Нова седмица,изпълнена с училищни трепети!

• 5 402
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
Днес имаме годишнина от сватбата. 9 години. Черпя ви с купчина бонбони! Hug

# 76
   Чоплех си нещо между зъбите и тайничко се надявах да е месо. От де такъв късмет? Оказа се семка от домат.
    Ieppe, да сте живи и здрави всички. Благодаря за почерпката. Взех си само един. Честна дума.

# 77
Валенце, ето че добрите новини, които чакахме вчера дойдоха Simple Smile. Браво! Нека от тук нататък е все така.
nnnnina, Ieppe. Благодарим за почерпката. Само хубави неща и за Миряна и за Ieppe.
бонбон и торта сега, а виното за довечера Simple Smile

# 78
Ieppe,честита годишнина! cheersМерси за бонбона! Laughing
Нина,честита ти рожденничка!Жива и здрава да ти е! newsm10
Валенце,браво на Буби! smile3501
Искрице-   Hug
Reza,Честито и на теб! newsm51
Вечерница,вие с каква диагноза сте,че съм забравила? Blush

# 79
       Nnnnnnnnnnnnnina, честита ти рожденничка.  Пожелавам ти да е здрава е усмихната.
       Весели семейни празници на всички!

# 80
Нина, да ти е живо и здраво момиченцето! Хубав празник!

# 81
Ieppe,честита годишнина! да сте все така щастливи и да се подкрепяте  bouquet
Нина,да ти е живо и здраво хубавото момиче! в тази трудна възраст, повече разум и пожелавам Wink
Искрице, ти си силна жена! ние всички го знаем. тук няма нужда да си силна - поплачи си на виртуалното ни рамо Hug и ни пиши по-често, че много ни липсваш Heart Eyes
Reza, честито за книжката и за ЛА.! да нацелуваш госпожиците! и ти да ни пишеш, че все се сещам за вас, а новини нямааааа...
Валенце, надявам се нещата да се развиват все така и дори по-добре. обикновено разговорите помагат...трябва само желание да се проведат и да има кой да те чуе. стискам палци на Буби!

# 82
Честито на Реза
 smile3525
Честита рожденничка на Нина  party023
Успех на Валето и Буби.Първо ти скъсват нервите ,после нищо не е станало.Май такъв е живота. Hug
Здравей Искрице,много прегрътки от нас за вас.  love001
Йепе честита годишнина.Много любов и щастие и дететнце да ви радва.
Пожелавам още слънце и хубаво време за разходки.За мен това е начина да се разведрявам.Детенце в количката и на разходка.

# 83
Йепе,честита годишнина!Дълги години любов,здраве и семейно щастие ви желая!
Честита рожденичка и на теб Нина.Да е здрава и да те радва!
Разбрахте ,че минахме на ЕЕГ-хубаво е но Линтвиненко настоява да направим още едно през декември и пак през март и ако итогава всичко е наред да спираме депакина.И той и генетичката искрено се зарадваха на напредъка ни и ме похвалиха за резултата от което се пръскам от гордост!
Само с Нанди успях да се видя,че времето ни все е малко но обещавам на следващата среща да дойда специално да се видя с всички.Виждам тя ви е разказала как е при нас и разбирате защо малко пиша-дребосъчето не ме оставя.А Мими е толкова усмихната и красива и как се опитва да ми гука....чудесна е!Щастливка е,че има такава всеотдайна мама.
Валенце,прочетох за проблемите и притесненията ти но се радвам,че нещата се движат в правилна посока.Сигурна съм,че малката ще ги покори с чара си.
На всички искам да кажа,че съм щастлива,че ви има и ви открих!Толкова съпричастност,загриженост и топлина има тук и лично на мен ми дава усещане за сигурност и приятелство.Просто исках да го знаете.Прегръщам ви.

# 84
Йепе, честита годишнина и от мен. Много здраве и красота ви пожелавам от все сърце.
Честит Рожден Ден на порастналата госпожица, Нинче.  newsm59 Много да те слуша и да амбициозно и умно девойче.
Валенце, много хубаво е това което пишеш. ЩЕ свикне милата Буби,  даже ще плаче да я водиш на градина в почивните дни Wink
Реза, поздравления  bouquet

# 85
Нина, Честит Рожден Ден на порасналото ти момиченце, много здраве, щастие и късмет й желая!

Ieppe , честита годишнина, много щастие, много любов, усмивки и топлота!

Аидичка, браво за добрите новини, много се радвам за малкото съкровище    bouquet

Валенце, дано вече всичко е ок Hug

Искрице, ние сме с вас   Heart Eyes

Реза, целувки на малката принцеса   Hug

Любознателна, прекрасни сте на снимките Heart Eyes

# 86
  • в края на града
Нина, да ти е жива е здрава Миряна, много щастие и късмет и желая и да слуша мама ... е, доколкото и е възможно на тази възраст  Wink
Йепе, честита годишнина, още много години в любов и разбирателство да живеете  Heart Eyes!
На Реза честита книжка и пожелания занапред да чуваме хубави новини от нея.
Валенце, надявам се нещата да са тръгнали в правилната посока и повече да не ти създават проблеми, защото разстройваш ли се ти, всичко рефлектира върху детето. Дано и в бъдеще подходят с малко повечко разбиране, без излишни забележки и фасони, успех!
Искрице, много ми е мъчно за теб, от толкова време проблеми, толкова много ти се е струпало  Sad Дано поне намираш къде да споделяш или някакъв отдушник, защото наистина не знам как издържаш на цялото това психическо и физическо напрежение. Не знам какво да пиша, просто мисля, че когато неприятностите следват една след друга и лошото се трупа и трупа, идва един момент на равновесие и нещата започат да се оправят. Пожелавам ти да започнат да ти се случват толкова добри и хубави неща,  колкото до сега бяха неприятните. Много прегръдки  Hug

# 87
Вечерница,вие с каква диагноза сте,че съм забравила? Blush
С хиперактивност и липса на концентрация. Все си мислех, че няма да е толкова зле като тръгне на училище, ама... Confused

Честито на Миряна! Голяма мома станала вече!   bouquet
Йеппе и на теб честита годишнина!  Hug

# 88
  • София
Благодаря на всички ви за милите думи! Hug
Нина,честит празник на голямото момиче!
Йепе,годишнините от сватбите са толкова романтичен празник Heart Eyes,честито!
Айдичка,много е хубаво,когато при някое наше детенце има успех!Браво!
Реза,дано и занапред се развиват добре нещата при вас!

# 89
Ieppe, честита ви годишнина! Още дълги години семеен живот ви пожелавам!
Нинка, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава и по малко проблеми да ти създава Simple Smile
Вале радваме се, че нещата са се подобрили с градината Simple Smile
И честито на Реза и за книжката и за ЛА! Леко и безаварийно каране!

Общи условия

Активация на акаунт