🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Злати, аз нямам регистрация във ВК Wink И не ми отваря линковете.

# 676

Oт негова страна със сигурност има чувства, спомнете си нощните му сторита. Хлътнало е момчето.

Да споделя и аз какво мисля като типичен скорпион Grinning. Толкова дни карантина, няма Руби, няма Олигарх, млад мъж непрекъснато дебнат отвсякъде, няма никакъв шанс за нормален с.......ален / да кажем, че думата е социален/ живот. Сторитата си бяха като за подготовка на терена в стил показност - явно харесван от момата.  Получи се малко, като да се употребиха и двамата.  Grinning

# 677
🆕 Иг Стори от Джан 🤔🤔🤔
Tarkan "Verme"
Роден съм от моя разум, без да избирам
Ще засадя, без да знам какъв е моят проблем
Бях унищожен с товара, който сте сложили
Ако ще давате, не искам да давам основание
Не давайте не давайте, не давайте разум
Ако ще дадете мир, ако ще дадете мир, дайте мир
По-малко решение, предимно щети
Защо купуват твърде много, винаги дават по-малко
Тези, които са убедени в разума и любовта
Не мислете, че пътуват по-щастливи от нас
Откъде знае, че печалбата ви се възстановява?
Ако ще се връщаш сега, не чакам
Щеше ли да бъде уволнен от мястото, където се е поставил ежедневно?
Ако ще давате, не искам да давам основание
с Транслейтър

Момичета, ще се радвам ако тази вечер заедно гледаме и коментираме участието на Джан. Кой знае какво едва ли ще разберем, ще чакаме преводи после, но да си видим отново сладура... Purple Heart Вярвам, ще се развълнуваме и ще си прекараме по Джановски хубаво.

# 678
Много хубава песен е публикувал Джан! Браво на нашето момче! Който разбрал, разбрал!

https://www.youtube.com/watch?v=UCUm7TZ5odo

Сонни, аз съм пас за онлайн гледане. Ще чакам направо субтитри най-вероятно.

# 679
Кога ще го дават и откъде можем да го гледаме момичета?

# 680
ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ!
Тази вечер ще бъдем тук в туитър от 20:00 турско време, 19.00ч. българско време, за да поговорим за значението на „Любов“. Първо съобщение от проекта
@CanYamaninfo
ВСЕКИ, КОЙТО ОБИЧА ДЖАН ЯМАН И Е СЪПРИЧАСТЕН КЪМ СЛУЧВАЩОТО СЕ, МОЛЯ ДА СЕ ВКЛЮЧИ В АКЦИЯТА И ДА ПОКАЖЕ ЛЮБОВТА СИ КЪМ НЕГО!
РАЗЧИТАМ НА ВАС МОМИЧЕТА! ОБИЧАМ ВИ! НЕКА ПОКАЖЕМ, ЧЕ СТОИ БЕЗРЕЗЕРВНО ЗАД ДЖАН ЯМАН!

Ще пиша ако разбера къде ще дават Джан, може и линк да пуснат момичета  някъде.
Ох, тази вечер още по-Джанова става и туитър и предаването. Ах!!!:purple_heart:
Развълнувах се.

# 681
Линк към онлайн излъчване на Канал 5. Само този успях да намеря и да работи.

https://www.livehere.one/canale-5/

22:26 - 01:55 - италианско време
C'e' posta per te

# 682
  • София
Много пъти съм пускала разни неща за скорпионите, чак се притеснявам да не ставам досадна с това.
Обаче попаднах на този текст от скорпион за скорпиони, публикуван в групата Аз, скорпиона във фейсбук и много ми хареса, много е верен, според мен.
Пускам го в скрит текст, ако на някой му е досадно, да не го чете.

Скрит текст:
За Скорпиона не може да се пише с 2-3 думи. Отново ще съм многословна 🙂 Дано ви е интересно да четете Simple Smile)
"Няма какво да се лъжем – що се отнася до Скорпионите, винаги има риск. Смели са хората, които дръзват да ги обичат. Освен смелост са необходими и още основни добродетели, както и прилагането на някои тактики, които ще се постарая да резюмирам накратко в тази статия. Плюсът в случая е, че аз самият съм представител на зодията и мога да говоря за нея от първо лице.
Широко разпространено е твърдението, че Скорпионите хапем лошо. Така е, но само, когато ги настъпят. За нас са от изключително значение понятия като чест, достойнство, искреност, прямота. Може би, защото ние самите носим тия качества. Искрени сме до болка, често пъти остри, не се колебаем да си отстояваме мнението, заставаме по рождение на страната на истината. Не понасяме лъжата, студенината. Мерзостта и лицемерието ни отвращават. Лесно ги разпознаваме, самото ни обоняние е такова, че ги надушва още във въздуха и тежко на оня, който е дръзнал да ни подведе или измами!
Причернее ли му на Скорпиона – най-добре никой да не е покрай него! Завихря се една виелица, способна да помете целия китайски народ, камо ли някой враг. Лошото при нашата зодия е, че намразваме отведнъж, зачеркваме с перманентния маркер и толкова! Рядко даваме втори шанс, когато ни предадат. Ако сред вас, четящите този текст, има хора, които живеят в заблуждението, че могат да въртят Скорпиона на малкия си пръст и ще им бъде простено – помислете пак. Веднъж бъдете ли записани в черния списък – край!
Наглед може всичко да си остане същото, Скорпионът да ви се струва любезен, дори мил, но знайте едно – това е фасада. Контраударът се подготвя в момента и вие (миличките) нищо не подозирате! Колкото и да сте проницателни – просто нямате шанс. Такива стратези като Скорпионите надали сте срещали друг път. Хубаво е да си имате едно наум.
В любовен план нещата стоят по следния начин. Моногамни сме до последната клетка, ако решим, че партньорът си струва. Обичаме отдадено, дори сме малко крайни в това отношение, наблюдаваме дори най-миниатюрните детайли, ако на човека до нас му е зле, например, ние на всяка цена искаме да разберем на мига защо му е зле и по възможност да прелетим с крилца до аптеката. Такива сме си. Тотални фанатици, с които си струва да се живее. Няма по-вярно куче от Скорпиона. От една страна вярно куче. От друга – внимание – разярен питбул! В нас дремят и двата варианта. Зависи как ни предразположат.
И още – не се плашете от филмите, в които Скорпионът влиза всеки ден. Ние сме си филмари по начало, харесва ни да преувеличаваме малко ситуациите, особено ако са свързани с някаква драма, ние обикновено я умножаваме по хиляда, някак си ни допада да виждаме по-ясно мракът, отколкото светлината, често сме песимисти, не ни се отдава особено да се радваме на чуруликането на птичките и цъфтенето на кокичетата. Дълбоки сме като вулкани. Лесно изригваме. Сега е вашият шанс да изиграете главната роля, после може да е късно. Получите ли я – бъдете до нас. Плътно. Нищо повече.
Запомнете от мене – не съществува възможност Скорпионът да не доминира, даже и да изглежда обратното. Също така не съществува възможност да не му е добре в една връзка и да стои в нея, просто защото е привикнал. Той умее да се адаптира, кален е да оцелява. За него същественото е да следва своята природа. Готов е да плати цената за това. Илюзия е, че може да бъде задържан на едно място. Скорпионът е преследвач. Той умее да търси и намира онези случки и същества в живота си, които са му потребни. Ако бъдете изоставени от Скорпион – твърде възможно е и вие да сте допринесли за раздялата. Ние пускаме трудно, но отведнъж. А ако някой страда в последствие от нашите действия – на драго сърце ще го утешим, но все пак ще си тръгнем.
В заключение – ако сте решили да обичате именно нашата зодия, въоръжете се с необходимото търпение, научете се да устоявате на бурите в главата му, ако не сте свикнали – ще свикнете, става лека-полека, бавно, отношенията със Скорпион се изграждат така, както се строи къща – с майсторлък! Постигнете ли го – няма събаряне! Желая ви успех в начинанието!"

sonnni , дългът ми на отдадена Джанова туитърка е изпълнен! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 20:49 от Lilly Di

# 683
Добра вечер от мен, момичета.
Идвам с една прясна новина за всички Туитърки

Ние сме на 10то място, в днешната акция.
Има промяна, вече сме 9ти с 5.2% Simple Smile

Ето я и новата графика, за който му е интересно. Simple Smile

Sonni, благодаря, че ни информира своевременно. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 21:58 от Angel87

# 684
Мен ме блокираха за два часа от двата профила. Този път удържах повече. Първите два часа са важни. Италианките били назад, играели го обидени. Джан се обиди на тях, те се обидиха на него, пък да се чуди човек какво не могат да разделят. Цял свят обича и уважава Джан, италианките не могат да го разделят с една италианка ли?!? Както и да е, разни хора. Джан да ни е добре, другото не ме интересува.
Радвам се, че повече хора успяхме да се включим, и аз видях в последния момент. Аз мислех, че предаването с Джан е в 8 и половина и викам - сега с тая акция, а то... 11 и 30?! Верно ли? И ако е последен?
Ели, благодаря за линка и часа, пуснах го аз.
Някой ще чака ли да го гледа? Аз уж ще гледам, щото Джан все пак, ама да видим...

# 685
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лили Hug, много е точно. Благодаря!

Сигурно няма да гледам Пощата директно. Ще изчакам да излязат клипчета после.

Пускам ви един пеещ Джан.
https://scontent-ort2-2.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/136454214 … d8a854cf19f45d1c9

# 686
Браво на всички туитърки. Аз успях да пусна едно туитче, ама от сърце Heart

Като не го щат италианките, само те губят! Ей, на! Испанките ще го вземат, добре им дошло. Само Джан да не забърше испанската Дилета, че ще му се обидят и там Grinning Пък, ако никой пък толкова не иска да го взима тоя Джан, да дойде в България! Все ще се намери някоя, дето ще го обича и ще си го гледа Grinning Grinning Grinning

Много се радвам, че Мозамбик и Конго държат позиции във фенските трендовете! Джаноо, Джанооо... чак в Мозамбик точат лиги по тебе, моЙто дИте! Joy

Ама как няма! Ето - детето пее, танцува, играе, хубавеее... има ли някой друг, дето да яде по-секси спагети от него? Ми няма! Щото какво - Джан е неповторим!

Сонни, хич няма да я чакам Пощата. Тия пък що не го излъчат в 2 през нощта... Надали Джан ще е последен, но много ми се спи вече.

# 687
Ели, в България не една, ами 10 Дилети ще му намерим Simple Smile Испанките сега като си видяха шанса да го прилапат и туитвали като за последно хаха. Италианките да се стягат, чеее на сърдит Петко празна му торбичка. Пък и линията ми харесва - Истанбул-Рим-Мадрид и след това направо към Холивуд да се изстреля по същата линия...

# 688
  • София
Туитовете стигнали 200 хиляди.
А аз с изключителен кеф наблюдавам как след всяка акция картата на света става все по-синя и все по-тъмно синя. Остава му да покори Южна Азия и Африка и петната в сиво ще се броят на пръсти.

# 689
От Стефка.

Гледайте как "трендва" в цял свят без дори да има Туитър акаунт. Ето това е сила!

Хвърлих едно-две очета преди лягане на Канал 5, ама Джано - йок. Айде лека нощ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт