Как са правили любов /секс/ бабите и дядовците ни?

• 16 486
  • 263
  •   1
Отговори
# 195
Нищо де, ще я показваме на мъжете, като почнат да мрънкат за нещо Stuck Out Tongue Winking Eye за назидание

# 196
  • София

Иранските баба и дядо.

# 197
Не се връзвайте на фалшивите новини – никой няма да ви учи децата да мастурбират в детската градина, спокойно.
Най-малкото – защото те много добре се справят и сами, без някой специално да ги учи. А някои започват още като бебета даже. Simple Smile
Учат ги на други неща. Ето няколко цитата от статия на цели две страници в известното в Европа списание за тийнейджъри "Браво":

"Какви сексуални ориентации съществуват?
Хомо,лесбийки,би,хетеро...сексуалната ти ориентация може да те въвлече в различни приключения.
...Сексуалната ориентация няма нищо общо с половата идентичност.

Как да разбера дали си падам по момичета или момчета?
Ти си момиче,което никога не се е влюбвало в момче,но когато една от съученичките ти мине покрай теб,в стомаха ти пърхат пеперуди.

Момчета,които онанират с други момчета или момичета,не се категоризират веднага като хомосексуални.

"Изповед" на анонимно момче: - Само приятели? Не,аз се влюбих в него и се чувствам прекрасно!"

Гордост вместо предразсъдъци! Все повече хора се застъпват за правата на ЛГТБ общностите."

Да,да фалшива новина - дръжки!

# 198
  • Пловдив
Не се връзвайте на фалшивите новини – никой няма да ви учи децата да мастурбират в детската градина, спокойно.
Най-малкото – защото те много добре се справят и сами, без някой специално да ги учи. А някои започват още като бебета даже. Simple Smile
Учат ги на други неща. Ето няколко цитата от статия на цели две страници в известното в Европа списание за тийнейджъри "Браво":

"Какви сексуални ориентации съществуват?
Хомо,лесбийки,би,хетеро...сексуалната ти ориентация може да те въвлече в различни приключения.
...Сексуалната ориентация няма нищо общо с половата идентичност.

Как да разбера дали си падам по момичета или момчета?
Ти си момиче,което никога не се е влюбвало в момче,но когато една от съученичките ти мине покрай теб,в стомаха ти пърхат пеперуди.

Момчета,които онанират с други момчета или момичета,не се категоризират веднага като хомосексуални.

"Изповед" на анонимно момче: - Само приятели? Не,аз се влюбих в него и се чувствам прекрасно!"

Гордост вместо предразсъдъци! Все повече хора се застъпват за правата на ЛГТБ общностите."

Да,да фалшива новина - дръжки!
И кое от тук цитираното ти пречи?

# 199
Изместваме темата, но покрай ИК се говори (не знам къде на запад до колко е въведено) за полово неутрално възпитание на децата. От там идват проблемите, щото води до неориентирани и меко казано смотани мъже, и феминистични войнствени жени. Резултат - по-малко нормални връзки, бракове, драстичен спад в раждаемостта, нужда от попълване на нужния човешки ресурс чрез имиграция в тези общества.
Иначе съм чувал за Норвегия, на деца от детската градина се разказват приказки за принцът и принца, за двете Снежанки, и така нататък. Кое и до колко е разпространено, пак казва, не знам точно.

# 200
  • Пловдив
Добре, че вече ни спадна драстично раждаемостта (нашата най-вече, ама и на цяла Европа), та няма как тепърва полово неутралното възпитание да ни я свали. Wink

# 201
Изместваме темата, но покрай ИК се говори (не знам къде на запад до колко е въведено) за полово неутрално възпитание на децата. От там идват проблемите, щото води до неориентирани и меко казано смотани мъже, и феминистични войнствени жени. Резултат - по-малко нормални връзки, бракове, драстичен спад в раждаемостта, нужда от попълване на нужния човешки ресурс чрез имиграция в тези общества.
Иначе съм чувал за Норвегия, на деца от детската градина се разказват приказки за принцът и принца, за двете Снежанки, и така нататък. Кое и до колко е разпространено, пак казва, не знам точно.
Айде пак глупости, особено резултатите.
Ами обяснете тогава всички варианти на сексуалност на децата по-ясно тогава. Много ми е интересно как ще звучи "подобрения" вариант.

# 202
Айде пак глупости, особено резултатите.
Ами обяснете тогава всички варианти на сексуалност на децата по-ясно тогава. Много ми е интересно как ще звучи "подобрения" вариант.

Полово неутрално възпитание не е непременно свързано с сексуалността. Смисъла е да не възпитаваш момчетата като момчета и момичетата като момичета, а всички да бъдат еднакви, все едно обръщението към тях да бъде "то". Пък като пораснат сами да решат какви са и къде и с кой да си го слагат.....

# 203
  • Пловдив
Е ти твоите ги възпитавай както искаш. Аз не намирам особен проблем в полово неутрално възпитание. Отдавна жените могат да бъдат лекари и адвокати. Само до преди 100 години е било невъзможно.

# 204
  • София
Мда. Някои хора като чуят "полово неутрално" само за е@не мислят. А всъщност то съвсем не означава това. Между другото, има хиляди полово неутрални играчки вече.Даже Легото, примерно.

# 205
  • София
Янтре, не полово неутрално, съществено заличаване на половете.
Без обръщения тя/той - то.

На дъщеря си не казваш - много си красива, а - много си красиво.

Иначе, всеки да става какъвто ще.

# 206
  • Пловдив

И с това нямам проблем.

Далеч по-голям проблем имах, когато децата ми бяха в съответната възраст, с българското "какво момченце си, че имаш количка с кукла".

# 207
  • пустинята Гоби
Лего имаше и по наше време, българска версия. Също и пъзели, книжки за оцветяване. Не знаех, че това са полово неутрални занимания. Изобщо пола какво общо има със сексуалната ориентация?

# 208

И с това нямам проблем.

Далеч по-голям проблем имах, когато децата ми бяха в съответната възраст, с българското "какво момченце си, че имаш количка с кукла".

Моите момчета бяха набарали веднъж от куклите на майка си като дете. Бяха си взели по една кукла, майка им беше научила от някъде, че е хубаво на момчетата поне веднъж да се вземе кукла, както и на момичетата камионче. Ми на 2-рия ден и двете кукли бяха обезглавени Simple Smile Никой не им е казвал нищо да се стигне до това.

# 209
  • София
Хайде пък и ти!
Щото аз не съм ти била дъщеря, да побелееш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт