🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 922
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Ох, момичета, днес по толкова задачи, прибера се, прочета, изляза, нямам време нищо да осмисля като хората, то толкова новини, красота, вълнение, много много много се радвам за Джан, вярвам, че когато човек върви с добри намерения, винаги се намира път, при Джан е само и само и само нагоре, защото е уверен, работи не само за слава, а и за феновете си, затова винаги ще е обичан и търсен и успешен. Вярвам го с цялата си душа, и ако всички верни фенове му го пожелаем дори само за миг, толкова Вселенска положителна енергия генерираме, че ето... новините ни заливат като море една след друга. Сладура ни го заслужава, а ние го очакваме!
На мен ми се пада да казвам за обновяване на кориците, ето новата в ТТ в нея Джан си е неотразим, отново.

Хубава вечер и сядам подробно всичко да изчета, радвам се като децата, защото на Джан появяванията, проектите, рекламите, игрите ако щете... радват толкова много хора. Жив и здрав да е!.Blue Heart

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 21:10 от sonnni

# 196
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джан умее да се продава много добре. Страхотно попадение с този проект!
Аз съм от поколението изгледало оригинала в киносалоните по няколко пъти. И още десетки пъти изиграло го в детските ни игри след това. Какви дуели с пръчки си спретвахме, не е за разправяне. И всичко взимахме на абордаж. Песента от кинолентата също беше много популярна. А в Кабир Беди тайно бяхме влюбени всички момиченца. Подозирам и доста от майките ни. Wink
Нямам търпение да видя Джан в тази роля, нямам търпение да видя Джан в чужда продукция.

# 197
Добро утроо!

Благодаря на всички за инфото и коментарите! HugHeartHugHeart

Италианската интернет медии ...СМИ
„Този ​​проект все още е в процес на разработка“, казва #JanYaman, новият тигър на Малайзия - изглежда като новородено бебе, но съм много любопитен какво ще правим и най-вече съм горд да участвам в международен проект като този. Чух много за предшестващия ме Сандокан: по това време бях твърде млад, но за мен е голяма чест и ентусиазъм да получа обратна връзка от такъв велик актьор като Кабир Беди. " След като стана известен в Италия с други сериали, Яман най-накрая затвори дипломата си по право на ноктите: „Да“, потвърждава той, „Учих право и също работих като адвокат в продължение на шест месеца, след което избрах да продължа актьорска кариера.Този път ситуацията е много трудна: такъв герой не се подготвя в продължение на няколко месеца, но съм решен да го направя мой. "
Актьорският състав до него е Лука Аргентеро в ролята на Жанес де Гомер, изигран от Филип Лерой в предишната драма. „Бях дете, когато Сандокан излезе в ефир - казва актьорът, - но тогава го помня.“ Светът, описан от Салгари, ме привлича много: за мен е все едно да бъда дете отново, когато бях очарован от пирати. “Драмата ще бъде заснет на английски език, тъй като е предназначена за международния пазар. Яман обяснява: "За първи път работя с италианска продукция, но говоря добре италиански и познавам добре Италия. Нямам търпение да дойда на снимачната площадка и да се срещна с целия екипаж."

Възможни са неточности в превода!

колажът е на Стефани...

пресата  в Турция....нямам време да я видя,но предполагам е писано това,което вече знаем...
Can Yaman, İtalya'da başrolde
https://www.sonmuhur.com/haber/Can-Yaman-Italya-da-basrolde-oynayacak/62833

Желая ви приятна подготовка за празника! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 198
Привет, момичета! Hug

Много хубава новина е това, че сериалът за Сандокан ще е на английски. Това е голяма преднина, още преди да са започнали да снимат. Браво, добре са го намислили! Hands Clap

Йозге е подкрепила Джан в ИГ за новия му голям проект Heart Истинска приятелка, много я харесвам!

Ден 23: СандоДжан и домашния му любимец Animal Tiger

# 199
Добро утро, момичета!

Слънцето като че ли днес се опитва да се усмихне, дано.
Но.... Аз летя, толкова заредена се чувствам, толкова добри новини за нашето слънце... Толкова се радвам и съм горда.
Тази снимка прикова вниманието ми. Какъв величествен човек. Присъствието му изпълва, завладява, отличава.

Не е необходим костюм и вратовръзка, специална поза или място. Необходимо е само присъствието ето на този човек, за да го зареди с магнетизма си.
За Сандокан аз нищо не пиша, защото, не зная къде съм бляла, но ни анимация, ни книга, ни филм, тепърва чрез Джан ще се обогатявам за филма и вярвам ще съм предоволна от тази среща, очаквам я с нетърпение.
Хубав, вълнуващ и цветен ден.💕💞

# 200
Привет!

Да намина следобедно при вас за да си почина....Wink

От "Takvim" (Турция)
Поздравления,джанъм (скъпи, душата ми)!

Актьорът #ДжанЯман направи две сделки наведнъж в Италия. Яман, който ще участва в реклама за тестени изделия, също обяви, че ще играе водеща роля в проекта ''Сандокан'', отново в Италия.
# CanYaman_dizinews

Колаж на пресата за #ДжанЯман...
Бихме искали да отбележим, че престижни турски издания също съобщават за новите проекти ("Huriyyet" и др.)

# 201
Привет рагаци!

Малък откъс от книгата на Салгари.
"Като дете Сандокан е изгонен от родната си земя чрез мигриращи чужденци. От принц той се превръща в просяк, после в пиратски водач. Скита се, крие се като преследван тигър."  „Воин, тънък, гъвкав, подвижен като тигър, излезе от мрака, всяко негово движение показваше огромна сила.“ 

Божествения върви към Холивуд!! Списание VARIETY, е едно от най- престижните списания в Холивуд! Heart
Турската звезда Джан Яман, ще изиграе главната роля в Италиянския сериал Сандокан!
Скрит текст:
От Ник Виварели
С любезното съдействие Lux Vide
Турският актьор Can Yaman („Daydream“, „Bitter Sweet“) е настроен на игрален измислен пират от края на 19-ти век при рестартиране на култовия италиански телевизионен сериал „Sandokan“.
Шоуто се продуцира от Lux Vide, известната италианска херпес зостер зад “Medici", “Devils” и предстоящите мотиви на “Leonardo”.
Въз основа на поредица от популярни приключенски романи, написани от италианския автор Емилио Салгари, „Сандокан“ описва приключенията на титулярния пират, който със своя пъстър екипаж се бори срещу колониалната сила на Холандската и Британската империи в Югоизточна Азия.
Оригиналът "Sandokan", режисиран през 1976 г. от Серджо Солима, катапултира индийския актьор Кебир Беди до звездата на Боливуд, след като беше продаден на повече от 85 страни по света.
Рестартирането, което е идея на изпълнителния директор на Lux Лука Бернабей, ще сдвои Яман - който освен звезда в Турция има и световни фенове благодарение на популярността на турските драми - с италианския актьор Лука Аргентеро („DOC“, „Eat Pray Love“ ), който ще изиграе колегата пират Yanez, верния помощник на Sandokan.

https://variety.com/2020/tv/news/can-yaman-sandokan-lux-vide-123 … Mrsbcank57Uz5iPTs 

Репост на Джан в ТТ.. Новината обикаля света Sunglasses Heart

Споделено от Джан в стори
Скрит текст:
Новият Sandokan ще бъде пуснат по телевизията ,като Джан Яман ще пресъздаде образа му, съобщението беше направено тази сутрин от Lux Vide на Rtl 102.5
За да направи съобщението тази сутрин, главният изпълнителен директор на Lux Vide, Лука Бернабей, като част от стартирането на новото партньорство с Rtl 102.5: „Щастлив съм да участвам в този проект“ коментира турският актьор, който ще бъде подкрепен от Лука Аргентеро в ролята на Янез Новината дойде като бомба тази сутрин и веднага стана вирусна във всички социални мрежи: Сандокан ще се завърне на екраните и ще бъде изиграна от турската звезда Can Yaman, фланкирана от Лука Аргентеро в ролята на Янез. За него се заговори тази сутрин на Rtl 102.5, като част от старта на новото партньорство между първото италианско радио и Lux Vide: „Исках велик актьор да играе митична роля като тази на Sandokan с Кабир Беди. Открихме го в Джан, който се ожени за проекта - каза Лука Бернабей, изпълнителен директор на Lux Vide тази сутрин - Повярвайте ми, не беше лесно да го откъсна от многото проекти, които има. Мислите, че дори не се познаваме, защото всичко беше много бързо. Ще се срещнем през януари и нямам търпение да се срещнем с него и се надявам да успеем да се прегърнем. " Актьорът, идол, особено на женската аудитория заради своята привлекателност, говори ентусиазирано за проекта: „Чрез това радио за първи път се опознаваме и разговаряме помежду си. Всичко е много ново, в процес на разработка е. Сякаш е новородено бебе. Все още трябва да поговорим, да се видим в Италия. Също така съм много любопитен, много се радвам да участвам в международен проект и се надявам да не разочаровам очакванията на Лука Бернабей ", каза Яман, известен в Италия с интерпретацията на турската сапунена опера" Мечтател, на крилете на мечтата " . Лука Аргентеро също ще участва в проекта и актьорът също така каза на микрофоните Rtl 102.5 какви ще са разликите в римейка в сравнение с оригиналната версия: „Мариана, красотата на Лабуан, няма да бъде фигурка, както в първата версия. Тя също ще бъде пират. До Сандокан ще има много важна фигура, тази на Янез, защото той ще бъде истинският стратег, въоръженото крило на Сандокан. Той е много интелигентен европейски човек, който по някакъв начин ще помогне на тигъра на Момпрацен да се бори с британците. "Новината за новата версия на Sandokan не остана незабелязана и хаштагът в социалните мрежи веднага се превърна в тенденция. Хиляди публикации бяха публикувани в рамките на няколко часа със снимки на Can Yaman и Luca Argentero. Очевидно ентусиазмът засяга главно женската аудитория.
Тигърът на Момпрацем на Салгари
Оригиналният сценарий, режисиран от Серджо Солима, е излъчен за първи път между 6 януари и 6 февруари 1976 г. Той постигна невероятен успех за публиката за това време, благодарение и на необикновените участници: Андре, Филип Лерой и Адолфо Чели. Персонажът Сандокан обаче е роден от писалката на Емилио Салгари: неговият роман "Тигрите на Момпрацем" е публикуван за първи път през 1900 г., дори ако Сандокан се появява за първи път в поредица от разкази, публикувани в Nuova Arena di Verona между края на 1883 и 1884 г. Той разказва историята на Малайзийския тигър, единственият потомък на унищожените от британците владетели на Борнео, и на неговата безмилостна война срещу нашествениците.
Автоматичен превод
https://www.rtl.it/notizie/articoli/il-nuovo-sandokan-sara-inter … ZNloo-RDeUAgeTa8A

И от Верисимо
Скрит текст:
Турската ЗВЕЗДА Джан Яман и Lux Vide Reboot със телевизионен сериал ‘Sandokan’
Турският актьор Can Yaman („Daydream“, „Bitter Sweet“) се превръща в измислен пират от края на 19-ти век в рестартиране на култовия италиански сериал „Sandokan“.  Шоуто се продуцира от Лукс Виде, известната италианска херпес зостер зад „Медичи“, „Дяволи“ и предстоящите мотиви на „Леонардо“.  Въз основа на поредица от популярни приключенски романи, написани от италианския автор Емилио Салгари, „Сандокан“ описва приключенията на титулярния пират, който със своя пъстър екипаж се бори срещу колониалната сила на Холандската и Британската империи в Югоизточна Азия.  Оригиналът "Sandokan", режисиран през 1976 г. от Серджо Солима, катапултира индийския актьор Кебир Беди до звездата на Боливуд, след като беше продаден в повече от 85 страни по света.  Рестартирането, което е идея на изпълнителния директор на Lux Лука Бернабей, ще сдвои Яман - който освен звезда в Турция има и световни фенове благодарение на популярността на турските драми - с италианския актьор Лука Аргентеро („DOC“, „Eat Pray Love“ ), който ще изиграе колегата пират Yanez, верния помощник на Sandokan.  Шоуто е написано от Алесандро Сермонета („Дяволи“) и Давиде Лантиери („Гостът“) и претендира да бъде „нов и модерен поглед към света на Салгари“, се казва в изявление.
Продукцията, която в момента е в процес на разработка, трябва да започне основна фотография през 2021 г. в собствените студия на Lux Vide извън Рим, както и на „екзотични международни локации“, се казва в изявлението. Първият сезон от 8 епизода се финансира от Lux, който води преговори с телевизионни оператори и платформи, които да се включат.  В отделни новини от Lux, компанията също така пуска подкаст лейбъл, за който си партнира с RTL, сред най-добрите радио мрежи в Италия.  От януари Lux Vide ще пусне своите подкаст продукции в Италия. Шифърът включва криминален подкаст „Alleghe“, вдъхновен от истинската история зад поредица от убийства, известни като мистериите Alleghe, извършени между 1933 и 1946 г. близо до едноименното езеро в италианския регион Венето, както и „Жените от Библията , “Адаптация на едноименната телевизионна поредица„ Библията “, спечелила„ Еми “на Лукс Виде, разказана от женска гледна точка.  В сценария и фактическия конвейер за подкасти има и „Митични истории“, описани в промоционални материали като „модерни семейни обрати към класическите митове и легенди“, разказани от италианския мултихифенат Джовани Шифони и вдъхновяващото „Против всички шансове“ за която се казва, че е „посветена на истински истории за изключителни мъже и жени“.  COVID-19 предизвика нарастване на слушателите на подкасти в Италия. Според Nielsen през 2020 г. потреблението на подкасти в страната е нараснало с 15%, добавяйки 1,8 милиона повече слушатели в сравнение с 2019 г. IPSOS съобщава, че до момента 30% от италианците се настройват на поне един подкаст всеки месец, което представлява аудитория от 8,5 милиона редовни слушатели.  В изявление изпълнителният директор на Lux Vide Лука Бернабей нарече партньорството на подкастите с радио RTL „само началото на едно от многото бъдещи сътрудничества между нашите две компании“. Изпълнителният директор на RTL Лоренцо Сурачи заяви, че целта е „да се създаде и иновация на чисто нов платформен продукт, както онлайн, така и в ефир“.

Инфо за мини сериала "Сандокан" с участието на Джан, Това е мини сериала за който говореше Фарук по- рано.. с Италианката (както го наричахме ние) значи се е знаело още отпреди..

От собственика на Tudors в Туитър
Скрит текст:

Списание Hello Турция
Скрит текст:
Джан Яман, ще замине за Италия през януари и ще играе в комерсиална рекламна поредица от 4 части, режисирани от Ферзан Йозтек.
Турското чудо Джан Яман, ще започне предварителна подготовка за снимките на продукцията Сандокан, които ще стартират в Рим през есента на 2021 година. Ще се снима в Мексико и Карибите

Момичета толкова съм развълнувана.. остана ли сама (без ММ) се ровя в ТТ, ИГ, ФБ, в нета, абе навсякъде.. за новини за нашето златно, диамантено момче.. А вас си ви чета постоянно, на час ви проверявам Heart Страхотни сте всичките (ще ви изям сладурки развълнувани) Joy Зевса ако все още не е станал любимец на всички женски същества по света.. след като избухне с новата си роля.. ще е най- сънувания мъж по цял свят!!! Представям си го дългокос с лента на главата... с красивите си и изваяни мускули, подчертани от загара на тена му.... по потничета и разкопчани и размъкнати неглиже  ризки.. все пак, на Карибите е жега.. много жегаааа..  Божеее спаси ниии!!!! Жива да не бях.. защо му дадох!! Joy Joy Ей такива мисли ме спохождат мен от вчера.. какво да правя ... Joy Пак ще пиша рагаци, когато мога : )) Heart

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 15:44 от grozdence.

# 202
Здравейте и от мен, прекрасни момичета. Simple Smile
Аз пък лично много се радвам, че му оцениха таланта най-накрая и международно, имам предвид чисто професионално (а той отдавна си е оценен от фенска страна).
А пък турските журналя са баш според поговорката "Сети се Мара да се побара!"
Сега изведнъж се сетиха колко да се гордеят с него и как страната им ще бъде представена международно! Колко помия изляха по него и измишльотини изписаха, колко ли не бяха "скандализирани" "безгрешните те" .... Както и друг път съм казвала, за мен лично Турция не го заслужава, нито него, нито таланта му! Simple Smile
Да е жив и здрав, и да продължава все така да се развива, и да ни радва от екрана, да му намерят сега, и една хубавичка, секси партньорка, пък и химията да им се получи да стане хубав сериал, дай Боже! Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче до тогава има доста време, да се надяваме, че междувременно ситуацията ще му позволява да го гледаме и в други нови проекти. Nature Sunny

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 17:23 от Angel87

# 203
НОВИ • Tudors • Can Yaman • Sunglasses

Харизма и красота на макс дами!! Heart
И дойде време за припадъци..

# 204
ТоА пА! Какво гледа така съблазнително, за много хубав ли се има??!?! Joy JoyJoy

Грозде, внимавай мъжа ти да не те изненада някой път докато зяпаш Джанко. Щото съм сигурна, че като го видиш и изпадаш в амок, ни виждаш, ни чуваш Grinning Ще се прокрадне баджанака на Джан иззад гърба ти, да те изненада, а накрая той ще е изненадания Joy

# 205
Ели като си влизам тук.. и като търся инфо за Джано, това значи, че съм се заключила и ММ е навън! А през останалото време като ви чета.. ако ме хване.. ще се завайкам "гледай ги тези жени кВи ги пишат.. все едно мъж не са виждали.. кВо толкоз му харесват пък на този.. " Grinning
Вчера ме пита какво толкова четеш.. Викам му: Ей тук в един форум си чета отзиви за моите сериали.. (знае ме че гледам турски сериали) не поглежда засега! : ))
Айде излизам си! Останете си със здраве и продължавайте да се любувате и наслаждавате на Зевса! Heart

БЕЗ КОМЕНТАР....

P.s
Рагаци Hug весело изкарване на празниците, бъдете благословени и много щастливи! Heart (предполагам тези дни няма да мога да си влизам)

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 16:33 от grozdence.

# 206
Да ви позабавлявам малко по късни доби. Не знам видяли ли сте я тази класация, като да е прясна, прясна. Stuck Out Tongue

https://youtu.be/BC8gRp3hY1c

Нещо не ми се получи да го сваля и прикача просто като видео... Blush

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 23:52 от Angel87

# 207
Тази класация получава моето одобрение Grinning Честно казано, половината юнаци сефте ги виждам и чувам, но пука ли ми като нашия Зевс е на първо място! Grinning

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 00:47 от Ели-Мели

# 208
Така си е, Ели. И аз не ги знам доста от имената, но пък има някои да изглеждат симпатяги. Blush важното е, че Нашият е на първо място, където трябва да е. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 00:39 от Angel87

# 209
Да са живи и здрави всички други актьори, но Джан е единствен, божествен и неповторим!!!

Ей така изглежда моята класация „Топ 10 на най-красивите актьори на СВЕТА”:
1. Джан Яман
2. Джан Яман
3. Джан Яман
4. Джан Яман
5. Джан Яман
6. Джан Яман
7. Джан Яман
8. Джан Яман
9. Джан Яман
10. Джан Яман

JoyJoyJoy И 10-имата ми номинирани са способни да разтупкат всяко женско сърце Cupid

Общи условия

Активация на акаунт