🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 15

 • 17 814
 • 366
 •   2
Отговори
 • Мнения: 3 831


Ако сте фенове на Джан Яман и имате развинтена фантазия, вие сте на правилното място!Тук ще обсъдим красотата му, личния живот, кариерното развитие и всички негови проекти. Може да споделяте снимки, мнения, колажи, анализи и каквото ви душа иска, стига да е съобразено с правилата на форума и добрия тон.


Да опишеш с думи перфектната хармония, която съществува между неговото същество и неговата безпрецедентна красота, означава да изпаднеш в противоречие с това,
което е неописуемо!ВАЖНО!!!

Темата е направена с много любов за Джан и за неговите истински фенове, които го обичат и подкрепят безусловно!
„Когато сърцето ти е чисто, когато правиш правилните неща, когато правиш всичко, което можеш и искаш да правиш, Бог винаги ти помага и в крайна сметка се справяш много добре, аз вярвам в тези неща”
 © Джан Яман


Биография

Скрит текст:
Джан Яман, най-обичаният турски актьор в света, е роден на 8 ноември 1989 година в Истанбул, Турция. Майка му Гюлдем и баща му Гювен се развеждат, когато Джан е на 5 години, но това не пречи той да бъде отгледан с много любов и внимание. Красивите си физически данни Джан дължи на смесицата от албански, македонски и турски гени. Висоk 188 см, с тегло от 90-100 кг, той кара женските сърца да туптят в забързан ритъм всеки ден. Зад перфектното лице и тяло на истински Аполон се крие ученолюбив мъж, който завършва с успех Италианския лицей в Истанбул и юридическия факултет на университета в Йедитепе. Печели множество стипендии със своя бърз ум и любознателност, благодарение на които живее и учи известно време в Италия и САЩ. Освен с наука, Джан се занимава активно с множество различни спортове. След като придобива право да упражнява една от най-престижните професии, Джан отваря адвокатска кантора със своите най-добри приятели. За щастие на 10 милиона жени по света, залягането над законите бързо доскучава на горещия темперамент на Джан и той записва курс по актьорско майсторство, мечтаейки някой ден да бъде като любимия си актьор - Брат Пит. В Бодрум той среща настоящите си мениджър и ангели-пазители – Джунейт и Илкер и те му отварят пътя към света на телевизията и киното. Големият звезден миг на Джан идва с ролята му в „Ранобудна птичка” през 2018 година. Красотата, страстта и добрата актьорска игра му носят международна слава. Образът на Джан Дивит прави истински фурор в стотици държави по света, най-вече Италия и Испания. След „Ранобудна птичка” Джан участва в последния си към настоящето турски сериал – „Мистър Грешен”. Още с първата си серия романтичната комедия скандализира консервативното турско общество. Сериалът е прекратен едва на 14 епизод, което не пречи да има множество международни продажби и да спечели любовта на публиката. Феновете на Джан са ядосани от този развой на събитията, но скоро се разбира, че този „неуспех” дава шанс на талантливият актьор да замине за Италия за да сбъдне италианската си мечта и да стартира своята международна кариера. От 3 януари 2021 година Джан се мести да живее в Рим и бързо се превръща в ходеща реклама – от спагети до световно известни модни брандове и автомобили. Перфектното владеене на италиански и английски език, упоритият труд и големият хъс спечелват на Джан вниманието на най-голямата продуцентска компания в Италия и в Европа – Лукс Виде. Той прави първата си крачка, но с бомбастична роля в любимия на множество италианци сериал - „Бог да ни е на помощ". През есента на 2021 г. Джан се снима в сериала „Виола като морето" в главната роля на инспектор Франческо Демир, заснет изцяло на италиански език, който е излъчен с голям успех в Италия. През есента на 2022 г. се снима в международният англоезичен проект на Дисни „Ел Турко", изпълнявайки главната роля на Ел Турко - Балабан, който ще бъде излъчен през 2024 г.
През 2023 г. заснема втори сезон на „Виола като морето", веднага след това започва подготовка за международната високобюджетна продукция „Сандокан”, където ще играе легендарният Сандокан - Тигърът на Малайзия. Снимките ще стартират през април 2024 г.СЕРИАЛИ
Post-production
(2024 - TV Series - 6 episodes)

Джан Яман играе главната роля в международния англоезичен проект "El Turco", който ще се срещне с публиката през 2024 г.


