Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 722
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
здрасти милички Hug
вие извеждате ли бебоците при такова гнусно време newsm78аз несмея а се замислям ,че то все по лошо ще става newsm78
Веси Hug Маги е страшна сладурана  Hug
Даника ,Калоянчо е най готиния първолак Hug
Зоуи  Hugпоздравления HugБобката още дори неможе да седи самостоятелно

# 196
  • София, център
...вие извеждате ли бебоците при такова гнусно време newsm78аз ...

Да сега излизаме...

# 197
  • Русе
Тука при нас е направо трагично времето изобщо неможе и да си помислим за разходка  Weary Цял  ден вали  #Crazy  И моята  бандидка виси по цял ден права  или пък ако пълзи по земята търси къде да се докопа и пак да щръкне ( света е по-различен от високо)   Grinning А с проходилката  е недосегаема!!!! Хвърчи из цялата къща  Joy Само незнам с тея зъби докога ще продължава така, буди се по няколко пъти нощем  Sick
 Поздрави на всички  Hug

# 198
 Рrasentze, и аз излизам в лошо време. Случвало ми се е да излизам и в дъжд umbrella . В сряда валя, но ние с една майка отидохме на кафе в едно заведение с навес. Като не те вали и си облечен, не би трябвало да представлява проблем.

Веси, ама вие много сте се изпонамазали. Аз рядко гледам снимки, защото все искам да напиша нещо докато мога, но вашата е направо   Hands Thumbsup. Али, дето не обича хич да яде, е сто пъти по-добре. Но сигурно, защото непрекъснато й обирам пюрето от устата, за да си го изяде.

Сигурно сте писали, но я ми кажете как приготвяте кисел? Слагате ли кърма или АМ? И дали добавяте плодово пюре? И разбира се какви са количествата на продуктите?

# 199
Момичета, а вашите бебоци как ги научихте да си отварят устата? Ми той и на пюрето с круша не ще да отвори уста, насила като набутах май изяде 2-3 лъжички, ма с рев Sad ще пусна и теме в кърмаческия, но ми се ще ако някоя от вас е имала подобен проблем в началото на захранването да сподели, моля   bouquet
А за разходки и аз излизам задължително всеки ден Simple Smile

# 200
Танче, аз съм чела доста теми за трудно захранване и повечето майки са писали, че не се притесняват от това, че не искат бебчовците да ядат. Мисля, че Мъни беше писала, че нейното дете /на 7-8м/ едам хапвала по няколко лъжички, още били само на кърма. Детето просто не искало да яде и това е. Така, че не се шашкай. Все някогя ще започне да хапва. Но си има деца, които просто са злояди. Доколкото знам най-добрия лек за злоядите деца са братче или сестриче Mr. Green

# 201
   Здравейте момичета, много ви благодаря за духовната подкрепа!
   Ендокриноложката каза, че за 6 месеца ще ме ремонтира! Laughing
   А детския ендокринолог на Дани, беше въодушевен от него, беше възхитен от уменията за възрестта му и каза, че нищо му няма на детето. Просто като са пиковете на проявление на болестта ще ходим да ни бодват за хормоните, а това е през 5-6 и 11-12-та година. Хубаво било, че детенцето е момче, защото при тях е много по-малка вероятността да се прояви болестта на щитовидната жлеза. Laughing
   Тук на консултациите постоянно ми казват, че много наддава Данчо и че трябва да сме на диета, и аз го ограничавам милия от грамажите. Ядем само 4 пъти по 120мгр. Crossing Arms Но ендокринолога му ми каза, че дори е под нормата за сантиметрите си. А той на 30 Август беше 9.100кг и 71см.
    Та сега вече съм по-спокойна!!! Flutter
    В понеделник пак съм във Варна на преглед, а това пътуване на Дани май не му се отразява добре. Затопля се в колата, като излезем от нея го лъха вятъра по мократа главичка. Аз уж го завивах, но резолтатът днес е течащо носле. Дано да отшуми за три дни. А сме и празници и....

# 202
Здравейте, момичета,

ние преди малко се прибрахме от разходка, че започна да вали.
Добре дошли отново на Мила и Бобчо

Виоланта, радвам се ,че мислиш позитивно и всичко ще  е ок
ти ме уби- Константин яде също  4 пъти, но 1 или 2 пъти мляко х 210 мл.  и останалите по 250 гр храна и е около 8 кг., а на вас диета ще ви слагат  newsm78

За излизането в лошото време-ами излизаме,но не много често и не за дълго, че ме е страх да не изстине душицата

Само като чета какви ядове берете със захранването лошо ми става.Константин яде всичко и само като види лъжицата  отваря уста самичък.  Храни  се супер чисто, дори лигавника не цапа, научила съм го като яде да не прави нищо друго- да знае ,че когато ядем - ядем и това е !Е, понякога решава, че трябва да си бръкне в устата и ако не реагирам бързо....става мазало..........

Вие направо ме разбивате с това пълзене, изправяне и т.н. .Моето дете се изправи само веднъж до седнало положение само и това е -не знам дали защото сме го свикнали да му помагаме или заради нещо друго.Ако иска да стане започва да мрънка докато го вдигне някой .... newsm78 не прави опити, само дето се мята като обезумял и прави мостове...

аааааааа...щях да забравя- ЧЕРПЯ ВИ ВИРТУАЛНО  party023 КОНСТАНТИН СТАВА НА 7 МЕСЕЦА ДНЕС

А бе я ми кажете какви упражнения правите на бебоците, че аз малко съм ги зарязала...

Поздрави на всички

# 203
здравейте и от нас  Grinning ние се завърнахме най-после от морето  Sunglasses и беснеем на Софийска територия отново. морето му понесе супер добре и нямахме никакви проблеми със смяна на обстановка и подобни истории, за което много се бях притеснила. придобихме си първите 2 зъба, започна и той да бабосва и да прави вариации на тема с още няколко съгласни - абе с две думи, отворихме се на морето  Laughing
днес направихме и голямото захранване най-после! май ние сме едни от последните  Embarassed дадох му от оризовата каша на нестле с рожкови и доколкото разбирам му хареса, защото освен, че гледаше като обран евреин (без да засягаме евреите  Peace), преглъщаше, не се мръщеше и не плюеше,а  това май е по-скоро добър знак на този етап  Laughing утре продължаваме с нови сили!
майчета, имам 1 въпрос към вас. има ли някое бебче със запушено каналче на окото, защото ние сме пред дилема дали да правим сонда. на мен хич не ми се иска, защото е с пълна упойка, но пък детето е постоянен конюнктивит и направо ми е адски жал да му гледам оченцето. та ако има някой с подобен проблем и мисли по този въпрос, моля споделете.

# 204
ееееейййй за малко да забравя - Миличка, добре дошла отново - ама много ни липсвахте с Бобчо  Hug
ние също сме на разходка всеки ден, така че ако на някой му се идва е повече от добре дошъл

# 205
Румче, добре дошли Hugне сте последни, май ние сме последните със захранването.

Веси, столчето го взех от магазин Биберон на Черковна и Мадрид, много съм доволна, поне засега му се кефи, ще видим като почнем да го ползваме по предназначение /ако нещо ти трябва оттам имам визитка - да не се разкарваш/..

Туити, хубаво де, чудя се с кърма малко не може ли да се пробута пюрето, аз така мислех да почна. Иначе за рева преди акане вече втора нощ го практикува, напъва се и като й писне ревва, върна ме пак в първи клас.

Аз пък гледам ако вали да не излизаме, седим под навеса на терасата, ако е само облачно и студено сме навън.

# 206
милички сега ви разгледах снимките от последните срещи-леле колко сте хубави и вие и бебчетата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи колко са пораснали всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-много ми стана мило Hug Hug
Констанс скъпа ,честити 7 месеца Hug Hug Hug на Тино Hug Hug Hug
Румче мило ,пусни морски снимчици Heart Eyes Heart Eyes и на мен много ми липсвахте Heart Eyes Heart Eyes
Танче и при нас е подобна ситуацията ,но аз съм на принципа да не го насилвам да се храни и колкото хапне толкова ако 2 лъжички поеме и после ревне спирам ,после го кърмя.пюрето го смесвам с кърма и после леко го затоплям,пробвай ако искаш малко по топличко дали няма да му се хареса на адашчето Hug

# 207
  • София
Честито на Тино!  bouquet И добре дошли на Мила и Бобчо!  Hug

# 208
  • София
Румче,добре завърнали се!  bouquet

Честит 7-ми месец на Тино! newsm51

А ние днес сме криви,криви...Излезе ни и първото горно зъбче и продължава да ни мъчи и второто. Sad Просто е невъзможен,днес цял ден го нося и всичко ме боли вече...Ох, оплаках се,отивам да му правя водата да го къпя, поне малко да миряса,той много обича да се къпе.
Цунки от нас!

# 209
Днес бах в Захи и напазарувах за есента на малкия. Изкарали са вече дебелите неща - остана само шапка и шал да си вземем и сме напълно екипирани. Бодитата са по 5-6 лева, пижамите по 9-10 и блузки по 10-12лв. Горе-долу за ориентир ама такива цени като в кауфланд май няма никъде другаде.

Общи условия

Активация на акаунт