Септември щедър е нали, без лелка 9 месеца ще бъдеш ти- 18.09- 24.09

• 12 345
  • 315
  •   1
Отговори
# 45
Анна 25 на 20 ден от зачеването ако не се лъжа се вижда , но само плодния сак.
Шушонче бързо какво стана взели тест , от 1 час следя темата и само чаках дали ще се решиш да направиш тест

Крокодилче добре дошла!

Ох аз до сега бях във очетните и ги прегледах ,нищо че не съм към тях,но ми  е приятно да чета техните вълнения и ми става толкова хубаво и размечтано.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 15:27 от BARBORANA

# 46
  • Mediterraneo
Шушонче, и аз ти стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 47
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Здравейте и от мен момичета!

Надявам се наистина да има само положителни тестове тази седмица, предвид автора на седмичната темичка и реалното й пускане Simple Smile
Аз съм за другата седмица нечакаща...ама и на мен ми се случват странни нещо. Мисля че достатъчно добре оползотворих евентуалното си ову....то ще се види накрая, като теглим чертата  Embarassed

Умирам си от вълнение, че в сруда заминавам за Италия....ох от кога си мечтая да отида да я видя...Ще си направим една романтична екскурзийка с мъжото, за пет дни, без хлапето, така само двамата...че медения ми месец беше, четири месеца в свекървата Simple Smile

Пожелавам на всички дружки лека седмица  Hug

Шушонче всички стискаме палци, ади давай резултатите! Simple Smile

# 48
Шушонче и аз стискам палци!  EFP

И ви пращам много бебешки вирусчета!  stork-boy stork-girl newsm32

Тръгвам момичета.... нямам търпение да се връщам вече. Така не ми се ходи, но няма как...   smile3516 а и мъжлето много ми липсва...   Weary

Успешен ден милички и до четвъртък!

# 49
  • Пловдив
Елфче лек път и да се пазите с бебчо. Heart Eyes
Вече ставам нетърпелива ШУШОНЧе къде сииии?

# 50
Шушонче и аз стискам палци!  EFP

И ви пращам много бебешки вирусчета!  stork-boy stork-girl newsm32

Тръгвам момичета.... нямам търпение да се връщам вече. Така не ми се ходи, но няма как...   smile3516 а и мъжлето много ми липсва...   Weary

Успешен ден милички и до четвъртък!

Да се представиш добре !!!! Хаха - милото- Да свършва по-бързо и мъжо да се връща Hug

# 51
Елфче лек път и успешно преставяне на срещите!

Къде се изгуби Шушончето?Нямат ли аптека на близо та ни държи в напрежение да казва резултата?

# 52
  • ГОре на черешата...
Елфче - бързо да свършва командировката и се пазете с бебо!
Мия, стискам палци!
Добре дошли на новите кандидат - мамчета Hug!Успех Peace!
Шушонче - а дано видиш ДВЕ черти Praynig!
Страчи - милата, дано бързо да преминат тези неразположения та спокойно да се радваш на бебчо Hug!

Момичета, мен продължава да ме боли - яйчниците и кръста...сега като се замисля в петък седнахме в заведение на открито и отзад много ми духаше...освен това още ходя гола и боса като през лятото и от бързане все със студена вода се мия...да не съм настинала...така ли боли newsm78?Ама съм голяма патка ако си докарам някакво възпаление Close!

# 53
  • Бургас
 smile3511 WearyСъжалявам момичета но нали ви казах че съм изпила водата на града, чертичката е само една  EFN. Ох нета нещо се е изгубил като двете ми чертички smile3511 hit

# 54
  • UK
6u6on4eto мила не се ядосвай утре направи нов но този път със сутришна урина  Hug
надявам се да са хубави новините  Hug  bouquet

Мили момичета здравейте отново от мен аз преди малко се прибрах от лекции и съм каталясала, ужасно много ми се спи и незнам каде се намирам. Много ми липсвахте а колко съм гладнаааааа да не ви говоря, имам чувството, че ще изям цял слон...  #Crazy

# 55
и аз ти стискам палци Шушонче, прави теста и дано се зарадваш много......

# 56
Шушонче горе главата !Докато я няма лелката има надежда.Утре сутри нов тест и дано този път е с две черти.

# 57
Шушонче, мила, това, че е отрицателен теста не означава, че утре няма да покаже две чертички Peace Praynig. Не се отчайвай, мила Hug Heart Eyes Продължавам да стискам палци и да подстрекавам, подковавам и т.н. Mr. Green Laughing
Елфче, и ти ще ни липсваш, мила Hug. Лек път, успешна командировка и да мислиш за нас Heart Eyes Hug
Мариетка, миличка, благодаря от сърце за стиснатите палци Heart Eyes. Наистина имам нужда, макар че според мен графиката ми е просто странна този месец Shocked newsm78. Мариетка, много съжелявам за болежките ти Confused. Непременно иди на лекар, ей! С тия работи шега не бива Naughty. Да пишеш какво става Hug
Мегитче, да се храниш, мила Hug. И не се преуморявай, ей! Stop Grinning

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 17:26 от Mia_28

# 58
Шушонче, не се отчайвай мила, утре със сутрешната урина, а пък и ти нямаш някакво сериозно закъснение, може затова да е отрицателен! Стискам палци!
Елфче, хайде бързо да свършва командировката и да се представиш добре! Честито на сестра ти, голяма радост  Hug
Мариетка, съжалявам за болките миличка, дано да овулацията причината, а не настинка Hug
Аз да ви се оплача и аз, миналата неделя когато ми е била овулацията имах ужасни болки в кръста, направо не можех да стоя, нито седнала нито легнала, нищо болиии.... днес пак така от сутринта, а имам толкова работа, и си търпя ама не се издържа вече  #2gunfire кажете какво да пия  Thinking

# 59
  • Бургас
 smile3505 newsm12 Ох понеже нямаше къде да скрия теста преди да отчета резултата в офиса и го бутнах в джоба. И сега като го гледам незнам дали си внушавам ама виждам много ама много слаба почти розова чертичка /ама не съм сигуран че я има/. Ама и колко вода бях изпила... горкото море ако ми го дадат и него ще изпия. Ох утре сутрин ще пробвам пак непременно, тъкмо си бях казала че няма пак да си го причинявам... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт