Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 738
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Герчо, и аз бях към Евроком преди, но по препоръка на наши приятели минахме към Хоумлан. Доста по-бърз е. Преди свалях един филм за 3-4 дни, сега го свалям за няколко часа, ако е по-голям де.
Инав е голям сладур Hug

# 226
  • София
Привет и от нас! Hug

какво става с Ради,Жанчето и Ази newsm78чета доста назад и още не съм видяла техни постинги newsm78
Жането идва ли до бг  newsm78

милички препоръчайте магазин с готини бебешки джинси,дънки и тем подобни есенни дрешки
Тася ти навремето бе препоръчала V -baby и сега им видях готини дънки в един сайт-някой пазарува ли от там newsm78

Ради и Ази наистина отдавна не са писали,а Жана е в България с двете кукли,първо си беше в Ямбол,а сега вече трябва да е в София,чакаме вести и от нея.
За V-baby  и аз смятам скоро да отскоча до там да накупя някои дрешки на малкия.Също мисля да му взема две части -яке с панталон или гащеризон за зимата.Странно, баба му му купува дрешки за 10-12 месеца,а те са му много добре сега.Какви са тези размери,незнам newsm78 или просто той си е слончо!? newsm78

Румче, аз една седмица давах само каша,след това продължих със зеленчуци (първо картоф,после морков и т.н.) и след това плодове.Сега сутрин давам подово,на обед зеленчуково,а вечер,но не всеки ден каша.Не съм заместила хранене,давам му между кърменията и си хапва по половин пюренце.Общо взето всичко му харесва,като има предпочитания към зеленчуците.Айде,успешно захранване и на вас!

Герчо,много ти е хубаво момчето!Пу-пу!

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 12:18 от tasia

# 227
  • София, център
За Интернет провайдерите: Ние сме с едни... "Трафик" е това е нет!...какви часове за сваляне на филми???, за 10-20 минути и е свален (25 лева на месец)! Ето ви сайта, но ги има само в определени места в София...  http://trbg.net/intro.html... идват почти веднага...преди беше така, че ако доведеш клиент-имаш 1 месец безплатен,ако доведеш 2ма-2 месеца и така...
Ако някой е в района и се запише и има желание да каже кой го е пратил ( Иво Петров) Laughing

А за IDSL, мъжа ми имаше в офиса си и беше НЕдоволен, но все пак при този нет сега малко фирми могат да го надминат!!!

Друга добра фирма с доста по-голям обхват от адреси е APPLET, също много добри!!!http://www.applet-bg.com/pc/index-video.php Там също бяхме я на 25 лева, я на 30! И двата провайдера  с кабел! А готиното на APPLET е че имат сървър натъпкан с филми, книги,музика и какво ли още не, от който теглиш с мегаскорост  Laughing Супер съм доволна и от двата!!!

А за космонавтите  Grinning на мен още не ми ясно какъв е по-добре..пухкав, шушляков, памучен...не знам.Утре ще ми донесат от Германия пухкав , ще го видим...?

# 228
Мда... Трафик май са моите хора! Мерси Адиленд - имат оптична точка на 2 пресечки от нас - момчетата си попълниха заявката по телефона и до 2 седмици ще направят трасето до нас... Поне могат да ти направят заявката по телефона и да не се занимаваш с глупостите на другите оператори - тези от Евроком така ме дразнят, че давайте идеи и за кабелна телевизия от кой мога да си взема, че с удоволствие ще се откажа от тях за всичко. Предплатила съм си кабелната телевизия +НВО за 12 месеца напред и пред февруари като си пуснах нета при тях не можело да ползвам пакетната им отстъпка , защото представете си - софтуера им не позволявал да се поправя!!! И сега си плащам по 35 лева за интернет на месец като мах скорост 512 и като теглим теглим мах с 50.... Ужас просто! Абе тея кретени още са в ерата на маймуните ама цените са им по-високи от тея на белите хора! Много се дразня - вчера им направих страшен скандал на тея кретени - дала съм 80 лв депозит и са ми изключили нета щото не съм си платила една сметка и то са го изключили в четвъртък вечер и в петък им работи само касата в НДК! Ами да бяха звъннали, а и тоя депозит нали е за това!  На всичкото отгоре мъж ми включил аварийните и аз докато съм си викала на тая идиотка в бизнес центъра ни падна акумулатора та сега и с тая простотия трябва да се разправям пред почивните дни /явно е заминал/... Абе ако нещо ще се чупи у нас или ще се разваля ще е точно когато всички почиват! Новата ни врата /външна/ заяжда ама и онея лайнари почивали!!! Абе тея кретени акъл имат ли - нали затова ми е гаранцията - като се скапе да дойдат - сега някой непрекъснато трябва да виси у нас, че ако излезем всички после сигурно няма да можем да си влезем... Страшна простотия българска - почивните дни са неприкосновенни! Абе в БГ и кола да те блъсне трябва да избереш удобно време - някъде от 9 до 6 през работните дни, че за българина почивката е неприкосновенна! Ах как се дразняяяяя!

# 229
А забравих да ви кажа и другия хит! Заради падналата сграда на Алабин миналата седмица бяха отцепили раьона! Един от основните бизнеси на фирмата е телефони с добавена стойност и сърварите ни са на Алабин - точно отсреща на падналата сграда! Та изключили пичовете тока и водата на цялото каре - лошо няма - правели разследване /демек пушат цигари и пият кафета докато булдозера бута сградата и дават интервюта ква работа вършат/!!! Ама UPS-а издържа 4-5 часа и трябва да се пали генератор, да ама генератора е с ръчно запалване и трябва да иде човек до там!!! Ама не можело да се минава в района! И така всичко изгасна щото тея кретени трябва до отчитат дейност.... Нали трябва да стане нещастие и някой да умре, че да се сетим, че не са изрядни нещата.... Бойко Борисов не е ли минавал по витошка, че да види, че всички носещи стени на първите етажи са избити и целите сгради се крепят на витрини!!! Сега кмета на района ще си го отнесе щото всички са слепи и не виждат за кво иде реч! ААААААааааааааааа - тая седмица ми е много спокойно!!!

# 230
  • София, център
Цитат
Трафик май са моите хора! Мерси Адиленд

За нищо... Laughing

newsm62 Вярно, че си спокойна днес.... с най-добри чувства го казвам...

# 231
Леле, Герчо, верно днес си в настроение Laughingмного сладък Иван и много прилича на теб Hug

Мерси за насоките за космонавтите, май и аз ще взема от 2 части и не мисля да купувам втори, че ще се затрупаме вече от дрехи. А с обувките каква простотия направих, Али е към 16 номер по на КиК номерацията, да ама никъде няма толкова малък номер и в момента имаме маратонки 20, КиК18-19, сандик 19 и Сандик 20, всичките са й големи и й падат от крака, аз съответно тичам за нови и до вкъщи и те са паднали ooooh!та се затрупах с обувки и сега е с едни платнени буйки на КиК, които са адски грозни, ама само те й остават на крака.Освен това днес ходих до Бокал за въпросните чорапогащници и продавачката ми качи кръвното. Имат само 80 см размер , които се едни много дълги и с тънки крачолчета, демек и на ширина няма да ни станат. И аз я питам, ОК ама бебето ми е на 6 месеца, откъде да намеря чорапогащник, и тя ми вика слагайте му ританки, ама аз казвам имам панталонки и искам чорапогащник за отдолу, а тя - да не сте купували, слагайте ританки Shockedадски ме дразнят в този магазин и не за пръв път.

# 232
Тася, мерси много  Hug май и при нас ще дойде между кърменията другата храна, защото той огладнява по различно време, а пък ако сме навън толкова се разсейва, че трябва истински да освирепее, за да суче. обаче виж за кашата няма проблем - интересно, не интересно около него - седи си мирен като пич и отваря уста, супер е смешен  Joy а
и още едно захранващо въпросче към мамите на кърмени бебета - оризовата каша запече ли бебето? Кики и без това ака през 2-3 дни и днес му беше по-гъсто акото, та се чудя дали да не въведа крушата след още 2 дни  newsm78 моля, споделете опит   bouquet

# 233
Герчо, супер снимки. И две също ти отиват  smile3503

Аз давам нова храна на 3-4 дни и нещо взех да поизчерпвам разнообразието от готови пюрета...
А и за кашите се чудя, че почти всички, които открих са от ориз или ориз и още някаква зоб... Някой знае ли други разновидности? И по възможност безмлечни, че ние май много сериозно си оставаме с тази лактозна непоносимост: вчера, след като 1 месец сме на лечебно мляко, пробвах да захраня Преско с нормалното мляко, като му дадох 1/2 порция лечбно и 1/2 нормално. Точно след 2-3 часа ми се изака със слуз и напъни Sad Ако остане така и с кашите зор ще видя...

От това, което четох тук, си спомням, че правите пюрета от чушка. А други? С какво разнообразявате? Понеже ние определено недолюбваме зеленчука...

# 234
Май и ние ще си сменяме нета Grinning Адиленд май ще имаш още едним месец безплатен нет Grinning

Дейзи, аз между другото, слагам в момента /още не съм купила корапогащник/ тънки ританки и върху тях панталонки и чорапки. Става същото, като с чорапогащник, защото ританките са доста тънки и са направени по крачето на бебето. Седи, като клин с чорапче.

Борива, и на мен това ми е последната седмица със захранване на зеленчуци и още от сега се чудя какво да й давам всеки ден на Маги newsm78 Досега беше лесно, просто си следвам зеленчуците и им измислям нещо за добавка Thinking А иначе домашни съм правила - тиквички с картофи, моркови с картофи, ориз с картофи и чушки с картофи. Мисля да направя чушки с ориз и мисля да взема доста тиквички, малко карфиол и броколи и да ги замразя сурови за през зимата. Не мисля да ги правя на пюре, защото след о/о 1-2 месеца трябва да започна да пасирам по-едро пюретата.

Мами, вижте новата ни придобивка /бънджито/ в експлоатация:

http://images10.snimka.bg/001262471-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001262476-big.jpg

За сега много се забавляваме moresmile

# 235
Aма пък е фотогенична Маги, Веси на какво го закачихте бънджито, че и аз искам, ама нямаме каси на вратите, а едни камуфлажни первази, които няма да издържат тежестта.
Румче, и аз се чудя дали кашите няма да ни запекат още, от 3 дни не е пълнила памперс, а ми се искаше утре да й дам вече 2 лъжички каша, ама пък ако ще я запекат още повече по-добре да си  й дам морков, баси две висши завърших, а едно захранване ме хвърля в оркестъра #Crazy

# 236
Деизи,ако решиш да запо4неш с каша пробвай на Блевит,понеже е с бифидус ефект.Моркова също запи4а и по добре да запо4неш с тиква.Аз междудругото преди да захраня Дани акаше веднъж на 2/3 дена,а сега ака по 2/3 пъти на ден. Peace
Веси я кажи моляте как приготвяш картофи с ориз newsm78
Гер4о Иван голям мъж е станал ве4е и берно на теб прили4а bowuu

# 237
а ми се искаше утре да й дам вече 2 лъжички каша, ама пък ако ще я запекат още повече по-добре да си  й дам морков, баси две висши завърших, а едно захранване ме хвърля в оркестъра #Crazy
  Дейзи морковчето също запича, по-добре дай пюре от круша.

# 238
  • София, център
В кашите слагайте плодове1-2-3-4 и така няма да има запичане от ориза!

veselina_s_p   от къде ви е бънжито, много е готино!А ако ще ги замразяваш не на пюре, май е по - добре да са бланширани зеленчуците.

boriva  ако обича плодове и сте ги въвели, прави плодово-зеленчуково пюре - моята педиатърка ми каза да правя така ако им се цупи на зеленчуковите!

rumcheto дай круша , но понеже казват че е много силен ефекта  ( разхлабващия ), аз я смесвам с ябълка! Grinning

# 239
Дейзи, Зоуи е права - има някакви каши на Блевит с бифидус ефект. аз уж също щях да взимам от тях, обаче забравих  ooooh! а и не ми се вярваше, че може от толкова малко да се запечем. аз още не съм сигурна, че е от това де, така че продължавам и ако след 3 дни нямаме резултат ще вкарам просто круша в кашата  Sunglasses иначе и аз като теб - 2 висши и захранването ми такова майката  Laughing
мерси адиленд  Hug

Общи условия

Активация на акаунт