Production Companies:
Ay Yapim / Disney+ / Film Force

Release date - 2024
Countries of origin - Turkey / United States / Hungary
Filming Locations - Budapest / Korda Studio  (Hungary)
Languages - English

Series Directed - Uluç Bayraktar   
Series Writing Credits - Kerem Deren
Series based on a novel by - Orhan Yeniaras
Series Cinematography - Tolga Kutluay
Series Production Design - Domenico Sica

Series Produced - Kerem Çatay / Suzan Guverte (Executive producer)


Скрит текст:
Джан Яман беше 6 месеца в Будапеща, за да снима историята за живота на офицерът от османското разузнаване "Балабан Хасан", в която европейските роби от еничарската армия са приели исляма. Тя ще се развива по време на османската обсада в битката при Виена. Сериалът е адаптиран по едноименният роман на историка и писател Орхан Йениарас "El Turco". Истинското име на Ел Турко е Хасан, но той е известен по-скоро с прякора си, отколкото с името си. Тъй като е едър и борбен в сравнение с връстниците си, получава прякора Балабан, граблива и хищна птица - ястреб. Той е еничар, живял по времето на Мехмет и Мустафа. Балабан не е обикновен еничарин, а османски разузнавач, постигнал важни успехи. Той облагодетелства много армията по време на обсадата на Виена. Този турски офицер, който се изявява като шпионин, много обича страната и нацията си. Освен това заслугите на този турчин, който говори много чужди езици, са включени в книгата, както следва: Балабан оказа много полезни услуги на държавата. Знаейки немски и италиански в допълнение към руския, той няколко пъти е влизал и излизал от Венеция, Виена, Берлин и Рим, прикрит, за да събира разузнавателна информация. В историческия роман „El Turco“, по време на 2-рата обсада на Виена, Балабан е намерен ранен от хората на Моена, лекуван е дълго от местните, след което се заселва в това италианско село и организира успешно въстание срещу феодалите.
„El Turco“ е висококачествена, високобюджетна продукция, в която се преплитат история и фантастика, в която се разказва полу-измислена, полу-истинска история. Международен актьорски състав придружава известният турски актьор Джан Яман.
Старта на снимачния процес беше поставен през септември 2022 г. (с предвидена продължителност шест месеца) и приключи на 23 февруари 2023 г.
Яман започва подготовката си за проекта в Италия през пролетта на 2022 г., като влиза в режим на всекидневни шестчасови специални спортни занимания.

In Production
(2024 - TV Series - 8 episodes)

Джан Яман
съживява легендарния Сандокан - Тигърът на Малайзия!

Джан Яман играе главната роля в международния високобюджетен проект „Сандокан”


Production Companies:
Lux Vide (Fremantle) / Rai Fiction / Calabria Film Commission

Series Produced by:
Luca Bernabei / Scott Rosenbaum / Stephen Davis  
Robin J. Hayes / Ben Dubash / Kiersten Van Horne / Edmondo Amati Jr.

Distributors:
Rai 1 (Italy, 2025)(TV)

Release date - 2025
Countries of origin - Italy
Languages - English

Series Directed:
Jan Maria Michelini / Nicola Abbatangelo
   
Series Writing Credits:
Alessandro Sermoneta / Davide Lantieri / Ben Dubash / Robin J. Hayes
Series based on a novel by - Emilio Salgari
Series based on an idea by - Luca Bernabei


Can Yaman (Sandokan)
Alanah Bloor (Lady Marianna)
Alessandro Preziosi (Yanez de Gomera)
John Hannah
Mark Grosy

Скрит текст:
Емилио Салгари описва Сандокан като:
« висок и слаб човек, с мощни мускули, с енергични, мъжки черти, свиреп и със странна красота. Дълга коса пада върху раменете му, черна брада оформя леко загорялото му лице. Той има широко чело, засенчено от невероятни вежди с дръзка арка, малка уста, която показва искрящи като перли остри зъби, като на дивите зверове и много черни очи, със сияние, което очарова, което изгаря, което кара всеки друг поглед да се поклони... »


Скрит текст:


Скрит текст:
В главните роли:
Can Yaman (Франческо Демир) и Francesca Chillemi (Виола)

участват още:
Simona Cavallari, Mario Scerbo, Chiara Tron, Giovanni Nasta, Ruben La Malfa, Daniele Virzi и др.
Продуцент: Lux Vide в сътрудничество с RTI
Режисьор: Francesco Vicario


Джан Яман и Франческа Килеми са главните актьори на новия сериал "Viola Come Il Mare", продуциран от Lux Vide в сътрудничество с RTI. Снимките започнаха в края на септември между Рим и Палермо.
"Viola Come Il Mare" съчетава елементи от комедия и криминални истории и е вдъхновен от романа на Симона Танзини "Познавате ли лятото?"

Най-обичания актьор от зрителите в Италия Джан Яман, ще е в ролята на детектив Франческо Демир. Нейното име е Виола Витале (Франческа Килеми), красива и магнетична жена, която винаги е работила в областта на модната журналистика, се мести от Париж в Палермо, въоръжена само с оптимизъм и доверие, за да търси бащата, когото никога не е познавала.  
Там Виола започва работа за онлайн издател, отразявайки криминалния ритъм, сътрудничейки си с инспектор Франческо Демир. Той е харизматичен и съблазнителен, с изключителен талант за разследване, но малко вяра в човечеството… пълна противоположност на Виола. Силно интуитивен в работата, импулсивен и склонен да нарушава правилата.
Двамата работят рамо до рамо по случаи на убийства, тя като репортер, той като ченге. Изключително трудно в началото, предвид сблъсъка на противоположните характери, често се карат... но с времето те се научават да си сътрудничат успешно. Отчасти защото Виола може да разчита на специалния си дар: "синестезия".
Синестезията е спонтанно и неконтролируемо смесване на множество сетива - зрение и слух. В случая на Виола, тя свързва емоциите с цветовете. Когато погледне човек, тя вижда цвят, който той излъчва, което й позволява да разчете най-дълбоките му, вероятно скрити чувства: страх, радост, болка... Зад своята синестезия тя пази по-голяма тайна, свързана с истинската причина да се върне в Палермо.

Линк към преведените епизоди:"Bay Yanlış/Мистър Грешен"

 

Линк към преведените епизоди:
(БГ Субтитри и БГ Аудио)"Erkenci Kuş/Ранобудна птичка/Свободен дух"Линкове към преведените епизоди:
"Dolunay/Пълнолуние/Горчиво и сладко"Линк към преведените епизоди:Скрит текст:
"Hangimiz sevmedik?/Кой от нас не е обичал?"
"İnadına Aşk/Любов на инат"Линк към преведените епизоди:"Gönül Isleri/Сърдечни работи"Линк към преведените епизоди:Книгата на Джан Яман
"Sembra strano anche a me" / "И на мен ми се струва странно"


Скрит текст:
Жените го обичат, мъжете биха искали да са на негово място. С милиони фенове по целия свят, Джан Яман е актьорът на момента. Но кой всъщност е той? Какво се крие зад магнетичните му очи и безупречния талант? За първи път Джан решава да се разголи в интимна и лична автобиография. Пренавивайки нишката на спомените, се връща към далечните дни на детството и бурните дни на младостта, за да разкаже всичко, което се е случило преди популярността. Връзката със семейството и икономическите трудности, годините на обучение и отношенията с жените: история, която не се страхува да разкрие един необикновен и сложен живот. Непубликуван, истински и изненадващ портрет, който разказва историята на човека, а не успехите на звезда.Официален сайт за поръчка

Линк за покупка в Amazon
Can Yaman Mania

Love at first sight happens ...
Or you can make it happen.

Total look by Dolce & Gabbana


Скрит текст:
На 14 юли 2021 Джан взривява ИГ с една гореща и провокативна снимка. С нея той представя новия си хитов и смел проект - Парфюм, носещ неговото име. Джан е облечен стилно в Dolce & Gabbana, един от големите поддръжници на красивия актьор. На 19 юли официално парфюмът влиза в предварителна продажба и феновете полудяват. Първата партида е изчерпана за часове. Следва втора, която също се разграбва със скоростта на светлината. Със сигурност Джан няма да остави милионите желаещи парфюма фенове незадоволени.


Какъв е ароматът на "Mania"?
„Интензивна, неуловима, гръмотевична идея.
Мимолетен, оживен, чувствен поглед.
Мисъл, която е решаваща, интензивна и сладка като ягода.
Очарователно усещане, топло и вълнуващо като какао.
Една неудържима емоция, страстна и упорита като уиски.
Пътешествие в Любовта от пръв поглед, безкрайно и уникално като Can Yaman Mania."НАГРАДИBCT - Festival Nazionale del Cinema e della Televisione 2023
Джан Яман получава ДВЕ награди:
„Награда за артистичен талант“ и „Награда за социален ангажимент“Venice International Film Festival 2022
"Международна награда - Filming Italy Best Movie International Award"


Can Yaman and Francesca Chillemi on The Red Carpet in Venice International Film FestivalThe Awards Of The 19th Monte-Carlo Film Festival
"Награда за социална ангажираност"Церемония по награждаването
тук


Filming Italy Sardegna Festival 2022
"Награда за творчество"Церемония по награждаването, в която Джан Яман получава наградата от Daniel Frigo - Walt Disney Manager


Venice International Film Festival 2021


Official Best Movie Awards Of The 78th Venice Film Festival
"Телевизионна личност на годината"

„За това, че революционизира концепцията за съвременна слава, който само за няколко години му позволи да се изкачи в класацията на европейската и световната звездна система, утвърждавайки се във всички сектори на нашето въображение, от модата до киното"Murex d'Оr 2019
"Най-добър чуждестранен актьор 2019"

Още награди:

Скрит текст:
Pantene Golden Butterfly Awards 2018
"Златна пеперуда за най-добър актьор 2018"
GQ Men of The Year 2019
 "Мъж на годината"
Türkiye Gençlik Ödülleri 2019
"Най- добър актьор 2019"
Birlikte ödül aldılar 2019
 "Най- добър актьор 2019"

РЕКЛАМИ
"Can Yaman for Dolce&Gabbana Beauty: Подобряващ ежедневен режим за красота.
Millennialskin On-The-Glow всичко в едно ултралек оцветен овлажнител от Dolce&Gabbana е предназначен да създаде естествен, свеж и сияен блясък."

Can Yaman for Dolce&Gabbana Beauty"Can Yaman for Dolce&Gabbana: олицетворение на мъжката чувственост.
Ежедневните основни неща и уникалните артикули се комбинират, за да прегърнат мъжкото тяло
в един изискан и интимен ритуал, който никога не е същият."

Can Yaman for Dolce&Gabbana
"Понякога имате нужда от усмивка, за да си представите по-добро бъдеще.
Следвайте 100% електрическия път на Mercedes-EQ с Can Yaman и оформете представата си
за автомобила на бъдещето благодарение на изкуствения интелект Text-to-Image.
Визионер и единствено по рода си изживяване, сега на mercedes-benz.it"

Mercedes-EQ | Dai forma alla tua auto del futuro con l’Intelligenza Artificiale


"От днес понятието „икона“ ще има съвсем друга стойност.
Can Yaman открива новите колекции икони на Mercedes-Benz: капсула от ексклузивни три класи - limited edition, само онлайн в Mercedes-Benz Store. И за първи път в "Метавселената" (Metaverso).
Преживейте пълното изживяване на mercedes.uniqueverse.it"

Mercedes-Benz Icon Collection


Classe S Icon Collection | First in class


Classe E All-Terrain Icon Collection | La grandezza di una vera icona


Classe E Coupé Icon Collection | Un’icona spettacolareTUDORS 2022De Cecco 2022


Backstage De Cecco


Още реклами:

Скрит текст:
TUDORSBackstage TUDORS
DESA  FashionBackstage DESA Fashion
Реклами - De Cecco


Spot De Cecco 2021 - Ristorante - 40''


Video Integrale De Cecco 30''


Pasta De Cecco Integrale di Farro Biologico 30''


Pasta De Cecco 7 Cereali 30''


Backstage De CeccoБанка CepteTEBДжан Яман стана лице на дигиталната видео игра "Pasha Fencer"/Warrior PashaCover magazine Can Yaman
Джан Яман: "Физиката ми е само средството, с което се изразявам"

Предишни темиПоследна редакция: ср, 17 апр 2024, 19:17 от grozdence*

# 1
 • в сърцето на един мъж...
 • Мнения: 10 814
Благодарности за темата!
Не знам Джан ли е едър, коня ли е дребен... Обаче много секси изглежда отгоре му Simple Smile

# 2
 • Мнения: 75
Много благодаря за новата темичка ♥

# 3
 • Мнения: 41 815
Грозде ,прекрасна нова тема си ни подготвила!Шапката също е страхотна!
Да я изпишем с любов и новини за Джан и неговите нови проекти,които очакваме! Blue HeartNature Dizzy🆕 🆕 🆕
IG story Гюлдем ханъм
Black Nib Оставям сърцето си за тази целувка🙏 Heart , сине😘😘Heart, @canyaman
# 4
 • Мнения: 3 831
Гея, асъл това е най-големия ПРОБЛЕМ! Твърде секси е.. твърде! Nature FireFlowers Chili Луд!  
Ще си го търпим такъв, какъвто Е! Нямаме избор GrinЗлате Revolving Hearts само с любов за Джан! Heart

# 5
 • Козлодуй
 • Мнения: 775
Грозденце, прекрасна нова тема Heart
И Джан е прекрасен, и много секси Heart Eyes
Та мисля, че освен снимките с коня, на първа страница требе да го има и в онази реклама по дребни гащЕ
Stuck Out Tongue Winking Eye# 6
 • Мнения: 14 019

      Грозденце, прекрасна е новата тема!
      Скачам с удоволствие при вас, за да следя всичко, което се случва с невероятния красавец и уникален талант Джан Яман.


   

# 7
 • Козлодуй
 • Мнения: 775
🚨🚨 Сингапурската актриса Надя Рахман се присъединява към актьорския състав на "Сандокан".

# 8
 • Мнения: 10 915
Грозде, мерси за новата тема Heart Eyes Прекрасна и на ниво, както винаги Heart

А Джан е убил днеска фандома с тези кадри. Направо огън, много е готин, много му отива и нямам търпение да го видим този Балабан, Сандокан, абе каквото и да е, Джан да е Grinning

# 9
 • Мнения: 3 831
Момичета, благодаря ви за хубавите думи! Gift Heart
Нека си изпишем новата тема с веселие, шеги и много усмивки! Kissing Heart

нямам търпение да го видим този Балабан, Сандокан, абе каквото и да е, Джан да е Grinning
Flowers ChiliNature FireJoy


Да си довърша мисълта от предния пост (че говорех по телефона и са разсейвах).. та, освен че е секси, е и толкова красив, че е направо нереалистично красив в този нов образ на ездач! Приказно красив, като принц от приказките! Heart Eyes Нали и без това Сандокан е принц.. така че не си фантазирам, точно на място са ми по-горните разсъждения.Rolling EyesJoy

Ей го на! От всички страни го погледнете.. на забавен каданс, специално за вас! WinkHeart Eyes

 

Джан е прав, ще свършат страхотна работа...
и той ще бъде един великолепен, зрелищен и незабравим малайзийски тигър! Heart
Дори с коня химията му е невероятна....
---------------------------

Новата сингапурска колежка Nadia Rahman (актриса/певица/модел), е много сладко миньонче Heart Eyes

Това е от днешното й стори..Mask Мисля, че няма да се задържи дълго в сериала Grinning
"Ето защо не доядох закуската си докрай." Joy


# 10
 • Мнения: 41 815
Добро утро,момичета!"Животът е като пътуване.Не се застоявайте много
на спирките, където не се чувствате щастливи!"
Благодаря на всички за споделеното в новата тема! Two Hearts Джан не ни оставя да скучаем! WinkС наближаване на началото на снимките излиза и повече  инфо за ''Сандокан''! Nature DizzyNature ZapПриятен пролетен ден!

# 11
 • Мнения: 14 019
Здравейте, момичета на Джан!


     И родната ни журналистика не остана назад в опитите си да омаловажи и изопачи фактите, свързани със стремглавата кариера и световна слава на Джан Яман.
     Типично по български - с много клюки и малко истини са "струпали" подобие на статия за Джан. Жалко, че са изключили коментарите, за да не могат феновете свободно да изкажат възмущението си.
     Слагам линк към статията и тук, за да се посмеете на журналистическото безсилие, липса на информираност и фактологични грешки, които показват отношението на автора към личността Джан Яман.


Джан Яман - Новият Сандокан
Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 22:15 от Emiliya

# 12
 • Мнения: 3 831
Привет, рагаци! Yellow Heart

Пренебрегване на жените и сексизъм - може би това е основният недостатък на актьора. От време на време си позволява двусмислени изявления за непознати жени. В същото време многократно е обвиняван в побои и унижения, но нито едно от обвиненията не е доказано.
Освен това една от жертвите призна, че е била добре платена за лъжесвидетелстване.


Какво да им се смея на българските журналисти.. и те като комшиийските - тъпи, та дрънкат! Grinning
От няколко години наблюдавам (зорко) Джан, той се среща с хиляди жени през цялото време и никога не съм виждала по-учтив и по-мил човек от него, особено с дамите, към които се отнася с маниерите на истински джентълмен! Всеки може да види хилядите видеа в СМ.. Всичко останало са бла-бла глупости на хейтъри и търсещи трафик жълтури-тепегьози....


Италианска преса:
(не дава да се копира, затова скрийншотвам)Скрит текст:
-------------------------------------------------

"Да опишеш с думи перфектната хармония, която съществува между неговото същество
и неговата безпрецедентна красота, означава да изпаднеш в противоречие с това,
което е неописуемо!!"


 

Двете вчерашни сторита на Джан (които не сме слагали тук)
и публикацията му - 3в1 в ютюб:Знаете ли, че Алесандро и Джан имат няколко общи неща? Е, и двамата са адвокати Wink  и двамата първоначално са се посветили на търговските и данъчните въпроси (право и счетоводство).. а след това се появява актьорството. Алесандро е много талантлив и обичан в Италия - Джан също!

# 13
 • Мнения: 10 915
Чак пък многократно да е обвиняван в побои и унижения.. броят се на едната ръка и са тотални инсинуации и глупости...

# 14
 • Мнения: 3 831
Остават САМО 5 дни до началото на снимките 🧿
и Марк Гроси се надъхва Wink
"Почти готов!!"


CAN YAMAN - Еволюция в ездата
(от 2021 г. до днес..)

Общи условия

Активация на акаунт