🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 918
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Рагациии ,нося ви хабер от Бирсенката.
Тя една от достоверните ,нищо че си пада и по клюките.

Джан Яман ще става рекламно лице на Италиански бренд. Рекламата ще е под режисурата на Ферзан Йозпетек.
Сега си мисля че това посещение в Италия януари и загадките на Ферзан в сторито може да е свързано с това ,освен с филмов проект.
Обаче нали е лице на Тудорс как така ще сключва договор за две реклами?
Там си има правила ,клаузи ,освен да са се разбрали с Тудорс Thinking

# 166
Привет следобедно! Hug

Според Бирсен Алтунташ....
#CanYaman_става лице на известна италианска марка макарони.За снимките на рекламата той отива в Италия на 5 януари, а те са поверени на известния режисьор Ферзан Йозпетек.
#CanYaman_dizinews

Актуализация❗
# CanYaman ще бъде гост по RADIO RTL 102.5🇮🇹 утре сутрин от 9 до 10.00 (италианско време) с представител на Lux Vide (италианска продуцентска компания) Лука Аргентеро (заснет с Ферзан Озпетек) и Елена София Ричи.

ПП Сега видях с Феми сме писала...едновременно

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 15:12 от Zlatina3

# 167
Златиии ,писали сме едновременно и двете Hug

Джано макарони ще рекламира ,ох шЪ падна , ша нагъва паста милия . Ще казва ммм вкусно опитайте и вие .
Обича да си похапва.
Дали ще му дадът пак от гурмето като предният път Joy Един гурме домат и скаридка за диета .

# 168
Ах мамин сладък паста ще ми рекламира... ЩЕ ГО ИЗЯМ!!

Стефка е готова със сюжета на рекламата.. Joy

След като понапълнеем от пастата.. ще имаме нужда и от фитнес Joy

и с танци можем да отслабваме.. Joy

ММ си идва към 8ч. тази вечер... все още съм отдадена изцяло на Зевса!! Heart Grinning

# 169
Стефка ,ще излезе по голям режисьор и от Ферзанката Joy Пасти да яде пред нея:joy:

# 170
Can Yaman главен герой на нов телевизионен сериал за Canale 5 ⁦⁦@QuiMediaset_it Производство LUX VIDE
Утре всички подробности по RTL 102.5 в 8 часа сутринта

" Сега идва окончателното освещаване в Италия с поредица, продуцирана от Лукс Виде, където той ще бъде главният герой.
По този начин Canale 5 търси ново водещо лице за своите продукции, който е стратегически за компанията, и се фокусира върху Can Yaman. Заглавие, сюжет и останалата част от актьорския състав не са разкрити, но утрешният гост на Rtl 102.5 ще разкрие всички подробности."

https://bubinoblog.altervista.org/can-yaman-protagonista-di-una- … nale-5-anteprima/

И от Aydan..

[/spoiler]

Сега прочетох сред коментарите на Италианките.. La Lux в Италия е основната продуцентска компания за телевизионни сериали !! Хубав изстрел Джан! Heart 2021 година, започва прекрасно за нашето момче!! Heart
Момичета утре ще чакам с нетърпение да донесете тук подробностите Hug
Аз си излизам вече отвсякъде ТТ ИГ ФБ.. БГ мама.... ще трия история.. ще крия папки на Зевса.. Joy и ще пиша когато мога : )) Прегръдки и целувки за всички вас рагаци!! Heart

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 17:19 от grozdence.

# 171
Грозде ,  значи проекта е сигурен така ли?
Утре ще следим за подробности.
Джано на италиански ли ще говори в сериала ? Малеее ,каква ли рагаца ще му изберат дано да е гореща да му отслаби ангелите . Ех ,Джано къвто е романтик Heart Eyes Пасти ще и готви и песни ще и пее .

# 172
Момичета, това излезе сега като инфо от БГ страницата в ИГ, не знам дали сте видяли... Sunglasses

Ммм абе таз' госпожааа не ме кефи особено, има нещо в погледа й, ма да видим.... Grinning Не знам що не избраха нещо по-така, такива хубавки италиански актриси и моделки има.... Grinning Лично мнение де, а и нека се потвърди официално, все пак... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 19:38 от Angel87

# 173
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Следете Зевса и изявите му и заради мен, че от утре сутрин ставам примерна баба и майка за няколко дни. Не е желателно да ми виждат пристрастията, така че минавам в полулегалност. Laughing Ще се включвам главно след полунощ, а тогава новини не излизат. Най-много Джан някоя песен да ми пусне. Crazy

# 174
Ново Стори от Зевса

"The brand #DeCecco is the official sponsor of the Juventus Club FB"
Марката #DeCecco е официален спонсор на FB Juventus Club

Не можах да разбера за тази марка Паста ли ще снима Божествения.. или са само предположения.. Набързо погледнах в ТТ и идвам да ви изклюкам..

Айде вече съвсем официално излизам от Мамата.. и от всякъде.. правя последна чистка на лаптопа, и излизам в нелегалност.. Grinning
И Профи Hug щяла да се покрива.. хахах
Рагаци залейте темата с прекрасни новини.. Heart Красиви и секси снимки на Зевса да слагате!!!!! Heart И много усмивки нека да има! Heart

Ангел Hug Тази Актриса май я гласят за Рекламата за паста.. нещо такова мернах, но нямах време да се ровя : ))

# 175
И аз да изляза в нелегалност ,но моя е добричък ,даже съм ви казвала че му вика Метъла Joy
Ще си готват паста двамата ,:grinn:моя обича да готви и експерементира в кухнята.

Тази госпожа и мен не ми се нрави .
Неее ,не става за грешния ,трябва му фатална жена .
Най добре аз да му партнирам ша научим италиански за една седмица Mask

# 176
А, добър ви вечер, рагаци!!!

Мадре мия, спагети, брускети и Свети Пармезан!!! Spaghetti

Какви новини сте донесли само!! Flushed То не е паста, то не е драма, направо чудо! Какви готини коледни подаръци ни носи бай ви Джано Коледа! Много съм щастлива и развълнувана. И Джан, и нас ни чакат много емоции и много нови неща! Това е една огромна глътка въздух и ярък лъч светлина на фона гадната реалност! Nature Sunny

Ох, като знам колко народ се зариби по играта на Джан, представям си какво лудо повсеместно ядене на спагети ще настане Joy Само Джано ще ни гледа сеира отстрани и ще се пъчи с мускули и плочки, а ние с цели плочи Grinning

И аз не намерих инфо дали наистина ще снима за тази конкретна марка, ще се разбере скоро. Айде, чакаме утре сутринта бомбастичните новини околко продукцията на Канал 5 Hands Pray

П.С. Гледам тука Гроздето и Профи отиват в нелегалност, а аз сега се връщам от там Grinning Крия се не от мъжа ми, а от дъщерята. Ей, бебето вече взе да става човек. Преди не се впечатляваше от телефони и лаптопи, можех да разцъквам от време на време, а сега само като ме види, че съм взела телефона и го дърпа да гледа какво има там Joy Лошото е, че и в тоалетната ме намира, не мога да се скрия Joy

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 22:02 от Ели-Мели

# 177
Джан си е сменил снимките в Инстаграм и ТТ

Какъв хубав усмивко беше, явно ни подготвя за драмата, ама толкова е сладък и тук... тешкар го раздава, падаш направо. Драма, трагедия, Джан да е, пък и вярвам, че пак ще е добрия, да не се мъчим много. Дано де...
Сега тъкмо се шегувам с моя син, чиито най-голям идол на света - Роналдо - яде от спагетите, чиито моя най-голям идол Джан ще рекламира. Вика: Мамо, и ние ще купуваме от тях.Stuck Out Tongue Ето, вече марката печели + двама клиенти, дето не я бяхме чували тази марка. Хаха.

# 178
Джан се опитва умишлено да ни умори Grinning Я с преяждане, я с красотата си! Ей го, пуснал е нова снимка в ИГ...

Зевс! Nature Zap

Какво друго да кажа! Grinning

# 179
Елииии ,децата са технологични повече и от големите . Сега с това онлайн обучение....

Драма ли ще снима в Италия ?
Ще стане ясно . Гроздето ще е спокойна в темата всичко ще се публикува за проекта.

Общи условия

Активация на акаунт