🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 696
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Ели, изпревари ме, тамън бях тръгнала да го пускам и аз. Grinning
Охх, малко ми олекна, честно и на мен. Щом пусна пак снимчица да си го видим. Simple Smile Heart

А Прециозката ми беше много легнал на сърцето в гимназиалните ми години. Много си го харесвах, тогава играеше граф Ристори в "Елиза ди Ривомброза".
Покрай него италиански се бях запалила да уча, ма така си и оттече във времето. Blush
Обаче тогава не съм знаела за Джан, дето се вика. Blush Heart

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 14:25 от Angel87

# 661
# 662
Споко ето активира си  ИГ. Свикнал е да е социален .  Неговите италиански момичета  са го ядосали .

JoyJoy
 Не е за сефте още колко ще се изпише. Джано да се държи.

# 663
Слънцето ни то! Златния ни!
Аз много се натъжих заради хейтърите, но туитвах и ретуитвах в Tt в подкрепа, вярвам, ще му кажат, че го обичаме!
Обичаме и подкрепяме във всичко!:blue_heart:
И той ни обича, снимката го доказва!:heart:

ПИСМО ДО ДЖАН от фенка
"3наеш ли кое е най-лошото нещо в тази история? Че заради някои губят всички. Но винаги става така. Те мислеха, че си перфектен. Момчето, което всички искаха: красив, интелигентен извън рамките и стандартите, артистично надарен и с голямо сърце. Създадени са огромни замъци от картички, истории, наподобяващи приказки, възникнали са битки, създадени от тези, които отстрани, без да те познават, са си мислели, че знаят всичко: - какво правиш, къде отиваш, с кого си бил, вместо да осъзнаят, че в действителност, всичко е както трябва да бъде! Че те не знаят нищо за теб. Твоята изключителна разположеност към тези, които те спират на улицата, тези, които са имали щастието да те срещнат, смехът ти и шегите ти сред хората е това, което те е направило различен, което те е направило по-добър, но и това, което е накарало хората да се заблуждават, че собствената им Вселена може да се сблъска с твоята. Правилното разграничение, което трябва да съществува между феновете и идолите им, е изгубена, правилните разстояния не са взети и следователно се е смятало, че всички могат да преценят всичко, което се отнася до теб и веднага щом се появят неща, които са подчертали човешкото ви същество ", със силни и слаби страни, замъците са се срутили и ние направихме най-доброто за нас: ПРЕВЪРНАХМЕ СЕ В ТВОИ СЪДНИЦИ, мислещи, че говорим с приятел или брат. Съжалявам, че реши да прекъснш комуникационните си канали, съжалявам за тази инстинктивна, но оправдана реакция, която те накара да действаш по този начин, съжалявам, защото всичко това беше толкова красиво, че не вярвах, че може да бъде съсипано така изведнъж... Съжалявам, защото може би тези, които трябваше да те "защитят" от това, не знаеха как да го направят. Съжалявам да чувам и чета за теб навсякъде само глупави клюки, когато в действителност бихме могли да прекараме часове, говорейки за теб, за всичко красиво и добро, което си, което правиш и което си направил в живота си. Съжалявам, защото тази вечер вярвам, че е създадена фрактура, която не може да се поправи лесно, една от онези пукнатини, които маркират носените от времето стени. Страхувам се, че няма да е лесно да върнем времето назад, но вярвам, че все още си различен, мил, чувствителен...такъв, какъвто никой друг освен теб не може да бъде. Знай, че ти желая най-доброто, винаги..."

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 21:05 от sonnni

# 664
  • София
Албатросът става тигър. Поставете най-красивия и един от най-добрите актьори на Италия, добавете нотка на турски чар и талант и успехът е поднесен.#Sandokan , телевизионна продукция за следващата година в мрежите на Rai, обещава да бъде нещо епично.

# 665
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цял ден ви чета и се чудя да пиша ли или да не пиша.

Сега ми дойде ищаха да кажа няколко думи.
Ще почна с това -
И аз съм скорпион - роден на 4-ти ноември. Моята реакция би била близка до неговата в подобна ситуация. Хареса ми това, че застава зад действията си и без много излишни думи даде да се разбере, че това е неговия живот и неговия избор. Това, което не ми допадна при тези събития  е, че той бе поставен в тях от други хора (поне така мисля), а не по собствено желание.
Като друг скорпион - роден на 4-ти ноември, напълно споделям написаното.
Не съм чела какво са писали в туитър, нито какво пишат в инстаграм феновете. Нямам регистрации и не мога да ги чета. Освен това обичам да чета на български, а тия идиоти вечно ползват някакви чужди езици. Mr. Green
Каквото донесете тук, това анализирам.
За мен Джан отреагира правилно, защити си правото на личен живот и личен избор. И даде малко време на плюещите да си преглътнат плюнката. Я съберат нова, я не.
Не знам каква точно помия са изливали и не е толкова важно. Факт е, че са изливали. Недоумявам що за липса на такт и възпитание, що за липса на адекватна преценка и самооценка имат. Никога не бих тръгнала да пиша, да давам акъл, да критикувам и да си позволявам да порицавам човек, с когото не се познавам лично. Даже и познавайки се лично с някого, голямата част от изброеното не бих го направила. Трудно ми е да смеля факта, че има хора, които не знаят къде е границата. Или твърде много от тях смятат, че така ще бъдат забелязани. Заблуждават се. Едно е да си пишеш със съфорумки и да менкаш мнения, съвсем друго е да си позволяваш да навлизаш в личното пространство на непознати хора. То си е направо за диагноза.

Момата и на мен никак не ми хареса, ама така го засърбяло - така се почесал.
Надявам се обаче сърбежът да му мине скоро.
Просто мисля, че е използван в момента. Употребиха го. И ще продължат да го използват.
Убедена съм, че в последните събития не бе поставен по собствено желание. Нещо повече, едва ли ги беше очаквал. Не смятам също, че "лелите" му можеха нещо да направят.
Мнението ми е, че момата си беше оплела кошничката предварително. Грам дискретност не прояви - сторита, селфита с намеци и върхът на сладоледа - излизане на балкона с връхната дреха на Джан. Не е като да не знае колко смартфона и професионални обектива се въртят наоколо. И на мен ми минава през ума, че може и сама да ги е повикала. Може и Андреа да им е подшушнал нещо, няма лоша реклама.
Но не трябваше да го правят без знанието на Джан.
От негова страна със сигурност има чувства, спомнете си нощните му сторита. Хлътнало е момчето.
От нейна - съмнявам се. То е ясно, че няма как да не харесва Джан. Вижте й последните трима ooooh!. Но дали изпитва истински дълбоки чувства? Като я гледам, най-много обича себе си. Ако поне малко мислеше и за него, нямаше да пуска онези сторита и да се вее по балконите в дрехите му.

Още нещо щях да казвам, ама ми се разбягаха мислите и спирам дотук.

Да идва Сандокан, да ме спасява от лошите!

# 666
Момичета, всички, които пишат/ем тук уважаваме Джан. Щом сме тук, най-малкото. Не зная възраст, възпитание, уважение, респект - не зная какво е, ноооооо много злоба и нарушаване на личното пространство има все повече в днешно време. И в интернет пространството и в живота. Аз тук обичам да ви чета всички, защото се усеща, че обичаме Джан - дали ще се шегуваме, дали ще сме сериозни, дали ще сме на една вълна - тук сме, защото ОБИЧАМЕ ДЖАН. Като актьор, като човек, като личност, която искрено ни плени и вълнува.
Профи, само факта, че се чудим да пишем ли или не - на български,  в тема, където само ние си се четем и интересуваме, е достатъчно Уважение към Човека, в чиято тема пишем.
И аз не съм чела в Иг и ТТ, само сутринта прочетох, и естествено, много злоба се е изляла, засягането на семейството му е преляло чашата, така прочетох във ФБ, и днес Джан именно с майка си ни пусна усмихната снимка. Да е жив и здрав.
Не зная какво е пишело на Иг му преди, сега е променил на - Джан Яман - актьор.
Аз все имам пропуски откъм интервюта с Джан и случайно ги откривам и са ми нови и интересни. Още онзи ден исках да ви го пусна това, но е от Фб групата и ако нямате профил няма да ви го отвори сигурно. Но пък - може да измислите начин, и да го направите достъпно за всички, аз не мога.
https://www.facebook.com/alavcheva/videos/2940845262610115/?t=0
А и сигурно сте го гледали. Та точно тук, Джан говори за инстаграм, как блокирва хората, които го обиждат, как се ядосва , как би имал мноооого повече последователи, ако друг му управлява профила, но той не държи да са много, а да няма обиди. Такива работи и...  Интересно ми беше.
Та... за мен човекът е точен, опитва се да достави радост на феновете си, но много фенове явно не са му на нивото. Може би с времето ще се отдръпне... може би. Може и винаги да се нуждае от връзката с феновете.. аз си пожелавам да не ни лишава от усмивката си, загадъчността си, човечността си, често казваме за посланията му: Който разбрал - разбрал. Достатъчно е един да ги разгадае и сподели и всички Проглеждаме. Та... достатъчно е, че ни има и нас -истинските фенове, та да се запази равновесието, положителното,  вярата. Вярвам, че посланията, пожеланията, бурята от емоции в сърцата ни, искреността ни, обичта ни... ще намерят начин да достигнат до него. Вярвам. Както той успя да достигне до нас.

Тази снимка ми е голяма слабост, мога да я съзерцавам ли, съзерцавам... то не че има нелюбима снимка де, Джан е това все пак. Heart

# 667
Цял ден се чудя, че нещо не е като хората, нещо не следва обичайния си график и сега осъзнах, че днес не съм ви говорила колко БОЖЕСТВЕН е нашият ДЖАН Grinning Grinning Grinning Пфу, от толкоз драми се разсеях, което е непростимо!

Тааа... какво да ви кажа... то красота, то интелект, то чар, с усмивка, без усмивка, в профил, в анфас, в гръб, отдолу, отгоре, наляво, надясно... абее АПОЛОН! Grinning

Сега ще спя спокойно! Grinning Чувствай се свободни да ме допълните, не се срамувайте, наши хора сме си, знаем се Grinning

# 668

Ехааа, най-после си въздъхнах с облекчение и с удоволствие прочетох последните коментари.
     Размахването на пръст, "нравоученията" и назидателните реплики не подхождат на тази свежа и оптимистична тема, а когато са насочени срещу Джан и екипа му направо ми намирисват на провокация!
     Отново съм в Темата на Джан Яман - Свободна тема за размисли и страсти ... И от балкона ще се наслаждавам на всичко позитивно, което споделяте, момичета!
Цял ден се чудя, че нещо не е като хората, нещо не следва обичайния си график и сега осъзнах, че днес не съм ви говорила колко БОЖЕСТВЕН е нашият ДЖАН Grinning Grinning Grinning Пфу, от толкоз драми се разсеях, което е непростимо!

Тааа... какво да ви кажа... то красота, то интелект, то чар, с усмивка, без усмивка, в профил, в анфас, в гръб, отдолу, отгоре, наляво, надясно... абее АПОЛОН! Grinning

Сега ще спя спокойно! Grinning Чувствай се свободни да ме допълните, не се срамувайте, наши хора сме си, знаем се Grinning
     Ели, цитирах те, защото толкова цветно, закачливо и искрено не бих могла да предам усещането си за ДЖАН.
     Интелект, талант, красота и човечност - просто ДЖАН! И винаги ДЖАН!

# 669
  • София
sonnni, благодаря, че пусна интервюто. Не че не го знам наизуст, но пак си го изгледах с голям кеф. Това беше доброто старо време преди фиаското с либидото, когато даваше много интервюта. Журналистите често го спираха на прибиране в малките часове и той никога не ги подминаваше. Но след всичката помия, която изляха отгоре му малко след това, сега си заслужават само мълчаливото подминаване.

# 670
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз не мога да го видя. Sad

Един летящ Джан слагам. Heart Eyes

И едно видео с кротко снимащи се с Джан женици. Stuck Out Tongue
https://scontent-sin6-2.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/10000000_ … a56030f2e95293337

# 671
Добро утро фенки на Джан!

Станахте ли?Време е за кафе! Coffee

Радвам се,че Джан се появи в ИГ. Hands Plus1няма как да се откъсне от феновете.

Кратко видео на Джан и майка му, качват се в колата.Журналистите веднага започват с въпросите:
-Журналистът пита как е започнала връзката, как върви връзката,
а Джан се обръща към Гюлдем ханъм с думите... върви, мамо!
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241424%2F24fff … l_wall_-173526015

Турски медии ....СМИ....
Цената на палтото, носено от #GianYaman за снимките на рекламата, режисирана от Ферзан Йозпетек, в Рим, е поразителна.
Джан Яман, който беше известно време  в Рим, е на дневен ред както с личния си живот, така и със стила си на обличане. Вниманието беше насочено към стила на облеклото на Джан Яман, който позира на мотоциклет в Рим. Според списание Snob, фирменото палто с кожена яка е на Франко Армонди, носено от красивия актьор, е на цена от 36 465 турски лири (4900 долара).

И още преса...

Желая ви приятна,макар и студена зимна събота. HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 672
Джан днес в "Имаш поща" по канал 5 от 20.20ч. бг.време

# 673
Добро утро, момичета!

Злати, линка от ВК не се отваря, поне при мен. Пише, че е личен. Слагам и линк от ИГ на клипа:
https://www.instagram.com/p/CKGK1TTDGNK/?utm_source=ig_web_copy_link

Ех, много се радвам, че якето на Джан струва 5000 долара Grinning Аз лично ще спя спокойно и тази нощ, за разлика от турските медии Grinning Grinning Grinning

И малко цунки и гушки от Джано за добро настроение Blush

# 674
Ели Hug,като пусна линка проверявам и сега проверих при мен  си работи.
Ще го пусна и по друг начин.Който има регистрация във ВК би трябвало да се отвори.
https://vk.com/club173526015?w=wall-173526015_143994

Общи условия

Активация на акаунт