вие извеждате ли бебоците при такова гнусно време
аз несмея а се замислям ,че то все по лошо ще става 
Веси
Маги е страшна сладурана 
Даника ,Калоянчо е най готиния първолак

Зоуи
поздравления
Бобката още дори неможе да седи самостоятелно
аз ...
Цял ден вали
И моята бандидка виси по цял ден права или пък ако пълзи по земята търси къде да се докопа и пак да щръкне ( света е по-различен от високо)
А с проходилката е недосегаема!!!! Хвърчи из цялата къща
Само незнам с тея зъби докога ще продължава така, буди се по няколко пъти нощем
. В сряда валя, но ние с една майка отидохме на кафе в едно заведение с навес. Като не те вали и си облечен, не би трябвало да представлява проблем.
ще пусна и теме в кърмаческия, но ми се ще ако някоя от вас е имала подобен проблем в началото на захранването да сподели, моля 
Но ендокринолога му ми каза, че дори е под нормата за сантиметрите си. А той на 30 Август беше 9.100кг и 71см.

не прави опити, само дето се мята като обезумял и прави мостове...
КОНСТАНТИН СТАВА НА 7 МЕСЕЦА ДНЕС
ние се завърнахме най-после от морето
и беснеем на Софийска територия отново. морето му понесе супер добре и нямахме никакви проблеми със смяна на обстановка и подобни истории, за което много се бях притеснила. придобихме си първите 2 зъба, започна и той да бабосва и да прави вариации на тема с още няколко съгласни - абе с две думи, отворихме се на морето
), преглъщаше, не се мръщеше и не плюеше,а това май е по-скоро добър знак на този етап
не сте последни, май ние сме последните със захранването.
и колко са пораснали всички
-много ми стана мило

на Тино

и на мен много ми липсвахте

Просто е невъзможен,днес цял ден го нося и всичко ме боли вече...Ох, оплаках се,отивам да му правя водата да го къпя, поне малко да миряса,той много обича да се къпе.