🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 889
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Ех, голям купон е станал. Това не са ли безалкохолни миксове за коктейли, демек само алкохол добавяш и се размазваш. то затова е и написано на етикета -уиски, блъди мери, ала бала
Дам, точно такова е, сега им видях страницата, даже пишат и кой сок с какъв алкохол и в какви пропорции се разрежда.
Пак се допълвам - не вярвам, че е бил с някой вчера Джан. Ако беше с мацка, нямаше да поства. Освен това, нали в Турция им е забранено излизането изобщо уикенда? Мисля, че по-скоро:
а) Има да ни каже нещо
б) локдауна си казва думата Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 22:35 от prolet_inchen

# 61
# 62
Ели, аз само номер 1 физиономия ще правя хаха, каквото и да ми кажат, след като разбера, че ще съм му партньорка, няма да го чуя и без това...

# 63
Г-н Ферзан го наблюдавам .. Сторита, снимки.. в гугъл периодично го изписвам..
Сега го гледам в сторито му, че е участвал в интервю.. ето какво открих, от днес е..

https://www.notizieweblive.it/news/intrattenimento_2020-12-13_fe … on-subito-ma-dopo

Друго негово стори от днес..не разбирам за какво става на въпрос, обаче..

Ели физиономиите са номер едно! Joy

# 64
Добро утро! Heartpulse

Злати, надявам се, че всичко е наред при теб Hug Необичайно е все още да нямаме поздрав с кафе  Hug

Ден 14: Майка и син Two Hearts

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 09:49 от Ели-Мели

# 65
Аз след кратко отсъствие се завръщам в темата ни.
Първо искам да изкажа огромна благодарност на всички, които се грижите темата да е едно уютно и красиво място за отмора.
Всички новости около Джанко ги следя, но прочетени и видени, както тук се споделят, могат да се сравнят само с едно прекрасно преживяване.

Обикновено не ми се случва да повтарям сериали, които веднъж съм изгледала. Какво направи с мен този мъж, та повторих Мистър Грешен, Ранобудна птичка, а в момента да съм отново на Пълнолуние?

# 66
Здравейте,момичета!

Ели Hug,лаптопът реши да си даде почивка! Wink Друг път се ъбдейтва за 1-2 часа,но днес близо 5ч.!През телефона не мога много да се справям,освен кратки съобщения.

Данир Hug

Благодаря за всички снимки и инфо от вчера! HugHeart

не съм проверявала откъде е ...

остава 1 ден...

повече от 500 хил. зарегистрирани...

Желая ви приятен ден и успешна седмица! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 67
Злати, снимката на Джан с момичето е от Италия, персоналът в хотела, където беше отседнал.

# 68
Привет момичета,
Злати, компютъра ти ни притесни за теб тази сутрин. Как свиква човек и си чака.
Данир, добре дошла в клуба. Джан те е пристрастил към себе си.😃 И при мен с времето се увеличава, защото не е само ролята, красотата, при него го има и човешкото отношение, връзката с феновете. Интервютата привличат повече от ролите, а ролите ги научихме наизуст и пак ги гледаме да го гледаме. Та, тук поне те разбираме.💓💖💓 Едно ни е слънцето и свети най-ярко и осветява целия свят.🌟🌟🌟🌟🌟

# 69

В предишния си пост не успях да прикрепя колажа.
Сега стана.
Няма нужда от думи!

# 70
Привет рагаци!

Pasha Fencer: ново промоционално видео

Ейй с доспехи да навлекат Зевса.. какво доживяхмее................................. ГРЕХОТА!!

Данир Добре дошла! Hug (с качването на снимки и гифки, понякога има проблем.. пробвай пак, при повторен опит се получава)

# 71
Детето се лепна за мен да види как чичо Джан се превръща в защитник на Вселената Joy Хареса ѝ Grinning От малка си пада по хубавци Grinning

Джано вика „Присъедини се към мен”... Ида, бе!

# 72
Тази година ще има бум на геймърки над 30 години... Ще залеем Паша-вселената за яд на всички професионални кибици, дето от години разцъкват

# 73
"Come un respiro" - Video Promo

Публикцията на Ферзан от днес в ИГ с надпис "Grazie!" https://www.instagram.com/p/CIx2HLapOUe/?utm_source=ig_embed

В предполагаемият списък Божествения го спрягат да изиграе топ роля..

Джан Яман - Очарователният и богат Турски Ender
Щом им трябва ОЧАРОВАНИЕ...... са попаднали на правилния човек............... : ))) Sunglasses Heart

В статията, която съм резнала, защото не ми дава да се копира, се вижда предполагаемото разпределение на ролите..

Ето и цялата статия https://www.notizieweblive.it/news/intrattenimento/cinema_2020-1 … nelle-descrizioni

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 20:47 от grozdence.

# 74
Еххх, все по-скоро се усеща нещо ново и вълнуващо на хоризонта за нашия любим Джан и за нас самите Heart Eyes

А гледайте каква новина - щели да карантинират Турция от 21:00 на 31 декември до 05:00 на 4 януари... Мале, мале... с кой ли ще посрещне Джано Новата година? Thinking Затворени толкова нощи и дни...

Общи условия

Активация на акаунт