Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 756
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
c-mira, да ти препоръчам нещо много ефикасно (както и на всички да си го знаете при настинка на бебчовци), което случайно открих - понеже Преслав след кръщенето настина и беше със същите симптоми, в аптеката ми препоръчаха Пулмекс Бебе, с който му правя масаж на краката 2 пъти на ден. Той е загряващ и мирише малко като виетнамското чудо, 'дето едно време се продаваше в едни кутиййки. Но съставът му е абсолютно натурален и безвреден. Това 3 дена в комбинация с 1 ампула вит.Ц 2 мл през устата и днес на консултацията сме здрави! ДАже доктора се учуди, че сме се излекували "сами".

Прасенце, добре завърнали се!

Кате, честита годишнина; и ние сме семейство от 3, ама сме заедно от 10....

За протокола, на 6 м, които правим утре, сме 7600/72 см. Категорично ще гоним манекенските размери на тати - дълги и кльощави  Mr. Green
Педито се облещи, че въпреки вируса и диарията и само лечебното мляко почти месец, за почти 2 месеца Преско е качил 1,200 и е пораснал 6 см отново, което на този етап е много! Ама то и тези, които бяха на срещата го видяха какъв е дългуч станал, та сигурно не ви учудвам...

Ние ще пътуваме за празниците - пожелавам на всички слънчеви почивни дни!  Hug

# 136
Привет! HugДокато изчета всичко,което сте писалиии.... #Crazy
Прасенце,добре дошли с Бобчо. HugМного готини снимки разгледах...Зоуи,твоят бебчо отново ме изуми! Grinning
Болничките да се оправят бързо!
Ние вечра бяхме на консултация,Янето тежи 7800 и е дълга 68 см.
Аз имам въпрос към мамите,които не са правили противоменингитна ваксина.Аз разпитах нашето педи и тя ми каза да я направим през 8-ми,10-ти месец и после след годинката,втори вариянт-направо след годинката.Сега се чудя какво да правя...тя не е задължителна у нас,но е препоръчително да се направи,а не ми се рискува да я оставя за след зимата чак... newsm78Тези от вас,които са правили Пентаксим  вече са имунизирани,но аз по други съображения тогава избрах Инфанрикс и сега трябва да се боцкаме допълнително.Та какво ще правите вие?

# 137
Мами, които минахте кръщането, плащахте ли допълнително в църквата, за да може да снимате? Според мен не би трябвало да се плаща, но няма да се учудя, ако съвсем са се комерсиализирали Tired

# 138
nadeto, след годинка  Peace
попроучих въпроса и май се оказва, че няма смисъл по-рано да се прави отделно като самостоятелна ваксина; така че ние ще я бием напролет, живи и здрави

веси, НЕ се плаща допълнително

# 139
  • София, център
Да и ние не сме плащали отделно, всичко си е включено в цената която плащаш!

# 140
 newsm59Честит Рожден Ден на DessyM! hbday
Да си жива , здрава и мнооооооого щастлива!

# 141
 nbirthday
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕСИ!!!
newsm67

# 142
  • София
Честит рожден ден, Деси!   newsm51 newsm51 newsm51

# 143
  • София
Добро утро,милички! Hug

Честит Рожден Ден,Деси!!!Много здраве,щастие и обич!!!

Прасенце,да ти кажа по-добре сме с возенето в количката.Откакто сложихме летния кош и той се вози полуседнал и вижда какво става наоколо,се задържа по-дълго вътре,но зависи в какво настроение е Wink.Та често го нося и бутам количката,но определено имаме някакъв напредък. Grinning

Боривка,браво на момчето,че е пораснало толкова!Айде хубаво да си прекарате!

# 144
  bouquetЧестит рожден ден, DessyM! Много щастие, късмет и любов занапред!  bouquet
prasentze, Бобчо, добре дошли отново сред нас  Hug Hug Hug
Болни бебоци и мами - скорошно оздравяване!  Peace

# 145
  • Варна
Честит рожден ден, Деси! bdbaloni

# 146
  • София, център
   DessyM!!!

# 147
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!  Hug

Оф, напоследък почти нямам време да седна пред компютъра. Включвам го, влизам тук с цел да попрочета това-онова, ама се налаго почти веднага да стана...
За обръщането по корема. Ние имаме обратния проблем - откакто се е научила да се обръща, не мога да я задържа по гръб, за да я преоблека или да сменя памперса  Crazy Веднага се врътва по корем и тръгва да пълзи, а аз трябва да я гоня. Друг въпрос е, че напоследък и книги взе да чете  Laughing Имам предвид по нейния си начин Wink Мачка страниците и ако няма никой наблизо да я спре, не знам какво ще стане с горката книга (слава богу все до мачкането сме стигали до сега). Вечер съм гроги и през последните дни гледам ББ3 (голяма простотия - аз един ББ реших да гледам и то всички са луди вътре) - не знам до кога ще ми издържат нервите да го следя - и после заспивам. Даже вечер не ми се и яде. Не знам липса на витамини ли е, какво ли... Денем съм като ударен самолет... Оф, айде стига съм се оплаквала, че като пенсионерите станах и аз  Embarassed

# 148
Ей забравих да "почерпя" бе Wink  cook

И като стана дума - направих една много лесна, евтина и вкусна торта. И понеже не е готварския форум, ако искате само ще кажа как става. Иначе - да не ставам досадна, а и трябва да бягам след мойто джереме сега, че ще ми изяде букета от мъжо  Mr. Green

# 149
здравейте мамчета,

Първо да честитя рождения ден на DessyM, Да си жива, здрава, обсипана с любов и много щастлива!

Веси, мерси за съвета, ще се опитам да намеря Бебивита или Ам-Ам за проба, но проблема е, че в нашия квартал има един единствен магазин с пюрета, като дори и там има само на Хип и Ганчев. Направо се замислих сериозно да взема да отворя един бебешки магазин, защото това на нищо не прилича. Между впрочем успях да пробутам още около 20-30 гр от тиквичките на Пресияна, а днес остатъкът смятам да забъркам с тиква, та се надявам да ги изяде, нея поне много я харесва.  Някоя от вас може ли да ми препоръча добре зареден магазин за пюрета, с повечко марки и видове, може и в някой от кварталите да е, ще обиколим с мъжа ми.

Мики, много хубави снимки, колко много се е променил Алекс, то аз не съм го виждала от новороден де   Grinning

nadeto7, доколкото аз знам, в Пентаксима не се съдържа ваксина против менингит, а против полиомиелит, което е детски паралич, вместо капките, които иначе се дават. Моята педиатърка спомена, че ако искам, може да си я закупя, но тя като цяло не е много за, защото тази ваксина е само против един вид менингит, а имало и други. Честно казано, не съм разпитвала повече нито кога се слага, нито каква точно е ваксината. Може би по-нататък ще го обсъдим пак.  

Пожелавам бързо оздравяване на болничките!

Общи условия

Активация на акаунт