🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 905
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Aneto, как така си пишеш с Джан Яман? Той има два официални профила, един в ИГ, един в ТТ. Ако не са те, значи е фалшив профила.

# 121
Да, Ели-Мели, аз също предполагам, че е фалшив...
то не е за първи път да ми пише някой Джан Яман Simple Smile
Но нали надеждата умира последна, ще си попиша малко с него и ще чакам сам да се издаде Simple Smile

# 122
Привет рагаци!

Джан още вчера лайкна поста на испанките Heart днес се включи и с публикации.. Heart Страхотно е как влияе този мъж на феновете си...

"Любовта поражда любов." Това са моите "момичета", това са моите ангели.
Обожавам всички ви.

Скрит текст:

И снимка в ИГ е качил надписана така:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 18:00 от grozdence.

# 123
Ангели, ангели, но с дяволски помисли Smiling ImpYum

# 124
Ели човека има в предвид.. че сме потенциални Ангели.. с тези припадъци.. как мислиш? Колко ще ни бъде? Особено той завалията, ако продължава така да ни притеснява/смущава.. да ни качва такива "ангелски"снимки.. където и той самия е като Ангел...
Абе само Ангелски неща около нас.. тьойбе.. тьойбе..

Хайде всички Рагаци да си поемат Ангелската доза за тази вечер ....

# 125
Момичета, представям ви Джано-календара ни за 2021 година. Само с хубави новини и събития да го запълним! DatePencilPushpin

# 126
Ели, прекрасен е!!! Heart Много готино ти се е получило. Simple Smile
На моя месец се пада патрон Ферит. Но съм накрая, та може да мине и за Дивит! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127
Страхотни сте момичета, успяхте да ми усмихнете ПЕТЪК вечерта с коментарите си.
Ели, страхотен календар, да бягаме още утре в печатниците и да го материализираме - доколкото може материализиране, само на снимки ще е, но пак е нещо, всеки ден от всеки месец да си го гледаме наш Патрон Джан, ехе, бързо ще мине годината в размисли и страсти - нека ни е зле!:revolving_hearts: Да е жив и здрав, да сме и ние живи и здрави, живота да тръгне нормално по-скоро, другото ще се нареди за всички! Това да си върнем стария живот вече се превърна в мечта, затова си мечтая за здраве, щастие и любов!:sparkling_heart:

Много много успехи през новата година, все така да си коментираме бъдещите успехи на Джан през нея, все така да сме си заедно с него тук:gift_heart:.

# 128
Ели Kissing Heart страхотен е календара!! Heart Браво!! И текста към месеците си написала в рима.. точно както му подхожда на Зевса.. а и на нас прехласнатите фенки Joy Отива директно на първа страница в следващата тема, таман е за новата година!!
Още един път поздравления за прекрасния календар! С такава муза.. и с такъв остър ум като твоя, друго и не съм очаквала.. Брависимо.. Грацие рагаца!!

=======================================================

"Изисканост.
В излъчването.
Деликатност.
В изреченото.
Интелигентност.
В мислите.
Финес.
В пристъпването към някого.
Изящност.
В умението да oстанеш запомнен."

Мария Никова

# 129
Благодарете на Джан, че е толкова невероятен и ми е такава муза Yum

Той е муза на всички нас!

Тенк ю, момичета, за милите думи! HugHeart

# 130
Аз съм отново на нощна фиеста с Джан рагации!! Rolling Eyes Joy

Зевса ни благослови с нова песен .. Joy Joy

I want to break free - Искам да се освободя  

Queen - I want to break free

Lyrics https://youtu.be/GBthBQ-cKJA
Бг превод
Скрит текст:
Искам да съм свободен
Искам да се освободя,
искам да се освободя от лъжите ти!
Ти си толкова удоволетворена от себе си, но аз не се нуждая от теб!
Трябва да се освободя!
Бог знае, Бог знае, че искам да съм свободен!
Влюбих се,
влюбих се за пръв път
и този път знам, че е наистина,
влюбих се, да,
и Бог знае, Бог знае, че се влюбих!
Странно е, но е истина,
не мога да забравя начина, по който ме обичаш, както само ти можеш,
но трябва да бъда сигурен,
когато си трягвам
как точно искам да бъда свободен, скъпа,
как точно искам да бъда свободен,
как точно искам да се освободя!
Но живота си продължава,
а аз не мога да свикна да живея без...
да живея без теб до себе си.
Не искам да живея сам, хей,
Бог знае какво да направи за мен,
така че, скъпа, не виждаш ли -
Бог знае,Бог знае,Бог знае
Искам да се освободя!
Джан Яман ИГ Сторита https://insta-stories.ru/canyaman

Джан в Сторито слуша не точно оригинала на Куин, а:
QUEEN - ADAM LAMBERT
AROUND THE WORLD
I Want To Break Free Single Remix

Вижте го и колко красиво се грижи за подаръците си .. Heart

My King е нощна кукумявка като мен, изглежда не може да заспи.. Grinning И сме музикални и двамата.. слушаме само най- доброто.. пеем чудесно и сме факири в танците... забавляваме си се просто по нощите! Grinning Grinning
Ах че ми е сладък с тези нощни включвания.. музикалното ни красиво, секси и забавно момченце Heart Eyes Joy

=====================================

Пак съм аз.. Добро утро момичета!

В този момент си мисля, че Джан ще обяви новия си проект/филм в 3-4 часа сутринта, когато повечето от нас/вас ще спят .. Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 07:34 от grozdence.

# 131
Добро утроо!

Честит Игнажден!Честито на именниците!Живи,здрави и благословени да сте!
Скрит текст:

Ели Hug,благодарности и от мен за страхотния календар! Hands Plus1

Грозде Hug,неуморна си! Hands Plus1

И за всички останали включили се вчера със снимки и коментари! HugHugHugHugHug

Grinning

Желая ви щастлива събота на всички! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 132
Добро утро!

Джан и Гроздето пак са си правили среднощна фиеста... Аз пак съм изтървала, чувствам се прецакана Grinning

Искало да се освободи патето ни то! Скоро! В Италия хората са свободни да правят каквото искат, даже да се целуват на екрана... по някога Joy Направо си го представям как по нощите е надул музиката и денси с прахосмукачката Joy
Важното е, че се забавлява, не му е скучно, да не го мислим!

Ден 19: Спомени от много старите ленти Sign Clapper

# 133
Джан Яман в италианското списание VIP
пишат за Рasha Fancer, рекламата му с Tudors
излъчването на "Bay Yanlış" скоро в Италия и предстоящия му филм с Ferzan Ozpetek
Радвам се да видя как италианската преса се грижи да актуализира почти всеки ден.. всички новини за Божествения.. Heart Няма спор.. център на внимание е : )) И така трябва! Sunglasses Heart Всеки според заслугите си..  ; ))

Ели ние с Джано си избухвахме по нощите с Фреди ..
просто си се забавляваме  ..... Joy

А сега е време за сън.. Grinning малко ни е кофти, така без музика да спим.. Grinning
оставяме ви да се ослушвате за новини около проекта.. Grinning Айде лека за нас!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 09:48 от grozdence.

# 134
Добро утро и от мен!

И аз като Ели-Мели се чувствам пецакана. Започвам да си мисля, че Гроздето и Джан са в заговор. Чакат всички да окапем една по една и се впускат в купона.  Няма да е как иначе.  Sweat SmileSweat SmileStuck Out Tongue Winking Eye
Това е в кръга на шегата, разбира се Hug
Голям котарачко е Джан. Успешно си играе с нас (в ролята на мишлетата), с чувствата ни, с въображението ни, с (не)търпението ни, с очакванията ни с нощните си подвизи.
Календарът с Джан е страхотен! Ели-Мели, благодаря, че го сподели!

Изнамерих едно много готино видео от бекстейджа на Ранобудна птичка, по-скоро от процес на заснемане на сцени. Много интересен похват на режисъора, но голямото браво в случая е за актъорите. Изисква се як талант, че да превключваш за секунди от едно състояние в друго.

Лека и усмихната събота ви желая и час по-скоро да получим конкретни новини от Джан!

Общи условия

Активация на акаунт