🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 903
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Нова снимка от Зевса в ИГ
Надписана •Gangsta's Paradise •
Скрит текст:

• Раят на Гангстера •
Докато се разхождам из долината на сянката на смъртта, хвърлям един поглед към живота си и осъзнавам, че нищо не е останало, защото толкова дълго взривявам и се смея, че дори майка ми смята, че умът ми е изчезнал, но аз никога не съм пресичал човек, който да не го заслужава. С мен да се държат като пънк, знаеш, че това е нечувано. и твоите приятели може да са облицовани с креда. Наистина мразя да се спъвам, но трябва да локализирам. Докато те крякат, виждам себе си в пистолетния пушек, глупак, аз съм доста. в уличното осветление Прекарва по-голямата част от живота си, живее в рая на гангста Прекарва по-голямата част от живота си, живее в рая на ганаста
Продължаваме да прекарваме по-голямата част от живота си, живеейки в рая на гангстата Вижте ситуацията, в която ме накараха да се замисля, че не мога да живея нормален живот, отгледан съм от улиците, така че трябва да бъда с качулката екип Твърде много гледане на телевизия ме накара да преследвам мечти Аз съм образован глупак с пари на ум Имам моите 10 в ръката си и блясък в окото ми. така че не събуждайте гнева ми, глупак Смъртта не е нищо друго освен пулс, аз живея живот, правя или умирам, какво да кажа, че съм на 23 сега, но дали ще доживея до 24 Как стоят нещата отивам не знам Кажи ми защо сме толкова слепи, за да видим, че тези, които нараняваме, сме ти и аз.
Превод с гугъл транслейт
Gangsta's Paradise - Coolio (1995)
The king is back.. Blue Heart

поздрав от Божествения за всички рагаци... Blue Heart

УОУ ГАНГСТААА .. Sunglasses Joy ба*и ЯКИЯ пич е нашияя.. пич та дрънкаа.. разцепва днес слънцето ни златноо..Такива ни ги подготвя сигурно.. че, ще припадаме на почивкии...  Joy Joy

Малко към Дивит стайл ми бие.. Sunglasses Nature Fire

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 20:52 от grozdence.

# 106
Днес имам празник и ви черпя с Джан!

Джан много се е отприщил в последните дни! Ама е хубаво, де!
Днес четох, че раздавал целувки в стори. Цъкам, цъкам, цъкам ... Ц! После се усетих, че става въпрос за емотикончето хахах . Ми, тъй де, аз търсех голям Джан с голяма целувка Wink

Аз случайно нацелих във фейса една италианка Stefania Martini. Да знаете дали тя е онази Стефка?
Хубава вечер и се забавлявайте с Прекрасния!

# 107
ОМГ! ОМГ! ОМГ! ШОК! БОМБА! Misc BombMisc BombMisc Bomb
Джано Джи си играе сериозно с мислите и чувствата ни Flushed
Грозде, крада ти снимката на Божествения и мишока, за да припадна официално!

Много се развълнувах, тази песен ми е любима от детството. Ех, и Джанчо е израснал сигурно с нея, нали сме почти набори (кака му се падам с една година повече). Да не се чудите що не ме слуша главата, щото с ей такива генгста песни си лягах, вместо със Сънчо Sweat Smile

Айде и аз пристигам на туй парти, и аз мога да съм ганстерка Sunglasses

danir, честит празник! Ще се почерпим с Джан, такива почерпки не връщаме! GrinningChampagne

# 108
Аз побърках комшиите.. надула съм музиката до дупкаа Joy Ели аз съм по- голяма от теб, но не ме бърка и грам.. Grinning мойта глава и тя не ме слуша... така че няма страшноо!! Joy

Днес Джан е много активен, Андреа (Ит. мениджър) си е качил снимка и нашия му е писал, след което следва отговор на Андреа "ti aspetto" - "чакам те" А снимката е публикувана от летище Aereoporto Leonardo Da Vinci Fiumicino (офф сега ми влезна муха в главата.. че нашия днес лети за Рим..) Grinning
https://www.instagram.com/p/CI5sPBUDN9d/

И аз да припадна.. (забравих да припадна.. по- рано)  

danir Hug Бъди здрава, много усмихната и щастлива : )) Ако имаш РД.. и целувка от Джано си получила Grinning Почерпката е супер..  такъв бонбон сладък, та чак нагарча от сладост Heart
Стефка от ТТ е Американка : ))

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 21:40 от grozdence.

