Надписана •Gangsta's Paradise •

• Раят на Гангстера •
Докато се разхождам из долината на сянката на смъртта, хвърлям един поглед към живота си и осъзнавам, че нищо не е останало, защото толкова дълго взривявам и се смея, че дори майка ми смята, че умът ми е изчезнал, но аз никога не съм пресичал човек, който да не го заслужава. С мен да се държат като пънк, знаеш, че това е нечувано. и твоите приятели може да са облицовани с креда. Наистина мразя да се спъвам, но трябва да локализирам. Докато те крякат, виждам себе си в пистолетния пушек, глупак, аз съм доста. в уличното осветление Прекарва по-голямата част от живота си, живее в рая на гангста Прекарва по-голямата част от живота си, живее в рая на ганаста
Продължаваме да прекарваме по-голямата част от живота си, живеейки в рая на гангстата Вижте ситуацията, в която ме накараха да се замисля, че не мога да живея нормален живот, отгледан съм от улиците, така че трябва да бъда с качулката екип Твърде много гледане на телевизия ме накара да преследвам мечти Аз съм образован глупак с пари на ум Имам моите 10 в ръката си и блясък в окото ми. така че не събуждайте гнева ми, глупак Смъртта не е нищо друго освен пулс, аз живея живот, правя или умирам, какво да кажа, че съм на 23 сега, но дали ще доживея до 24 Как стоят нещата отивам не знам Кажи ми защо сме толкова слепи, за да видим, че тези, които нараняваме, сме ти и аз.
Превод с гугъл транслейт
The king is back..

УОУ ГАНГСТААА ..
ба*и ЯКИЯ пич е нашияя.. пич та дрънкаа.. разцепва днес слънцето ни златноо..Такива ни ги подготвя сигурно.. че, ще припадаме на почивкии...
Малко към Дивит стайл ми бие..

Бъди здрава, много усмихната и щастлива : )) Ако имаш РД.. и целувка от Джано си получила 

Дебне го тя по нощите