Инав е голям сладур

чета доста назад и още не съм видяла техни постинги 

или просто той си е слончо!? 
на мен още не ми ясно какъв е по-добре..пухкав, шушляков, памучен...не знам.Утре ще ми донесат от Германия пухкав , ще го видим...? 
та се затрупах с обувки и сега е с едни платнени буйки на КиК, които са адски грозни, ама само те й остават на крака.Освен това днес ходих до Бокал за въпросните чорапогащници и продавачката ми качи кръвното. Имат само 80 см размер , които се едни много дълги и с тънки крачолчета, демек и на ширина няма да ни станат. И аз я питам, ОК ама бебето ми е на 6 месеца, откъде да намеря чорапогащник, и тя ми вика слагайте му ританки, ама аз казвам имам панталонки и искам чорапогащник за отдолу, а тя - да не сте купували, слагайте ританки
май и при нас ще дойде между кърменията другата храна, защото той огладнява по различно време, а пък ако сме навън толкова се разсейва, че трябва истински да освирепее, за да суче. обаче виж за кашата няма проблем - интересно, не интересно около него - седи си мирен като пич и отваря уста, супер е смешен
а
моля, споделете опит

Ако остане така и с кашите зор ще видя...
Адиленд май ще имаш още едним месец безплатен нет 
Досега беше лесно, просто си следвам зеленчуците и им измислям нещо за добавка
А иначе домашни съм правила - тиквички с картофи, моркови с картофи, ориз с картофи и чушки с картофи. Мисля да направя чушки с ориз и мисля да взема доста тиквички, малко карфиол и броколи и да ги замразя сурови за през зимата. Не мисля да ги правя на пюре, защото след о/о 1-2 месеца трябва да започна да пасирам по-едро пюретата.

а и не ми се вярваше, че може от толкова малко да се запечем. аз още не съм сигурна, че е от това де, така че продължавам и ако след 3 дни нямаме резултат ще вкарам просто круша в кашата
иначе и аз като теб - 2 висши и захранването ми такова майката