# 109
Съседите ти ще те вземат за шизофреничка, Грозде. Я слушаш Микеле, я любовните песни на Джан от онзи ден, я рап Joy

Но коментара на Джан "Wuuuuu" кърти Grinning Какво ли иска да каже лирическия герой с това? Thinking

# 110
Данир, наздраве, до тия часове стигнахме, да си жива и здрава, всички да сме.
Аз като една съзнателно неосъществена учителка по литература, на Джан лирическите произведения грам не мога да ги разгадая, сигурно и затова толкова му се възхищавам. И на ума му да ни провокира, начина по които загатва, и на песните му... Уникален е, някой каза, че е явление. Вярно е, безценен е, до Нова година ще ни побърка сигурно от намеци... Нека ни е зле... С такъв Патрон, с такава музика, пък за следващата роля дори не смея да мисля, със сигурност ще е различна, но ние пак ще сме изненадани.

Това сигурно остане в историята  от милите му погледи.

# 111
Честита да си danir, много здраве и късмет ти желая! Simple Smile

Аз пък, момичета, нещо взех, че се замислих над текста на песента отново и дали Джан не се опитва да каже нещо на някоя г-ца напоследък с тази си активност - целувки, песни, стоене по цели нощи...(на мен лично ми е много любима тази песен, поради силата на текста, мелодията и много други, отделно филма към който е оставя също доста размисли в зрителя... гледала съм го някога отдавна) Въпроса е, че накрая песента завършва със следното повторение

"Tell me why are we so blind to see that the ones we hurt are you and me?"

Знам ли, то това са си мои разсъждения, ама напоследък е активен откъм песни и постове с текстовете на песните... Пък те все едни такива - карат те да се позамислиш... Stuck Out Tongue Winking Eye

А иначе Грозденце, не знам за Италия, мен все ми се струва, че няма да тръгне преди НГ да пътува, а и при тоя локдаун в Турция, ма знам ли... Така си мисля просто. Simple Smile

Хубава вечер да имате прекрасни момичета и да сънувате сладки сънища.... с Джан. Flowers Hibiscus

# 112
Ангелче, разкри ни, джанъм! Верно е! Джан ми праща послания чрез тези песни, страда човекът, че имам мъж и дете, и котка Grinning Grinning Grinning

# 113
Ангелче, разкри ни, джанъм! Верно е! Джан ми праща послания чрез тези песни, страда човекът, че имам мъж и дете, и котка Grinning Grinning Grinning
Хаха, знаех си, че си ти Ели, убедена бях, ма викам чакай да видя дали ще се издаде, пък ти си каза от раз. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
И аз имам мъж и мъжка котка и малко повечко дечица.. трички Joy Джано не страдаа.. супер е щастлив.. радва се че го обожаваме.. Joy Какво друго можем да му предложим.. освен огромна любов.. Joy Офф, добре че сме семейни.. иначе, щяхме да си имаме неприятности с полицията в Бебек............

Елека на Джан.. който беше продаден на търг, в помощ на бебе Памир. Тези дни видях инфо. Памир се лекува в Америка и всичко върви много добре! Heart

https://twitter.com/Le_Yamanine/status/1339670091454148610

Подобни : ))

Ели съседите да свикват.. тази нощ не се знае нашия какво ще ни сервира Joy Надува ми се Италианско.. Grinning

НАДУХ Я ВЕЧЕЕ.. сори комшута Зевса може би вече е в Рим.. и аз не издържамм.. ЮХУУУ Nature Fire Notes

Non vivo più senza te - Вече не живея без теб...

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 23:24 от grozdence.

# 115
Айде и аз ще си надуя нещо италианско, любимо... в слушалките Grinning

И малко материал за размисъл Thinking

# 116
Добро утроо!

И вчера сме имали нови снимки...и музика сте заредили....Two Hearts

Хубав ден на всички! HugFlowers Four Leaf Clover

# 117
Добро утро, дами!
Търсих нещо ново (ТТ не ползвам, де) около Джан в нета от последните часове, но не успях да намеря нищо.
Затишие пред експлозия ли е? Джани не се е включвал тази нощ?
С нетърпение и огромно любопитство очаквам новото му включване.
Феновете не спят обаче и дават всичко от себе си, сърце и душа, в любовта  си към него.

Тази снимка е само загрявка за видеото. Много ново, от вчера е. Толкова е горещо, колкото е горещ и Прекрасният ни! Само за петъчни лудории!

п.. Благодаря за поздравите! Трогнахте ме! Вчера беше Св. Данаил. Simple Smile

# 118
Добро утро!

Ако Джан се беше включил тази нощ, Гроздето щеше да ни осведоми Yum Дебне го тя по нощите Grinning

Ден 18: Animal Hatched Chick

# 119
Здравейте, момичета Simple Smile
Джан може би се е включвал тази нощ, но не със сторита, а в чатове с отделни фенове.
Казвам го, защото от вчера пиша с един Джан Яман...хахаха...
Може би е един от многото фалшиви, но ще видим...
Дано да си е истинския - казах му, че с нетърпение очакваме новия му проект, на което той отговори, че вече е в проект, но няма право да обявява нищо публично Simple Smile
Хубав ден и много добро настроение пожелавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт