https://youtu.be/FfknQvcu4zQ

Господине не такаааа.. Ще ни побъркашшш!!

Все по- брутално красив става този мъж.. Отново е различен, много му подхожда ролята на БОС.. то стойка.. то поглед.. то маниери.. гледам го за амнайсти път, няма друг толкова убийствено перфектен и харизматичен мъж!!
Хайде вече да приключват с тази игра.. ии да започват с клюките около новия му проект!! Драма ли е, какво е.. що е.. 

дори и да е #tb 

..
като в ученическите ми години... 

Музикалното ни романтично момченцее..
В Турция е 3 ч.. Луда работаа.. Той не спи, аз не спя... ЕЕХХХ живот ...

ИЗТЕЗАНИЕ му викам на това!! 

За какво мислите, че споделя тези чувствени песни? И създава тази приятна и гореща атмосфера?!
Подканя ни ..
да вървим на гостии ...............
надула съм музиката.. комшиите да си мислят каквото щът, защото 100% съм ги притеснила ..
аз Джан от два месеца го чакам да стане социален.. сега за Иван и Стоян от втория етаж ли да мисля ...
Попотих си нощницата... какво друго да споделя..в този късен час.. и в това горещо време... не знам..
Пиша си тук.. и си се хиля самаа.. тихата лудост ме е налегнала, какво да правя, нали съм дама.. впечатлявам се.. този секси бой.. прави такива намеци ..
Ахх, спящи красавици.. няма да можете да се насладите на тръпката.. сутрин да слушаш това послание от Зевса.. не е кеф..

__/\__/\___/\______/\____________________________________

(за да не слагаме очилата.. чее, ще се попотят..) 
И аз да се тръшна..

Джан направо се е подиграл с изтерзаната ти душичка
Добре, че съм спала!!! Скучно му е на патенцето, явно с онази дългокраката мома от Руби не им се е получило... Язък! 

спиш момиче още .. или от музиката на Джано си разсеяна нещо галиба..
За г-н Андреа, съм споделила, над теб : )) Тази новина, не можах да я вместя в нощния си пост (пълен с бля..бля..) защото е сериозна!! За това я сложих отделно! 

,не спя!
Докато пишех поста и търсех из ТТ нещо ново и изскочи твоя пост.Видях,че си пуснала инфото,но не изтрих моето, а и не редактирах за да те уведомя,че съм го видяла! 

Препоръчани теми