🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 39 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро и от мен, момичета на Джан!

Виждам, че не съм докарала неразбории в темата с новината за Дилета и Джан и сте се забавлявали. Така и трябва. Ехееее, още колко такива новини ще изкачат я от Италия, я от Бахамите, я от някой друг остров където ще се снима Сандокан.
Бомба според мен ще е, ако такава новина изкочи от Турция и е истинска.
Ама стига с тази тема.

Снимката на Джанко с къси гащи е с фенка, представителка на една от фенските организащии за него в Италия.
Имаше клипче, в което Джан много сладко и сричайки  повтаряше след фенката името на организацията и целувки раздаваше. Ееееех, какви щастливки има на този свят....

Мен и друго ми прави впечатление. В преведени публикации за Джан в Италия се споменаваше, че е помолил управата на хотела да не допуска хора в коридорите на хотела с цел мерки за сигурност в момент на локдаун. (То, не, че после не стана меле пред хотела, но това е друга тема). Та в тази връзка, евала на жената, че е успяла да влезе в апартамента на Джан, а може би е и на Илкер, който се вижда на заден план.
Ама той Джанко нали си е дащен и явно сърце не му е дало да откаже на молбата ѝ.
Благотворителността, за която се споменава в заглавието на статията е, че след завръщането си в Турция Джан е подарил всички шоколади за болни деца.
Понеже по-горе споменах Сандокан и ето един фенарт на тази тема.

Уф, готин е Сандокан, но много пак навлечен и омотан. Дано ме чуят отговорните люде за стайлинга на Сандокан, че мрънкам на тази тема и във филма разсъблекат Джан. Тъй де, това да не е филм от преди 30 години, амаааа-ха.

Хайде сега, пожелавам ви хубав ден!

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 09:44 от danir

# 556
ШОК! БОМБА! ШОК!

Откраднах го от ФБ групата. Дилетка пуснала стори със снимка от хотелска стая в Джановия хотел и както виждате - мелето долу Scream Joy СГО - ДИХ - МЕ СЕ!!! Grinning Grinning Grinning

Превод на текста на една от "колежките" в групата:
" Не като журналист показвам това събиране за един актьор - вместо да бъде алармирана полицията, по-добре в социалните мрежи. Винаги поздравления"

Сега сериозно - тази сама явно си търси флирта и скандала. Ок, била е в хотела, може и под Джано да е била, няма лошо, ама зорлем да пусне снимката, че да се похвали Grinning Grinning Grinning А, може и да си е мечтала да го срещне, ама си останала само с балконското воайорство, докато Джано е спал в съседната стая Grinning Grinning Между другото сега се върти и една нейна нова снимка с букет цветя, уж от Джан все едно според фантазьорите, ама ще ви я спестя, щото са само клюки това... за сега Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 11:11 от Ели-Мели

# 557

Хайдееееее, избяга духът от бутилката и циркът стана пълен. Sweat Smile Между другото онзи, който пръв пусна мухата за Джан и Дилета беше казал тепърва да чакаме нови снимки, но от друг източник Close
Започна да ухае .... Sweat Smile

Джано, Джаноооо, закъса момче!!! Как ще доказваш сега, че нямаш сестра? Как?

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 11:25 от danir

# 558
Здравейте!
Гледам я аз тази бомба, този шок и се чудя...да речем, че между Джан и въпросната Дилета е имало нещо, но защо тази жена бърза да прави демонстрации?! Рейтингът си ли иска да повишава на гърба на известен актьор Wink? Доколкото прегледах информацията за нея, тя е доста популярна в Италия и покрай нея се носят много клюки. Видях също, че пише, че си има партньор - някакъв ММА боец (ако това изобщо е вярно).
Пфууу, а Джан е толкова дискретен по отношение на личния си живот.

# 559
Моят свекървенски нюх ми казва, че тази иска да използва детето, за да стане известна! Е, успя де! Сега я знаят в цял свят, не само в Италия! Не я харесвам вече! Joy Въх, мале, да не го чака Джано този ММ боец другия път на летището в Рим ScreamJoy

# 560
Ели и аз щях да кажа това ММ боец не е шега Joy Джан колкото и да е трениран не е боец все пак.
Дилетка  е известно име сте проучили  това не пречи да си направи реклама. Този човек е толкова обичан там че е направо феномен. Самите италианци не могат да се освестят и осмислят.
Джан вероятно ще реагира на клюката или ще замълчи. Ако имат нещо да го обяват както си трябва. Ако е флирт нема нужда да го знае света но .....
Съвпадение ли е като наистина е била в същия хотел. Нали е спортен журналист кво ще чини там ? Джан не е спортист.
Да речем че е отразявала рекламата извън спорта.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 13:19 от femmi2

# 561
Или е долна интригантка. Правилно отбеляза една „колежка” във ФБ, че тая мома живее в Рим, що го дири на хотел. Може нарочно да си е направила резервация, че да разиграе клюката. Нищо няма да ме изненада, златотърсачките са много изобретателни.

# 562
Вариантите са два:
1. По случайност е била в хотела, но е разбрала, че там е отседнал и известен актьор (който вероятно и тя харесва, но не познава) и е решила да си направи реклама на негов гръб;
2. Била е там с Джан и заради Джан, и е побързала да се похвали, че има нещо между тях.
И двете постъпки от моя гледна точка са грозни. Смятам, че Джан ще замълчи и ако е имало нещо между тях бързо ще приключи.

# 563
Нямам време да я изучавам шавливата Дилета с кой, кога, по колко пъти  се весели.
Но!
Момата била изтрила сторито си. Така доложи клюкарската агенция.
Машината се е задействала, ала чия?...

Или е долна интригантка. Правилно отбеляза една „колежка” във ФБ, че тая мома живее в Рим, що го дири на хотел. Може нарочно да си е направила резервация, че да разиграе клюката. Нищо няма да ме изненада, златотърсачките са много изобретателни.
Вариантите са два:
1. По случайност е била в хотела, но е разбрала, че там е отседнал и известен актьор (който вероятно и тя харесва, но не познава) и е решила да си направи реклама на негов гръб;
2. Била е там с Джан и заради Джан, и е побързала да се похвали, че има нещо между тях.
И двете постъпки от моя гледна точка са грозни. Смятам, че Джан ще замълчи и ако е имало нещо между тях бързо ще приключи.

Давам и трети вариант.
Мат Деймън също е бил гост на хотела в периода, в който и наш Джан беше .

# 564
Давам и трети вариант.
Мат Деймън също е бил гост на хотела в периода, в който и наш Джан беше .
Сторито й беше с "тълпата на Джан", но пък Дилетка така отстрелва с един удар два заека Wink

# 565
Такаа, изясни се, че Дилетка е пуснала снимката. Този текст го е написал някой друг, който е споделил нейната снимка, в смисъл, че вместо тя да звънне на полицията заради струпването, тя пуска сторита в ИГ. Това го изяснихме. Другото остава все още загадка!

Айде една снимка на наш Джан, че ми писна цял ден да говорим за тази госпожица! (предимно аз говоря за нея, знам го Grinning)

Оправят му перчемчето на патенцето Animal Hatched Chick

# 566
Явно това са въпросните снимки, за които се говореше:

# 567
Малииии ,това в хотела ли е ?
Джано целува ли е не се види .

Ама как се е ухилил . Кво не е измислица или това е само една среща.  
Ся ММ боеца нема да му прости на мачото Joy

ИнтереснУ някой дали ще напише как и нерде се запознали . Дилета нема общо с актьорството.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 17:05 от femmi2

# 568
FlushedFlushedFlushed
Малеее, верно лииии бееееее Joy Ах, ти Джано, куче такова! Joy Ухилил се не, ами... Ей, сега наистина се шокирах JoyJoyJoy

# 569
А ето я Дилета преди пластиките:

Общи условия

Активация на акаунт