🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 676
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Джунейт днес имал рожден ден. Да е жив и здрав, че е открил Джан преди много години. Ако не го беше открил като актьор, можеше и да не знаем за неговото съществуване изобщо. Да, щяхме да спим по-спокойно, обаче пък толкова красиви емоции щяхме да пропуснем. Heart Eyes
Макар че си мисля, че ако не беше той, все някой някъде все пак щеше да го открие... Оня горе като ти е драснал нещо, няма как да избягаш от него. И не само, че драснал, ами и за по-сигурно изсипвал с торбата красота и талант върху него.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 08:03 от Lilly Di

# 691
Добро утроо!

Днес е доста студено при нас,в момента е -5 градуса!

Браво на туитърките за снощи! Hands Plus1

Не намирам снимки и видеа от снощи.Имало ли е предаване тъй като аз не включих канала?

снощи от Хесуса  в Twitter
"Респект/Уважение .... Мълчание ... това е Джан Яман, когото познавах."

от InstaStory на Гюлдем
''С много смях, със здраве на всички възрасти, Джунейтджим''

• CAN YAMAN INTERNATIONAL •
... ʜᴀᴘᴘʏ ʙɪʀᴛʜᴅᴀʏ ᴍᴀᴇsᴛʀᴏ Heart

Желая ви приятна зимна неделя! HugTwo Hearts

# 692
Злати, не дадоха Джан, някакъв певец беше известната личност. Нямам обяснение и не писах затова. Щях да ви залея със снимки, луд умора няма, не заспах.😀
Да е жив и здрав рожденика, за по-сигурно да благодарим, че е открил Джан.😄🌞❤️

Дано Джан се е зарадвал на връзката, която се опитваме да установим с него и любовта, която му предаваме чрез акциите.
Хубав и усмихнат ден.

# 693
Нова снимка с нашето СЛЪНЦЕ от снимките на рекламата! Nature Sunny

Пуснала я е Silvia Barba (Voice_ | singer | production coordinator | Italian Teacher ). Написала е под снимката:

"В състезанието "красива коса" печеля."
Grinning

Добро утро!

Честит да е рожденика! Tada Ако Джунейт не беше открил Джан освен, че щяхме да спим по-спокойно, мисля, че женската престъпност в Истанбул щеше да се покачи. Така де, що да не извършиш дребно престъпление, ако ще те защитава секси адвокат Джан Яман Joy

П.С. При нас го вава -12 градуса. Бррр Fearful Имам спешна нужда от гореща Джано-терапия!

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 14:53 от Ели-Мели

# 694
Здравейте момичета и добър неделен следобед от мен. Flowers Cherry Blossom

Да ви покажа едно сладурче, което и днес реши да ни зарадва с красотата си. Blush Heart

Btw освен красив е изключително интелигентен, ние си го знаем, но пак да го подчертая дебело.
Не знам има ли накъде повече да му се възхищавам на този човек... Nature Sunny

Оказва се, че снощната песен, която пусна на стори и се казва "Verme" съществува като дума, и в италианския език, и в превод означава "червей". Еми какво повече да кажа, изводите и коментарите оставям на вас. От мен едно голямо "Браво" за кой ли пореден път. Hands Clap
И последно как да не го обичаш този човек, бееее!!! Hug

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 16:18 от Angel87

# 695
Червей?!?!? Joy Този Джано ме разбива, няма случайни думи при него! Адвокат, бе, адвокат! Joy

А новата снимка е...

# 696
Пак съм аз.  Stuck Out Tongue И песничка ни е пуснал в сторито си - "Una notte a Napoli" . Тоя път на италиански, обаче нещо не мога да намеря точно тоя вариант в youtube. Blush
Както и да е. Ето откъса от текста, който е пуснал

"Quando ami da morire
Chiudi gli occhi e non pensare
Il tempo passa, l'amore scompare
E la danza finirà!

Una notte a Napoli
Con la luna ed il mare
Ho incontrato un angelo
Che non poteva più volar"

И превода е

"Когато обичаш до смърт, затвори очите си и не мисли. Времето отминава, любовта изчезва. И танцът ще свърши! Една нощ в Неапол, с луната и морето. Срещнах ангел, който не може да лети"

Отново много хубава песен със силен текст, препоръчвам ви да го прочетете целият, с превод, на която й се занимава.
Така е, Ели, при Джанко няма нищо случайно. Hug Heart

# 697
Това пък какво е?

Огромен скандал с Джан Яман и Дилета Леота - Италия бойкотира актьора и сваля от ефир "Свободен дух"
Скрит текст:
Джан Яман ("Свободен дух", "Мистър грешен", "Горчиво и сладко", "Любов на инат") предизвика гнева на италианците...

След като бе заснет от папараци в компанията на една от най-известните италиански телевизионни водещи Дилета Леота, с която прекараха 5 дни заедно в хотел в Милано, таблоидите веднага излязоха със заглавие, че красавицата е послужила просто за разтуха на екранния Джан Дивит, който след скандала не я е потърсил повече. Именно по тази причина Яман има и нов прякор на Ботуша - "Мистър Либидо".

Сексапилният актьор веднага бе нападнат от италианците в профилите си в социалните мрежи, а той, от своя страна, закри туитъра си и забрани коментарите под постовете си в Инстаграм. В свое стори Джан написа лаконично: "Не се месете в делата ми!". Феновете му веднага реагираха и призоваха всички да бойкотират макароните, които Джан рекламира на Апенините.

От своя страна, Дилета Леота също се забърка в огромен скандал с бившия си приятел - известния италиански боксьор и шампион в средна категория Даниеле Скардина. Оказва се, че въпреки раздялата, към момента на срещата с Джан двамата все още са поддържали отношения, но водещата не желала да подновяват връзката си.

Днес пък от най-гледаната италианска телевизия Canale 5, която излъчва "Свободен дух" в праймтайм, обявиха, че прекъсват излъчването на романтичната комедия, като за причина се посочва внезапния спад в гледаемостта. Само за седмица историята на Джан и Санем е изгубила 1/4 от зрителите си, а от телевизията запазват мълчание дали ще продължат епизодите й в друг часови пояс или по някой от нишовите канали.

http://tvnovellas.blogspot.com/2021/01/blog-post_49.html

Мокрите сънища на ревнивите италианки с Джан Яман явно са дали фира

Знам че, коментирахте тези събития преди дни, но все пак. Сега Джан може да си ходи в Италия спокоен и необезпокояван от разни загорели сеньори и недорасли бамбини.

# 698
Привет! Hug

нова от  De Cecco в #IG
"Почти стигнахме! Ето още няколко снимки като малка визуализация. Последвайте ни! #AllaDeCecco ".

песента....

https://youtu.be/by67NOZLPWI

руски превод.....
Скрит текст:
🎶🎶🎶🤍
Pink Martini – Una Notta a Napoli

Однажды ночью в Неаполе
С луной и морем
Встретился мне ангел.
Который не мог больше летать
Однажды ночью в Неаполе
Он забыл о звездах
И даже без крыльев
Отнёс меня на небо

С ним летая высоко над землей
Забывая о печалях вечера
В раю, за облаками
Безумная от любви как светлячки
Как долго может длиться?
Сколько ночей для грез?
Сколько часов, сколько дней
и бесконечных ласк
Когда любишь до смерти
Закрой глаза и не думай
Пройдет время, любовь исчезнет
и танец закончится

Однажды ночью в Неаполе
С луной и морем
Встретился мне ангел.

Однажды ночью в Неаполе
Он забыл о звездах
И даже без крыльев
Отнёс меня на небо

К сожалению, всё должно закончиться

И когда он разбил мне сердце
И оставил меня на небе
Теперь я вернулась на землю
И смирилась с тем, что никогда больше любить не смогу
Но посмотри вверх!

Как долго может длиться?
Сколько ночей для грез?
Сколько часов, сколько дней
и бесконечных ласк
Когда любишь до смерти
Закрой глаза и не думай
Пойдет время, любовь исчезнет
и танец закончится

Однажды ночью в Неаполе
С луной и морем
Встретился мне ангел.
Однажды ночью в Неаполе
Он забыл о звездах
И даже без крыльев

Отнёс меня на небо

Отнёс меня на небо
Отнёс меня на небо
Отнёс меня на небо

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 16:45 от Zlatina3

# 699
Вярно било рейта на птицата спаднал заради скандала с Дилетка .
Джан си вкара беля с тази.   Негова си работа , ядосан е личи но ...
 Не бива така  смесиха нещата феновете.  От обич  ли кво ли .?

# 700
С Дилета са пуснали тази песен по едно и също време, според момичетата от Фб така показват любовта си.

Не зная, но втора седмица отлагат излъчването на Джан в Имаш поща.
Иначе за РП след 30 серия и появата на Ийт за мен е нормално да спадне рейтинга, но чак да го спрат.. Да им имам обичта на италианците ако заради личния живот на Джан се откажат от професионалния. Без думи съм.
Това ме кара още повече да го обичам, за мен фенството, подкрепата се изразява да искаш любимеца ти да е щастлив. Кой за какво се бори не знам, но те са тотално объркани от актьор, роля и човека зад нея. Явно.

Ето така щастлив искам винаги да е, защото го заслужава.Purple Heart Данък обществено мнение не дължи на никого. Радвам се, че споделя частички от живота си с феновете, които ценят това и му се радват.

# 701
Какво ги интерсуват с кого е Джан Яман и какво прави в свободното си време. Все едно, че съжителства с феновете си и им е изневерил, че са готови и да го линчуват и отричат. Странно племе сме хората, все трябва някого за нещо да мразим и да сме обградени от негативизъм. На мен сеньора Дилета ми харесва, каквито и взаимоотношения да имат с Джан. Млада, осовбодена, с кариера, предполагам успешна, тунингована точно колкото трябва, надявам се и интелигентна, Какво повече му трябва на Яман младши за да е щастлив. Ами така, сгодна момичка. Набрала съм им на псевдофеновете, жълтурите  и в Италия, и Турция. Колкото и да си дзен и да си над нещата не може такива ситуации да не те впечатлят. Нормално е Джан да е ядосан. Живата си е негов все пак.

# 702
Сони, видях и аз това във ФБ, но ще те допълня тук, че не е по едно, и също време. Дилета пусна сторито снощи от хотела си в Непол (от вчера е там и днес ще снима срещата между Наполи, и Фиорентина) с надпис тази песен, но в друг вариант, с друга певица, доколкото и чух в youtube - Rusza Magdi. Самото стори представляваше нощен Неапол от птичи поглед, дали Неапол или друг град, не знам, не съм ходила още в Неапол, само така предполагам. Simple Smile Джан пусна неговото днес. Уточнявам само, за да сме коректни времево, не че и според мен не е някакъв вид знак това. Simple Smile
А иначе и аз искам да е щастлив, без значение с коя е, нека е с тази, която обича, и изпълва сърцето на слънцето с любов. Той я заслужава напълно! Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 17:31 от Angel87

# 703
Такааа... Не мога вече да си мълча, та предварително се извинявам на момичетата, с които градим тази тема от самото начало!!!

Славена, от три-четири месеца темата ни съществува и ти не писа един ред в нея. И сега от нищото идваш да ни кажеш как спират РП, заради гафа на Джан с Дилета. И то от източник Теленовелас, моля ти се. То и аз днес днес, четох в бг вестник, че Джан е заживял с Дилета на семейни начала в хотел в Рим, ама директно подминавам такива глупости.  Както и да е, спират ли, не спитат ли РП, не това е въпроса. Следващите думи не са лично към теб!

Направи ми впечатление, че от както стана скандала с Дилета темата ни се чете от двойно повече народ и кой ли не дойде да се изкаже мнението. Айде, идвайте и другите! Къде бяхте през последните месеци, когато на Джан му вървеше всичко по вода??? Когато градеше проекти, радваше феновете си и всички го обожаваха? Но сега, когато има нещо кофти в живота му, всички дойдоха като лешояди... И не само в темата, но и навсякъде в социалните мрежи! И всеки е специалист по мениджмънт, по маркетинг, по ПР, по любовни взаимоотношения, по психология. То не бяха бози, критики към мениджърите му и към него в последните дни, дори и в нашата тема.
Разберете, че тази тема е за истинските фенове на Джан Яман - ние го обичаме, обожаваме, боготворим, уважаваме и го подкрепяме на 100% във всичко!!! И да, не приемаме критика към него и към обкръжението му! Искаме тука да ни е уютно, весело и приятно! Ако имате желание да кажете нещо неприятно по негов адрес, скрито зад маската на фенска загриженост, тази тема не е за вас! И предварително потвърждавам, че тука не приемаме различно от нашето мнение и сме загорели лелки и домакини!
Мислех да мълча, да игнорирам, но се напрегнах вече. Тоя филм сме го играли в старата тема, за това с Гроздето си създадохме тази тема с цялата си любов към Джан Яман.

И благодаря на всички верни фенки на Джан, с които поддържахме тази тема през тези месеци. Вие знаете кои сте Heart

Повече не мисля да коментирам нещо по този въпрос. Само ще кажа, че си личи по писането и тона кой колко харесва Джан.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 18:20 от Ели-Мели

# 704
Обществен форум...
Така и не разбрах защо ме нападнахте... Споделих една статия, изказах мнение. Никъде не съм писала нещо негативно за Джан Яман.
Както и да е.. Бъдете здрави!

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 19:11 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт