🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 920
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Добър вечер, момичета на Джан! Така ще ни наричам вече, че много ми харесва това обръщение. Simple Smile Много интимно ми звучи Wink
Днес много хубави новини има около Джан.
С нетърпение очаквам официални потвърждения и снимки от бекстейджовете на рекламата и сериала.
Надявам се момичета на Джан, които са в нелегалност да имат възможност да си открадват време за него, че абстиненцията е трудно изпитание. Особено, ако обектът ѝ е Джан.

Понеже нямам новини, пускам красота за радост на сетивата.
Много обичам черно-бели снимки и поради тази причина тази вечер Джан ще в черно и бяло.
И така, Enjoy!

Останалите, в скрития текст
Скрит текст:

# 181
Ставайте, къзлар!

Тудорс са ни пуснали снощи две нови убийствено секси снимки на нашия патрон, ама ние сме ги проспали Grinning

Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

Ден 22: Новата профилна снимка на Джан в пълен размер Heart

# 182
Добро утроо!

Скрит текст:

Ели Hug,аз видях снощи снимките,но ги оставих за сутринта! Wink

от татко Гювен...

Днес #ДжанЯман ще се свърже с радио RTL 102.5. Излъчването ще се състои в 9 часа сутринта (италианско време)

Публикация от Бирсен....
И така, #Janyaman news продължава да разстройва настроението на някои психично болни хора. Така, какво ще правим? И ще създадем много новини за успеха на Джан Яман, за да се натъкнат на тема, която напълно ги побърква. Simple SmileКакво казваха нашите предци „Сатаната има нужда от мъчение ...“ Simple Smile

Желая ви приятен ден!

# 183
Добро утро, момичета на Джан Simple Smile
Амаааа, много сте бързи, респект!

В нета италианката Клаудия Герини се спряга за партньорка на Джан .
Angel87 беше качила новината за нея. Ето още една.

Ровичках да търся инфо коя е тази дето ще се отърка в нашето момче. Няма много, но установих, че има доста богата филмография.
Скрит текст:
Атрактивна е момата, но как ще му партнира и като каква ще го играе тя, предвид годините ѝ, ми е питането и чуденето.

# 184
Джан Яман и Лука Арджентеро ще играят заедно в телевизионния сериал #sandokan от @luxvide, съобщението е от тази сутрин на @ rtl1025

Хайде, момичета, вие сте! Пускам ви мухата, това излезе преди броени минути. Дали е вярно, оставям на вас да ни споделите, аз излизам по задачки Simple Smile

# 185
Ели, така ще да е, защото имаме и това от първоизточника. Simple Smile

Превода е "Сега се приготвяме за Сандокан. Голяма целувка" (автоматичен е, от ИГ).

Значиии, ако може той да е Сандокан, моля и пак да се върне към стил Дивит... Blush Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден, момичета! Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 11:17 от Angel87

# 186
Привет! Hug

Хайде  преди да изляза да пусна новото...Wink

Blue HeartNature BoomHands Plus1

на руски ез.
Скрит текст:
Luxe Vide готова выпустить серию новых Sandokan c Люком Аргентеро и #ДжанЯман
Сандокан - вымышленный персонаж и главный герой многочисленных приключенческих романов малазийского пиратского цикла, созданного известным веронским писателем приключенческих романов Эмилио Салгари.

Звезды сериала Джан Яман и Лука Арджентеро . Мы уже выяснили, кем будет Сандокан! С такими глубокими глазами это может быть только Джан Яман ! И увидим ли мы длинные волосы Джана в дикой версии, как в последних сериях #ErkenciKuş (DayDreamer)?

Будет чудесно видеть, как Джан Яман и Лука Арджентеро выступают вместе, два лидера в кино . Один итальянец и один турок. Эта новая серия от Lux Vide обещает стать бомбой, которая всегда производила серии, имевшие невероятный успех, а также экспортированные за границу.

Джан Яман "прибыл" в Италию, Ферит Асланом вместе с Озге Гюрель в сериале #Dolunay, потом он подтвердил свой успех в "DayDreamer" вместе с Демет Оздемир . Сегодня он официально вошел в итальянское кино и телевидение. Благодаря рекламе, которую о будет снимать Ферзан Озпетек и в новом сериале «Сандокан» от Lux Vide вместе с одним из лучших актеров Италии, Лукой Арджентеро.
p.s. в переводе возможны неточности

Един от въпросите в потока на живо към Джан:
- Здравей, Джан! Наистина ли сте адвокат?
Джан
- Здравей! Да, учих право и 6 месеца работех като адвокат. И сега съм актьор.
видеото...
https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … _-176425116_56479

От ефира по италианското радио днес.
Джан може да играе ролята на Сандокан в италианския проект. ...

У искахме велик актьор като Джан да бъде Сандокан, надявам се да ви прегърна през януари.
Джан- Трябва да работя по-добре и съм много горд, че мога да работя по международен проект.

видеото,където Джан говори...
https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … _-176425116_56481

ПП изпреварила се ме с някои новини,но моя пост е по-дълъг...Wink

# 187
Привет рагаци!

Sandokan Tribute
Sandokan!  The Tiger of Malesia

От Бирсен от преди минути..

"Заснемането на драмата Сандокан ще започне през октомври 2021 година. Преди това известният актьор ще влезе в строг подготвителен лагер. По този начин характерът Сандокан, който беляза епохата на италианския народ, ще оживее с Can Yaman".

"Лука Бернабей: Много се радваме да получим #CanYaman сред много предложения!

Известният актьор се е договорил с Лука Бернабей, собственик на Luxvide, една от водещите продуцентски компании в Италия, за главната роля на проекта "Sandokan". Продуцентът обяви новия си проект по радиото днес."

Скрит текст:

Ето го Сандокан с двата ножа!!!

Айде ще пуска косата.. Дивит стайл.. мале мале какво ни чака.. д*пе ни яко..  как ще се издържа на тази жегаааа.. чоок саджак чооооок ше е в този проект!! Nature Fire

Момичета вижте какво намерих, довечера ще го изгледам..
Сандокан – Малайският тигър Sandokan (1976) Бг Аудио Част 1
http://www.videoclip.bg/watch/865279_sandokan-malaiskiyat-tigr-s … -bg-audio-chast-1
Сандокан – Малайският тигър Sandokan (1976) Бг Аудио Част 2
http://www.videoclip.bg/watch/865277_sandokan-malaiskiyat-tigr-s … -bg-audio-chast-2
В ролите: Кабир Беди, Филип Лерой, Адолфо Чели, Мохамед Азад и др.ОБЩО 2 ЧАСТИ- Приключенски, Драма, Екшън

Помните ли Сандокан с двата ножа?
Скрит текст:
Помните ли Сандокан с двата ножа?

Със сигурност поколението на 50-годишните помни темелния за времето си италиански филм „Сандокан“, който тогава не беше за пропускане. Който не го е гледал, да не се издава, а да го потърси в нета, макар че сега въздействието няма да е същото. За това поколение в България „Сандокан“ беше нещо като филмите за супергерои за сегашните деца и младежи.

Образът на малайския Робин Худ бе много ярък и за това говори фактът, че ако идеш да гледаш филма в едно кино с малки ромчета, го гледаш два пъти – едни път на екран и втори път след прожекцията, когато те го изиграват още след излизането от салона. Разбира се, всички са Сандокан, ако са момченца, и лейди Мариана /в ролятя бе красивата Карол Андре/, ако са момиченца. Някои момиченца, впрочем, също искаха да са малайския пират и от време на време им се позволяваше.

Актрисата Карол Андре

Кабир Беди и Карол Анрде като Сандокан и лейди Мариана, кадър от филма

Истинският Сандокан, Малайският тигър, може да е само един и този образ принадлежи на индийския актьор Кабир Беди, който доби известност заради него в цяла Европа и в родината си и е първата му запомняща се роля в дългата му и интересна кариера. Самият филм по романа на Емилио Салгари е режисиран от Серджио Солима и е всъщност 6-серийна поредица от 1976 година, от която тук видяхме само началото.
Кабир Беди, който освен децата покори със зелените си очи и множество женски сърца в Европа и Азия, е роден в Бомбай /сега Мумбай/ през 1946 година. Освен като Сандокан, е известен и като принц Омар Рашид в „Дързост и красота“ и Гобинда във филма за Джеймс Бонд „Октопуси“. Става дума обаче за популярността му извън Индия, играл е в около 60 продукции на Боливуд.

Момичета мноого ви благодаря за всичкото инфо което носите Hug Бъдете здрави и щастливи! Heart

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 13:19 от grozdence.

# 188
От фейса го нося.
Тази Стефка е голям образ. Обичам остроумните ѝ шеги.

"Следващият път, когато ядете макароните си, имайте предвид, че Джан Яман ги е измислил"

И каква станя тя? Нали Джан щеше първоначално да снима филм базиран на романа  „ Излез от дъха“ и режисиран от Ферзан? Заговори се и за сериал с негово участие.  Дойде бонусът с рекламата на пастата. Гръмна новата новина - Джан ще е Сандокан!
Новините ни връхлитат една връз друга, ние тръпнем за и след всяка, а оня котаракчо лудее и се кефи.
Ако ми падне ще му нащипя трапчинките хахах

# 189

Денят, който всички фенове на Can Yaman чакат от години, най-накрая е тук! Турският актьор, познат и оценен по цял свят за участието си в няколко успешни турски сериала, бе избран от телевизионната продуцентска къща Lux Vide за емблематична роля. Главният изпълнителен директор Лука Бернабей обяви по RTL 102.5, че Can Yaman ще бъде новият Sandokan .

Освен това ще бъде стартиран паралелен проект за подкаст между Lux Vide и първото италианско радио RTL 102.5. Сега, нека отидем по ред и да разберем изявленията на пряко замесените, които участваха тази сутрин по време на радиопредаването No Stop News, проведено от  Фулвио Джулиани, Джузи Легренци и Пиерлуиджи Диако.

Изявленията на Лука Бернабей

Преди да изслуша изявленията на главния герой, Лука Бернабей хвърли бомбата с тези думи: „Как се раждат тези идеи в издателския сектор между мен и групата, която ръководи отдела. Тя се ражда от желанието не само да забавлява хората, да им оставя красиво послание, но преди всичко смятаме, че хората искат да мечтаят. За да мечтаете, трябва да отидете на далечни места, които ни отдалечават от реалността, която в този момент ни кара да страдаме. И така, каква по-добра история да разкажа: историята на Сандокан."

По отношение на участието на Can Yaman в ролята на Sandokan, Бернабей добави: „ Исках страхотен актьор, който може да играе митична роля като Sandokan беше като за Кабир Беди. Открихме го в Can, който е прегърнал проекта и не беше лесно да го откъснем от многото проекти, които Can има. Мислите, че дори не се познаваме, защото всичко беше толкова бързо. Ще се срещнем през януари, нямам търпение да го срещна и се надявам да успея да се прегърнем ”.

В заключение, въпреки че проектът е в процес на разработка, това, което е сигурно, е нова версия на женската протагонистка Мариана и персонажът на Янез, изигран от Лука Аргентеро, добре известен антагонист на Сандокан в приключенския роман, написан от Емилио Салгари.

„Лука Аргентеро в този проект е много важен заедно със Сандокан, като фигурата на Янез. Мариана, перлата на Лабуан не е фигурка, тъй като в оригиналната версия тя също е пиратка. Баща му е убит от пирати, а чичо му е губернатор на Малайзийския остров. Тя ще се опита да залови Сандокан, но революционният стратег на малайския народ е Янез. той е смел човек, много интелигентен и много умен ерупец. помогнете на Сандокан да намери пътя за борба с британците."

Изявленията на Can Yaman

След като изслуша изявленията на Лука Бернабей, турският актьор Can Yaman, след като отговори на някои любопитства относно професията му на адвокат, изоставена веднага след дипломирането си по право, каза за проекта: „Беше много нов . Той все още се развива, като новородено бебе. Все още трябва да се срещнем в Италия и да поговорим. Ще видим как ще стане, тъй като всички вие сте много горди и горди да участвате в международен проект. Вярвам, че не разочаровам очакванията на Лука Бернабей ”.

Снимката, публикувана от актьора на неговия профил в Instagram, която достигна над 7 милиона и 700 000 последователи, развълнувани фенове, които в неподозирани пъти, благодарение на външния вид на Can Divit на турски серия на Erkenci Ку S , (известни като Daydreamer - Le крила на съня) го свързваше с фигурата на Сандокан. Атлетична физика, див вид, авантюрист par excellence, са основните характеристики на персонажа, изигран в турските дизи. Въпреки че героят, роден от писалката на писателя Емилио Салгари, е напълно в съответствие с Дивит, със сигурност Яман ще даде личен щрих на това ново предизвикателство, както само той може да направи.

Алесандро Прециози

Проектът за подкаст между Lux Vide и RTL 102.5

Ден, изпълнен с емоции и страхотни съобщения в радио и телевизионните студия на RTL 102.5, с Елена Букачо и Лука Бернабей от Lux Vide, които също обявиха още един страхотен проект:
„На 11 януари ще се роди сътрудничеството между Lux Vide и RTL 102.5. с поредица от подкасти, публикувани на сайта на първото италианско радио. Те ще бъдат задоволени изключително за радиостанцията, която ще се фокусира върху истории, които ще помогнат на публиката да мечтае.

Сред гласовете, които ще участват в тази инициатива, освен Лука Аргентеро и Can Yaman, ще има и неаполитанският актьор Алесандро Прециози . „Гласът за мен беше начин да обичам тази работа. Когато бях на 22 години и учех право, нямах намерение да бъда актьор. Но имах страст, гласът на Джанини в „Хамлет” на Зефирели. Страстта ми се роди чрез глас. Радиото, историята и хипнотизиращата способност на гласа, който понякога може да бъде дяволски, винаги са били страст."

Прециози добави: „Възможността, която предлагате днес с Лукс и толкова много приятели, да можете да влезете в домовете на хората с тези истории, мисля, че е огромен шанс с голямо великодушие, както каза Лука и с оригинални истории, нови от великите класики. Все още не знам на какво ще бъде поверен гласът ми. Бях забавен от анимираните гласове, далеч от моите. Надявам се, че ми е поверено нещо екстравагантно."
С Автоматичен преводач
от тук https://www.newscinema.it/can-yaman-sara-sandokan-nel-progetto-i … e-della-lux-vide/

Лука се закача с Джан в ТТ Grinning От преди минути..

Скрит текст:

Новите последвани от Джано в ИГ

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 14:43 от grozdence.

# 190
  • линията между противоположните крайности
их беееееееееее...отивам до джипито.  вече само беталокер ще ми помогне.

# 191
Направо ще ни побърка този Сандокан.. довечера ще гледам старата версия, нищичко не знам още!
ММ ако ме види какво гледам.. филм от 70-те години.. не знам какво ще му обяснявам.. освен да му кажа, че напоследък гледам само Класика..
Joy Ето готов ми е отговора.. Joy Ще каже жена ти се побъркА.. от турски сериали минаваш на стари италиански филми.. Joy Този Джано ще ми съсипе семейството!! Joy
Оох мнооого съм щастлива от това което се случва с Божествения.. направо хвърча от вълнение и съм супер доволна!! Страхотно бъдеще се очертава пред нашия.. като прибавим и предстоящия филм на Ферзан .. Нашия го чака световна кариера.. Хейтърите могат да пият една СТУДЕНА ВОДА!!

За сега, тези тримата сладури са в каста ..

Зевса ще се впише прекрасно в ролята.. по- добър избор нямаше как да направят Италианците.. Heart

Нашия тигър ще се преобрази.. и ще е по- красив и по- секси от всякога.. Nature Fire

А с ролята ще се справи прекрасно, знаем как се подготвя за всяка роля и колко труд и амбиции влага : )) Heart

Аз си излизам от мамата.. Момичета Hug предварително ви благодаря за всичко, което ще публикувате като инфо!! Kissing Heart

santeria добре дошла : ))

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 13:35 от grozdence.

# 192

Престижното издание Variety пише , че се преговаря с платформи за новият проект.  Ще се състои от 8 епизода .
 Тръгнаха слухове че след като е подписал с италианците Фарук Тургут   гледа хладно на това.  
  Искал  лятото да работи с него  , но Сандокан изисква голяма подготовка.

Малееее , ша ви пусна кючека Сандокан с двата ножа JoyJoy
Тарзан го харесвам , но Джан ще е още по обрасъл двойно. Чак толкова не мога да понеса , но ще видим , на него му отиват такива неща.  
 Гроздеее , ша гледаме стари класики джанъм .Сандокан и ретро проекта на един друг колега убавец Wink
Всичко това предстои.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 00:20 от femmi2

# 193
Привет! Hug

Още инфо...някои неща са от различни места и може да се повтарят,но да има ...всичко излязло за Джан...Blue Heart По-краткото инфо преведох от руски ез.,но по-дългите материали пуснах в скрит текст на руски ез.,тъй като ги взимам от Контакта.

От собственика на Tudors-Яшар Айайдън...

Днес #CanYaman подписа споразумение с важна италианска марка и важен договор за чуждестранен сериал, като по този начин осигури подкрепа за представянето и износа на Турция.Най-сърдечни поздравления.

От списание Hello
Има важни новини за #GianYaman ... започна подготовката за снимките на сериал, който ще започне през есента в Рим. Снимките ще се проведат и в Мексико и Карибите. През януари Джан Яман заминава за Италия, където ще участва в 4 епизода от рекламния сериал,с реж.Ферзан Озпетек.

Скрит текст:
Специально для группы #Canyaman_dizinews
Не копировать только репост уважайте чужой труд ‼

Новость разлетелась сегодня утром, как бомба, и сразу же стала "вирусом" во всех социальных сетях:"Сандокан" вернется на экраны, и сыграет его турецкая звезда #ДжанЯман, в сопровождении Луки Арджентеро в роли Янеза. Об этом говорили сегодня утром на радиоканале 102.5, в рамках запуска нового партнерства между первым итальянским радио и Lux Vide: "Я хотел, чтобы великий актер сыграл мифическую роль, подобную роли Сандокана с Кабиром Беди . Мы нашли его в Джане", - сказал сегодня утром Лука Бернабеи, генеральный директор Lux Vide. "Поверьте, оторвать его от множества проектов было непросто. Мы даже не знаем друг друга, потому что все случилось очень быстро. Мы встретимся в январе, и я не могу дождаться встречи с ним, и я надеюсь, что мы сможем обнять друг друга". Актер, кумир женской аудитории за его привлекательность , восторженно отзывался о проекте: "Благодаря вашему радио мы впервые узнаем друг друга и разговариваем друг с другом. Это все очень новое, находится в стадии разработки. Как будто это новорожденный ребенок. Нам еще предстоит поговорить, увидеться в Италии . Мне также очень любопытно, я очень рад принять участие в международном проекте и надеюсь не обмануть ожидания Луки Бернабеи", - сказал Яман., известный в Италии своей интерпретацией турецкой мыльной оперы "Мечтатель- на крыльях мечты". Лука Арджентеро также будет участвовать в проекте, и актер также рассказал об отличиях ремейка от оригинальной версии, "Марианна, красавица Лабуана, не будет просто фигурой, как в первой версии. Она тоже будет пиратом. Ещё рядом с Сандоканом будет очень важная фигура - Янез, он будет настоящим стратегом, вооруженным крылом Сандокана. Он очень умный европейский человек, который каким-то образом поможет Тигру Момпрасена бороться с англичанами". Новости о новой версии Сандокана не остались незамеченными, и его хэштег в социальных сетях сразу оказался в тренде. За несколько часов были опубликованы тысячи постов с фотографиями Джана Ямана и Луки Аргентеро. Очевидно, что энтузиазм в основном касается женской аудитории.

епизодите ще са 8 (Феми е писала) и ще са по 50 мин.

"Сандокан" от Lux Vide: сюжет, сценаристи, локация, начало на снимките, първи сезон!
Скрит текст:
Мы увидим Луку Арджентеро в роли Янеза де Гомера, верной правой руки Сандокана, в лице #ДжанЯман .
На данный момент выйдет первый сезон сериала, состоящий из 8 серий по 50 минут . Но если он будет таким же успешным, как "Док" , будет и второй сезон.

Сериал «Сандокан» написан Алессандро Сермонета, это будет свободная адаптация из романов Салгари.

Однако в центре этой новой кинематографической адаптации приключенческих романов, подписанных Эмилио Салгари, «Цикл пиратов Малайзии» , будет и женщина, "Жемчужина Лабуана", леди Марианна. Она не будет малоактивным персонажем, как в сериале «Кабир Беди», она будет играть почти доминирующую роль . И станет лейтмотивом сериала. Актриса, которая сыграет леди Марианну, пока не раскрывается.

В этот исторический период этот выбор очень важен и является прекрасным посланием в поддержку женщин. Молодцы Lux Vide и сценаристы!

Съемки фильма начнутся летом 2021 года, они будут чередоваться между большими студиями Lux Vide в Формелло и экзотическими международными локациями.

Пока неизвестно, где сериал выйдет в эфир, но Lux Vide уточняет, что сериал уже вызвал интерес у крупных национальных и международных вещательных компаний и крупных платформ.

Таким образом, он может появиться на телевидении, а также в Италии, в других странах, возможно, даже в США, а также на потоковых платформах, таких как Netflix.

А тук повече от  "Variety"...
https://twitter.com/Variety/status/1341401631347396625
Скрит текст:
Новость от "Variety" (в твиттер аккаунте этого новостного сайта 2,5 млн подписчиков)
Перевод специально для группы #CanYaman_dizinews

Турецкая звезда #ДжанЯман сниметься в перезагрузке сериала "Сандокан" от
Lux Vide.

Турецкий актер Джан Яман ("Erkenci Kuş", "Dolunay") сыграет вымышленного пирата конца 19 века в перезапуске культового винтажного итальянского сериала "Сандокан".

Продюсер шоу - Lux Vide , известная итальянская компания, создавшая сериаоы «Медичи», «Дьяволы» и т.д.

Основанный на серии популярных приключенческих романов итальянского писателя Эмилио Сальгари, «Сандокан» рассказывает о приключениях пирата, который со своей разношерстной командой борется с колониальной властью Голландской и Британской империй в Юго-Восточной Азии.

Оригинальный «Сандокан», снятый в 1976 году Серхио Соллимой, катапультировал индийского актера Кебира Беди к звездной славе Болливуда, продав сериал более чем в 85 стран по всему миру. Производство, которое в настоящее время находится в разработке, должно начаться в 2021 году в собственных студиях Lux Vide и за пределами Рима, в "экзотических местах, зарубежом", говорится в заявлении. Первый 8-серийный сезон финансируется Lux, которая ведет переговоры с вещательными компаниями и платформами, чтобы присоединиться к ним.

Приятна вечер! Two Hearts

# 194
Момичета, страхотни сте! Колко много информация ни донесохте HeartHugKissing Heart

Аз съм във възторг! Толкова много се вълнувам! Джан ще „избие рибата” с този проект! Animal FishMisc GunGrinning Това е толкова голяма възможност, такова признание за нашето готино и трудолюбиво момче!
Честно да ви кажа никога не бих се сетила и представила, че Джан може да играе Сандокан, а сега вече не мога да си представя да не го изиграе! Джан е перфектния избор! Animal Tiger

Много ми хареса това, че на латиница Сандокан съдържа името на Джан, той е роден за тази роля!  SandonCan!!! А понеже мен не ме слуша главата вече ще му викам СандоДжан Animal Smiley Cat Много ми харесва Animal Joy Cat

Между другото Сандокан ми е любим герой. Като малка това ми беше едно от любимите анимационни сериалчета. А филмът е класика, шедьовър, страхотен! Едно време често го въртяха по кабелната телевизия и винаги го гледах с голям кеф! Направо много съм развълнувана, че Джан ще играе Сандокан, казах ли го вече?? JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт