Биг Брадър 3 - 1 част

• 37 955
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 990
Бременната още снощи се чудех от къде ми е позната?!?! newsm78
Не е от искрено и лично, защото аз никога не съм го гледала през живота си Thinkingопределено ми е позната.......
Харесах ръгбиста.
Съжалих Пепи.
Ева ... раздвоена съм ....
Палома ми харесва.
Гаро също.
Лелката е забавна и колкото и да изпростява на моменти,като нея са голяма част от българските лелки.

# 991
За тези дето не гледат в момента - ами забавничко.. Ако знаете как е сутрин след бурна нощ, когато сте на вила, хижа, купон или подобно - уютничко, комуналничко, легавиш се и ти е безгрижно... Лафят общо взето, други играят билярд...

# 992
Обаче целия форум се е изсипал тук.
Апропо тоя Пламен от Варна ми е ултра, хипер, мега силно познат от някъде и мира не ми дава от къде.... newsm78
и мъжо ми каза същото  Peace кой лище да е този 4ове4ец, мъка ми е за него с кого ще легне?!

Не мога да изчета всичко, което е написано, ама този не се ли беше кандидатирал за кмет на последните избори (като независим)???

# 993
Точно в "Искрено и лично" май участваше. newsm78

# 994
  • София
50 страници ми идват малко в повече за четене,но хайде някой само да каже,какво е станело с Пепи,защо го съжалявате?

# 995
И снощи споделих, че бременната ми е много позната, а както виждам и на доста от вас  newsm78 Аз за ей тая тема ви говорих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124528.0
Оказва се, че може да си е съвсем реална не мислите ли ?

Хм..Ама оная тема си беше чиста проба пързалка...даже гледам първа съм се разписала по нея  Thinking

Бубе, може и да не е. В профила й, на последни мнения се интересува за доктор, защото била в 30 г.с. Обаче пък ме озадачава, че има само 2 мнения и или е нова тук или е старо куче с втора регистрация  newsm78

Може, ама е разбираемо, че ме гони такава параноя за теми от този род, нали?  Crazy

Кажете кой с кого се кмбинира снощи по леглата?  Thinking

# 996
  • София
Сутринта Павел лельосваше Вили , а тя му каза да се е*е в г *за.........
Пазаруваха.
Мариола като говори нищо друго не се чува  Sick

# 997
И за да се абонирам, и за да попитам нещо-оставам с впечатлението, че участниците са навързани-бивше гадже, познати някакви, да разбирам ли, че и жената на Мариян от ББ2 е вътре/ че не гледах а е абсурдно да изчета толкова страници/ newsm78Ми те да си ги бяха поканвали хората-чак кастинг-кака са ги навързали, не е истина просто...Ако вкарат и лИбовника на бременната, оня изчезналия-направо ще ми е кат-Имаш поща-издирвателно/проучвателна работа са свършили май Crazy

# 998
  • София
Купили са си кафенце Grinning

# 999
И снощи споделих, че бременната ми е много позната, а както виждам и на доста от вас  newsm78 Аз за ей тая тема ви говорих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124528.0
Оказва се, че може да си е съвсем реална не мислите ли ?

Хм..Ама оная тема си беше чиста проба пързалка...даже гледам първа съм се разписала по нея  Thinking
Бубе, може и да не е. В профила й, на последни мнения се интересува за доктор, защото била в 30 г.с. Обаче пък ме озадачава, че има само 2 мнения и или е нова тук или е старо куче с втора регистрация  newsm78

В темата си момичето пише, че мъжът й отглежда детето (т.е. вече е родено), като мисли че е негово.

# 1 000
50 страници ми идват малко в повече за четене,но хайде някой само да каже,какво е станело с Пепи,защо го съжалявате?

Пепи е едно момче, което удивително прилича на момиче и му възложиха тайна мисия да заблуди всички останали за една седмица, че е момиче. Ако успее, ще му подарят пластична операция на носа, ако не - ще загубят 50 % от бюджета си. Гаро (хомосексуалиста) ще помага в тайната мисия.

Шушон, наистина жената на Мариян от ББ2 е в къщата. Голяма е симпатяга - на мен ми е фаворитка!

# 1 001
  • София
Бреей, оказа се, че в работата сме клиенти на БТК и мога да гледам онлайн с доста добра връзка. Само дето съм на работа...
За сега нищо интересно Гаро, Русата от Благоевград и Ди(л)яна подреждат покупки в хладилника.

# 1 002

Kaжете кой с кого се кмбинира по леглата де  Crossing Arms

# 1 003
  • София
Така ли, значи не съм прочела правилно - кой беше с основно образование?

Ето една снимка от нета:

Аз май не съм нещо на ред, но прилича на жена, и то симпатична.
По-добре изглежда от доста жени, които съм виждала.  Crazy

Тоз Пеньо не ви ли прилича на точно тази снимка на Раши  Joy hahaha, че на мен адски ми прилича  Joy

# 1 004
Да, Пламен беше кандидат за кмет на Варна на последните избори. И аз снощи се сетих като го мярнах по Тв. Даже помня че имаше статия във вестника, в която го даваха за пример че сам си отлепял плакатите след изборите и почиствал града ни:))))))))

Общи условия

Активация на акаунт