Биг Брадър 3 - 1 част

• 37 959
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Добре, де Тони, русата бременна известна ли е с нещо, освен, че е бременна от любовника си или аз пак нещо не съм разбрала?

# 946
  • Ботевград
Ами за русата бременна - мъжът и много я подкрепял, нищо че щяла да има дете от друг ... аааа и бил много добър човек?  #Crazy

# 947
Само с псуването ан баба Вили бюджета им доста ще отънее
Гаро и Вили все пак са спали заедно Simple Smile

# 948
Горкия Пепи,какво ще прави като дойде време за къпане ,ами като му поникне брадицата...... Sick
Абе и аз тва си помислих. Може да е ходил на кола маска Mr. Green

# 949
Само да кажа,че Мариола я познавам,живее близо до нас и до преди миналата година ме подстригваше.Наистина беше много пълна.До колкото я познавам,очаквам изпълнения от нея LaughingИзглежда малко откачено ,но е голяма сладурана Grinning

# 950
Мариола и Лиляна ли беше са заедно на едно легло

# 951
Ева е или с Вяра или Деяна

# 952
  • Някъде на път....
хайде пак на Биг Брадър маниащината, ще има да си говорим, обсъждаме....

# 953
 Да ви се оплача  Close - на Булсатком сме и нямам 24 часов канал. И сега няма как да ги гледам. Кажете ми в интернет как става номера, ние сме на неограничен режим, ще мога ли да ги гледам и как става или нещо допълнително трябва да имам - карта или що ли?  newsm78

# 954
  • София
на въпроса:
не, няма да гледам ББ-3...първото издание /снощи/ ми беше повече от достатъчно... Sick
приятни забавления с шоуто, на всички, които ще го гледат и ще си губят времето с него... Sunglasses

# 955
  • Варна
И аз ще ги гледам когато мога, снощи с мъжо гледахме и само се дивихме какви образи влизаха.
Абе варненца от къде са го намерили, направо ни клепа града - такъв представител са избрали. Но от друга страна-щом този е бил най-интересен, какви ли са били другите кандидати Crazy
Виолета много ми хареса, май тя ще им готви и шета на всички други красавици и красавци.
А Пепи и аз въобще не разбрах, че е момче #Crazy, задачата му да се крие ще е интересна.
Този път обаче супер готина къща са им направили. ББ2 бяха най-зле, голяма мизерия беше при тях.
Ние сме на ITV и също нямаме 24ч. Rolling Eyes.
Съжалявам, май стана много дълго Peace

# 956
Да ви се оплача  Close - на Булсатком сме и нямам 24 часов канал. И сега няма как да ги гледам. Кажете ми в интернет как става номера, ние сме на неограничен режим, ще мога ли да ги гледам и как става или нещо допълнително трябва да имам - карта или що ли?  newsm78
Върни се няколко страници назад и ще разбереш.

# 957
Няма да гледам, поне засега.

# 958
Разгадах кой е Пламен Варненеца и от къде ми е познат по физиономия!
Продава икони, сувенири, книги около катедралата или на книжния пазар.

# 959

Купуваш си една Еcard(в сайта пише каква още може) ,отиваш на сайта и си избираш за колко време да платиш и какво качество да гледаш(средния вариант е добър).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт