Биг Брадър 3 - 1 част

• 37 956
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 1 020
БУБЕ - аз писах на предните страници двойките които успях да разбера, според друг форум някои не са спали Simple Smile

Тъй де, ама точно това е проблемът- рпедните стреници..нямам нерви да ги изчитам  Crazy

# 1 021
Абе може ли да е от бременско списание?!(Да ни е позната Светлана)
Мама или Моето бебе и аз?!

# 1 022
Абе може ли да е от бременско списание?!(Да ни е позната Светлана)
Мама или Моето бебе и аз?!

Не, не мисля  Naughty

# 1 023
е колко часа са им трябвали за да се залюбят? ooooh!
остарявам явно Crossing Arms чак пък даса се праснали Blush много бързо изгърмяха патроните  Whistling
ако е така, то сега бързо другите участници трябва да наваксват за зрителското внимание-ще гледама сейр Grinning

# 1 024
Биг Брадър 3 изглежда, че ще е интересно. Още повече, че бремената Светлана ми е градска и с интерес ще я гледам.

# 1 025
да не е участвала на кутиите-предаването по нова Thinking

# 1 026
остарявам явно Crossing Arms чак пък даса се праснали Blush много бързо изгърмяха патроните  Whistling
ако е така, то сега бързо другите участници трябва да наваксват за зрителското внимание-ще гледама сейр Grinning

Ми така е май- праснали са се  Twisted Evil

# 1 027
  • Sofia
Мисля, че ни е позната , защото страшно прилича на една репортерка от БТВ newsm78

# 1 028
Момичета,нямам време да чета цялата тема-има ли денонощен канал този сезон? Blush

# 1 029
Момичета,нямам време да чета цялата тема-има ли денонощен канал този сезон? Blush

ИМА , АМА НЕ ВСИЧКИ ГО ИМАТ Tired в ИНТЕРНИТ СИ ПЛАЩАШ И ГЛЕДАШ СЪЩО

# 1 030

Да. Ние сме абонати на Евроком и както всеки път имаме Нова +

# 1 031
  • София

Ми така е май- праснали са се  Twisted Evil

Стига бе  Shocked

# 1 032
Оу ,вече има двойки  Joy  Онзи русия сваляч Йотко се гушка с Палома  #Crazy Даже си говорят кой какво прави с презерватив или без. Тя го е изпортила нещо и сега се изъясняват

Еми аз до колкото разбрах, снощи са се праснали тез двамцата  Wink
Откъде разбра, бе, жена? Shocked Сигурно ли е това?

Лелее, тия щом от първия ден започнаха да се плющят, докрая може да ни изненадат с групови изпълнения Mr. Green

# 1 033
  • София
Пламен чете сам Библията на английски на глас и покръква винце, може би. Нали се е отркъл от всичко?

# 1 034
Да. Ние сме абонати на Евроком и както всеки път имаме Нова +

Мерси мила,и ние сме на Евроком и сега ще търся Нова+  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт