🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Точно пък такова барби скандално Мъже !
 След Бестамисуто нали не е имал сериозна връзка ?
 Може грешно да мислим просто да се забавляват и Джан  си е пийнал . Да кажем една нощ и чао рагаца.
 Аууу преди пластиките  е Close

# 571
А, видели сте новината.
Истина, фейк, за нощ, за пет дни, за след още месец, два, три - фактът си е факт. Гепиха го Джанко, как и защо, само той може да каже. Ние само можем да предполагаме разни неща.
Иначе няма лошо да опознава италианки.

Сега. В интерес на истината смятах, че новината е фейк. Но... Както  казах и на друго място - ще гледаме сериал. Няма да ни оставят с един филм.

# 572
Мина ми първоначалния шок, сърцето ми спря да кърви от мъка Joy Че се зачудих къде да се запознали, че се сетих... след снимките на МГ, като Джано почна да ходи по заведенията, се беше снимал с една хубава руса спортна журналистка в един ресторант Flushed Дали не е била Дилета??!?!? Ама не помня туркиня ли беше, каква беше... Божеее, ще полудея сега... Може още тогава да са имали заигравка... А всичките песни от сторитата???? За нея ли бяха? Дилета ли е тази със студеното сърце??? Ах, майко милааа... по-яко е от сериал Joy Поне едно е ясно, „играли” са го филма „365 дни” JoyJoyJoy Грозде, айде пращай го твоя да си ходи и идвай, че изтървахме Джаноооооо....

# 573
Елиии ,бързо ти мина шока.
Не пазиш патето достатъчно ,виж как кръшка . Майната му викаш ,ко не е Дилетка ще е друга. Стефка сигурно рони сълзи Joy

След МГ ,вие по сте запознати тази снимка не я помня . Ако е Дилетка значи е идвала в Турция.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 23:54 от femmi2

# 574
Рождената дата на мъжа ми може да не я помня, но помня всякааа.... дето се е снимала с Джан JoyJoyJoy Даже се сещам, че я обсъждахме тази журналистка къде се бута. Пфу, ако е Дилета, ще излезе снимката скоро Grinning Ма, много сложно име има тази снаха... Пфу, нещо по-кратко на Дилета трябва да измислим Thinking Дила, хем е турско името, нали ще става турска снаха

# 575
Ква снаха , чакайте  има време  зависи колко издаржът . То така от разстояние е трудно.  и за Сандокан ще се подготвя по паланки и гори.   Рагацата ще го посети но така ще го разсейва

# 576
Хайде, едно ЦРУ изрови  снимки

# 577
Това не е ли дето я гадахме коя е зарад обувките , и кво Делита ли е ?

# 578
На Ели и Грозде и всички, които имате момичета ви е позволено да се правите на свекърви, защото няма да сте докато не си родите момчета, тук на Джан се упражнявайте, аз понеже съм майка на две момчета отсега се уча да мълча за избраниците на момчетата, вкл. тук и Джанко. И се опитвам да се уча да не съдя, затова само ще кажа: хубаво е момичето, важното е децата да са щастливи.
И като една сериозна бъдеща свекърва такова ще ви донеса да четете, сериозни работи.

От ФБ момичетата:
Трудно се обича осъзнат, здраво стъпил на Земята - Мъж. Всяка жена се плаши от такъв мъж. Той е истински до мозъка на костите си, в очите му няма лъжа, в думите му илюзия не вирее, и в отношението му имитация се не намира!
Такъв мъж не можеш да го водиш за носа - по никакъв начин. Не можеш да го лъжеш. Той е така прозорлив, че интуицията му свети като сигнален светофар. Веднага ще те разчете и ще те остави на рафта, като затворена книга!
Не можеш и да го контролираш. Опиташ ли се да го направиш, още в същият момент ще видиш твърдата реакция от негова страна и ако не се коригираш - ще видиш неговия гръб как изчезва в далечината. И не се обръща назад.
Такива мъже Не се връщат. Не правят една грешка два пъти!
Този мъж ще диша с твоето дихание. Ще живее заради живота в тебе. Ще бъде като орел, който бди над теб, по всяко време, дори и докато ти спиш унесено.
Той ще е готов на всичко заради теб. Но ще иска същото в замяна. Ще иска да е единствен и да държиш ръката му без значение през какъв етап преминава.
И ако си празноглава, ще го отегчиш. А веднъж отегчен, той ще си продължи по пътя, като вълкът, който дори и жестоко наранен, си отива с достойнство.
От такъв Мъж лъха ....КАЧЕСТВО !
Коректността е другото му име. Думата му има тежест и винаги прави каквото е казал.
Решенията му не подлежат на корекция.
Псевдо-мъжкарите крайно го мразят. Защото му завиждат. Кроят планове да го засенчат. Но не могат!
Той ги е победил още преди да е започнала битката.
Той дори не желае да се доказва пред никого по никакъв начин. Самото му съществуване е Достатъчно.
Той просто Е! И в негово присъствие се разтваря всеки мрак!
И... Да. Трудно е - да го обичаш, да го съпровождаш, да ходиш с него по житейския път. Защото такъв мъж никога не ти предлага лесен живот. Той ти предлага труден живот, за да умреш за старата и порочна идентичност и да се съживиш за същността и любовта!
Лесните мъже не те израстват.
Само истинският мъж прави това!
- Itsak Kostadinov

Е, не е ли отново все едно писано за Джан?За всички красиви, смислени, достойни неща все него си представям.
Слънцето преди нова година що намеци направи - и песни пуска, и книги чете, цитати праща, по дрехи и куфари що красиви неща се изписаха.. Може би разбрахме подсказките, а може и пак да не сме. Важното е, че неговите послания ми напомнят на мен на него, пък за кого ги е правил той си знае. Ха-ха.
Но... да си дойдем на днешната дума и да не забравяме, че все пак е мъж, и дори най-умните мъже са безсилни пред магията на някои жени. Коя кога защо и как - божа работа и на замесените.

И пак да кажа, че много се забавлявам с коментарите ви, винаги с уважение и любов към Слънцето ни.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 20:54 от sonnni

# 579
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мноу съм добра `начи.
Първо, още като почна да пуска нощните сторита писах тук, че този човек е влюбен. Ей на, влязохме му в тази диря.
После, казах, че на негово място толкова шоколад ще го даря. То все едно ме чете. След броени часове се чу, че вече го е направил.

danir, разузнаването ти нещо се е объркало. Мацката със сандалките в колата до Джан е друга. Бяха я снимали същата вечер в Руби. Феновете нищо не пропускат и всичко разгадават.

И какво, Дилетка се оказа наша. Joy
Тръпна да видя как ще се развие сериалът.

# 580
И отговор все още нема как е станала заварката щото двамата са с различни професии ,някой ги е запознал .
За влюбването дали наистина е срещнал момичето си в очите на тази рагаца или йок времето ще покаже.
Песните от 365 дни не са случайни .
Журналята ко издебнат навън нема начин да не го погнат за Дилетка . Интересно каква ще е реакцията.

# 581
Момичета мнооооооого хубава и истинска статия, Джан, такъв какъвто ние го виждаме и обичаме, браво на италианското списание за думите казани за Слънцето ни:purple_heart:

Статия от италианския „Curriere della sera”
Кой е Джан Яман, новият турски актьор "Midas" на шоуто. Имало ли е флирт с Дилета Леота ?от Флориана Руло
Приятно е да си загубите ума. Но не само. Джан Яман е нещо като нов крал Мидас на шоубизнеса. Всички го искат за реклами, филми, корици. И всичко, до което се докосва турският актьор, независимо дали това е очакваната реклама на De Cecco заедно с Клаудия Герини, режисирана от Ферзан Йозпетек, или Tudors, турска марка за мъжки дрехи, която го е искала като препоръка, или Geco , вегетарианско ателие за дрехи, изглежда се превръща в злато. Способни да монополизират социалните медии, в постоянна тенденция в Tуитър и да карат хората да говорят за себе си, тъй като за последния, за който се твърди, че флиртува с Дилета Леота, феновете не харесват Яман само заради скулптурната му физика, магнетичен поглед и усмивка той побеждава, но преди всичко е обожаван от харизмата, която изглежда способна да залепи на екран жените от всички възрасти. Не само момичета, накратко,
Новия Сандокан
Също така за този Джан Яман, 31-годишен, роден в Истанбул, беше силно подкрепен от Lux Vide, режисиран от Luca Bernabei за рестартирането на Сандокан, със заплата, за която се говори, че е над един милион евро. Снимките ще започнат в края на лятото както в Италия, така и във Формело, близо до Рим, и в чужбина. Докато чака, феновете буквално полудяват по него. Те чакат неговите истории в социалните мрежи, искат да знаят вкусовете му, какво харесва. Те купуват всеки продукт, за който са свидетелства. И той, винаги достъпен за всички, отговаря на съобщения. Говори с тях. Необичайно поведение за звезда във възход и търсене по целия свят. Това, на което сме свидетели в Италия, но и в други страни по света, е истинска „Мания на Яман“.
Глобата от 400 евро, за да "благодари" на своите фенове
Това се случи в Рим през последните дни, когато - нарушавайки правилата, продиктувани от извънредната ситуация в Ковид -, феновете се събраха под хотела, където Яман беше гост, за да доставят подаръци и да си направят селфи с него. Дори снимка с лицето, покрито с маската, не ги накара да се откажат. Желанието да се срещне с него беше твърде много. Вече се беше случило в Неапол и Милано при миналите му пътувания. И не му се искаше да каже не. Дори ако цената за плащане беше глоба от 400 евро. Защото, казва актьорът, "това е начинът, по който трябва да благодаря на" моите момичета "за любовта, която ми показват всеки ден". Стана известен в Италия с поредицата Ранобудна птичка, която, излишно е да казвам, е записала рекордни рейтинги от излъчването си по Canale 5,
Юридическа степен и социална ангажираност
Първо, той е завършил право. „Да, учих право и шест месеца работих и като адвокат, след това започнах да се занимавам с актьорско майсторство и избрах да продължа актьорска кариера“, казва той. Той говори четири езика, обича спорта и каза, че чете всички книги, които феновете му подаряват. Не е достатъчно. Също така той има златно сърце. Ангажиран със социални проблеми, най-новият които красавеца направи веднага след като се върна в Турция от Италия, където работи под ръководството на майстора Йозпетек, който го искаше, като твърди, че има „предимство“: всичкия шоколад, получен като подарък от италианските фенове - никой от тях не пренебрегва голямата му страст към 70% тъмен шоколад - той искаше да го дари на детска болница за рак в Истанбул. Последно добро дело от дълга поредица. Както през октомври, например, когато той помогна за набирането на средства за малкия Памир, който страда от SMA, чрез търг на жилетката, която носеше в италианската програма „Верисимо“. Жилетката, закупена, излишно е да се казва, от италианските фенове и веднага се превърна в символ на солидарност за друго дете, Джовани, страдащо от тибиална хемимелия. И тогава сред дадените помощни средства, винаги в мълчание, в Яман имаше вечери за семейства в затруднение, деца и асоциации за хуманно отношение към животните. В крайна сметка „неговите момичета“, както Джан определя феновете, се научиха да правят същото. Фандомите (това е името на света на феновете му по цял свят. ) често се занимава с благотворителност от негово име, като осиновява животни или растения дори в далечните гори на Амазонка. Защото за тях Джан не е просто актьор, а един вид пример за подражание. И ако, както каза самият Яман, „най-доброто тепърва предстои“, почитателите вече са готови пред телевизията да видят новото му място, докато чакат пътуването до Италия, което ще го видим в ролята на Сандокан.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 22:32 от sonnni

# 582
Еее, Профи, може да е била Дилета в колата в крайна сметка. Сещам се аз за кифличката от Руби, но знаем ли...

Нали ви писах преди малко, че помня снимка с някаква руса журналистка. Ейй, полудях, ама намерих я! Добре, че имам слонска памет за такива неща, че се сетих, че съм виждала снимката на страницата на Джан Яман България в ИГ Joy Божеее, божеее, ако помних всичко така, далеч щях да стигна в този живот Joy Тааа, друга е журналистката, туркиня, Фиген. Ето:

Стефания, милата, отказва да приеме Джановата изневяра и веднага намери логично обяснение Joy Слушайте сега! Дилета ще играе лейди Мариана в Сандокан ThinkingJoy Ей, на и доказателство ни е предоставила Стефчето Sweat SmileSweat Smile

Джано и Дилета били на работна вечеря, било шумно и за това така е заровил глава в косите ѝ Joy

Джано нали все слуша песента от „365 дни”. Там се пее I see red, I see red, демек виждам червено и гледайте сЯ:

Виждал е червено нашият! Направо като бик червен плащ я е видял Sweat Smile

Ох, спирам се, че така мога да продължа до сутринта...

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 22:33 от Ели-Мели

# 583
Joy Стефчето я разбирам така е като си имаш любимец. Е ще прости флирта  все пак Джан е това и беше ясно че може да избере италианка заради това че го обичат там и е свързан с Италия .

Ама ква логика дори да играе лейди Мариана пак може да стане заварката .
Нито са първите ни последните с ашк на площадката. Ама тя актриса нема да става.

# 584
Пак съм аз Grinning

Хайде сега да видим коя е Дилета ханъм, освен че е най-мразената жена в момента в света Satisfied Дано Джан да й е подарил едно синьо око против уроки

Джулия Дилета Леота, на 29 години, е италианска телевизионна водеща от Катания, Сицилия. В момента Леота представя предаванията на Серия А за DAZN след сезон 2018–2019. Височина: 1.75 m, много добре! Grinning

Все още се води гадже на боксьора Даниел Скардина. Ето го въпросния Даниел... опасен ми изглежда...дано да са скъсали... Grinning

Доста гадженца има жената, ама няма ви занимавам с тях, защото никой не е и поне малко красив като наш Джано! Даже са я спрягали за гадже на Златан Ибрахимович.

Аз като една клюкарка ѝ прерових ИГ профила да видя каква е, що е, за какво се бори. Ето няколко общи неща с Джан:

1. Обича животните

2. Обича спорта

3. Обича залезите... много хубави залези... браво! Със здраве да си ги ползва Джан Grinning

Нали ви бях писала за снимка с букет, ама тогава още мислех историята за бош лаф. Дилетка е написала под снимката "След един работен ден намирането на букет цветя в стаята ни кара да спим с усмивка 💐". От кой ли са цветятааааа... хм, хм, хм... Thinking

Хайде и един Джан, че не може без него  Grinning

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 23:57 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт