🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 899
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
За съжаление на територията на България не е налична за сега.. чужденките си развяват снимките в ТТ как цъкат.. а ние българките лапаме мухите в ТТ.. Grinning
Джано шефа Grinning като я погледна тази работничка и й се свиха сърмите.. Grinning и каквоо ... сонра щели да си играят.. хахах луди игри ще падат с този негов поглед.. тази дали ще може да държи сабята...или ще е като болна от паркинсон.. Grinning Grinning
Мерака ми към Пашата не е минал .. играе ми се с него.. Grinning ноо, да почва вече с филмите и сериалите..  не сме деца да ни залъгва с разни игри!!! Дами сме.. искаме си Джано без доспехи!! Grinning Grinning

Pasha Fencer ⚔️ Can Yaman Heart
 ⚔️The game starts

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 23:37 от grozdence.

# 91
Ееее, пак сме последна дупка на кавала... Тцтц... Ще се преместя в Италия накрая. Аз с такова нетърпение чаках днес, че да си поиграя с Джан, а то... само ще си мечтая, както обикновено...

Тази игра най-добре ще се играе в 10д вариант, да може да помиришеш, да пипнеш, да му помогнеш да си облече доспехите, понякога и да ги съблече Joy Всичко друго е бош лаф Grinning

# 92
Айде момичета.. вече била налична в БГ.. "изтеглих от Apps Gallery"(от момичетата в ФБ)  ЮРУУШ да размятаме всички на Зевса мечаа Joy Joy Децата след малко ще ги накарам да ми я дръпнат! И за първи път ще играя на такава игра Grinning досега само пасианси съм редила... Grinning и с едни топчета се бях зарибила де...  Ама сега заради Джан ще размятам сабята Joy

Ели хайде дишай.............. Joy

Снимка от българка Joy

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 23:44 от grozdence.

# 93
Абее, не мога да дишам! Какво е това сега Апп галери, в Гугъл плей го няма! Де да го диря сега тоя Апп галери... Не може ли като си включа телефона и играта да е инсталирана вече... Много трудности има пред мен и Джан, явно ни е писана голяма любов Joy

# 94
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели, самият Джан в поста си към снимката, която сложих, е дал линк за сваляне на играта -
(⬇️🔗): http://4399sy.com/r/ebeyu1
Хич не съм технологична откъм телефони, дано ти свърши работа.

# 95
Профи, мерси, но ми казват „Гледай си работата”, „Лягай да спиш” и „Стига се занимава с глупости, голяма жена си” Grinning

# 96
От този линк дето Джан е дал.. пише, че не е налична за държавата ни.. викат ми изчезниии!!

От моето ап стори на телефона ми .. еми няма я тази игра..

Момичетата от ФБ, които са я изтеглили са с Huawei телефони.. може защото тел. са им китайски и играта е китайска и за това да става при тях.. Моя е Самсунг и йок игра.
От айпада пробвах и там не става..
Друго си мисля, ако се логна, че съм в Истанбул, (на Босфора пием кафе с Джан Blush ).. няма ли да ме пусне да я дръпна.. малко измама и лъжи да вкарам.. Joy Joy

Сега децата ми изтеглиха играта на лаптопа Леново (китайски е) и стана.. (10-15 мин. се тегли)
ето снимка сега зарежда нещо..

ЕЙ СЕГА КАТО РАЗВЪРТЯ НА ПАШАТА МЕЧА.. НЕ МЕ ТЪРСЕТЕ НЯКОЛКО ДЕНА... ЛЮТФЕН!!! Misc Bomb Nature Fire Joy Joy

Ако не ни допуснат до играта.. да си поиграем с Пашата.. Споко .. ще гледаме ТОВА!!
Nature Fire 50 нюанса сиво.....Мистър Грей Яман Nature Fire

P.s Ето линк от къде ми я дръпнаха https://www.bluestacks.com/apps/role-playing/pasha-fencer-on-pc.html
още нещо да допълня.. вече 10 минути стои в това положение, като на снимката.. ЯДОСВАМ СЕ.. Децата казаха, че са предупредили, че щяло да става бавно.. Като стане ще пиша!!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 01:07 от grozdence.

# 97
P.s Ето линк от къде ми я дръпнаха https://www.bluestacks.com/apps/role-playing/pasha-fencer-on-pc.html
още нещо да допълня.. вече 10 минути стои в това положение, като на снимката.. ЯДОСВАМ СЕ.. Децата казаха, че са предупредили, че щяло да става бавно.. Като стане ще пиша!!
     Грозденце, още ли теглиш играта или размяташ вече меча на Пашата? Изморих се от чакане да споделиш впечатления, а ти се покри!
     Не си приятел, еййй!
      Но аз ще си пусна нещо още по-красиво:

Спокойна нощ!

# 98
Добро утроо!

Луднали сте по играта! Wink Аз няма да се занимавам с търсене и теглене.Преди време децата бяха изтеглили пасианси,игра на карти, и някаква с блъскане на топчета.Аз си правех пасианси и съм играла белот.

Желая ви приятна сряда! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 99
Добро утро! Flowers Cherry Blossom

Грозде, и аз съм с Huawei, ама Паша йок. Чудя се, ако се пробвам да инсталирам играта на сушилнята. Не е китайска, ама е турска, с връзки съм. Може и да тръгне там ThinkingSweat Smile

Така... Ден 2: игра - НЕ!

Ден 16: Две млади жребчета Animal Horse

# 100
Ели, понеже и аз съм с Huawei и днес я изтеглих. В самия App Store на Huawei ли не я намираш?
Не знам дали този линк ще ти помогне Simple Smile

https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C103390221?locale=b … source=C103390221

# 101
Среднощен привет рагаци!

Аз днес цял ден съм заета.. сигурно сте си помислили, че цъкам на играта Joy ноо, не.. нищо не става, не зарежда..
И без това ме няма хич в игрите.. нямаше да се справя с на Пашата меча.. Grinning
С две думи.. мина ми мерака Joy Сега вече, ще чакам и дебна новини за новия му проект, щом скоро ще ходи в Италия, значи ще почнат да заснемат тази Турско-Италианската продукция там.. хайде дано е скоро.. иншаллах : ))

Май няма никакви новини от и за Джан.. щом не сте писали..

След малко ще поразгледам из нета, ако открия нещо интересно, ще редактирам .. Не ми се спи, трудно заспивам преди 2-3 часа.. Джан може да ни пише някое любовно послание в ТТ. или Сторита с песни да ни качи, знам ли го.. ще го наблюдавам тази нощ!! Joy

Джано дали спи? Ще почакам, може да реши да се позакача с нас.. Grinning

Тази снимка не я бях виждала..

==================================================================

От Андреа Италианския мениджър на Джан в ИГ от преди минути..
"Най-доброто предстои. Ще се видим много скоро."

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 01:25 от grozdence.

# 102
Добро утроо!

Денят е хубав, когато започва с аромат на кафе,
добри помисли и сърце пълно с любов и доброта !

И в други страни играта е недостъпна....
Испански интернет таблоид...на руски ез. е в скрити....
Скрит текст:
Испанский интернет таблоид..
"Pasha Fencer", или как ваш любимый турок преуспевает во всем, чтобы не делал.. Несколько дней назад мы рассказали вам, что его выбрали лицом мобильной игры . Что ж, в этот вторник игра был запущена как в Google Play, так и в App Store. И его видеоигра имела бешеный успех как в Турции, так и в нескольких странах Ближнего Востока, где ему суждено было сыграть главную роль и это еще до запуска игры, когда уже было полмиллиона предварительных регистраций . И мы уверены, что его лицо и его подпись во многом обязаны этому, поскольку благодаря его имени игра стала известна во многих странах. Но всегда есть Но, многие фанаты растроены, потому что приложение недоступно, например, в таких странах, как Италия, Испания или Аргентина . То есть три точки , где у него тысячи поклонников. Почему ты делаешь это с нами, "Pasha Fencer" , почему? Что ж, если вы один из тех, у кого осталось желание поиграть, мы постараемся компенсировать это, показав вам это видео, которое является частью акции. ( Видео было выставлено в группе ранее)

И ещё мы расскажем вам небольшой секрет. Хотя многие из нас думали, что это было смоделировано и создано компьютером, ничего такого, #ДжанЯман надел доспехи, чтобы снять промо ролик. И самое лучшее это то, что "эффект Джана" начал привлекать внимание турецкой прессы, а Джан Яман и его видеоигра попали в заголовки, причем оценки весьма положительны. Хотя они до сих пор не очень ценили парня, поскольку им не очень нравилось то, что у него так много поклонников по всему миру . Они даже обвинили его в том, что он платил девушкам за то, чтобы они выступали в качестве его фанаток в разных странах, где он появлялся......
На самом деле, мы были бы не прочь узнать, каковы будут координаты вашей следующей поездки Джан Яман?
#CanYaman_dizinews

Желая ви приятен и спокоен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 103
Оп, оп, оп! Стори от Джан! Праща ни ЦЕЛУВКА! Heart Eyes
Нещо много се е активизирал тези дни, което много ме радва. Най-после да ни ощастливи с едно селфи, красиво селфи, секси селфи Heart

Привет, къзлар! Flowers Four Leaf Clover

И аз никаква не я свърших с играта. Ангел, благодаря за линка, ама не можах да я изтегля. Нищо, както се казва продължаваме напред! Animal Smile Cat

Ден 17: Принцът и принцесата Wear Crown

# 104
Привет момичета

Раздава сладки усмивки с трапчинки.. праща ни целувка..  изглежда щастлив
Защо ми се струва, че снимката е в каравана.. мисля, че ни готви изненадааа

Хайде..да се завръща с гръм и трясък.. да разпръсква любов и щастие по светаа...

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 19:53 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт