🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 39 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Чок се радвам за наградата.
Класации всякакви ,сега съм сигурна че някой няма да бъдат съгласни заради една друга екранна двойка дето побърка бая хора.

Грозде ,добре е да разбираме и от двете .
Ама имаме вкус за мъже Wink
Чачо взе подобен хонорар с ексклузивен договор за Нетфликс но доста го обвързаха.
Лирата се обезцени  не знам в момента как е .Ча явно могат да си го позволят бръкнал се е продуцента за новият проект. Сериозно няма как да знаем истинските суми.
Е ,Джан ко иска да работи с родни продуценти ще направи компромис.
Обича си професията.
В нет платформите е гаранцията и свободата.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 17:11 от femmi2

# 541
Честито на Джан,много се радвам!Заслужава го! Hands Plus1Hands Clap
Радвам се и за другите наградени актьори и сериали! Hands Clap

# 542
Привет, момичета на Джан!
Нося ви нещо...
Направо си откраднах новината от фейса... дано ме простят там

Джан Яман и Дилета Леота са заедно?  
Скрит текст:
Недискретността и уликите
Шокираща новина бе пусната по радиото: очевидно Джан Яман и Долета Леота са заедно.  Ето всички улики и това, което знаем.  Тази сутрин, слушайки RDS, някои фенове на Джан Яман останаха шокирани, когато Ана Петтинели заяви, че известният актьор е  с известната италианка.  Журналистът, както и учител по пеене на Amici di Maria De Filippi, всъщност каза, че тази новина ще дойде от определен източник.
Но коя е италианката  с късмет, която успя да покори красивия турски актьор, обичан по целия свят?  Говорим за Дилета Леота, известна спортна журналистка, много често в центъра на клюките.  Анна Петтинели каза, че двамата ще бъдат показани заедно и ще има и целувки.
Но и не само това, Леота е била в същия хотел, в който беше отседнал Джан Яман тези дни, за който си спомняме, че беше в Италия, за да снима рекламата на добре позната марка тестени изделия с Клаудия Джерини и режисирана от Ферзан Йозпетек.  Репортерът беше публикувал история, показваща тълпата, която се е състояла пред хотела.  А сред хората беше и самият актьор (също помним, че той е глобен за случилото се).
Освен това Габриеле Парпиля беше публикувал историята в Instagram, като осъди факта, че се правят истории, вместо да се обади в полицията.
И няколко снимки на Дилета
Скрит текст:

Момата е яка! Дали са имали джиджи-биджи за три дни, ще имат ли за повече време, това идва да покаже, че Джанко има вкус, момата също. Това при положение, че новината не е фейк. Ако се окаже фейк, еми ... живи и здрави да сме. Някой си прави гаргара и се забавлява. Аз между другото също се забавлявам с тези писаници за евентуална двойка. Simple Smile

Чудесни са новините за Джан и Йозге, които са грабнали наградите в престижни категории . Значи, колкото и се опитваха да слагат пръти в проекта Мистър Грешен публиката го оцени.
Като чуя, че със завист и доза злоба се коментират хонорари и ме хваща яд. Добре, всеки да си гледа в паничката.  Поискал, дали му. Освен това хонорарът  расте с популярността. Така е в цял свят.
Те сякаш съседите не знаят как вървят, актьорите в Европа и Америка колко взимат. Даже в случая Джан си е направо на опашката в класацията с доходите си в момента спрямо европейци и американци.
Чудно какво ще стане, ако един ден Джанко подпише за 5-6 милиона примерно и то само за един филм. На кладата ли ще го изгорят? Пфууу... разфилосовствах се, извинете ме.

Тази снимка е WOW. От моите любими черно-бели. Някой добре си е поиграл, за да я направи.

# 543
Привет момичета. Flowers Cherry Blossom
Danir видях и аз за таз госпоица, и се чудех дали да съм лошият вестоносец.
Абе яка, яка, колко да е яка...Симпатяга да, но чак яка, по мое скромно мнение не е. Тип кукла барби, понаправена тук там, изкуственичка... Grinning Не ми допадат на мен такива жени, но мен кой ме пита. Аз мъже предпочитам да обсъждам, такива като слънцето. Grinning Пък и ако Джани-то си я е харесал, сигурно има защо... Да е щастлив. Simple Smile
Само, че имайте предвид, че тази новина в момента е просто слух, аз не вярвам докато не видя знак от първоизточника. Отделно идва на фона на друга новина, която се появи преди два дена и касае г-ца Демет... А и да, аз отдавна си взех поука да не вярвам на журналята, българи, италианци, турци, все са един дол дренки, дето се вика, и обичат да си измислят сензации. Simple Smile
Въпрос на мнение. Danir нищо лично към теб, да кажа, за всеки случай, благодаря за споделеното, хубаво е като има различни мнения. Simple Smile Пък и какво има да те прощават във ФБ, хубаво си ни го споделила... Simple Smile Тук сме си отделен форум, дето се вика. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 19:23 от Angel87

# 544
Angel87,  няма проблем!
Явно не ме разбра, аз се забавлявам с такива писаници като тази новина. И не защото има вярвам.

Сарказмът ми в случая те е подвел.

# 545
Ангел и аз съм на това мнение . Изкуствена барби. Не че е лошо ама да не се прекалява.
Нерде я забил в Италия . Спортна журналистка . Да не са срещали и спортували . Лелка ми се чини за Джан.
Слух или истина ще си проличи.  Според мен е слух или ги е бройкал само.
Джан иска това усещане ,сторитата музиката ,цитати .

Демет е с музиканта ,журналята надушиха клюката. Били прекарали НГ заедно . Самата тя публикува снимка и сега хоп Джан си има гадже. Който е вярвал в тайната им връзка....

# 546
Angel87,  няма проблем!
Явно не ме разбра, аз се забавлявам с такива писаници като тази новина. И не защото има вярвам.

Сарказмът ми в случая те е подвел.

Съгласна с теб, благодаря, че сподели. Simple Smile Извинявай, не съм те разбрала, наистина. Simple Smile Но всичко точно. Simple Smile Аз така или иначе казах, че нямам проблем с мнение различно от моето, хората сме различни, нормално е. Simple Smile

# 547
На мен пък ми харесва девойчето, много е хубавичка.
Те сега всички известни са пипнати тук там, при някои сполучливо, при други не, при нея е сполучливо.
Момичето е на 29 год.

# 548
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Преди около две седмици ръчкайки в нета попаднах на някаква страница посветена на Джан. Пакистански произход. Със сигурност беше любителска, но ме впечатли с няколко неща. Беше направена финансова оценка на Джан Яман и го бяха оценили на 8 млн. долара ... нетна капитализация Wink Joy . Освен ръст и тегло, бяха посочили и обиколките му. Бяха написали, че е християнин. Ей това последното ме усъмни в достоверността на останалата им информация Joy . Но пък колко му е точно това да е една от причините да е недолюбван в страната си и винаги да го гледат под лупа.

Джан го чакат още много жени в живота, няма лошо една от тях да е Дилета Лиота. Поне е хубава.

# 549
Ехеее, нямаше ме 4-5 часа онлайн и какво станало... детИто довело СНАХА! Flushed

Вай, вай, вай! Леля Фитнат веднага се събуди в мен, веднага почнах да планирам сватбата! Wear Ring

Първо като една порядъчна свекърва си викам "Оф, тази не ми харесва хич!"

После я позагледах, готино Барби е! Одобрявам!

Сега, сериозно! То е ясно, че по-подходяща и по-красива за Джан от МЕН НЯМА, но и тази става. Какво и е? Млада, красива, барната тук таме, ама такива са времената. Нека се забавлява детето, малко и то любов да види! Няма да се ожени деЦтвен, я! Thinking Само се чудя кога успя да я забие тази мацка - някъде между 6732 дубъл на коремните преси и яденето на спагети и фенските мелета пред хотела Thinking Grinning Таз Дилетка 100% е отишла да види Мат Дилън в хотела, ама случайно срещнала Джанко в асансьора и забравила да слезе на Матювия етаж Grinning Grinning Grinning

Аз като вътрешен човек веднага ви предоставям въпросната разобличаваща снимка: Джан отива да провери да не би да й стяга на Дилета роклята!

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 09:30 от Ели-Мели

# 550
А ,не очаквах това каква снаа пък и бързо дадохте слънцето .

И аз това се замислих кога има време да забие Дилетка явно не е било при това посещение .  Ко е била в хотела и са срещали мислите ли че нема да ги фотнат та Джан не го оставиха на мира. Всичко се следи. След рекламата веднага се прибра. Ко е наистина с нея би трябвало да остане и да намерат време един за друг.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 23:13 от femmi2

# 551
Гроздеее ,бързо даде Слънцето .
А ,не очаквах това каква снаа .
Ко е забавление да ама..

Феми, ревността от Дилетка ти е замъглила разума Joy Ели съм аз, Гроздето е на меден месец с мъжа си Grinning Джано от мъка по Гроздето ходи да се занимава с някакви Барбита, теши си мъката!

# 552
Ели ,редактирах го верно ви обърках с Гроздето. Не е ревност а предпазливост.Grin

А ,така Гроздето е виновна за барбито Joy Намирисва ми на измилица за тази рагаца .

# 553
Добро утроо!

При нас вали мнооого дъжд и не спира!Не може да се излезе. Nature Sweat DropsNature Sweat DropsNature Sweat Drops

Да започнем с усмихнат Джан и други появили се снимки....Blue Heart

Желая ви спокоен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 554
Добро утро и от мен!

Вчера идвах с тази снимка, но се разсеях с новината за снахичката Grinning Вижте го какъв е сладур! Нагоре с готиния пуловер, а надолу с шортички Blush

Статия за Джан в "Corriere della Sera" със заглавие:
"Актьорът, завършил право, алчен за шоколад, който е новия идол"
И подзаглавие:
"Турският актьор, който подлудява феновете:
В слухове за флирт с Дилета Леота и благотворителност от негово име"

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 09:29 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт