Hustagil® сироп и балсам – при първи признаци на настинка или вирусна инфекция

• 13 728
  • 400
  •   1
Отговори
# 300
Да, притеснявам се повече от друг път.Гледам вкъщи да имам купени лекарства,за да можем да започнем лечение своевременно.

# 301
Да притеснявам се повече от друга година. Тъй като ако имам симптоми няма да знам от кое точно съм болна. Пък и психически ни влияе пандемията!

# 302
  • Mediterraneo
Разбира се, че се притеснявам повече! Спрях децата си от училище последните дни преди ваканцията, за да ги предпазя след няколко случая на позитивни в училище.

# 303
Да, определено повече се притеснявам.

# 304
  • Пазарджик
Притеснявам се повече.Цялото семейство вече изкарахме ковид,но все пак спазвам всички мерки и се боя да не ни повтори.

# 305
Не се притеснявам. Моето семейство спазва изискванията и засега се предпазваме

# 306
Притеснявате ли се тази зима повече за Вашето здраве във връзка с пандемията?
Повече се притеснявам за здравето на близките ми, не толкова за моето!

# 307
Не се притеснявам излишно , защото така вредя на собственото си здраве. Старая се да не влизам в контакт с много хора , да приемаме витамини , да се храним здравословно и да не се тревожим излишно.

# 308
  • Димитровград
Колкото и по принцип.

# 309
Да, притеснявам се повече от друг път!

# 310
Да притеснявам се, защото за никой не е известно как ще протече заболяването. При всеки е различно, за едни преминава лесно, за други с усложнения.

# 311
  • София
Да, защото не знам как ще протече заболяването, дали ще се заразят и близки, каква лекарска помощ-консултация мога да получа и т.н.

# 312
Предвид ситуацията, не  притеснението ни е по-голямо, а по-скоро внимаваме повече и спазваме препоръки и дистанция.

# 313
  • София
Притеснявах се малко повече заради коронавируса, но вече го изкарахме и се притеснявам колкото всеки друг зимен сезон - не кой знае колко.

# 314
Не. Спазвам мерките и внимавам, колкото мога. Притеснявам се повече за близките ми.

Общи условия

Активация на акаунт