колата ????

# 626
  • Кърджали
Селин дава акъл на Балджа ... Ох, Еда, от инат да покаже че не ревнува ще дава терен на Балджа ...

mi_si, зима иде, не става за предишната

Оф, и тая с номера.... Убеди единия журналист да се махне сега, с уговорката че другия път първи той ще научи новините
Убеди някак си и други... Къде с заплахи, къде с уговорки

# 627
Сега успявх да стигна до сериала...По нелеп стайлинг Ханде скоро не е имала

# 628
  • In the light side of the Moon!
Ха ха... Сега обърнаху внимание, Неслихан като го качила в сторито си.
Неслихан писала "Синко облечи се
Майката на Керем писала и тя" Майка ти е писала да се облечеш, момчето ми"
Неслихан го е споделила в сторито си и писала" хаха, сладка г-жо Чийдем. Да се беше облякъл пък той, какво е това в лайф на GQ ли е

Ей такива бързо слагане в леглото не бях правила скоро с децата. Дори каката ще чете приказка на малкият. Тъй де, да не е кака за украса

хахах, много сладко.....
сладки майки!

# 629
  • София
Еда е много отворена и сама се прецаква... Чудя се кога ли ще усети и ще започне да се бори за Серкан. Както той сам каза на Енгин - “време е тя да действа”. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт